• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pretparkinrichtingen

Resultaten voor

Pretparkinrichtingen - Import export

 1. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Metaalbouw Emmeln richt zich op de productie van offshore containers volgens DNV 2.7-1 en -2, alsook EN 12079. Ontwikkeling en controle/certificering worden daarbij in samenwerking met GL (Germanischer Lloyd) uitgevoerd. Onze producten: Schakelhuizen, brandwerende containers, geluidwerende containers, speciale containers, schakelkast containers. In de offshoresector worden aan containers speciale eisen gesteld waar andere containers niet aan kunnen voldoen. Offshore containers worden gebruikt voor het transport van goederen, maar ook als omhulsels voor machines, systemen en besturingen, als opslagruimten of om mensen op olie- en gasboorplatforms te huisvesten, maar ook op transformatorplatforms.

 2. BERTAZZON 3B SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 3. DEMO BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Demo Belgium is een bedrijf in Daverdisse in de provincie Luxemburg gespecialiseerd in de toelevering van elektrisch materiaal. Al 40 jaar leveren wij haspels, festoomsystemen, geleidingssystemen voor kabelrupsen, monorails en kabelrupsen voor professionals en de industrie. We zijn er trots op partner te zijn van de beste merken op de markt! Neem contact op met ons team van experts!

 4. SELA GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SELA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren draaimolens en kermisspellen, elektrische toestellen voor lunaparken, en microbaan voor lunaparken. Het is gevestigd in Forli', Italië.

 5. COSMOS EVENTS

  België

  Cosmos events staat ondertussen reeds meer dan 10 jaar garant voor de huur van de meest leuke attracties en springkastelen op tal van evenementen. Ons assortiment bestaat uit een een groot gamma springkastelen, spelkussens, obstakelbanen, rodeo's, spectaculaire attracties, sport- en spelmateriaal, blikvangers en promotiemateriaal. We engageren ons om elke attractie proper, kwaliteitsvol en veilig af te leveren en service dragen we hierbij hoog in het vaandel. Hiernaast proberen we om uniek te zijn in ons aanbod en dit aan een eerlijke huurprijs. Op vraag van vele klanten zijn we de laatste jaren ook van start gegaan met een assortiment in partyverhuur. Ondertussen is dit ook zeer uitgebreid en kunnen we feesten aan van honderden mensen. We bieden u een ruim huur aanbod van tafels, stoelen, statafels, linnen, porselein, bestek, glazen, decoratie, verwarming, koeling, keuken- en buffetmateriaal alsook tenten in diverse afmetingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMUTOYS

  België

  Wenst u een feestje te organiseren waar kinderen aanwezig zijn en ervoor zorgen dat zij dolle pret beleven? Dan heeft Amutoys wat u nodig heeft. Springkastelen, volksspelen, kinderspelen, tafelvoetbal, gocarts, hobbelfietsen, trampoline, stoelen, tafels en tafellakens, kleine feesttenten. Bij ons kunt U ook terecht voor de aankoop van heliumgas en ballonnen, klaptafels, fluwelen tapijten, speelkaarten, bidding boxes en plastieken etuis voor kaarten, en swingrollers Dit allemaal tegen betaalbare prijzen en een perfecte service.

 2. DK RENTS

  België

  Een springkasteel huren bij Attractieverhuur & Eventplanning Dk-Rents is een fluitje van een cent. Naast springkastelen kan u trouwens ook nog obstakelbanen, rodeostieren, waterglijbanen en nog zoveel meer huren bij Dk-Rents. Dk-Rents is specialist waterspringkastelen, deze zijn inzetbaar droog maar ook met water. Dubbele pret dus. Of U nu op zoek bent naar een springkasteel of combo, glijbaan (al dan niet met water) of een interactief spel, U vindt hier zeker het nodige om er een topevent van te maken. Ook voor ballondecoratie, straatanimatie, customisatie attracties, display-ontwikkeling, ... kunnen wij u bijstaan. Of het nu gaat over een feestje onder vrienden, een bar mitswa, communie, suikerfeest, een bedrijfsfeest, ... Dk-Rents kan u met raad en daad bijstaan. Wil je je VIP ruimte, je lounge area, je afstudeerfeestje, kortom eender welke gelegenheid dat extra accent geven, kijk dan snel eens naar ons LED meubilair zoals partytafels, ijsemmers en wijnhouders.

 3. PLOPSALAND

  België

  Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, bestaat uit 5 parken: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de toeristische site Plopsa Coo. In 2010 werd het eerste Nederlandse Plopsa-park geopend: Plopsa Indoor Coevorden en nog dat jaar nam Plopsa het Duitse pretpark Holiday Park over. Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in het Wijnegem Shopping Center.

 4. ATTRACTIEVERHUUR SPRINGKING

  België

  U kan bij ons terecht voor het huren van tenten, springkastelen, attracties en allerhande toebehoren voor een succesvol feest. Onze tenten en springkastelen zijn uitermate geschikt voor particuliere als zowel professionele klanten. Denk bv aan: familiefeesten, babyborrels, kinderparty's, communiefeesten, verjaardagsfeestjes maar ook evenementen, opendeurdagen, bedrijfsfeesten, opening, ....

 5. ANIMIX

  België

  Animix, dat is animatie & fun voor jong en oud. Een clown op je feest, een magiër of leuke butler op je event. Boek een artiest of huur een attractie, laat je catering verzorgen door professionals die niets aan het toeval overlaten. Animix heeft het allemaal!

 1. JOHNY JUMPER

  België

  Johny Jumper in Putte is het ideale adres voor de verhuur van springkastelen, trampolines, kinderspelen, volksspelen, gekke fietsen, stoelen, tafels en verwarming, kortom alles wat u nodig heeft om uw feestje perfect geslaagd te maken. Wij proberen u via deze website een duidelijk beeld te geven van ons gamma, de mogelijkheden en de prijzen.

 2. TIMELESS FUN

  België

  Heeft u een communiefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, barbecue, opendeur of een speciale dag in petto ? Kijk dan snel op onze website voor een All Inclusive formule. Wij verhuren tenten, springkastelen, koelwagens, toiletwagens, barbecues, warmeluchtblazers, ...

 1. ADS AMUSEMENTSVERHUUR

  België

  We beschikken over eigen materialen in volgende rubrieken : geluid en licht springkastelen ballenbaden multiplay's hindernisbanen opblaasbare games podiumelementen sanitaire wagens chemische toiletcabines

 2. JUMP BOUNCER

  België

  Jump Bouncer is een jong dynamisch animatie - en verhuurbedrijf voor al u evenementen en feesten groot en klein voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt bij ons terecht voor het huren van springkastelen en attracties in alle soorten en maten , draaimolen , professionele animatie, ballonnenclowns, workshops, kindergrime, volksspelen, klimmuren, rodeostieren, quads.... Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in ballondecoratie en is er een ruim aanbod van feestdecoratie.

 3. CRAZY MONKEYS

  België

  Crazy Monkeys verhuurt mooie attracties voor jong en oud. Voor sportieve zeskampen, vrolijke kinderdorpen en alle andere (sportieve) evenementen bent u bij Crazy Monkeys aan het juiste adres. Verhuur van bijna alles op het gebied van attracties en avontuur: springkasteel, trampoline, ballendbad, kano, klimmuur, speleobox, GPS, kompas, ...

 4. CSM - ZWARE METAALBOUW

  België

  CSM nv, met vestigingen in Achel en Hamont, werd in 1964 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de belangrijkste bedrijven op het gebied van engineering, fabricage, conservering en montage van staalconstructies. Door hun enorme knowhow zoeken de ontwerpingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staaltoepassingen in internationale projecten. CSM houdt zich bezig met zes productgroepen: hoogbouw, architecturaal, industrieel, casing/ducting, bruggen en pretparkattracties.

 5. AIR FUN

  België

  Verkoop en verhuur van springkastelen, skydancers, triomfbogen.

 6. IVEBA

  België

  IVEBA verhuurt springkastelen en multi-play units voor het welslagen van al uw feesten en evenementen.

 7. DOBBY VERHUUR

  België

  U kan bij Dobby terecht voor alle vragen en bestellingen, en voor een volledige begeleiding bij het kiezen en de levering van één van onze vele attracties.

 8. ADVENTURE ENT

  België

  Adventure ent. staat voor de verhuur van springkastelen, volksspelen, oude cafespelen, kleine spelen, minigolf, biathlon simulators, zomerbiathlon, rolski, rollerski, speelstraat, ..

 1. VIYA CELIK PARK TASARIM MUH. INS. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf VIYA CELIK PARK TASARIM MUH. INS. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. INDUSTRIE RICREATIVE SRL

  Italië

  Het bedrijf INDUSTRIE RICREATIVE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportartikelen en sportuitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pretparkinrichtingen, Dienstverlening voor de ontspanning, Pretparkinrichtingen, recreatie - uitrustingen, Dienstverlening voor de ontspanning, en springplanken. Het is gevestigd in Porto Mantovano (mn), Italië.

 3. GUM AND FUN SÜD GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GUM AND FUN SÜD GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is gevestigd in Himmelkron, Duitsland.

 4. ZHONGSHAN CHUANGYU AMUSEMENT EQUIPMENT CO.LTD

  China

  Het bedrijf ZHONGSHAN CHUANGYU AMUSEMENT EQUIPMENT CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is gevestigd in Zhongshan, China.

 5. ALBA INFORMATION TECHNOLOGIES INC.

  Turkije

  Het bedrijf ALBA INFORMATION TECHNOLOGIES INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. XIAMEN RAPID PROTOTYPE CO., LTD

  Australië

  Het bedrijf XIAMEN RAPID PROTOTYPE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Programmering van machine met digitale bediening 3 en 5 assen, en Gietwerk aluminium coquille. Het is gevestigd in Xiamen, Australië.

 7. PARKS AND PARKS

  Marokko

  Het bedrijf PARKS AND PARKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren contructie van pretparken. Het is gevestigd in Agadir, Marokko.

 8. MARTINA BROSS HANDELSVERTRETUNGEN CDH SPIEL-, SPORT- U. FREIZEITANLAGEN

  Duitsland

  Het bedrijf MARTINA BROSS HANDELSVERTRETUNGEN CDH SPIEL-, SPORT- U. FREIZEITANLAGEN, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is gevestigd in Willstätt, Duitsland.

 9. SELA GROUP

  Italië

  Het bedrijf SELA GROUP, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren draaimolens en kermisspellen, microbaan voor lunaparken, en elektrische toestellen voor lunaparken. Het is gevestigd in Forli', Italië.

 10. CHATEAUX LORIES

  België

  Het bedrijf CHATEAUX LORIES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal en uitrusting voor pretparken, Feestartikelen, Materiaal en uitrusting voor pretparken, verhuur opblaasbare kastelen, verhuur opblaasbare spellen, en Feestartikelen. Het is gevestigd in Tournai, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis