• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • recycling - machines en installaties

Resultaten voor

Recycling - machines en installaties - Import export

 1. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Verbrijzelaar, shredder en individuele recyclinginstallaties - dit is de wereld van ERDWICH. Wij zijn een gespecialiseerde engineering en productiebedrijf van recycling- en shreddertechnologie. Onze kerncompetenties zijn vermalers, complete installaties en uitgebreide services. Of het nu gaat om de industrie of in afvalverwerkingsbedrijven - wanneer het gaat om het verbverbrijzelenom recycling, is ERDWICH uw contactpersoon.Onze een-assige, twee-assige of drie-assige shredder en complete oplossingen zorgen voor efficiënte materiaalrecycling- als een enkele verbrijzelingsmachine of geïntegreerd in een complete shredder- en recyclinginstallatie. Ook op het gebied van LCD monitor recycling gebruikt ERDWICH de nieuwe normen en ondersteunt met twee verschillende benaderingen voor de besparende recycling van LCD-monitors tot 55 ". ERDWICH verbrijzelaar overtuigen door betrouwbaarheid en duurzaamheid.

  Website Open In New icon
 2. ALTERVAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALTERVAL is gespecialiseerd in de fabricage en distributie van afvalpersen voor karton, plastic, kratten, gemeen industrieel afval (GIA)... wij hebben de oplossing en de compactor voor de verwerking van uw afval. Ons vlaggenschipproduct, de Valpak roterende compactor, wordt gemaakt in Frankrijk.We bieden ook andere oplossingen voor afvalbeheer (verhuur of verkoop van handpersen, verticale persen, schroefverdichters, monoblokken, brekers, enz.). We hebben ook een dehydrateermachine voor voedselafval, de LYOPHIVAL, om uw bioafval met 80% te verminderen. We zijn momenteel aanwezig in Spanje, België, Italië, Réunion, DOM TOM, Polen ...In totaal zijn er wereldwijd meer dan 5.500 machines geïnstalleerd. ALTERVAL heeft een eigen ontwerpbureau waardoor de machine kan worden aangepast aan uw wensen (haalbaarheidsstudie, indelingsplan, etc.). Vervolgens nemen onze technische teams de installatie en het onderhoud van uw installaties over.

  Website Open In New icon
 3. LIST TECHNOLOGY AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Wij zijn de wereldmarktleider voor procesoplossingen op het gebied van hoogviskeuze procesengineering. Onze hoofdtechnologie is ongeveer 50 jaar geleden ontwikkeld door Heinz List. De technologie wordt gebruikt voor processen in het drogen, mengen en reageren van kleverige, pasteuze en brosse producten. Onze oplossingen bieden verschillende benaderingen voor de intensivering van industriële processen.De technologie wordt gebruikt in de procesindustrie, met name bij de productie van polymeren en elastomeren. We zijn er trots op de technologische benchmark te zijn voor meerdere toepassingen in deze branche. Het is ook ons doel om een revolutie teweeg te brengen in processen in andere toepassingsgebieden van andere industrieën en om fabrikanten te helpen bij het ontwikkelen van een efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk productieproces met behulp van LIST. De huidige procestechnologie moet duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

  Website Open In New icon
 4. DUTCH SCRAP RECYCLING B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Dutch Scrap Recycling B.V. is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van recycling. Vier generaties hebben zich ingezet om de recyclingindustrie te innoveren. Dutch Scrap Recycling B.V. is uitgegroeid tot 2 landen, heeft meer dan 130 mensen in dienst en houdt zich al meer dan een eeuw bezig met recycling. Onze producten: - Aluminium schroot - Kunststof afval - Rubber afval - Afval oud papier - Schrootstaven - Recycling kunststoffen - Recycling elektronica - Koperdraad schroot - Koperen kathode. Innovatie is een belangrijk principe en succesfactor bij Dutch Scrap Recycling B.V. Onze medewerkers genereren gemiddeld 200 ideeën voor continue verbetering per jaar. Nieuwe innovatie maakt gebruik van alle facetten van ons bedrijf en leidt tot verbeteringen bij u. Al meer dan 100 jaar blijven wij onszelf uitdagen om te herinvesteren in onze werknemers, onze gezinnen en de gemeenschappen die wij bedienen. Van het ontwikkelen van gemeenschapsprogramma's tot het helpen behouden van het milieu, we zijn sterk betrokken bij het helpen van uw gemeenschap om haar potentieel te bereiken. Dutch Scrap Recycling B.V. heeft 2 recyclinglocaties in de Verenigde Staten en Tanzania. Er zijn veel mogelijkheden voor werkgelegenheid op elk niveau voor slimme probleemoplossende kandidaten. Onze criteria zijn een positieve instelling in combinatie met een sterke werkethiek. Neem contact met ons op om te leren hoe u een levenslange carrière kunt opbouwen. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 5. YUMEX PLASTIC

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij zijn een producent van Natuurlijk LDPE Granulaat in Turkije/ADANA. Wij zijn de firma met de grootste capaciteit in Turkije voor Natuurlijk LDPE Granulaat. Wij produceren rond de 1000-1100 ton per maand. De firma Yumex Plastic produceert met speciale productiesystemen. En wat de kwaliteit betreft, produceren wij de beste kwaliteit. Wij beschikken over een krachtige wasinstallatie en een dubbel filtersysteem. Wij gebruiken 100 maasfilters in extrusiemachines. Yumex Plastic heeft een dubbel sorteersysteem voor en na de wasfase. Zo komt er geen kleurverschil en geen contaminatieverschil in de vlokken. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HAMMEL RECYCLINGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HAMMEL Recyclingtechnik GmbH is al meer dan 25 jaar aanwezig op het gebied van shreddertechnologie en recyclingsystemen en is een merknaam voor betrouwbaarheid, prestaties en kwaliteit. Met behulp van het bekende “HAMMEL twee-assige principe” worden krachtige machines ontwikkeld die service- en onderhoudsvriendelijk zijn. De shredders zijn universeel inzetbaar voor oud en vers hout, onderstammen, spoorbielzen, grof, bedrijfs- en huishoudelijk afval en voor het verwerken van autocarrosserieën, oude banden en aluminium. Het assortiment omvat zowel mobiele als stationaire primaire brekers (type VB 450 / 650/750/850, VB 950 RED GIANT, VB 1500) en tevens post-shredder (type NZS 700 / NZS 1000). Het assortiment wordt gecompleteerd met sorteer- en scheidingstechniek die als systeem gecombineerd kan worden. De "originele" HAMMEL-versnipperaars worden gepland en geproduceerd in Bad Salzungen, Duitsland.Met een sterk verkoop- en servicenetwerk is HAMMEL actief in bijna elk land ter wereld.

  Website Open In New icon
 2. REP INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  REP international, leverancier van oplossingen voor de industrie van rubber, thermoplasten en andere polymeren. REP international ontwerpt, fabriceert en verkoopt verticale en horizontale injectiepersen voor het gieten van rubber en van kunststof. REP international is een honderdjarig bedrijf, dat ISO9001 gecertificeerd is, fabrikant van injectiepersen van zeer hoogwaardige technologie voor de volgende industrietakken: automobiel, industrie, elektriciteit, farmaceutica en militair.

  Website Open In New icon
 3. ISIVAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 4. IDEAL TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. METALINE SURFACE PROTECTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. NCA FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. MASUR ENERGIESYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. BRONNEBERG DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. ZENTEK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. BELLANDVISION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. RETRALOG RECYCLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. ENVIROCHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. VECOPLAN AG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. REMA ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. PME BELGIË

  België

  PME is een leverancier van randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de brede zin van het woord. Wij vertegenwoordigen niet alleen exclusief buitenlandse en binnenlandse producenten, maar bieden service, onderhoud, engineering en projectbegeleiding voor alle randapparatuur rond spuitgietmachines, extruders, blaasmachines of andere machines die kunststof, kunststof halffabricaten of eindproducten produceren. Wij bieden de eindklant een totale onafhankelijkheid met betrekking tot de verwerkingsmachine zelf. De kernactiviteiten van PME omvat 3 pijlers waarop de firma gebaseerd is, namelijk : SERVICE en ONDERHOUD ROBOTS en AUTOMATISATIE GRONDSTOF, KOEL- en TEMPEREERSYSTEMEN Door onze ervaring op deze 3 vlakken kunnen we u met kennis van zaken ondersteunen.

