• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • profielen - kunststof

Resultaten voor

Profielen - kunststof - Import export

 1. UPA PACK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Passion for Paper - Onze passie voor papier is de hoeksteen van ons succes.UPA PACK GmbH produceert sinds 2009 hoekbeschermers, vlakke profielen, rolrandbeschermers en hulzen van massief karton. Ons hoofddoel is het garanderen van productbescherming, palletveiligheid en de hoogst mogelijke breukbescherming voor onze klanten. Naast ons productassortiment, dat wij voortdurend uitbreiden en verbeteren, vervaardigen wij natuurlijk ook individuele oplossingen voor u. Kwaliteit, snelheid en efficiëntie zijn onze sterke punten. Door de uitstekende samenwerking tussen verkoop en productie bereiken wij een maximale efficiëntie en kunnen wij dus snelle levertijden mogelijk maken. Naast competentie en innovatie ligt onze focus op service. Van het technische klantenadvies tot het afgewerkte individuele product, staan wij persoonlijk aan de zijde van onze klanten. Dankzij de modernste apparatuur en onze jarenlange ervaring als fabrikant kunnen wij innovatieve producten van hoge kwaliteit produceren om aan de hoogste eisen van de klant te voldoen. We kijken ernaar uit u te leren kennen! Uw UPA PACK GmbH team

 2. TECHNO-COMPOSITES DOMINE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Heeft u speciale, montageklare producten nodig op basis van vezelcomposietmaterialen? We zouden elkaar moeten leren kennen.Creatieve oplossingen met vezelcomposiet componenten / montageklare GVK / CFK / maatwerk / serieproducten & unieke items. Wij zijn uw systeemleverancier voor hoogwaardige vezelcomposietcomponenten.Probeer het stalen onderdeel niet zomaar te vervangen door GVK.Gebruik onze competentie in [advies en planning] om de juiste en economische componenten te ontwikkelen. Bij ons werken specialisten met ruime praktijkervaring aan uw [constructie].Zo wordt een idee een systeemcomponent.[Productie] Wij produceren uw componenten.Klaar om te installeren.CNC-machinepark, stofafzuiging, lijmpersoneel, kwaliteitsborging.Dat doen we voor u.Neem contact met ons op! DIN 6701-A1 | DIN 2304-S1 | DIN EN ISO 9001: 2015 | IRIS-certificering | ISO / TS 22163 Opgericht in 1994 | 50 gekwalificeerde medewerkers | 4.800 m² productie- en opslagruimte | CNC-machines

 3. FIBROLUX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabrikant van GVK-profielen en roosters. De GVK-profielen worden vervaardigd conform EN 13706. Kunststofroosters volgens DIN 24537-3.. Standaardprofielen uit voorraad leverbaar. Klantspecifieke profielen snel realiseerbaar door eigen gereedschapsmakerij. Al in de offertefase ondersteunen wij onze klanten bij de selectie en optimalisatie van producten. 3D prototypes met 3D afdruk Berekeningen en interpretaties van constructies. Advies over de uitvoering van klassieke materialen en constructies in glasvezeloplossingen. Productportfolio: Standaard profielen zoals ronde, vierkante, rechthoekige buizen, hoek, flat-, I-, H - Z-, hoed-, C-, U-profielen, staven, hoekprofielen, Dogbones. Speciale profielen volgens tekening. Lattenroosters, veiligheidsvloeren, trappen, betonstaal, versterkingen, gedraaide staven, moeren, platen, golfplaten, platte sporen, sporten van ladders, sandwichprofielen, kabelladders, kabelgoten, consoles. Brandveiligingskenmerken- DIN4102, UL94V, CEN/TS 45545, NFF16-101, BS 476, EN 13501, DIN 5510.

 4. TECHNOFORM KUNSTSTOFFPROFILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Technoform is al vele jaren een van 's werelds toonaangevende leveranciers op het gebied van extrusie van kunststoffen.De specialist ontwikkelt en produceert complexe extrusieprofielen voor technische toepassingen in de industrie, met name voor toepassingen in de energie-, auto-, vliegtuig- en constructie-industrie. Hier wordt dat ene of andere metalen onderdeel al vervangen door producten van Technoform.Klanten waarderen met name de ontwikkeling van oplossingsgerichte expertise, waarmee het bedrijf iedere nieuwe aanpakt. Hoge precisie(± 0, 05 mm), zeer gladde oppervlakken en absoluut scherpe contouren, evenals het vermogen om zeer precies intern gekalibreerde holle profielen te produceren breiden het inzetbereik van de producten uit.Snelle processen en voorbeeldige kwaliteit zorgen voor een voorsprong op de concurrentie.

 5. HELLER KUNSTSTOFFE GMBH HERBORN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabricage en verkoop van kunststof profielen en slangen voor de auto-, meubel- en elektrotechnische industrie, machinebouw, HVAC, raamconstructie, sanitair, civiele techniek. Productie van consumentvriendelijke en economische eindproducten zoals greepprofielen, montageprofielen, ladderprofielen, ladeprofielen, deurafdichtingprofielen, randstrips, bankprofielen, raamprofielen, rolluikprofielen, randprofielen, leuningprofielen, kabelgoten, plafondprofielen, vloerprofielen, schuurstrips, hoekprofielen, randbeschermingsprofielen, U-profielen, afdekprofielen, klapperbescherming, leidingen, vlakke profielen, klemprofielen, holle profielen, afdichtingsprofielen, verbindingsprofielen, vulprofielen, douchebakprofielen, sanitaire profielen, bootprofielen, ronde kabels, slangen, ringen en nog veel meer op 2 locaties.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

 2. FRITZ ROBERING GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al tientallen jaren staat de naam Robering voor profielen die opvallen door hun speciale kwaliteit.Met bijna 60 jaar ervaring op het gebied van profielen, kunnen we niet alleen deze standaard aanbieden, maar ook innoveren met de bestaande kennis om nieuwe profielideeën te realiseren.Raamsporten in de versie witte lippen en zwarte plakband zijn standaard niet meer in voorraad.De productie van dergelijke combinatiewensen vindt plaats als een speciale productie met de juiste levertijden.Door de concentratie van de profielsystemen op de kleur wit vergelijkbaar.RAL 9016, de schakeringen zijn vergelijkbaar met wit.RAL 9010 en wit vergelijkbaarRAL 9003 ondertussen speciale kleuren, die we niet langer op voorraad houden voor veel profielen, maar natuurlijk nog steeds kunnen produceren op verzoek van de klant.Wij produceren onze standaardprofielen uitsluitend uit nieuw hard en zacht PVC (geen gebruik van recyclingkwaliteiten).

 3. KUNSTSTOFF-EXTRUSION LEHMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf kunststof-extrusie Lehmann GmbH is een nieuw, jong en innovatief familiebedrijf, maar met een proces dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en knowhow, dat zich in de laatste decennia voortdurend heeft ontwikkeld. De directeur en productieleider Nils Lehmann is opgeleid tot fijnmechanicus en werkt nu al meer dan 12 jaar op het gebied van ontwerp, planning en productie van kunststofprofielen. Hier specialiseerde hij zich in de productie van extrusiegereedschap. De kunst van het extrusiematrijzen slijpen en in het bijzonder het filigraan fijnslijpen, waarvan de kwaliteit van de profielen uiteindelijk afhangt, behoren tot zijn bijzondere sterke punten.Zijn vader, Klaus Lehmann, een meester-gereedschapmaker, heeft 35 jaar beroepservaring op het gebied van kunststofverwerking en extrusietechnologie. Hij is medeoprichter van verschillende bedrijven in de kunststof- en gereedschapsindustrie. Hij was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van kunststoffen van TPE en de productie van hun speciale spuitstukken. De productie van dunwandige filigraanprofielen vereist een nauwkeurig extrusiegereedschap. Wij zijn gespecialiseerd in zulke moeilijke en ingewikkelde profielen. Wij produceren profielen en afdichtingen van alle TPE, zachte PVC en PP voor de medische technologie, de automobielindustrie, de bouwindustrie en voor de botenbouw. Wij kunnen op korte termijn, binnen 1-2 weken, profielen voor u produceren volgens tekeningen en monsters.

 4. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

 5. V.B.N. SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Extrusie en co-extrusie van profielen en buizen in thermoplastische harsen zoals hard en zacht pvc, ABS, polystyreen, polyethyleen, polypropyleen, polycarbonaat, SAN en polyamide. Het bedrijf ontwerpt en produceert extrusiemallen en voert bewerkingen uit op profielen en thermoplastische stukken, waaronder snijden, speciale bewerkingen met bewerkingscentrum, lassen en vormen.

 1. FLEXOPLAST S. L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van profielen, buizen, pijpen en soepele plastic buizen, buigzame en onbuigzame buizen. Voorvormen van plastic, extrusie van plastic profielen. Handgrepen, plaatstaal, dekplaten, gleuven, dichtingen, similikalanderen, zomen, profielen voor kabels, profielen voor deuren. ONTWERP OP MAAT.

 2. PLASTIFORM GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLASTIFORM GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Wetter (ruhr), Duitsland.

 1. BERGNER-KUNSTSTOFFPROFILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERGNER-KUNSTSTOFFPROFILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Bad Nauheim, Duitsland.

 2. KÖBBERLING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÖBBERLING GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Edermünde, Duitsland.

 3. NIEROLEN SERVICE UND VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIEROLEN SERVICE UND VERTRIEBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Lenggries, Duitsland.

 4. GUSTAV KONRAD GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUSTAV KONRAD GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Eichenbühl, Duitsland.

 5. K-PROFILE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf K-PROFILE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Bischofszell, Zwitserland.

 6. H. HIENDL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H. HIENDL GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Bogen, Duitsland.

 7. PROFANA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROFANA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Neuburg, Duitsland.

 8. EXPRO KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EXPRO KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Dettelbach, Duitsland.

 1. 1A-PROFILE JÜRGEN SPITZMÜLLER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 1A-PROFILE JÜRGEN SPITZMÜLLER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Hohberg, Duitsland.

 2. KÜHNPLAST GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÜHNPLAST GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Mögglingen, Duitsland.

 3. ANTARES INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTARES INDUSTRIETECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Haag, Duitsland.

 4. SOPREX PROFIL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOPREX PROFIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Extrusie van rubber en kunststof, vensterprofielen van kunststof, kunststof profielen uit hard-PVC, kunststof profielen, geëxtrudeerde, extrusie kunststof profielen, geëxtrudeerde profielen, gecoextrudeerd profielplastic, Extrusie van rubber en kunststof, en profielen voor de bouwsector. Het is gevestigd in Rehau, Duitsland.

 5. REKU SERVICE INH. REINER REIDL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REKU SERVICE INH. REINER REIDL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Eichenau, Duitsland.

 6. FLAIG GMBH KUNSTSTOFF - TECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLAIG GMBH KUNSTSTOFF - TECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Zimmern, Duitsland.

 7. DIMPROTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIMPROTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 8. DOHRENBUSCH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOHRENBUSCH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Hattenhofen, Duitsland.

 9. CARBONVENETA TECNOLOGIA NEI COMPOSITI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARBONVENETA TECNOLOGIA NEI COMPOSITI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is gevestigd in Valdastico, Italië.

 10. BESAPLAST® KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BESAPLAST® KUNSTSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouwprofielen, geëxtrudeerde buizen, en kunststof profielen uit hard-PVC. Het is gevestigd in Borken, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis