• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • recycling - machines en installaties

Resultaten voor

Recycling - machines en installaties - Import export

 1. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Verbrijzelaar, shredder en individuele recyclinginstallaties - dit is de wereld van ERDWICH. Wij zijn een gespecialiseerde engineering en productiebedrijf van recycling- en shreddertechnologie. Onze kerncompetenties zijn vermalers, complete installaties en uitgebreide services. Of het nu gaat om de industrie of in afvalverwerkingsbedrijven - wanneer het gaat om het verbverbrijzelenom recycling, is ERDWICH uw contactpersoon.Onze een-assige, twee-assige of drie-assige shredder en complete oplossingen zorgen voor efficiënte materiaalrecycling- als een enkele verbrijzelingsmachine of geïntegreerd in een complete shredder- en recyclinginstallatie. Ook op het gebied van LCD monitor recycling gebruikt ERDWICH de nieuwe normen en ondersteunt met twee verschillende benaderingen voor de besparende recycling van LCD-monitors tot 55 ". ERDWICH verbrijzelaar overtuigen door betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 2. DUTCH SCRAP RECYCLING B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Dutch Scrap Recycling B.V. is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van recycling. Vier generaties hebben zich ingezet om de recyclingindustrie te innoveren. Dutch Scrap Recycling B.V. is uitgegroeid tot 2 landen, heeft meer dan 130 mensen in dienst en houdt zich al meer dan een eeuw bezig met recycling. Onze producten: - Aluminium schroot - Kunststof afval - Rubber afval - Afval oud papier - Schrootstaven - Recycling kunststoffen - Recycling elektronica - Koperdraad schroot - Koperen kathode. Innovatie is een belangrijk principe en succesfactor bij Dutch Scrap Recycling B.V. Onze medewerkers genereren gemiddeld 200 ideeën voor continue verbetering per jaar. Nieuwe innovatie maakt gebruik van alle facetten van ons bedrijf en leidt tot verbeteringen bij u. Al meer dan 100 jaar blijven wij onszelf uitdagen om te herinvesteren in onze werknemers, onze gezinnen en de gemeenschappen die wij bedienen. Van het ontwikkelen van gemeenschapsprogramma's tot het helpen behouden van het milieu, we zijn sterk betrokken bij het helpen van uw gemeenschap om haar potentieel te bereiken. Dutch Scrap Recycling B.V. heeft 2 recyclinglocaties in de Verenigde Staten en Tanzania. Er zijn veel mogelijkheden voor werkgelegenheid op elk niveau voor slimme probleemoplossende kandidaten. Onze criteria zijn een positieve instelling in combinatie met een sterke werkethiek. Neem contact met ons op om te leren hoe u een levenslange carrière kunt opbouwen. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. LIST TECHNOLOGY AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Wij zijn de wereldmarktleider voor procesoplossingen op het gebied van hoogviskeuze procesengineering. Onze hoofdtechnologie is ongeveer 50 jaar geleden ontwikkeld door Heinz List. De technologie wordt gebruikt voor processen in het drogen, mengen en reageren van kleverige, pasteuze en brosse producten. Onze oplossingen bieden verschillende benaderingen voor de intensivering van industriële processen.De technologie wordt gebruikt in de procesindustrie, met name bij de productie van polymeren en elastomeren. We zijn er trots op de technologische benchmark te zijn voor meerdere toepassingen in deze branche. Het is ook ons doel om een revolutie teweeg te brengen in processen in andere toepassingsgebieden van andere industrieën en om fabrikanten te helpen bij het ontwikkelen van een efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk productieproces met behulp van LIST. De huidige procestechnologie moet duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

 4. HAMMEL RECYCLINGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HAMMEL Recyclingtechnik GmbH is al meer dan 25 jaar aanwezig op het gebied van shreddertechnologie en recyclingsystemen en is een merknaam voor betrouwbaarheid, prestaties en kwaliteit. Met behulp van het bekende “HAMMEL twee-assige principe” worden krachtige machines ontwikkeld die service- en onderhoudsvriendelijk zijn. De shredders zijn universeel inzetbaar voor oud en vers hout, onderstammen, spoorbielzen, grof, bedrijfs- en huishoudelijk afval en voor het verwerken van autocarrosserieën, oude banden en aluminium. Het assortiment omvat zowel mobiele als stationaire primaire brekers (type VB 450 / 650/750/850, VB 950 RED GIANT, VB 1500) en tevens post-shredder (type NZS 700 / NZS 1000). Het assortiment wordt gecompleteerd met sorteer- en scheidingstechniek die als systeem gecombineerd kan worden. De "originele" HAMMEL-versnipperaars worden gepland en geproduceerd in Bad Salzungen, Duitsland.Met een sterk verkoop- en servicenetwerk is HAMMEL actief in bijna elk land ter wereld.

 5. TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS

  Turkije

  Verified by europages badge

  TEKNIK KONTEYNER, opgericht in 2013, is een toonaangevende fabrikant gevestigd in Istanbul, Turkije, gespecialiseerd in hoogwaardige oplossingen voor afvalbeheer. We zijn gespecialiseerd in kunststof en gegalvaniseerde metalen afvalcontainers met een capaciteit van 80 liter tot 5000 liter. Onze portfolio: •Metalen Gegalvaniseerde Afvalcontainers •Kunststof Afvalcontainers •Ondergrondse Afvalcontainersystemen •Verpakkingsafvalproducten •Bovengrondse Afvalcontainers •Houten Zero Waste recyclingbakken •Kunststof Zero Waste recyclingbakken•Metalen Zero Waste recyclingbakken •Medische Afvalproducten •Zero Waste Recycling Dozen•Verwerkingscentra •Batterijafval •Farmaceutische Afvalproducten •Vuilnisbakken •Kunststof Kratten •Vaten. Bij TEKNIK KONTEYNER zetten we ons in voor de hoogste klanttevredenheid. Door onze zorgvuldige en gedisciplineerde aanpak van ons werk hebben we onze reputatie voor kwaliteit sinds onze oprichting consequent hoog gehouden. Al onze producten, waaronder metalen gegalvaniseerde afvalcontainers, vuilniscontainers, afvalbakken, metalen afvalbakken, kunststof bakken, mobiele afvalbakken, thermisch verzinkte afvalcontainers, afvalbakken, recyclebakken, vuilnisbakken, afvalbakken, kunststof bakken, vuilniswagens, vuilnisbakken, kunststof afvalcontainers, vuilnisbakken, kunststof afvalcontainers, vuilnisbakken en afvalbeheeroplossingen, worden in Turkije gemaakt. Ontdek vandaag nog onze hoogwaardige oplossingen voor afvalbeheer voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MYSCRAPMACHINE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Myscrapmachine.com is een online marketplace, opgericht door een groep industriële ondernemers en gebaseerd te Luxemburg. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuw en tweedehands materiaal voor de recycling industrie, bouw- en sloopwerkzaamheden. Wij brengen u in contact met kopers en verkopers van een uitgebreid assortiment nieuwe of gebruikte machines, uitrustingen, onderdelen en accessoires uit de hele wereld. Wij bieden de gratis inschrijving en een aanbod voor onbeperkte publicatie tegen een vaste prijs.. Ons platform biedt u een ruimte die volledig gericht is op de gebruiker om uw machines en uitrustingen in de schijnwerpers te zetten en zichtbaar te maken voor duizenden mogelijke kopers. Kijk op myscrapmachine.com of neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. REP INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  REP international, leverancier van oplossingen voor de industrie van rubber, thermoplasten en andere polymeren. REP international ontwerpt, fabriceert en verkoopt verticale en horizontale injectiepersen voor het gieten van rubber en van kunststof. REP international is een honderdjarig bedrijf, dat ISO9001 gecertificeerd is, fabrikant van injectiepersen van zeer hoogwaardige technologie voor de volgende industrietakken: automobiel, industrie, elektriciteit, farmaceutica en militair.

 3. NAESSENS HYDRAULICS

  België

  Verified by europages badge

  U bent op het juiste adres, wij zijn uw gespecialiseerde partner in het ontwikkelen en realiseren van totaaloplossingenvoor de recyclage industrie, wegenbouw, grond- en afbraakwerken, afvalrecyclage, compostindustrie, houtrecyclage en grondverbetering en sanering. Onze passie is om onze klanten te helpen groeien door hen te voorzien van de beste oplossingen, machines en installaties om opde meest economisch en een ecologisch manier te recycleren en zo een meerwaarde te creeren voor hun bedrijf en ook voor alle betrokken partijen. Door de directe samenwerking van onze eigen engineering met onze klanten slagen wij erin steeds innovatieve oplossingen te bieden voor de hedendaagse uitdagingen met betrekking op duurzame recyclage en herwaardering van diverse afvalstromen. Daarvoor werken wij uitsluitend samen met vooraanstaande fabrikanten die instaan voor het leveren van hoogstaande kwaliteit en permanente service. Op deze site kunt U een kennismaken met ons ruim gamma van vaste en mobiele zeefmachines waaronder de vlakdekzeven, trommelzeven, windzeven, complete wasinstallaties en ook ons uitgebreid gamma aan vaste en mobiele brekers waaronder Kaakbrekers, Percussiebrekers, Conebrekers en VSI brekers. Verder beschikken wij over onze eigen onafhankelijke ontwikkelings-, productie-, en serviceafdelingen in onze kantoren en werkhuizen te Oosterzele om zo onze klanten permanent van dienst te kunnen zijn.

 4. IDEAL TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IDEAL TECHNOLOGIES, is een Multi-Category, en actief in de sector Recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp van recyclingmachines, fabricage van machines voor recycling, Voedingsproducten recyclage, en uitrustingen voor metaalrecycling. Het is gevestigd in Rambouillet, Frankrijk.

 5. NCA FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NCA FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Houtspaanders en houtzaagsel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Recycling - machines en installaties, Houtbewerkingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, industriële vermalers voor de recycling van afval, en Recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Reims, Frankrijk.

 1. MASUR ENERGIESYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASUR ENERGIESYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Hörstel, Duitsland.

 2. RECICLADOS SOLÚCAR S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RECICLADOS SOLÚCAR S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Schroot - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling - machines en installaties, Recycling - machines en installaties, apparatuur voor satellietontvangst, Aankoop van afval van bruingoed, recycling schroot, inzameling schroot, schroothandel, inzameling van batterijen, en industriele demontages. Het is gevestigd in Sanlúcar La Mayor (sevilla), Spanje.

 1. KARATSIALIS BROS & CO

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARATSIALIS BROS & CO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststoffen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Textiel - herwinnen en recycling, Recycling - machines en installaties, Containers, Polyethyleen, plastic, kunstof recyclage, papier, en recycling van papier. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 2. VECOPLAN AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VECOPLAN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Bad Marienberg, Duitsland.

 3. REMA ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REMA ANLAGENBAU GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Mölln, Duitsland.

 4. ALTERVAL

  Frankrijk

  ALTERVAL is gespecialiseerd in de fabricage en distributie van afvalpersen voor karton, plastic, kratten, gemeen industrieel afval (GIA)... wij hebben de oplossing en de compactor voor de verwerking van uw afval. Ons vlaggenschipproduct, de Valpak roterende compactor, wordt gemaakt in Frankrijk.We bieden ook andere oplossingen voor afvalbeheer (verhuur of verkoop van handpersen, verticale persen, schroefverdichters, monoblokken, brekers, enz.). We hebben ook een dehydrateermachine voor voedselafval, de LYOPHIVAL, om uw bioafval met 80% te verminderen. We zijn momenteel aanwezig in Spanje, België, Italië, Réunion, DOM TOM, Polen ...In totaal zijn er wereldwijd meer dan 5.500 machines geïnstalleerd. ALTERVAL heeft een eigen ontwerpbureau waardoor de machine kan worden aangepast aan uw wensen (haalbaarheidsstudie, indelingsplan, etc.). Vervolgens nemen onze technische teams de installatie en het onderhoud van uw installaties over.

 5. TRANSPORTBEDRIJF VAN MENSVOORT

  Nederland

  Van Mensvoort, sinds 1981 aktief in de Grond Weg en Waterbouw sector met Sloop, Milieu, en Recycling als toegevoegde specialismen. Vanuit onze expertise op deze disciplines is onze focus gericht op het doel en de levensduur van de te realiseren projecten. Door met onze klanten mee te denken, kijken we naar een totaalplaatje, wat resulteert in een maatwerkoplossing. Dit is dé reden waarom wij door veel van onze opdrachtgevers (bedrijfsleven, (semi)overheden en particulieren) vaak al in de planfase van projecten worden benaderd. Vanaf het eerste idee tot en met de in gebruiksname en het uiteindelijke onderhoud van uw nieuwe terrein kunnen wij u voor het gehele proces ontzorgen. "Kracht in combinatie", daar staan wij voor. Het bedrijf heeft, mede door betrokkenheid van de medewerkers, haar persoonlijke karakter weten te behouden waardoor wij in staat zijn ook tijdens calamiteiten snel en daadkrachtig op te treden.

