• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rasterwerk - metaal

Resultaten voor

Rasterwerk - metaal - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is een metaalbewerkingsbedrijf. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA werd in 1997 opgericht in de gemeente Águeda.Wij vervaardigen metalen structuren, metalen constructies, balustrades, leuningen, deuren en hekken. Wij maken industriële paviljoens. Wij hebben ook de mogelijkheid om slotenmaker projecten uit te voeren zoals kleine en grote hekken, balustrades en kleine daken. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring op binnenlandse en buitenlandse markten: Spanje, Frankrijk, Angola, Mozambique, en anderen. Wij doen alle soorten werk in ijzer, gelast aluminium of roestvrij staal. Wij hebben een technische afdeling met verschillende ontwerpers en ingenieurs en wij doen aan 3D-modellering. Wij zetten in op uitmuntendheid door gebruik te maken van de beste materialen, uitrusting, methoden en processen en wij beschikken over een bekwaam en gemotiveerd team om uw projecten uit te voeren. Wij hebben lasersnijden, buigmachine, snijden en boren, lassen. Wij zijn een EN1090 en ISO9001 gecertificeerd bedrijf.

 2. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 3. RACK CONCEPT

  België

  Verified by europages badge

  RACK CONCEPT, in België gevestigd, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in rekken. Ons aanbod omvat meer bepaald tweedehands opslag- en opbergsystemen voor opslagplaatsen, magazijnen, kantoren enz. Ons assortiment omvat rekken voor zware ladingen, halfzware en lichte rekken voor lange ladingen, platforms en mezzanines, naast industriële sectionale poorten en accessoires zoals vlonders, tussenwanden met traliewerk, borstweringen, en metalen pallets. Wij hebben rekken in voorraad van de belangrijkste Europese fabrikanten van opslagsystemen zoals FERALCO, MECALUX, STOW, DUWIC, SSI CHAEFFER, REDIRACK, POLYPAL en AR RACKING. Wij werken nauw samen met de marktleiders in tweedehands rekken voor de verkoop van tweedehands rekken. Wij zijn niet alleen actief in België maar ook in Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Onze mobiliteit is een van onze pluspunten, net zoals ons reactievermogen. Bovendien verbinden wij ons ertoe binnen de afgesproken termijnen te leveren. Zo zijn we erin geslaagd het vertrouwen te winnen van klanten zoals de NMBS, Interlogistics, Intertrans, Carrefour, Options en Carlam. Neem gerust contact met ons op als u graag meer informatie wilt ontvangen!

 4. DRAHT-BINDER OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dankzij meer dan 60 jaar geconcentreerde verdere ontwikkeling van onze kernactiviteit zijn wij vandaag de dag uw specialist. Wij produceren allerlei soorten roosters en weefsels zowel voor de handel als voor de consument. De onderneming werd in 1945 als bankwerkerij met de onderafdelingen tuin- en poortbouw opgericht. Al in de beginjaren ontstond een kleine afdeling machinebouw die draadverwerkingsmachines voor eigen gebruik construeerde. In de jaren 70 ontwikkelde zich de draadweverij tot een gelijkwaardige peiler. In 1978 werd de eerste volautomatische productie-installatie voor vlechtwerk van metaaldraad en stansroosters gebouwd. De onderneming verplaatste zich naar Erkrath, en door de concentratie van de onderneming op de productie van draadweefsels werden nieuwe markten ontsloten. In 1995 werd het productaanbod uitgebreid met de producten puntgelaste roosters en frames. Tegenwoordig wordt op 4 volautomatische productielijnen geproduceerd.

