• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • profielen- koudgewalst

Resultaten voor

Profielen- koudgewalst - Import export

 1. WELSER PROFILE GMBH

  Oostenrijk

  De bedrijvengroep Welser Profile met meer dan 23.000 gerealiseerde doorsneden staat voor tientallen jaren marktsucces in de productie van open en gelaste speciale profielen.. Wij ontwikkelen en vervaardigen individuele, rolgevormde profielen van staal, RVS en non-ferro metalen met materiaaldiktes van 0, 3 - 8, 2 mm en procesbandbreedtes tot 1000 mm Meer dan 2500 medewerkers in onze vier productielocaties in Gresten (A), Ybbsitz (A), Bönen (D) en Valley City (VS) evenals internationale verkoopkantoren worden dagelijks gebruikt om uw wensen optimaal te implementeren.Het brede scala aan toepassingen voor onze profielen strekt zich uit van de bouwsector tot industriële en milieutechnologie tot auto- en landbouwtechnologie..

 2. SIDERVAL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SIDERVAL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren ribbenbuizen voor privé en industrieel gebruik, profielen van aluminium, bezoek van wijngaarden en kelders, warmgeprofileerd, en buizen van staal. Het is gevestigd in Talamona, Italië.

 3. PROFILMETALL-GRUPPE

  Duitsland

  Het bedrijf PROFILMETALL-GRUPPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen, koudgewalst, aluminium profielen, Profielen, koudgewalst, profielen van staal, en aluminiumprofielen voor de transportmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Hirrlingen, Duitsland.

 4. AUER METALLPROFILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUER METALLPROFILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is gevestigd in Aue, Duitsland.

 5. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Duitsland

  Wij leveren al tientallen jaren vele raamconstructiebedrijven in binnen- en buitenland met grote betrouwbaarheid de benodigde staalwapening. Op onze locaties worden inmiddels ruim 2000 verschillende geometrieën vervaardigd en zorgen voor een continue aanvoer van de veelal middelgrote raambouwbedrijven. Naast staal- en deurverstevigingen omvat het productgamma van Gebhardt-Stahl GmbH ook klantspecifieke speciale profielen voor een breed scala aan toepassingen, evenals hekpalen en wijngaardpalen. Daarnaast genieten we een uitstekende reputatie als leverancier van airconditioning- en ventilatietechniek in binnen- en buitenland. Ook op dit gebied hebben we ons gedurende vele jaren kunnen ontwikkelen tot een van de grootste en meest efficiënte aanbieders. Ons bedrijf kenmerkt zich door jarenlange ervaring in het rolvormproces, een grote diversiteit aan producten en het constante streven naar kwaliteit en precisie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METALFLEX

  Nederland

  Metalflex is uw competent partner in totaalleveringvan koudgewalste profielen en systemen. Van basic profiel tot geïntegreerd totaalconcept. Productie van uw profielen en systemen is de basis… Het optimaliseren van uw product en het naadloos aansluiten op uw proces is onze passie! ! Metalflex produceert koudgewalste profielen in staal en rvs voor diverse sectoren zoals agro, solar, intralogistiek (conveyors, ...), toegangstechniek, carrosseriebouw, storage systems, winkelinrichting, machinebouw, food, etc. Metalflex produceert maatwerk met klantgerichte aanpak: Uw product staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van een groter, vaak dynamisch geheel. Zo benaderen we uw vraag dan ook. Gezamenlijk tot het optimum komen: de afstemming van techniek, proces en informatie op uw marktvraag. Versterk uw marktpositie met onze aanpak. Van een basic aanpak tot een compleet geïntegreerde samenwerking. Metalflex beschikt over diverse profileerlijnen, met uitgebreide mogelijkheden voor inline bewerkingen, zoals stansen van gaten en uitsparingen, persen van doordrukkingen en logo's, verjongen, aanbrengen van folie, doorzettingen, etc. Daarnaast hebben we diverse andere mogelijkheden, zoals nabewerken, stansen, kanten, samenstellen van componenten, etc.

 2. SADEF FRANCE

  Frankrijk

  SADEF ontwerpt en vervaardigt koud op maat gevormde stalen profielen. Met de geboden afwerkingen kan het profileren aangevuld worden met diverse werkzaamheden: buigen, snijden, boren, klinken, lassen... Of het nu een specifieke sector of het gebruik van standaardprofielen betreft (Z, C, Σ of U) voor de bouw (Pannen, Verschansingen, Vloeren), of voor groene energie (Steunframes voor zonnepanelen), SADEF biedt u de beste oplossing voor uw behoeften

 3. HUNAN XIANGTOU GOLDSKY TITANIUM METAL CO.,LTD.

  China

  De onderneming produceert jaarlijks 10.000 ton rollen met titaanstroken en beschikt over 21 patenten voor rollen met titaanstroken. Het heeft tevens de formulering van 7 nationale normen of industrienormen verzorgd. Daarnaast kreeg het de certificatie voor richtlijnen voor drukapparatuur en de door de classificatiebureaus BV en DNV verstrekte certificaties toegekend.

 4. MP SRL

  Italië

  Vandaag de dag, maken het vertrouwen van honderden klanten in de hele wereld, met MEER DAN 200 OP MAAT GEMAAKTE ONDERDELEN en honderden artikelen nog steeds in productie, een VERBRUIK VAN METALEN van bijna 1 MILJOEN KG/JAAR, van MP een referentie voor alle bedrijven die willen innoveren met hun eigen activiteit en die technisch ondersteund wensen te worden.

 5. G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL

  Italië

  Staal krijgt nieuwe vormen. De profielen worden gefabriceerd vanaf progressieve koude vervorming van stalen, roestvrijstalen, voorgelakte, gegalvaniseerde, gecoate banden en andere materialen.

 1. SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER

  Duitsland

 2. WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH

  Duitsland

 1. AGROPODNIK A.S.

  Tsjechische Rep.

 2. 6M SYSTEM

  Spanje

 3. MICRO APLICACIONS S.A.

  Spanje

 4. BUSCHEN-STAHL

  Duitsland

 5. BAU KONSTRUKT S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 6. PROFILSYSTEM SRL

  Italië

 7. LANDSBERG SP. Z O.O. S.K.

  Polen

 8. EICKELKAMP GMBH

  Duitsland

 1. CZ PROFIL, S. R. O.

  Tsjechische Rep.

 2. ALU KÖNIG FRANKSTAHL SLOVENSKO S.R.O.

  Slowakije

 3. CD PROFIL, S.R.O

  Slowakije

 4. IVS - INDUSTRIEVERTRETUNG STAHL

  Duitsland

 5. ERNSTPROFIL S.R.O.

  Slowakije

 6. ARKOPA AHSAP PANEL SANAYI LTD STI

  Turkije

 7. HUTNÍ MATERIÁL-KYSELA

  Tsjechische Rep.

 8. FERADO, S.R.O.

  Slowakije

 9. TDV PROFILE

  Frankrijk

 10. JÄKL KARVINÁ, A.S.

  Tsjechische Rep.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis