• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pvc spandoeken

Resultaten voor

Pvc spandoeken - Import export

 1. ZAMPOURIS SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAMPOURIS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Digitaal drukwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlaggen, vaandels en vlaggetjes, metalen tribunes, reclamevaantjes, dekzeilen op maat, spandoeken, machines en uitrustingen voor digitale drukkerijen, spandoeken, pvc spandoeken, en slingers. Het is gevestigd in Kalochori-Thessaloniki, Griekenland.

 2. EXANTIA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Exantia is de leidende leverancier van een breed assortiment van bedrukte display elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles van pop-up standaards, banner standaards tot zeer grote bedrukte producten, die allemaal in overeenstemming zijn met de hoogste productienormen. Het bedrijf levert innovatieve designs, die draagbaar en tegelijk gemakkelijk en snel te monteren zijn. Exantia biedt buitengewone waarde samen met een uitstekende klantendienst voor en na de aankoop. Dus als u deel wilt nemen aan conferenties, tentoonstellingen of vakbeurzen, bel dan Exantia.

 3. SMID MEDIA SOLUTIONS

  Nederland

  Smid Media Solutions is een full service bureau op het gebied van innovatieve grafimedia producties in kleine of hoge oplages. Hoge kwaliteit, flexibiliteit, service en een grote diversiteit aan producten maakt Smid Media Solutions de ideale partner voor al uw communicatie-uitingen.Wij verzorgen uw communicatiemiddelen van A tot Z. Van concept tot afwerking! Met onze no nonsense mentaliteit geven we op een nuchtere, maar heldere manier advies en komen we samen tot het beste eindproduct.Ook bent u bij Smid Media Solutions aan het juiste adres voor de ontwikkeling van: Websites voor een goede prijs, Sites die op mobiele devices juist werken (telefoon, tablet, schermen etc), Webshops en Social Media omgevingen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn.Vraagt u eens geheel vrijblijvend een offerte of bel ons voor een afspraak.

 4. STORM SRL

  Italië

  Het bedrijf STORM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlaggen, vaandels en vlaggetjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren spandoeken van ongeweven stof, pvc spandoeken, en vlag. Het is gevestigd in Pradalunga, Italië.

 5. GRAFICA E PUBBLICITÀ

  Italië

  Het bedrijf GRAFICA E PUBBLICITÀ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Digitaal drukwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc spandoeken, reclameplakkaten, opschriften op vrachtwagens, en opschriftplakkers. Het is gevestigd in Bulgarograsso, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANC USINE AUG HAINAUT

  België

  Het bedrijf ANC USINE AUG HAINAUT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tenten en feesttenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren dekzeilen, dekzeil voor standaard aanhanger, dekzeil met versterkte randen van pvc, en pvc spandoeken. Het is gevestigd in Molenbeek-Saint-Jean, België.

 2. STOREFRONT GRAPHICS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STOREFRONT GRAPHICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reclame-design. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc spandoeken. Het is gevestigd in North Walsham, Verenigd Koninkrijk.

 3. EPIX PRACOWNIA REKLAMY

  Polen

  Het bedrijf EPIX PRACOWNIA REKLAMY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stempels en stempelkussens. Het is tevens aanwezig in de sectoren POS - reclame op het verkooppunt, commerciële voorgedrukte formulieren, pvc spandoeken, reclame, en POS - reclame op het verkooppunt. Het is gevestigd in Lublin, Polen.

 4. PARYS

  Polen

  Het bedrijf PARYS, is een Multi-Category, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren dekzeilen voor vrachtwagens, dekzeilen voor afsluiting rondom, en pvc spandoeken. Het is gevestigd in Wroclaw, Polen.

 5. PIOTR WÓJTOWICZ EVERART

  Polen

  Het bedrijf PIOTR WÓJTOWICZ EVERART, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reclamecreatie - grafische ontwerpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren visitekaartjes, commerciële voorgedrukte formulieren, internetsites, en pvc spandoeken. Het is gevestigd in Radocza, Polen.

 1. CROWNS DIGITAL LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CROWNS DIGITAL LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Digitaal drukwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren afdruk t-shirt, pvc spandoeken, en posters - drukkerijen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. ZHEJIANG MINGLONG PLASTIC CEMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG MINGLONG PLASTIC CEMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekleding - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc spandoeken. Het is gevestigd in TONGXIANG CITY, China.

 1. KREOS WIKTOR PNIEWSKI

  Polen

  Het bedrijf KREOS WIKTOR PNIEWSKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector POS - reclame op het verkooppunt. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc spandoeken, en advies en diensten voor reclame op het verkooppunt. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 2. SCREENDEVINCK BV

  België

  Het bedrijf SCREENDEVINCK BV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdruk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdruk voor reclame, pvc spandoeken, stickers, en Zeefdruk voor reclame. Het is gevestigd in Zillebeke, België.

 3. PRINTXL

  Polen

  Het bedrijf PRINTXL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van uitgeverijproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc spandoeken, en vlaggen voor beurzen. Het is gevestigd in Poznań, Polen.

 4. FRANCE BANDEROLE

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE BANDEROLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Digitaal drukwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc spandoeken, reclamevaantjes, en bedrukte zeilen. Het is gevestigd in Vitrolles, Frankrijk.

 5. HAFA COMUNICAZIONE

  Italië

  Het bedrijf HAFA COMUNICAZIONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Digitaal drukwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc spandoeken, en reclamevaantjes. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 6. HUBEI SUIZHOU ENVIRONMENTAL NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO.LTD

  China

  Het bedrijf HUBEI SUIZHOU ENVIRONMENTAL NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tenten en feesttenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc spandoeken. Het is gevestigd in Suizhou, China.

 7. ARVA-SHOP

  België

  Als producent van vlaggen, beachvlaggen, PVC spandoeken en aluframes haalt u met ARVAshop kwaliteit in huis. Wapperende reclamevlaggen geven uw bedrijf een kleurrijke en dynamische uitstraling. ARVAshop staat garant voor kwaliteit en service na verkoop voor al onze producten. Onze jarenlange ervaring delen wij graag met u.

 8. SERIPRINT

  Italië

  Seriprint verzorgt zeefdruk en digitaal drukwerk op kleding en accessoires. Seriprint creëert reclame- en promotie-artikelen om uw onderneming beter te promoten! Wij bieden het allerbeste op het gebied van kwaliteit, professionaliteit en snelheid! Bedrukking voor custom made kleding. Decoratie van voertuigen. Decoratie van ramen en uithangborden. PVC spandoeken met ringen, ook maxiformaten. Roll-ups 80x200 cm, 100x200 cm, 150x300 cm.

 1. SPRINT TEAM

  Italië

  Zelfklevende opschriften en merken, borden, spandoeken van PVC, transfers, stickers voor voertuigen en schepen, uithangborden, raamversiering met zandeffect, zelfklevende maskeringen en stencils, ezels met naam/logo voor vergaderingen en evenementen, zelfklevende bewegwijzering voor tentoonstellingen en beurzen, numerieke bedrukking, opschriften in reliëf van polystyreen en polyethyleen. Personalisering van kleding.

 2. BELTEX DISTRIBUTION

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 2008 commercialiseert Beltex kwaliteitsproducten en geeft het de garantie om in alle transparantie samen te werken met betrouwbare partners. Onze catalogus biedt een breed gamma producten voor digitaal drukwerk, aangepast aan UV-, latex-, sublimatie-, solvent- en eco-solventdruktechnologieën. Beschikbaar in breedtes tot 5 meter, commercialiseren wij textiel, gecoat textiel, PVC en niet-PVC media die het best voldoen aan uw projectvereisten. Dankzij deze winnende strategie bevoorraadt het familiebedrijf vandaag zijn klanten in België en in tal van Europese landen.

 3. DENIS BACHES

  Frankrijk

  Al meer dan 35 jaar is zeil- en doekmakerij DENIS BASCHES gespecialiseerd in ontwerp en uitvoering op maat van pvc-zeil, zonweringen en netten. Wij vervaardigen allerlei soorten zeilen, hoezen, zonweringen en netten voor standaard of bijzondere gebruiksdoeleinden: landbouwwagens, bedrijfswagens of aanhangwagens, dakbedekkingen, veiligheidsnetten, netten voor sporttoestellen, speciale hoezen, enz. Elk product wordt uitgevoerd in overeenstemming met het beoogde gebruik en met uw wensen in de standaardkleuren of in de door u gevraagde kleur. DENIS BACHES is een Frans bedrijf en gebruikt in Frankrijk vervaardigd pvc-zeil of zonwerend doek. Ook maken wij naar uw eigen ontwerp bedrukte spandoeken en kakemono's, een uitgebreide collectie partytenten of inklapbare partytenten, een uitgebreid assortiment ijzerwaren en accessoires: speciale lijm voor zeilen, spanbanden, klinknagels, schuimrubber zitvullingen; DENIS BACHES staat garant voor service en kwaliteit: technisch advies, snelheid, stipte productie- en levertermijnen, reparatie van uw producten.

 4. ZEILMAKERIJ M. KNUYSEN

  België

  Spandoeken – werfdoeken Reclamedoeken in pvc-doek of gaasdoek. Omgezoomd en met ringen. verkrijgbaar in wit, opaak (block out) en kleuren. Wimpels – banieren Reclamedoeken in pvc-doek of gaasdoek. Voorzien van lussen voor bevestiging aan o.a. onze inox muursteunen Verkrijgbaar in wit, opaak (block out) en kleuren. Digitale prints Confectie van alle digitale prints : zie rubriek ‘confectie’ voor de juiste aanlevering van de doeken en afwerkingsblad Vrachtwagens Lichte vrachtwagens met huif en trailers met schuifzeilen. Ook confectie van uw digitaal geprinte zeilen. Aanhangwagens Met de nodige fournituren plaatsen wij het zeil ook op uw aanhangwagen. Containers Versterkte hoeken met of zonder uw logo digitaal gedrukt. Events Bestaande constructies of nieuwe ontwerpen worden uitgerust met passende zeilen. Wij geven graag vakkundig advies en een vrijblijvend prijsofferte. In samenwerking met bekwame metaalconstructeurs bouwen wij ook uw frames of constructies. Feesttenten Feesten in eigen tuin of op een schitterende locatie ? Dit kan in een feesttent gemaakt door Zeilmakerij M. Knuysen. Onze feesttenten zijn kwalitatief hoogstaand, gemaakt met de beste materialen en uitstekende vakkennis. Spiegeltenten Belgische spiegeltenten zijn wereldvermaard. Spiegeltenten met onze zeilen gaan dan ook de wereld rond. U komt ze tegen van Antwerpen tot Australië. Het maken van zeilen voor spiegeltenten blijft voor ons dan ook een echt feest.

 5. VANLOMMEL

  België

  Vanlommel Zeefdrukreclame, uw partner in reclame! Jarenlange ervaring, een up-to-date machinepark en een professionele aanpak liggen aan de basis van ons succes. Neem daarbij nog ons uitgebreid gamma aan druktechnieken en je hebt de ideale mix voor een geslaagde reclamestunt! Reeds vele jaren doen we ook aan Digital Printing de nieuwe innovatie op de grafische markt. Natuurlijk blijven wij ook nog werkzaam in de bedrukking van PVC of andere vlakke materialen, alsook de bedrukking van T-shirts, stickers, ... en de belettering van voertuigen, reclamepanelen en spandoeken. Voor verdere informatie staan wij steeds tot uw beschikking, stuur een mailtje, of spring gewoon eens binnen, het werk en de prijzen zullen trouwens voor zichzelf spreken!