• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rasterwerk - metaal

Resultaten voor

Rasterwerk - metaal - Import export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

  Website Open In New icon
 2. DEUTENBERG DRAHTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Deutenberg Drahttechnik GmbH behoort tot de Deutenberg Groep en is een middelgroot bedrijf in Noord-Rijnland-Westfalen.We zijn trots op onze jarenlange ervaring en traditie in draadtechnologie en draadverwerking.Al meer dan 60 jaar produceren wij draadproducten van alle soorten met onze hoog gekwalificeerde medewerkers.Onze klanten komen uit een breed scala van sectoren zoals industrie, architectuur, handel en winkelinrichting.We produceren industriële en lasroosters, roestvrijstalen roosters, draadmanden en complete uittreksystemen, individuele draadproducten en gebogen draaddelen.Afhankelijk van de toepassing en de toepassing gebruiken we verschillende materialen en materiaaldikten voor de productie van onze draadproducten.Wij produceren draaddelen van onbewerkte of blanke draad en van gegalvaniseerde of gegalvaniseerde draad.Ook roestvrijstalen draden worden verwerkt bij Deutenberg.De diameter van de bewerkte draden ligt tussen 1, 6 en 10 millimeter

  Website Open In New icon
 3. DRAHT-BINDER OHG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Dankzij meer dan 60 jaar geconcentreerde verdere ontwikkeling van onze kernactiviteit zijn wij vandaag de dag uw specialist. Wij produceren allerlei soorten roosters en weefsels zowel voor de handel als voor de consument. De onderneming werd in 1945 als bankwerkerij met de onderafdelingen tuin- en poortbouw opgericht. Al in de beginjaren ontstond een kleine afdeling machinebouw die draadverwerkingsmachines voor eigen gebruik construeerde. In de jaren 70 ontwikkelde zich de draadweverij tot een gelijkwaardige peiler. In 1978 werd de eerste volautomatische productie-installatie voor vlechtwerk van metaaldraad en stansroosters gebouwd. De onderneming verplaatste zich naar Erkrath, en door de concentratie van de onderneming op de productie van draadweefsels werden nieuwe markten ontsloten. In 1995 werd het productaanbod uitgebreid met de producten puntgelaste roosters en frames. Tegenwoordig wordt op 4 volautomatische productielijnen geproduceerd.

  Website Open In New icon
 4. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by Europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is een metaalverwerkingsbedrijf.TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is opgericht in 1997 in de gemeente Águeda.Wij vervaardigen metalen structuren, metalen constructies, balustrades, leuningen, deuren en hekken. Wij maken industriële paviljoens. Wij hebben ook de mogelijkheid om slotenmaker projecten uit te voeren zoals kleine en grote hekken, balustrades en kleine daken. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring op binnenlandse en buitenlandse markten: Spanje, Frankrijk, Angola, Mozambique, en anderen. Wij doen alle soorten werk in ijzer, gelast aluminium of roestvrij staal. Wij hebben een technische afdeling met verschillende ontwerpers en ingenieurs en wij doen aan 3D-modellering. Wij zetten in op uitmuntendheid door gebruik te maken van de beste materialen, uitrusting, methoden en processen en wij beschikken over een bekwaam en gemotiveerd team om uw projecten uit te voeren. Wij hebben lasersnijden, buigmachine, snijden en boren, lassen. Wij zijn een EN1090 en ISO9001 gecertificeerd bedrijf.