 5. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 100 jaar zijn wij een van de toonaangevende producenten van technische weefsels voor diverse industriële toepassingen, bijv. in de auto-industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie, mechanische en installatietechniek, elektrotechniek, de chemische industrie, farmaceutische en medische technologie en vele andere sectoren van de industrie en het handwerk. Meer dan 6.000 magazijnstoffen van verschillende maaswijdten, afmetingen en materialen, stellen we onze klanten over de hele wereld in staat om de kortste levertijden te behalen met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.Al onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens DIN ISO EN ISO 14001 en DIN EN ISO 9001: 2015. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor speciale toepassingen - tot en met kant-en-klare kant-en-klare producten. We zullen ze graag aan u voorleggen Voor dit een gedetailleerd aanbod.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ELETTROIDEA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het merk Dreamly is ontstaan uit de vereniging van twee historische bedrijven die actief zijn in twee verschillende wellnesssectoren, maar beide gericht op goed slapen: Elettroidea, een toonaangevende fabrikant van houten lattenbodems en Mef, een toonaangevende fabrikant van matrassen, kussens en wollen accessoires. Elettroidea en Mef zijn al meer dan 20 jaar actief en zijn gespecialiseerd in de productie van artikelen die zijn ontworpen volgens de eisen van de klant en die tot in de kleinste details zijn aangepast. De productie is volledig Made in Italy en de keuze van grondstoffen van topkwaliteit resulteert in unieke producten die lang meegaan. Dankzij een perfecte kennis van het hele productieproces en zorgvuldige omgang met grondstoffen, zijn de levertijden zeer kort ondanks het uitgebreide productassortiment.

 2. WDM DEUTENBERG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WDM Wolfshagener Draht- & Metallverarbeitung is fabrikant van ter plaatse gelast gaas volgens individuele specificaties in maten vanaf 300 x 250 mm tot 8.000 x 2.400 mm, afhankelijk van meshing en diameter. Daarnaast wordt blank, verzinkt, aluminium verzinkt en roestvrij staaldraad met een diameter van 2, 0 - 18, 0 mm gebruikt. De toepassingsmogelijkheden vormen bijvoorbeeld: . landschap-, landwetenschappelijke, machinebouw & winkelinrichting tot aan metaalverwerkings-, levensmiddelen-, elektro- & bouwindustrie.

 3. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, Smeedijzer, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Trappen en balustrades, metalen draagstructuren voor constructies, Rasterwerk - metaal, industriële staalbouw, Smeedijzer, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 4. KAUFMANN & LINDGENS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAUFMANN & LINDGENS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rasterwerk - metaal. Het is gevestigd in Wegberg, Duitsland.

 5. COMFER SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMFER SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, ijzer, plaatijzer, Rasterwerk - metaal, en gegalvaniseerde platen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 1. AXELENT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AXELENT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rasterwerk - metaal. Het is gevestigd in Stuttgart-Degerloch, Duitsland.

 2. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, Kabelgoten, puntlassen, Rasterwerk - metaal, metalen roosters, roosters van rvs, Coatings, beschermingsroosters, en containers van traliewerk. Het is gevestigd in Dülmen, Duitsland.

 1. AKS ASTRID K. SCHULZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AKS ASTRID K. SCHULZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rasterwerk - metaal. Het is gevestigd in Ilsfeld, Duitsland.

 2. ROTHFUSS BEST GABION GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTHFUSS BEST GABION GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rasterwerk - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren zinkstukken, en vooruitzichten van geluidsimpact. Het is gevestigd in Wittlich, Duitsland.

 3. NERI MAKINA MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.

  Turkije

  Productie met de laagste kosten en de hoogste kwaliteit! Dat is onze maatstaf voor alle projecten. Het ultramoderne machinepark en de diepgewortelde kwaliteitszorgsystemen garanderen dit voordeel voor onze klanten. De kerncompetentie van de onderneming ligt in de ontwikkeling en productie van professionele materiaalstroom- en werkstukdragersystemen, alsmede van transportsystemen van allerlei aard. Het dienstenpakket omvat werkstukdragers, roestvrijstalen reinigingscontainers, draadmanden in alle mogelijke vormen en maten (ook hittebestendig), goederendragers, speciale ladingdragers, sleeptreinsystemen, onderstellen, transportwagens voor intern transport, apparaten en containers van roestvrij staal en aluminium. De op maat gemaakte oplossingen worden voornamelijk gebruikt in de toeleveringsindustrie voor de automobielindustrie. Ons doel is te voldoen aan de exclusieve eisen van werkstukbehandeling, materiaaltoevoer en automatiseringstechnologieën.

 4. DEUTENBERG DRAHTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Deutenberg Drahttechnik GmbH behoort tot de Deutenberg Groep en is een middelgroot bedrijf in Noord-Rijnland-Westfalen.We zijn trots op onze jarenlange ervaring en traditie in draadtechnologie en draadverwerking.Al meer dan 60 jaar produceren wij draadproducten van alle soorten met onze hoog gekwalificeerde medewerkers.Onze klanten komen uit een breed scala van sectoren zoals industrie, architectuur, handel en winkelinrichting.We produceren industriële en lasroosters, roestvrijstalen roosters, draadmanden en complete uittreksystemen, individuele draadproducten en gebogen draaddelen.Afhankelijk van de toepassing en de toepassing gebruiken we verschillende materialen en materiaaldikten voor de productie van onze draadproducten.Wij produceren draaddelen van onbewerkte of blanke draad en van gegalvaniseerde of gegalvaniseerde draad.Ook roestvrijstalen draden worden verwerkt bij Deutenberg.De diameter van de bewerkte draden ligt tussen 1, 6 en 10 millimeter

 5. EUROMAAS

  Nederland

  Modulaire gaaspanelen van Euromaas in Wijchen kunt u onbeperkt met onze andere modules combineren. Onze Euroflex draadpanelen zijn vrij van scherpe uitsteeksels en toepasbaar als voorziening binnen of buiten. U kunt ze onder andere gebruiken als machine afscherming, legborden, doorvalbeveiliging in magazijnen of als scheidingswanden. Ook voor decoratief zijn onze draadwanden populair. Wij zijn het juiste adres voor ontwerpen en produceren van maatwerk en series.

 6. METALMALLA & BEICO

  Spanje

  Het bedrijf METALMALLA wijdt zich an de fabricage van : metalen rooster, elektrisch gelaste roosters, ijzerdraad. Vervaardiging van manden, verkoopstandaards, displays, beschermingen, kistjes.

 7. WOLFSGRUBER SRL

  Italië

  Het bedrijf WOLFSGRUBER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren poorten van gesmeed ijzer, en metalen rasterwerk. Het is gevestigd in Brunico, Italië.

 8. TARONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TARONI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedveringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen rasterwerk, elektrisch gelaste roosters, en lichte metalen wapeningsnetten. Het is gevestigd in Luisago, Italië.

 1. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., is een Distributeur, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, rvs, speciale en gewone staalsoorten, Rasterwerk - metaal, geperforeerde platen van strekmetaal, en decoratieve metaalverven. Het is gevestigd in Ostrava, Tsjechische Rep..

 2. SWING TRADE SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SWING TRADE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rasterwerk - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Garagedeuren, Afrasteringen, hefbruggen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Garagedeuren, en Afrasteringen. Het is gevestigd in Sovata, Roemenië.

 3. DAHMEN-TEDRA TECHNISCHE DRAHTGEWEBE + INDUSTRIESIEBE

  Duitsland

  Het bedrijf DAHMEN-TEDRA TECHNISCHE DRAHTGEWEBE + INDUSTRIESIEBE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rasterwerk - metaal. Het is gevestigd in Wassenberg, Duitsland.

 4. CAVATORTA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVATORTA FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, Prikkeldraad - ferrometalen, Rasterwerk - metaal, metalen roosters voor afrasteringen, doe-het-zelf-artikelen, en Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Villeneuve-Saint-Germain, Frankrijk.

 5. SEEGARDEL PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEEGARDEL PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rasterwerk - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren bescherming tegen lawaai. Het is gevestigd in Lobbach, Duitsland.

 6. CODEN TRADE

  België

  Het bedrijf CODEN TRADE, is een Distributeur, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelkasten voor winkel, bars, restaurants, metalen rasterwerk, en metalen dakbedekking. Het is gevestigd in Louveigné, België.

 7. MEGADIS

  Frankrijk

  Het bedrijf MEGADIS, is een Distributeur, en actief in de sector Rasterwerk - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren netten. Het is gevestigd in Creil, Frankrijk.

 8. RETAX SNC

  Italië

  Het bedrijf RETAX SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afrasteringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen omheiningen, rasters, en metalen rasterwerk. Het is gevestigd in Colle Umberto, Italië.

 9. LIPPI LA CLOTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf LIPPI LA CLOTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, Rasterwerk - metaal, inrichting buiten, omheiningen, en poorten. Het is gevestigd in Mouthiers-Sur-Boeme, Frankrijk.

 10. ZAKŁAD PRODUKCJI SIATKI OGRODZENIOWEJ P.P.H.U. CODA

  Polen

  Het bedrijf ZAKŁAD PRODUKCJI SIATKI OGRODZENIOWEJ P.P.H.U. CODA, is een Multi-Category, en actief in de sector Rasterwerk - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren poorten met openingsssysteem, omheiningen, en roosterwerk. Het is gevestigd in Zbąszyń, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis