• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • radiatoren en convectoren - industrieel

Resultaten voor

Radiatoren en convectoren - industrieel - Import export

 1. FRIEDRICH SCHULTZE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. TKL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TKL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is gevestigd in Heinsberg, Duitsland.

 3. KAMPMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. WELL STRALER

  België

  Vanaf de stichting in 1946 heeft MOVA niet opgehouden te groeien. Begin van de jaren 50 werd het eerste verwarmingstoestel gemaakt; de petroleumkachel Well Straler, gevolgd door de infrarode roller. In 1963 heeft het bedrijf de gasradiator ontwikkeld welke tot vandaag uitgroeide tot een compleet gamma gaskachels en inbouwhaarden. Vele decennia stelt Well Straler alles in het werk om kwaliteitstoestellen te leveren. De algehele productie gebeurt in België, in de fabriek te Erembodegem; alle stadia van conceptie en fabricatie, vanaf het ontwerpen tot het monteren van de producten. Door de constante inspanningen op gebied van onderzoek en innovatie heeft Well Straler zich inzake nieuwe technologiën als marktleider geplaatst.

 5. ADURAD

  Nederland

  AduRad verkoopt en distribueert Baufa design radiatoren, exclusief voorNederland en België.Baufa is een van de top Duitse fabrikanten van radiatoren. Baufa produceert al meer dan 50 jaar radiatoren van de hoogste kwaliteit door continue ontwerp en productie techniek te verfijnen. Het producten pakket omvat een breed scala aan maatvoeringen en ontwerpen. Baufa biedt complete radiator oplossingen zowel gericht op design als op kwaliteit en functionaliteit.Dit heeft over de loop der jaren maar liefst 21 design awards opgeleverd! Design Kwaliteit HygiëneBaufa Monoplan radiator is een sterke, robuuste, volledig vlakke design radiator met een grote warmte capaciteit.Kenmerkend zijn de 2 mm dikke, gepolijste, watergevoerde voorplaat en de brede markante gesloten zijkanten.Baufa Allplan is een radiator die aan beide zijden compleet vlak is zodat vervuiling, bacteriën en stofophoping niet langer een issue zijn. Uitermate geschikt

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ABLETECH ENGINEERING

  India

  Het bedrijf ABLETECH ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmtewisselaars voor privé en industrieel gebruik, en ribbenbuizen voor privé en industrieel gebruik. Het is gevestigd in Podanur/coimbatore, India.

 2. HANS WILMS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf HANS WILMS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 3. PLATIN RADYATÖR

  Turkije

  Het bedrijf PLATIN RADYATÖR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Badkamerverwarming, en radiatoren handdoekverwarmers. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 4. DOMENICALI POMPE

  Italië

  Het bedrijf DOMENICALI POMPE, is een Distributeur, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren pompen voor de landbouw, elektrische duikpompen, aggregaten voor luchtdrukregeling, en pompen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 5. TRÄD

  Frankrijk

  Het bedrijf TRÄD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Software voor 3D-modelvorming. Het is gevestigd in Labège Cedex, Frankrijk.

 1. STELRAD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STELRAD LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren handdoekverwarmer. Het is gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

 2. ACIM JOUANIN

  Frankrijk

  Het bedrijf ACIM JOUANIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weerstanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren en convectoren - industrieel, Radiatoren en convectoren - industrieel, en Elektrische dompelaars. Het is gevestigd in Evreux Cedex, Frankrijk.

 1. UKRTEPLOPROM, LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRTEPLOPROM, LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik, verwarmingsradiatoren, radiator van staal, Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik, en luchtverwarmingsinstallaties, luchtverwarmingsapparaten. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 2. ENSA

  Oekraïne

  Het bedrijf ENSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 3. HEINISCH GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf HEINISCH GES.M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Heteluchtgeneratoren, Warmtepompen - industrieel, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Heteluchtgeneratoren, Warmtepompen - industrieel, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, en Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. COSTER SAS

  Italië

  Het bedrijf COSTER SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren stralingsaccu's voor industrieel gebruik, en warmteherwinningsapparatuur voor klimaatregeling. Het is gevestigd in Melzo, Italië.

 5. PANOTO RADIATOR MACHINERY A.S.

  Turkije

  Het bedrijf PANOTO RADIATOR MACHINERY A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is gevestigd in Buyukcekmece/Istanbul, Turkije.

 6. RASA INDUSTRIAL RADIATORS INC.

  Turkije

  Het bedrijf RASA INDUSTRIAL RADIATORS INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren radiatoren voor industriële voertuigen, en motorradiatoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. THERMOR

  Frankrijk

  Het bedrijf THERMOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische radiatoren, en elektrische waterketel. Het is gevestigd in St Jean De La Ruelle, Frankrijk.

 8. VITOTHERM B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VITOTHERM B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarmingsinstallaties voor kassen, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Verwarmingsinstallaties voor kassen, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Pijnacker, Nederland.

 1. E.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf E.R. S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Radiatoren, gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren - leden, Radiatoren en convectoren - industrieel, Radiatoren - leden, en Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is gevestigd in Avigliana, Italië.

 2. GLOBAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GLOBAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren, gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren - leden, Radiatoren en convectoren - industrieel, Radiatoren - leden, en Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is gevestigd in Rogno, Italië.

 3. ELEKTRA WLODZIMIERZ NYC WITOLD NYC SPOLKA JAWNA

  Polen

  Het bedrijf ELEKTRA WLODZIMIERZ NYC WITOLD NYC SPOLKA JAWNA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren en convectoren - industrieel, Verwarming - huishoudelijk, Radiatoren en convectoren - industrieel, en Verwarming - huishoudelijk. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 4. SIRA GROUP SPA

  Italië

  Het bedrijf SIRA GROUP SPA, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren - leden, Radiatoren, gietijzer, Radiatoren - leden, en Radiatoren, gietijzer. Het is gevestigd in Pianoro (Bo), Italië.

 5. AFG ARBONIA-FORSTER-HOLDING AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AFG ARBONIA-FORSTER-HOLDING AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Radiatoren en convectoren - industrieel, Grootkeukens - machines en materialen, en Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is gevestigd in Arbon, Zwitserland.

 6. HUDEVAD A/S

  Denemarken

  Het bedrijf HUDEVAD A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren en convectoren - industrieel, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Radiatoren en convectoren - industrieel, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Ribe, Denemarken.

 7. RASTAS RADIATORS CO. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf RASTAS RADIATORS CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyamidedraad. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. PROGRESAS

  Litouwen

  Het bedrijf PROGRESAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Ketelbouw, Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik, Industriebouw, Ketelbouw, en Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Kedainiai, Litouwen.

 9. CLEOPHAS-FIEBIG TECHNIEKEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf CLEOPHAS-FIEBIG TECHNIEKEN B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Radiatoren en convectoren - industrieel, Verwarming - huishoudelijk, en Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is gevestigd in Tholen, Nederland.

 10. ZILO INDUSTRIES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ZILO INDUSTRIES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren, gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren - leden, Radiatoren en convectoren - industrieel, Radiatoren - leden, en Radiatoren en convectoren - industrieel. Het is gevestigd in Pozzoleone, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis