• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ravioli

Resultaten voor

Ravioli - Import export

 1. GROUPE RIVIERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

 2. SAS PINJA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAS PINJA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepgevroren levensmiddelen - productie, en Aziatische keukens. Het is gevestigd in Grigny, Frankrijk.

 3. RIGHETTI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIGHETTI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is gevestigd in Mühlheim, Duitsland.

 4. LA PASTA DI CASA ISOARDI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA PASTA DI CASA ISOARDI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvries deegwaren, gevulde pasta uit de diepvries, diepvriesproducten, en ravioli. Het is gevestigd in Caraglio, Italië.

 5. FOOD VALLEY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FOOD VALLEY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, verse pasta gevuld pompoen, en tortelli. Het is gevestigd in Collecchio, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL

  Marokko

  Het bedrijf MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is tevens aanwezig in de sectoren gastronomie, en sauzen. Het is gevestigd in Marrakech, Marokko.

 2. AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN

  Zwitserland

  Het bedrijf AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is gevestigd in St. Gallen, Zwitserland.

 3. PASTA DI MONACO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PASTA DI MONACO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse volkoren pasta, en garganelli met eieren. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. PASTIFICIO FRANCESCHI

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO FRANCESCHI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse gevulde pasta, vers deeg, en ambachtelijke verse pasta. Het is gevestigd in Viareggio, Italië.

 5. PASTAS DI CARLO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PASTAS DI CARLO S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, diepgevroren levensmiddelen - productie, distributie voedingsmiddelensector, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Pontevedra, Spanje.

 1. MOSNA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MOSNA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deegwaren, Tortellini, Deegwaren, en Tortellini. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 2. PASTÉ SRL

  Italië

  Het bedrijf PASTÉ SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Ravioli, en vers deeg. Het is gevestigd in Bra, Italië.

 1. ZINI ALIMENTARI SPA

  Italië

  Het bedrijf ZINI ALIMENTARI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevulde pasta uit de diepvries, en verse gevulde pasta. Het is gevestigd in Cesano Boscone, Italië.

 2. PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, vers deeg, ambachtelijke verse pasta, en Ravioli. Het is gevestigd in Zoppola, Italië.

 3. EGYPTIAN SAUDI COMPANY

  Egypte

  Het bedrijf EGYPTIAN SAUDI COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is gevestigd in Albhera, Egypte.

 4. STREET FOOD

  Italië

  Het bedrijf STREET FOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restaurants, traiteurs en catering, ambachtelijke verse pasta, verse gevulde pasta, en Restaurants, traiteurs en catering. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 5. PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO

  Italië

  Het bedrijf PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, traditioneel gebak, en Ravioli. Het is gevestigd in Maratea, Italië.

 6. PANARESE DOMENICA

  Italië

  Het bedrijf PANARESE DOMENICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Ravioli, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Ravioli. Het is gevestigd in Maglie, Italië.

 7. CASA DEL TORTELLINO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASA DEL TORTELLINO S.R.L., en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Castelfranco Piandisco', Italië.

 8. MILONE GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf MILONE GIUSEPPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Trecastagni, Italië.

 1. TUGO FOOD SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TUGO FOOD SYSTEMS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Ravioli. Het is gevestigd in Banbury, Verenigd Koninkrijk.

 2. LAPORTA GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LAPORTA GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Botricello, Italië.

 3. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Italië

  Het bedrijf ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 4. CIEMME ALIMENTARI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CIEMME ALIMENTARI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Barletta, Italië.

 5. GANAT S.N.C. DI GASPARRI PAMELA & C.

  Italië

  Het bedrijf GANAT S.N.C. DI GASPARRI PAMELA & C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Civitanova Marche, Italië.

 6. PASTA FRESCA POLINI DI POLINI CLAUDIA, MACCARONE WALTER & C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf PASTA FRESCA POLINI DI POLINI CLAUDIA, MACCARONE WALTER & C. S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Bellaria Igea Marina, Italië.

 7. PASTIFICIO NOVELLA

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO NOVELLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Sori, Italië.

 8. DELLANONNA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DELLANONNA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Bedonia, Italië.

 9. PASTA DEL MONTEFELTRO S.N.C. DI PASQUINI LEONARDO, FEDERICO & C.

  Italië

  Het bedrijf PASTA DEL MONTEFELTRO S.N.C. DI PASQUINI LEONARDO, FEDERICO & C., en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Montecalvo In Foglia, Italië.

 10. SPANU RINA

  Italië

  Het bedrijf SPANU RINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis