• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • profielen- koudgewalst

Resultaten voor

Profielen- koudgewalst - Import export

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het in februari 2011 opgerichte bedrijf Tableraíz is een marktleider op het gebied van metaalconstructie en biedt een uitgebreide waaier oplossingen inclusief structurele voorbereiding, levering en montage van structuren voor zonnepanelen. Onze expertise strekt zich uit tot het aanbrengen van metallic coatings, het afhandeling van vergunningen, de uitvoer van bouwkundige en civiel bouwkundige projecten en het bieden van nauwkeurige controle van bouwprojecten. Wij richten ons op de fotovoltaïsche markt en zijn in staat voordelige oplossingen te bieden voor fotovoltaïsche structuren. Tableraíz ontwerpt technische oplossingen voor fotovoltaïsche stelsels en is een betrouwbare fabrikant van structuren voor fotovoltaïsche installaties. Wij streven ernaar een belangrijke mededinger op de markt te worden, door uitmuntendheid voor zowel bouwproducten als metaalbewerkingsdiensten naar een hoger plan te tillen. Ethiek, verantwoordelijkheid, verbintenis, teamgeest en respect zijn onze kernwaarden en sporen ons aan een duurzame impact te maken. Met een door de jaren heen opgebouwde gedegen ervaring en verfijnde knowhow, kunnen wij diverse oplossingen bieden voor de planning, de bouw en de engineering. Onze klanten kunnen voor elk project vertrouwen op onze professionele aanbak, technische bijstand en constante inzet voor kwaliteit. Wij verzorgen meerdere aspecten: Planning, levering, begeleiding, vergunningen aanvragen, coatings, assemblages en constructie. Wij verbinden ons tot het leveren van kwaliteit.

 2. WELSER PROFILE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  De bedrijvengroep Welser Profile met meer dan 23.000 gerealiseerde doorsneden staat voor tientallen jaren marktsucces in de productie van open en gelaste speciale profielen.. Wij ontwikkelen en vervaardigen individuele, rolgevormde profielen van staal, RVS en non-ferro metalen met materiaaldiktes van 0, 3 - 8, 2 mm en procesbandbreedtes tot 1000 mm Meer dan 2500 medewerkers in onze vier productielocaties in Gresten (A), Ybbsitz (A), Bönen (D) en Valley City (VS) evenals internationale verkoopkantoren worden dagelijks gebruikt om uw wensen optimaal te implementeren.Het brede scala aan toepassingen voor onze profielen strekt zich uit van de bouwsector tot industriële en milieutechnologie tot auto- en landbouwtechnologie..

 3. AUER METALLPROFILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUER METALLPROFILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Aue, Duitsland.

 4. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Duitsland

  Wij leveren al tientallen jaren vele raamconstructiebedrijven in binnen- en buitenland met grote betrouwbaarheid de benodigde staalwapening. Op onze locaties worden inmiddels ruim 2000 verschillende geometrieën vervaardigd en zorgen voor een continue aanvoer van de veelal middelgrote raambouwbedrijven. Naast staal- en deurverstevigingen omvat het productgamma van Gebhardt-Stahl GmbH ook klantspecifieke speciale profielen voor een breed scala aan toepassingen, evenals hekpalen en wijngaardpalen. Daarnaast genieten we een uitstekende reputatie als leverancier van airconditioning- en ventilatietechniek in binnen- en buitenland. Ook op dit gebied hebben we ons gedurende vele jaren kunnen ontwikkelen tot een van de grootste en meest efficiënte aanbieders. Ons bedrijf kenmerkt zich door jarenlange ervaring in het rolvormproces, een grote diversiteit aan producten en het constante streven naar kwaliteit en precisie.

 5. METALFLEX

  Nederland

  Metalflex is uw competent partner in totaalleveringvan koudgewalste profielen en systemen. Van basic profiel tot geïntegreerd totaalconcept. Productie van uw profielen en systemen is de basis… Het optimaliseren van uw product en het naadloos aansluiten op uw proces is onze passie! ! Metalflex produceert koudgewalste profielen in staal en rvs voor diverse sectoren zoals agro, solar, intralogistiek (conveyors, ...), toegangstechniek, carrosseriebouw, storage systems, winkelinrichting, machinebouw, food, etc. Metalflex produceert maatwerk met klantgerichte aanpak: Uw product staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van een groter, vaak dynamisch geheel. Zo benaderen we uw vraag dan ook. Gezamenlijk tot het optimum komen: de afstemming van techniek, proces en informatie op uw marktvraag. Versterk uw marktpositie met onze aanpak. Van een basic aanpak tot een compleet geïntegreerde samenwerking. Metalflex beschikt over diverse profileerlijnen, met uitgebreide mogelijkheden voor inline bewerkingen, zoals stansen van gaten en uitsparingen, persen van doordrukkingen en logo's, verjongen, aanbrengen van folie, doorzettingen, etc. Daarnaast hebben we diverse andere mogelijkheden, zoals nabewerken, stansen, kanten, samenstellen van componenten, etc.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SADEF FRANCE

  Frankrijk

  SADEF ontwerpt en vervaardigt koud op maat gevormde stalen profielen. Met de geboden afwerkingen kan het profileren aangevuld worden met diverse werkzaamheden: buigen, snijden, boren, klinken, lassen... Of het nu een specifieke sector of het gebruik van standaardprofielen betreft (Z, C, Σ of U) voor de bouw (Pannen, Verschansingen, Vloeren), of voor groene energie (Steunframes voor zonnepanelen), SADEF biedt u de beste oplossing voor uw behoeften

 2. MP SRL

  Italië

  Vandaag de dag, maken het vertrouwen van honderden klanten in de hele wereld, met MEER DAN 200 OP MAAT GEMAAKTE ONDERDELEN en honderden artikelen nog steeds in productie, een VERBRUIK VAN METALEN van bijna 1 MILJOEN KG/JAAR, van MP een referentie voor alle bedrijven die willen innoveren met hun eigen activiteit en die technisch ondersteund wensen te worden.

 3. G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL

  Italië

  Staal krijgt nieuwe vormen. De profielen worden gefabriceerd vanaf progressieve koude vervorming van stalen, roestvrijstalen, voorgelakte, gegalvaniseerde, gecoate banden en andere materialen.

 4. SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER

  Duitsland

  Het bedrijf SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Miesbach, Duitsland.

 5. PROFILMETALL-GRUPPE

  Duitsland

  Het bedrijf PROFILMETALL-GRUPPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen, koudgewalst, aluminium profielen, Profielen, koudgewalst, profielen van staal, en aluminiumprofielen voor de transportmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Hirrlingen, Duitsland.

 1. WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Wickede, Duitsland.

 2. APROMETAL

  Frankrijk

  Het bedrijf APROMETAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - staal en metalen, Profielen en staven - ferro, Balken - ferro, Import-export - staal en metalen, Profielen en staven - ferro, Balken - ferro, en vervaardiging van metaalstructuren voor openbare werken. Het is gevestigd in Saint-Martin-Belle-Roche, Frankrijk.

 1. TDV PROFILE

  Frankrijk

  Het bedrijf TDV PROFILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandstaal, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen, koudgewalst, roestvrij stalen draad, en Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Plombières-les-bains, Frankrijk.

 2. JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Profielen en staven - ferro, Profielen, koudgewalst, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Profielen en staven - ferro, en Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Wickede, Duitsland.

 3. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Spanje

  Het bedrijf CAESA PERFILES ESPECIALES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trekken - staal- en metaalbewerking, Profielen en staven - ferro, Profielen - ferro, Profielen, koudgewalst, Trekken - staal- en metaalbewerking, Profielen en staven - ferro, Profielen - ferro, en Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Caldes De Montbui, Spanje.

 4. MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen, koudgewalst, Profielen - kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Profielen, koudgewalst, Profielen - kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 5. FSG GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf FSG GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Profielen, koudgewalst, Industriebouw, Staal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Profielen, koudgewalst, en Industriebouw. Het is gevestigd in Walddorfhäslach, Duitsland.

 6. AGROPODNIK A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf AGROPODNIK A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen, koudgewalst, Profielen, koudgewalst, mest, en laboratorium cosmetische producten. Het is gevestigd in Valašské Meziříčí, Tsjechische Rep..

 7. STEWART FRASER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STEWART FRASER LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Ashford, Verenigd Koninkrijk.

 8. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Duitsland

  Het bedrijf ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, Walsdraad - ferro, Koper en -legeringen, en Walsdraad - ferro. Het is gevestigd in Neunburg vorm Wald, Duitsland.

 1. 6M SYSTEM

  Spanje

  Het bedrijf 6M SYSTEM, is een Distributeur, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren berging in onderaanneming met verpakkingsdiensten, transportagentschap, en Logistieke managementconsulting. Het is gevestigd in Mejorada Del Campo, Spanje.

 2. BUSCHEN-STAHL

  Duitsland

  Het bedrijf BUSCHEN-STAHL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen van staal, en profielen van aluminium. Het is gevestigd in Greven, Duitsland.

 3. MICRO APLICACIONS S.A.

  Spanje

  Het bedrijf MICRO APLICACIONS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Lliçà D'Amunt (Barcelona), Spanje.

 4. BAU KONSTRUKT S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BAU KONSTRUKT S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasappendages, Profielen, koudgewalst, Industriebouw, Gasappendages, Profielen, koudgewalst, en Industriebouw. Het is gevestigd in Ceský Krumlov , Tsjechische Rep..

 5. LANDSBERG SP. Z O.O. S.K.

  Polen

  Het bedrijf LANDSBERG SP. Z O.O. S.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Skórcz, Polen.

 6. PROFILHAUS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROFILHAUS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Metaalconstructies - licht, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Ettlingen, Duitsland.

 7. BOGNER OCEL, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BOGNER OCEL, S.R.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Constructiestaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsstaal, Profielen, koudgewalst, Gereedschapsstaal, en Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Zebrák, Tsjechische Rep..

 8. PROFILSYSTEM SRL

  Italië

  Het bedrijf PROFILSYSTEM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in ASOLA, Italië.

 9. EICKELKAMP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EICKELKAMP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 10. HALOVÉ SYSTÉMY ING. JOZEF POPOVIC

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf HALOVÉ SYSTÉMY ING. JOZEF POPOVIC, is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Profielen, koudgewalst, Sportinstallaties, en Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Brno-Horní Herspice, Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis