• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • profielen - ferro

Resultaten voor

Profielen - ferro - Import export

 1. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rose+Krieger GmbH, dat in 1972 is opgericht, is een leverancier met productkeuze aan lineaire techniek, profielmontagetechniek, verbindings- en moduletechniek die uniek is op de markt. In het aanbod vindt u catalogusproducten, alsmede op maat gemaakte systeemoplossingen en speciale ontwikkelingen. RK Rose+Krieger heeft meer dan 500 medewerkers wereldwijd in dienst, waarvan ongeveer 210 op het hoofdkantoor in Minden. Meer informatie op www.rk-rose-krieger.com. Onze productgebieden: Lineaire techniek: Tot 3t en 12m stellen we ons diensten ter beschikking, op een precieze, dynamische en betrouwbare manier. Buis-aansluittechniek: Vierkante of ronde buizen betrouwbaar verbinden, de grootste RAS (Ø 8-80 mm) op de markt. Profieltechniek: De bewezen BLOCAN® profielsysteem, aluminium profielen in de doorsnede 20-360 mm. Moduletechniek

 2. PRESSTA EISELE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Pressta Eisele GmbH uit Bullay fabriceert cirkelzagen, zaagautomaten en biedt speciale oplossingen voor afkorten, boren, frezen en stansen van profielen uit aluminium of bonte metalen. Wij bieden 5 verschillende modelseries van zaagautomaten, dunne-snijmachines met zaagbladbreedtes vanaf 1 mm tot en met hoge-capaciteitsautomaat met 18, 5 KW zaagaandrijving . Zaaglijnen worden naar wens van de klant ontwikkeld en kunnen ook in volautomatische bewerkingsinstallaties worden geïntegreerd. Halfautomatische cirkelzagen met zaagbladen tot 800 mm diameter, zaagaandrijvingen tot 13 KW behoren ook tot de leveringsomvang. Meer informatie kunt u vinden op www.pressta-eisele.de

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1995 is ETIC TUBE & PROFILES een bedrijf gespecialiseerd in het trekken van buizen. De succesvolle onderneming heeft zijn activiteiten enkele jaren later uitgebreid om zich tevens te wijden aan het precisiesnijden. Wij voeren tevens afwerkingen uit en beschikken over een werkplaats om de meest complexe aanvullende werkzaamheden uit te voeren: afbramen, dieptrekken, buigen, solderen, boren of thermobehandeling. Met holle, onbewerkte stukken, voert ons ervaren team het trekken van buizen of profielen uit volgens de norm EN12449 of uw bestek. Wij selecteren de grondstoffen op zorgvuldige wijze om u een product van topkwaliteit te garanderen. Wij werken voornamelijk met non-ferro metalen zoals koper en legeringen (messing en aluminium). Wij garanderen u altijd een product te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet en vervaardigd is volgens processen die voldoen aan de norm ISO 9001: 2015. Door de jaren heen heeft ETIC zijn activiteiten buiten de grens ontwikkeld; wij zijn de favoriete leveranciers geworden van talloze ondernemingen in Europa, Noord-Afrika en tevens in Azië. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. MAURI ALDA E FIGLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het productassortiment van de onderneming A.Mauri omvat speciale profielen vervaardigd via het koud profileren van banden gebeitst plaatstaal, koud gelamineerde banden, elektrolytisch gegalvaniseerde banden en volgens het Sendzimir proces, banden van roestvrij staal en banden van messing en aluminium. De producten worden vervaardigd volgens de tekeningen van de klant, ontwikkeld in samenwerking met ons technisch tekenbureau, om aan de eisen van de automobiel-, bouw-, scheepvaart-, elektrotechnische, thermische en meubelsector te voldoen. Onze productielijnen verwerken plaatstaal met een maximale breedte van 800 mm, en een dikte van 0, 3 mm tot 4 mm en een maximale lengte van 12.500 mm. Deze kenmerken stellen ons in staat eenvoudig aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen. De profielen worden geproduceerd in de vorm van verkoopklare staven, of op maat gesneden. De productiestructuur maakt het daarnaast mogelijk gebogen precisieprofielen te vervaardigen. Ten slotte beschikken we over een aanzienlijke ervaring op het gebied van ontwerp en de vervaardiging van specifieke profileeruitrustingen.

 5. DOGRAR METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOGRAR METAL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Plaatijzer en buizen, Profielen - ferro, Buigen - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Ketelbouw, lasersnijden, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 2. FILTO PROFILES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTO PROFILES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messing, messing profielen, metalen hoekbeslag, Messing, profielen voor de bouw, industriële profielen, speciale profielen volgens tekening, en plat. Het is gevestigd in Vallirana-Barcelona, Spanje.

 3. BONS & EVERS GROUP

  Nederland

  Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije is de Bons & Evers groep de one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van non-ferromaterialen: messing, aluminium en koper metaalperswerk. Elke locatie is gespecialiseerd in een specifieke legering, waardoor expertise in elke stap gegarandeerd is. Als uw vaste oplossingspartner bieden wij één aanspreekpunt voor naadloze ondersteuning. Onze deskundige engineers blinken uit in het ontwerpen van complexe onderdelen en het oplossen van ingewikkelde puzzels. De hete billets worden gegoten, gevormd en verfijnd tijdens het casting- en bewerkingsproces. Voor extra gemak bieden we manual en gautomatiseerde assemblagediensten, die zijn aangepast aan klantspecifieke concepten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in Research & Development leveren we oplossingen op maat voor diverse industriële markten, waaronder de Automotive Industry, Home Technology (HVAC, huishoudelijke apparaten, sanitair systemen), Power Management en Valves & Fittings. We zetten designconcepten om in serieproducten en geven prioriteit aan hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Door middel van state-of-the-art technologie en zero-defect, zero-waste methodes streven we naar duurzaamheid. Met ons keer op keer behaalde ISO- en IATF-certificaten, voldoen we aan de milieuregelgeving en kwaliteitsnormen.

 4. AUBRY NTV

  Frankrijk

  AUBRY NTV produceert sinds 1899 ieder type vormprofiel met iedere speciaal, divers, gevarieerd, zelfs complexe vorm, op ieder type ferro- of non-ferrometaal: staal, aluminium, speciale legeringen, koper, ieder type roestvrij staal, titaan… Als specialist "op maat" produceren wij volgens tekening van onze klanten. Wij bestuderen iedere prijsaanvraag van speciale, gelamineerde, uitgesmede profielen, koudprofielen, warm geëxtrudeerde profielen en profielen van STAAL, ALUMINIUM, ROESTVRIJ STAAL, KOPER, MESSING, TITAAN of andere LEGERINGEN.

 5. METAALHANDEL PILLAERT

  België

  Metaalhandel Pillaert is een gevestigde waarde in de streek. Het Westvleterse bedrijf levert metaalwaren voor de industrie, landbouw en particulieren. Als trouwe partner in de metaalhandel speelt de firma flexibel en snel in op de steeds groeiende vraag van klanten. Met een ruime voorraad en een uitgebreid aanbod helpt Metaalhandel Pillaert u graag verder. Vandaag telt de KMO 10 werknemers en geldt Metaalhandel Pillaert als een referentie in de handel van nieuwe metalen én de aan- en verkoop van oud ijzer. Aan het roer staan An Pillaert en Dominiek Vandenberghe. Samen met het dynamische Pillaert-team mikken ze op een goede en flexibele dienstverlening. Vandaag gebeld is straks geleverd. Metaalhandel Pillaert levert uw bestellingen thuis of voorziet gratis een aanhangwagen (L= 6 m). Als klant van Metaalhandel Pillaert kan u bovendien gebruik maken van het machinepark voor eigen bewerkingen.

 1. METAALWINKEL ROTTERDAM

  Nederland

  De Metaalwinkels hebben alle soorten metalen en aanverwante artikelen op voorraad. Het metaal kan direct bewerkt worden door onze uitgebreide bewerkingsservices. De metaalbewerkingen zijn zeer accuraat en klaar terwijl u wacht! Natuurlijk allemaal in vertrouwde ambachtelijke kwaliteit: Asaclamp aluminium buiskoppelingen - Speciale Aluminium profielen - Staal - Constructiebalken staal - Koper - Brons - Zilverstaal - Verenstaal - Zink - Geperforeerde platen - Golfplaten - Nieuwzilver (Alpaca) - Lood - Metaal folies - Modelbouw profielen - Magneten...

 2. SAPA RC PROFILES

  België

  Ontwikkeling en productie van aluminium profielen en componenten in aluminium op maat van de klant : lichte, middelgrote tot zeer grote profielen in zowel standaardvorm als in complexe vorm. Ontdek ons gamma aluminiumprofielen : van licht tot zeer groot (150 g/m tot 65 kg/m), met breedtes van 11 mm tot 620 mm en grote lengtes (tot 26m). Verder heeft Sapa RC Profiles een grote deskundigheid op het vlak van legeringen en jarenlange ervaring in projecten met structurele oplossingen. We garanderen een zorgvuldige opvolging van alle nabewerkingen en oppervlaktebehandelingen. Elke stap van het productieproces is ISO-gecertifieerd. Het integrale aanbod stelt Sapa RC Profiles in staat om klanten innovatieve en betrouwbare oplossingen te bieden en een antwoord op nagenoeg elke marktvraag. Laat Sapa RC Profiles uw partner zijn voor al uw ideeën en projecten.

 1. SADEF FRANCE

  Frankrijk

  SADEF ontwerpt en vervaardigt koud op maat gevormde stalen profielen. Met de geboden afwerkingen kan het profileren aangevuld worden met diverse werkzaamheden: buigen, snijden, boren, klinken, lassen... Of het nu een specifieke sector of het gebruik van standaardprofielen betreft (Z, C, Σ of U) voor de bouw (Pannen, Verschansingen, Vloeren), of voor groene energie (Steunframes voor zonnepanelen), SADEF biedt u de beste oplossing voor uw behoeften

 2. MECALDE 2

  Spanje

  Marktleider binnen de fabricage en verkoop van aluminium accessoires voor keukenmeubels, woonkamers en badkamers. Mecalde 2 biedt, binnen de artikelen van geëxtrudeerd aluminium, een uitgebreid assortiment hoogwaardige afwerkingen. Glanzend of mat geanodiseerd, polyurethaan lak en melamine bekledingen.

 3. EXEL COMPOSITES

  België

  Ontwikkeling, productie en verkoop van composiet profielen.

 4. LOUIS HESS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf LOUIS HESS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 5. SINIAT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SINIAT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is gevestigd in Oberursel, Duitsland.

 6. DONETSK PLANT OF ALUMINIUM PROFILES

  Oekraïne

  Het bedrijf DONETSK PLANT OF ALUMINIUM PROFILES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium profielen, en profielen van aluminium. Het is gevestigd in Donetsk, Oekraïne.

 7. SEDLMAIER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEDLMAIER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is gevestigd in Pfarrkirchen, Duitsland.

 8. MABELUX TECHNIC

  Spanje

  Het bedrijf MABELUX TECHNIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren het welven van aluminiumprofielen. Het is gevestigd in Sant Pol De Mar, Spanje.

 1. YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. JEZZAN MANUFACTURER

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf JEZZAN MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is gevestigd in Susice, Tsjechische Rep..

 3. KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. DNEPROSPETSSTAL,PJSC

  Oekraïne

  Het bedrijf DNEPROSPETSSTAL,PJSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielmetaal. Het is gevestigd in Zaporozhye, Oekraïne.

 5. M&M POSMETAL, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf M&M POSMETAL, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren palen voor verlichting. Het is gevestigd in Alhaurín El Grande, Spanje.

 6. METPORTAL

  Oekraïne

  Het bedrijf METPORTAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielmetaal, in eenhoek draadgetrokken metaal in l, en ijzerhoudende metalen. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 7. PIPE PLANT "TRUBOSTAL" PJSC

  Oekraïne

  Het bedrijf PIPE PLANT "TRUBOSTAL" PJSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - ferro, Buizen en pijpen - ferro, gelaste buizen, metalen buizen, Profielen - ferro, en Buizen en pijpen - ferro. Het is gevestigd in Korosten, Oekraïne.

 8. UNIFLEX CNC

  Duitsland

  Het bedrijf UNIFLEX CNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren freeswerk 5 assen. Het is gevestigd in Grossalmerode, Duitsland.

 9. SADEF BELGIQUE

  België

  Het bedrijf SADEF BELGIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen van staal. Het is gevestigd in Gits, België.

 10. LAMINADOS LOSAL SA

  Spanje

  Het bedrijf LAMINADOS LOSAL SA, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - ferro, Profielen en staven - non-ferro, Staven - ferro, Profielen en staven - non-ferro, metalen inzetstukken, en profielen. Het is gevestigd in Gernika - Vizcaya, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis