• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • proteïne - additieven voor voeding

Resultaten voor

Proteïne - additieven voor voeding - Import export

 1. KALYS PRODUCTIONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Kalys Productions is een erkende leveranciers van konjacmeel een functionele ingrediënten in Europa. Onze uitgebreide productselectie omvat meerdere soorten konjac meel, natuurlijke textuurmiddelen en voedingsingrediënten die beantwoorden aan de behoeften van de industrie, ambachtswerkers, professionals binnen de gezondheidszorg, grootkeukens en hobbykoks. Wij zijn marktleider binnen de distributie van konjacmeel en aanverwante producten zoals konjacgom, vezels, gluccomannaan en oligosachariden. Dankzij onze expertise kunnen wij tevens overige producten op basis van konjac ontwikkelen. Wij bieden oplossingen om levensmiddelen te verrijken met vezels en eiwitten om zo tevens het gehalte aan opneembare koolhydraten te verlagen. Deze oplossingen zijn toegesneden op een specifiek publiek zoals personen de lijden aan stofwisselingsziektes, sporters en senioren. Al onze ingrediënten worden verkocht van grammen tot tonnen in formaten die aangepast zijn aan de specifieke vraag van onze klanten: - Industriële bedrijven en laboratoria - Ambachtswerkers (banketbakkers, ijsbereiders, snoepfabrikanten...) - Hotels, restaurants, traiteurs (HORECA) - Grootkeukens (schoolkantines, bedrijfskantines ...) - Professionals binnen de verzorging en de gezondheidszorg (Bejaardentehuizen, ziekenhuizen, thuishulpen...) - Hobbykoks. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw partner voor private labelling, ontwikkeling en contractproductie van voedingssupplementen! Sinds 1903 staat de naam Sanct Bernhard niet alleen voor hoogwaardige, effectieve natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen en lichaamsverzorgingsproducten, die we op de markt brengen onder onze merken "Sanct Bernhard", "Sanct Bernhard Sport" en "Sanct Bernhard tierlieb". Loonproductie Made in Germany - Sanct Bernhard staat voor kwaliteit Made in Germany - zoals bewezen door duizenden tevreden klanten in onze online shops. Gecertificeerd kwaliteitsbeheer en eersteklas grondstoffen. Dankzij onze schat aan ervaring, gekwalificeerde werknemers, ultramoderne productiefaciliteiten inclusief gecertificeerd kwaliteitsbeheer voor volledige voedselveiligheid en eersteklas grondstoffen kunnen we eersteklas producten maken - zelfs met jouw label! Loonproducent ook voor kleine hoeveelheden - Wat maakt ons speciaal in vergelijking met alle andere loonproducenten voor voedingssupplementen, cosmetica en diervoeding? We bieden ook loonproductie aan voor kleine hoeveelheden en dus ook voor bijvoorbeeld start-ups. Grijp de kans om te beginnen met kleine hoeveelheden tegen lage kosten en uzelf zo te presenteren en positioneren op de markt. Contractproductie, zelfs voor kleine hoeveelheden, vanaf 2.000 stuks. Praat met ons over uw productvereisten - we adviseren u graag!

 3. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 4. BARGY UKRAINE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BARGY UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Welzijn en fitness, Proteïne - additieven voor voeding, Vitamines en provitamines, Dieet- en biologische voeding, Levensmiddelen - import-export, gezond en natuurlijk voedsel, energiebar, Welzijn en fitness, en natuurlijke voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 5. MTL POWER FOOD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MTL POWER FOOD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Proteïne - additieven voor voeding, Vitamines en provitamines, Loonbottelen in capsules van harde gelatine, Loonproductie van voedingssupplementen, aminozuren, Koolhydraten, proteïneachtige integratoren, proteinen, en proteïnerije dieetvoedingsmiddelen. Het is gevestigd in Grimma, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NUTRIFILL & CARE4TRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUTRIFILL & CARE4TRADE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in Grießheim, Duitsland.

 2. AGREMA POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGREMA POLAND SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren hennepzaadolie, lecithine, plantaardige extracten, en proteïneachtige integratoren. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 3. ALPHACAPS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALPHACAPS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in Augustdorf, Duitsland.

 4. PRINOVA EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRINOVA EUROPE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Additieven en hulpstoffen voor dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Proteïne - additieven voor voeding, Sportvoeding, aminozuren, Ascorbinezuur, plantaardige extracten, zoetstoffen, vitamines, vanilline, en Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. MAGELLAN FOOD INGREDIENTS BV

  Nederland

  Magellan Food Ingredients is distributeur van innovatieve ingrediënten voor producenten die minder vlees en zuivel in hun producten willen gebruiken. We richten ons op de plantaardige voeding, sportvoeding, eiwitrepen en glutenvrije industrieën. Wij zijn gespecialiseerd in: Getextureerde plantaardige eiwitten (TVP, texturised vegetable protein) Plantaardige eiwitten Vezels en zetmeel uit onder andere erwten en tuinbonen Bindmiddelen Kleuren Vetten Wij proberen alle ingrediënten te leveren die u nodig heeft om eenvoudig en snel een heerlijk product te ontwikkelen. Wij zijn een proactief en enthousiast team dat snel reageert op vragen en met een oplossing terugkomt. Wij gebruiken onze ervaring en netwerk om de beste oplossing voor onze klanten te vinden. We besteden veel aandacht aan elke klant, zodat we keer op keer een positieve ervaring hebben.

 1. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  De bedrijvengroep "Innovanta" heeft 40% van de markt voor speciale voeding in Rusland in handen en biedt klinische voeding en dieetvoeding aan, waarvan in klinische studies is aangetoond dat ze efficiënt en veilig zijn. Onze producten helpen niet alleen de gezondheid op peil te houden, maar ook bepaalde ziekten te voorkomen. Eigen productielocatie met een oppervlakte van meer dan 1000 m², die strikt voldoet aan de ISO 22000-normen en het HACCP-protocol. Onze R&D-afdeling neemt de ontwikkeling van formules serieus en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bovendien gebruikt het bedrijf ten minste 70% lokale ingrediënten, waardoor de prijs niet sterk afhankelijk is van de dollarkoers en de producten betaalbaar blijven voor onze partners. De werknemers van het bedrijf zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van het product. Wij produceren niet alleen klinische voeding, maar ook gezonde voeding voor kinderen en volwassenen, sportvoeding, vitaminesupplementen, en producten voor gewichtsverlies, gewichtstoename en gewichtsstabilisatie.

 2. EVOLUTION GMBH

  Oostenrijk

  EVOLUTION is al meer dan 30 jaar een door de eigenaar beheerd Oostenrijks familiebedrijf.Ons hoofdkantoor bevindt zich in Villach, Region Wörthersee.Als toonaangevende fabrikant van innovatieve, natuurlijke voedingssupplementen en biologische cosmetica zijn wij dé specialist voor holistische producten op het gebied van gezondheid, figuur, fitness en beauty. De holistische producten van het merk EVOLUTION zijn geregistreerd en beschermd in het merkenregister.Sinds 1987 worden ze met succes verkocht via apotheken, biologische winkels, beauty- en wellnesshotels, in-house sales en onze partners. Holistisch betekent voor ons: Alleen door de combinatie van grove en subtiele energieën kunnen we met onze natuurlijke voedingssupplementen een optimale biologische beschikbaarheid en doeltreffendheid bereiken. Maar niet alleen dat: Met onze kwaliteitscriteria tonen we ook holisme in harmonie met de natuur.De producten van Evolution zijn onderworpen aan strikte internationale kwaliteitsnormen.

 1. OPW INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

  Wij, OPW Ingredients GmbH, zijn een expanderende onderneming die zich consequent richt op duurzame grondstoffen en hoge eisen aan kwaliteit en service stelt. Onder het motto „eenvoudige dingen - goed uitgevoerd! “ produceren en verhandelen wij natuurlijke producten zoals plantaardige oliën, meelsoorten en eiwitten die worden gebruikt in de cosmetische, farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Wij zijn gevestigd op het drielandenpunt tussen Duitsland, Nederland en België. Ons verkoop- en servicecentrum in Niederkrüchten-Dam bedient niet alleen de Midden- en Noord-Europese markten, maar biedt internationale knowhow en een uitstekende infrastructuur voor de globale overzeese markten. Ons jonge en dynamische team biedt u niet alleen jarenlange ervaring en technische kennis, maar is tevens richting gevend voor het thema hernieuwbare groene en duurzame grondstoffen om u de hoogste kwaliteit en een uitstekende service te bieden.

 2. F.M.A.

  België

  Al 35 jaar is F.M.A. gespecialiseerd in het maken van blends voor de vleeswaren industrie. Onze pekelmixen worden per project ontworpen. Standaardprodukten kunt u bij ons niet vinden. Onze productie, die zich in Antwerpen bevindt, is zo uitgebouwd om uiterst snel te kunnen leveren. Uiteraard zijn we BRC-gecertificeerd. Als agent van DuPOnt/Danisco bieden we een ruim assortiment starterculturen, carragenen, emulgatoren, … Bio producten zitten in de lift. Wij hebben een complete range bio mixen. Vermijd calamiteiten door verkeerde afweging van uw ingrediënten. Wij beschikken over verschillende meng- en afzak mogelijkheden van 0.5 tot 25 kg .

 3. LUKADORA GMBH

  Duitsland

  Het is ons doel dat u uw atletische doelen bereikt en uw conditie naar een hoger niveau tilt.Dat is waar wij met ons merk voor staan ​​en u voorzien van hoogwaardige, speciaal ontwikkelde fitnessapparatuur voor uw doelen.Want: Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een efficiënte fitnesstraining aan huis. Van cardiotraining tot krachttraining - wij rusten uw homegym optimaal uit met de beste fitnessapparatuur.Je zult zien: Het neemt geen ingewikkelde oefeningen of veel ruimte in beslag. Je kunt dus op elk moment binnen je eigen vier muren trainen. Naast onze eigen Lukadora-producten zijn we partners van Men’s Health Power en Women’s Health Body. Deze samenwerking stelt ons in staat om u te voorzien van de beste apparatuur en om onze producten continu te ontwikkelen in samenwerking met experts. Ook vind je bij ons een exclusief assortiment hoogwaardige voedingssupplementen om je training optimaal aan te vullen.

 4. EISS

  Nederland

  Toegewijd om top level service te bieden, gegarandeerde gecertificeerde natuurlijke emulgatoren zoals soja, zonnebloemzaad en koolzaad lecithinen en soja derivaten.Het aanbieden van een gespecialiseerd productassoritment zoals biologische ontoliede zonnebloem lecithine, biologische colza-olie, vet sojameel en sojameel met laag vetgehalte met behouden identiteit van Europese oorsprong.Van gewijzigd tot klassiek en biologisch.Wij zijn bijzonder trots op onze klanten en producten van hoge kwaliteit, wij begrijpen uw behoeften, nemen deze serieus en zetten ons in voor een zorgeloze levering.Wij behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden.Een persoonlijke benadering is belangrijk. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen!

 5. VEOS

  België

  De VEOS Group, opgericht in 1973, specialiseert zich in het produceren van hoogwaardige dierlijke eiwitten. De VEOS Group staat bekend voor zijn continue groei dankzij innovatie en uitbreiding van zijn productie naar andere landen zoals; Frankrijk en Brazilië. Door het openen van productiecentra in verschillende landen, creëert VEOS Group een internationaal verkoopsnetwerk en is uitgegroeid tot een wereldwijd betrouwbare partner voor vele internationale producenten van mens- en dierenvoeding. Actipro is de nieuwe commerciële merknaam voor de voeder- en voedingsingrediënten voor huisdieren van de VEOS Group. Vepro is de merknaam voor voedingsingrediënten van de VEOS Group.

 6. MEATCO

  Nederland

  Meatco houdt zich bezig met het ontwikkelen van hydrolyse systemen voor bijproducten van dierlijke oorsprong. Winning van eiwitten en vetten is hierbij net zo belangrijk als het opwaarderen van de restfracties (fosfaat/calcium).

 7. SAP INTERNATIONAL CORPORATION

  België

  SAP International Corporation SA is actief in de vervaardiging van meststoffen, agiochemicaliën, diervoeding en medische producten en als onafhankelijke export handel bedrijf of als de exclusieve export kantoor van diverse Belgische en buitenlandse fabrikanten. SAP International biedt: farmaceutische grondstoffen, hulpstoffen, instrumenten en apparatuur, staal, metaal en non-ferro, desinfecteermiddelen en hygiëneproducten, chemicaliën voor de volksgezondheid, …

 8. MYCELIA

  België

  Kant en klare pakketten om thuis champignons, oesterzwammen, shiitake en andere zwammen te kweken.

 1. PRECONEX

  België

  Preconex is een wereldwijde leverancier van proteïne concentraten, vitamine-mineraal premixen en grondstoffen voor de diervoederindustrie.

 2. DIE NATURBURSCHEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIE NATURBURSCHEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in Welver, Duitsland.

 3. DER HANFBAYER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DER HANFBAYER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in Mamming, Duitsland.

 4. RIVIERA FITNESS-VERTRIEB INH. ULRICH WIEDUWILT

  Duitsland

  Het bedrijf RIVIERA FITNESS-VERTRIEB INH. ULRICH WIEDUWILT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 5. HANSA VITAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANSA VITAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. GREEN SNAIL FOOD CO., LTD.

  China

  Het bedrijf GREEN SNAIL FOOD CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in Tanggu, Tianjin, China.

 7. PROALGAETECH

  Duitsland

  Het bedrijf PROALGAETECH, is een Distributeur, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren proteïneachtige integratoren, Kweekalgen, Verse algen, en Bioreactor installaties. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 8. ANKA YILDIZ GIDA TAKVIYELERI LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ANKA YILDIZ GIDA TAKVIYELERI LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Proteïne - additieven voor voeding, vitaminecomplement, collageen, en Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 9. AEN ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AEN ENGINEERING GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in Dillenburg, Duitsland.

 10. INCR-EDIBLE INGREDIENTS

  Nederland

  Het bedrijf INCR-EDIBLE INGREDIENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Proteïne - additieven voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren proteinen, melerig, en zetmeel voor de voeding. Het is gevestigd in Den Haag, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Proteïne - additieven voor voeding - Import export

Aantal resultaten

223 Bedrijven