 1. TRANSPORTBEDRIJF VAN MENSVOORT

  Nederland

  Van Mensvoort, sinds 1981 aktief in de Grond Weg en Waterbouw sector met Sloop, Milieu, en Recycling als toegevoegde specialismen. Vanuit onze expertise op deze disciplines is onze focus gericht op het doel en de levensduur van de te realiseren projecten. Door met onze klanten mee te denken, kijken we naar een totaalplaatje, wat resulteert in een maatwerkoplossing. Dit is dé reden waarom wij door veel van onze opdrachtgevers (bedrijfsleven, (semi)overheden en particulieren) vaak al in de planfase van projecten worden benaderd. Vanaf het eerste idee tot en met de in gebruiksname en het uiteindelijke onderhoud van uw nieuwe terrein kunnen wij u voor het gehele proces ontzorgen. "Kracht in combinatie", daar staan wij voor. Het bedrijf heeft, mede door betrokkenheid van de medewerkers, haar persoonlijke karakter weten te behouden waardoor wij in staat zijn ook tijdens calamiteiten snel en daadkrachtig op te treden.

 2. L. KOREMAN EN ZN. HANDELSONDERNEMING

  Nederland

  Sinds de oprichting in 1935 heeft L. Koreman & Zn. handelsonderneming BV zich geconcentreerd op in- en verkoop en vervanging van slijtmaterialen. Begonnen met loopvlakvernieuwing van auto- en vrachtwagenbanden, heeft het bedrijf zich ontwikkeld als een betrouwbare partner met een veelzijdig productengala in de vervangingsmarkt voor zand-, grind-, breek- en zeefindustrie, milieu en recycling. L. Koreman & Zn. handelsonderneming BV vertegenwoordigt diverse gerenommeerde handelspartners. Onze producten, zowel nieuw als gebruikt, kunnen door hun specifieke eigenschappen precies afgestemd worden op uw wensen. Voor onze producten zijn er duizenden toepassingsmogelijkheden. Kostenbesparing door minimalisering van slijtage, minder onderhoudswerkzaamheden en verbetering in het arbeidsproces is het resultaat.

 3. WRIGHTS RECYCLING MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  WRIGHTS RECYCLING MACHINERY LIMITED is een Britse fabrieken van recyclingmachines: stripmachines voor kabels, granulatoren en shredders voor plastic, ijzer en non-ferro bedrijven. We ontwerpen en bouwen één van de meest krachtige, duurzame en robuuste stripmachines van kabels die op de markt verkrijgbaar zijn.Onze KABELSTRIPPERS van hoge kwaliteit zijn geschikt voor de moeilijkste werkomstandigheden en kunnen de meeste kabels of stripkwadrants, vet papier, staal en kabels met dubbele met staal gecoate draden, staalband, met PVC gecoat, met lood gecoat, met dik rubber & nylon gecoate kabels, enz.WRIGHTS REEL SPLITTER kan doeltreffend brede en zware oprolinrichtingen bewerken waar normaal snijmateriaal dit niet kan.Onze snijmachine/guillotine voor het splitten van oprolinrichtingen met een diameter van 800 mm x 1500mm breedte tot rollen van 1200mm diam. x 3000mm breedte.. We verkopen in de hele wereld onze kabelstrippers, krokodillenscharen, plet-inrichting voor de verwerking van autowrakken, splitters voor papierrollen, granulatiesystemen, shredders, draagbare snijmachines en splitters van plastic rollen.

 4. TOMRA SYSTEMS

  Nederland

  Een emballage-automaat is een geautomatiseerde oplossing voor de inname van gebruikte drankverpakkingen. Het is wenselijk om de gebruiker een incentive aan te bieden voor het inleveren, bijvoorbeeld in de vorm van statiegeld. Voor niet-statiegeldproducten zijn diverse andere inleverstimulansen mogelijk. Hierbij valt te denken aan puntensystemen, donatieprogramma’s en loterijprogramma’s. Recycling Onze innamesystemen bieden een effectieve methode om waardevolle grondstoffen te hergebruiken en ‘alledaagse’ recycling gemakkelijk en interessant te maken voor de consument. Ieder jaar worden er 30 miljard drankverpakkingen ingenomen door onze automaten. Breed assortiment TOMRA beschikt over een breed assortiment emballage-automaten, die geheel aansluiten bij de specifieke wensen van iedere klant. Wat voor drankverpakkingen men wil innemen, welke incentive men wil aanbieden en wat de beschikbare ruimte is voor plaatsing, zijn enkele aspecten om rekening mee te houden bij de keuze voor het juiste type emballage-automaat. Herkenningstechnologie Tomra’s emballage-automaten zijn uitgerust met gepatenteerde herkenningstechnologie: True Vision™ krattenherkenning en Sure Return™ verpakkingsherkenning. Hiermee bent u ervan verzekerd dat statiegeld of andere incentives correct worden uitbetaald, u beschikt over de beste bescherming tegen fraude en het snelste innameproces voor uw klant.

 5. GALLOO KONSTRUKTIE

  België

  We zijn gespecialiseerd in machinebouw, onderaanneming, revisies, herstelling en onderhoud van machines en installaties, fabricatie van wisselstukken. We zijn sterk gespecialiseerd in de recuperatiesector. We hebben klanten in de ferro- en non-ferro metaalverwerking, afvalverwerking, plastiekrecyclage, recyclage van industriële verpakkingen, ... . Onze competenties stellen we echter ook ter beschikking van andere industrieën of sectoren. Recuperatie van grondstoffen: ferro en non-ferro We bouwen complete installaties voor het verwerken en herwinnen van ferro en non-ferro metalen. Uiteraard kunnen we ook delen van uw nieuwe machine construeren. •transportbanden •elevatoren •transportschroeven •sorteermachines en scheidingsinstallaties •brekerinstallaties •feeders, doseerbunkers ... Recuperatie van grondstoffen: plastics Installaties voor het recupereren van plastics: •transportschroeven •scheidingsinstallaties (separatoren) •zeeftrommels ... Recuperatie van industriële verpakkingen: vaten We ontwikkelen installaties voor het verwerken van industriële verpakkingen. Het gaat hier onder meer over metalen 200 liter vaten. Voor deze specifieke verwerking bouwden we reeds: •halfautomatische en volautomatische opensnijmachines •rechte boordmachines •kraalmachines... Recuperatie van industriële verpakkingen: IBC's We bouwden reeds verschillende types wasinstallaties voor het behandelen van IBC (Internal Bulk Container).

 6. AD REM

  België

  Ad Rem (Advanced design of Recycling machines) is een bedrijf gespecialiseerd in onderzoek, ontwerp, en constructie van machines voor de recyclage-, minerale- en groenten verwerkende industrie. Een wijd gamma aan verschillende technologieën wordt gebruikt in/voor deze machines. Het bedrijf Ad Rem heeft een sterk fundament. Ad Rem is een joint venture tussen de Groep Galloo en de Valtech Group, beiden sterk in hun vakgebied. Groep Galloo is een van de grootste en meest gerenommeerde recyclagebedrijven in Europa. Het ambitieuze personeel van Ad Rem strijdt dagelijks om de positie van Ad Rem als innovator in zijn marktsegment te behouden. Allemaal zijn ze gebeten door de missie: “Providing solutions to improve resource recovery from shredder waste worldwide. Leading through technological innovation.” Doorheen zijn bestaan heeft Ad Rem dan ook bestaande processen geoptimaliseerd en nieuwe manieren gezocht om verschillende afvalstromen te valoriseren, met succes. Continu wordt er gewerkt aan nieuwe upgrades, aanpassingen en oplossingen voor onze klanten.

 7. GM RECYCLING

  België

  Verkoop - Verhuur - Herstellingen van Brekers, Zeven, Shredders & Transportbanden. Tesab GM Recycling is Benelux dealer van TESAB zeven. Stockeerbanden Trackstack GM Recycling is Benelux dealer van Trackstack stockeerbanden. Trackstack voorziet stockeerbanden en schipladers volgens de noden van de klant. Transportbanden Maximus GM Recycling is benelux dealer van MAXIMUS transportbanden. Transportbanden kunnen in diverse maten en afmetingen afhankelijk van de gevraagde capaciteit geleverd worden. Brekers GIPO GM Recycling is Benelux dealer van het exclusieve merk GIPO. Het betreft een zeer ruim gamma van mobiele en statische brekers waarbij alles op maat kan gemaakt worden. Daar waar andere merken stoppen, gaat GIPO nog een stapje verder… Swiss made quality!

 8. VALTECH GROUP

  België

  Valtech Group is een groep van complementair maar onafhankelijk projectgeoriënteerde bedrijven met specifieke expertise en know-how in de volgende domeinen: - Recycling and Sorting - Textile and Fibers - Material Handling and Logistics - Automation - Hydraulics and Engineering - Machining and Products

 9. RECUPERMA

  België

  Recuperma BVBA is sinds 1973 actief als leverancier en constructeur. Al 40 jaar levert het bedrijf machines voor de recyclingindustrie. Hun programma omvat zowel nieuwe als gebruikte machines, en omvat onder meer: schrootscharen, alligatorscharen, schrootpersen, shredders, verkleiners, compacte kabel granuleer installaties, granulatoren, sorteersystemen, kabelpellers, velgenpersen. Daarbij gaan advies, levering, en volledig onderhoud hand in hand.

 10. PALBASE - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

Filters

Resultaten voor

Recycling - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

3.658 bedrijven