  Website Open In New icon
 5. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Al meer dan 100 jaar zijn wij een van de toonaangevende producenten van technische weefsels voor diverse industriële toepassingen, bijv. in de auto-industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie, mechanische en installatietechniek, elektrotechniek, de chemische industrie, farmaceutische en medische technologie en vele andere sectoren van de industrie en het handwerk. Meer dan 6.000 magazijnstoffen van verschillende maaswijdten, afmetingen en materialen, stellen we onze klanten over de hele wereld in staat om de kortste levertijden te behalen met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.Al onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens DIN ISO EN ISO 14001 en DIN EN ISO 9001: 2015. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor speciale toepassingen - tot en met kant-en-klare kant-en-klare producten. We zullen ze graag aan u voorleggen Voor dit een gedetailleerd aanbod.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. NERI MAKINA MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Productie met de laagste kosten en de hoogste kwaliteit! Dat is onze maatstaf voor alle projecten. Het ultramoderne machinepark en de diepgewortelde kwaliteitszorgsystemen garanderen dit voordeel voor onze klanten. De kerncompetentie van de onderneming ligt in de ontwikkeling en productie van professionele materiaalstroom- en werkstukdragersystemen, alsmede van transportsystemen van allerlei aard. Het dienstenpakket omvat werkstukdragers, roestvrijstalen reinigingscontainers, draadmanden in alle mogelijke vormen en maten (ook hittebestendig), goederendragers, speciale ladingdragers, sleeptreinsystemen, onderstellen, transportwagens voor intern transport, apparaten en containers van roestvrij staal en aluminium. De op maat gemaakte oplossingen worden voornamelijk gebruikt in de toeleveringsindustrie voor de automobielindustrie. Ons doel is te voldoen aan de exclusieve eisen van werkstukbehandeling, materiaaltoevoer en automatiseringstechnologieën.

  Website Open In New icon
 2. VERAFLEX SRL

  Italië

  Verified by Europages badge

  Veraflex produceert sinds 1975 geheel in zijn Italiaanse fabrieken en exporteert naar 80 landen over de ganse wereld. Kampbedden, metalen en houten bedbodems, vast en gemotoriseerd, stapelbedden en matrassen. We hebben altijd de beste technologieën en materialen gebruikt die onderzoek en innovatie ons bieden in onze sector. Dankzij deze keuzes - Made in Italy, geavanceerde materialen en technieken - zijn we geaccrediteerd als een van de toonaangevende producenten in onze sector, B2B voor retailers, groothandels voor de belangrijkste GDO-winkelketens ter wereld.

  Website Open In New icon
 3. WDM DEUTENBERG GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  WDM Wolfshagener Draht- & Metallverarbeitung is fabrikant van ter plaatse gelast gaas volgens individuele specificaties in maten vanaf 300 x 250 mm tot 8.000 x 2.400 mm, afhankelijk van meshing en diameter. Daarnaast wordt blank, verzinkt, aluminium verzinkt en roestvrij staaldraad met een diameter van 2, 0 - 18, 0 mm gebruikt. De toepassingsmogelijkheden vormen bijvoorbeeld: . landschap-, landwetenschappelijke, machinebouw & winkelinrichting tot aan metaalverwerkings-, levensmiddelen-, elektro- & bouwindustrie.

  Website Open In New icon
 4. WOLFSGRUBER SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. KAUFMANN & LINDGENS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. AXELENT GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. COMFER SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. AKS ASTRID K. SCHULZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. ROTHFUSS BEST GABION GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. EUROMAAS

  Nederland

  Modulaire gaaspanelen van Euromaas in Wijchen kunt u onbeperkt met onze andere modules combineren. Onze Euroflex draadpanelen zijn vrij van scherpe uitsteeksels en toepasbaar als voorziening binnen of buiten. U kunt ze onder andere gebruiken als machine afscherming, legborden, doorvalbeveiliging in magazijnen of als scheidingswanden. Ook voor decoratief zijn onze draadwanden populair. Wij zijn het juiste adres voor ontwerpen en produceren van maatwerk en series.

 7. METALMALLA & BEICO

  Spanje

  Het bedrijf METALMALLA wijdt zich an de fabricage van : metalen rooster, elektrisch gelaste roosters, ijzerdraad. Vervaardiging van manden, verkoopstandaards, displays, beschermingen, kistjes.

 8. TARONI S.R.L.

  Italië

 9. FRATELLI GOLIN S.R.L.

  Italië

 10. ZAKŁAD PRODUKCJI SIATKI OGRODZENIOWEJ P.P.H.U. CODA

  Polen

 1. TROAX

  Frankrijk

 2. SAPRKLE CONCRETE SCREWS COMPANY

  China

 3. CAVATORTA FRANCE

  Frankrijk

 4. BAGSIK SP. Z O. O.

  Polen

 5. LIPPI LA CLOTURE

  Frankrijk

 6. SEEGARDEL PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 7. STE NOUVELLE GRILLGAES DE PROVENCE

  Frankrijk

 8. RETAX SNC

  Italië

 9. FRANCE MACCAFERRI

  Frankrijk

 10. PRODUTIVA - FÁBRICA DE REDES, LDA

  Portugal