 6. GALLOO KONSTRUKTIE

  België

  We zijn gespecialiseerd in machinebouw, onderaanneming, revisies, herstelling en onderhoud van machines en installaties, fabricatie van wisselstukken. We zijn sterk gespecialiseerd in de recuperatiesector. We hebben klanten in de ferro- en non-ferro metaalverwerking, afvalverwerking, plastiekrecyclage, recyclage van industriële verpakkingen, ... . Onze competenties stellen we echter ook ter beschikking van andere industrieën of sectoren. Recuperatie van grondstoffen: ferro en non-ferro We bouwen complete installaties voor het verwerken en herwinnen van ferro en non-ferro metalen. Uiteraard kunnen we ook delen van uw nieuwe machine construeren. •transportbanden •elevatoren •transportschroeven •sorteermachines en scheidingsinstallaties •brekerinstallaties •feeders, doseerbunkers ... Recuperatie van grondstoffen: plastics Installaties voor het recupereren van plastics: •transportschroeven •scheidingsinstallaties (separatoren) •zeeftrommels ... Recuperatie van industriële verpakkingen: vaten We ontwikkelen installaties voor het verwerken van industriële verpakkingen. Het gaat hier onder meer over metalen 200 liter vaten. Voor deze specifieke verwerking bouwden we reeds: •halfautomatische en volautomatische opensnijmachines •rechte boordmachines •kraalmachines... Recuperatie van industriële verpakkingen: IBC's We bouwden reeds verschillende types wasinstallaties voor het behandelen van IBC (Internal Bulk Container).

 7. PME BELGIË

  België

  PME is een leverancier van randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de brede zin van het woord. Wij vertegenwoordigen niet alleen exclusief buitenlandse en binnenlandse producenten, maar bieden service, onderhoud, engineering en projectbegeleiding voor alle randapparatuur rond spuitgietmachines, extruders, blaasmachines of andere machines die kunststof, kunststof halffabricaten of eindproducten produceren. Wij bieden de eindklant een totale onafhankelijkheid met betrekking tot de verwerkingsmachine zelf. De kernactiviteiten van PME omvat 3 pijlers waarop de firma gebaseerd is, namelijk : SERVICE en ONDERHOUD ROBOTS en AUTOMATISATIE GRONDSTOF, KOEL- en TEMPEREERSYSTEMEN Door onze ervaring op deze 3 vlakken kunnen we u met kennis van zaken ondersteunen.

 8. WRIGHTS RECYCLING MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  WRIGHTS RECYCLING MACHINERY LIMITED is een Britse fabrieken van recyclingmachines: stripmachines voor kabels, granulatoren en shredders voor plastic, ijzer en non-ferro bedrijven. We ontwerpen en bouwen één van de meest krachtige, duurzame en robuuste stripmachines van kabels die op de markt verkrijgbaar zijn.Onze KABELSTRIPPERS van hoge kwaliteit zijn geschikt voor de moeilijkste werkomstandigheden en kunnen de meeste kabels of stripkwadrants, vet papier, staal en kabels met dubbele met staal gecoate draden, staalband, met PVC gecoat, met lood gecoat, met dik rubber & nylon gecoate kabels, enz.WRIGHTS REEL SPLITTER kan doeltreffend brede en zware oprolinrichtingen bewerken waar normaal snijmateriaal dit niet kan.Onze snijmachine/guillotine voor het splitten van oprolinrichtingen met een diameter van 800 mm x 1500mm breedte tot rollen van 1200mm diam. x 3000mm breedte.. We verkopen in de hele wereld onze kabelstrippers, krokodillenscharen, plet-inrichting voor de verwerking van autowrakken, splitters voor papierrollen, granulatiesystemen, shredders, draagbare snijmachines en splitters van plastic rollen.

 1. WYNMALEN & HAUSMANN HETEREN

  Nederland

  Wynmalen & Hausmann is met haar 140 jaar de oudste en tegelijkertijd de meest dynamische machine-importeur van Nederland. Wij zijn dé importeur van Liebherr en Ammann. Twee A-merken voor bedrijven die het beste willen op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, recycling en/of overslag. Wij zijn niet alleen uw partner als het gaat om de levering van nieuwe of gebruikte machines. Óók waar het gaat om het behalen van de maximale inzetbaarheid en prestatie van uw machines. Met de brede ervaring van het W&H serviceteam, zorgen wij op een deskundige en efficiënte manier dat u optimaal kunt werken. Nieuwe machines: graafmachines mobiel, graafmachines rups, wielladers, bulldozers, mijnbouw machines, knikdumpers, verreikers, overslag machines, ponton graafmachines, trilplaten, walsen, asfalteermachines.

 2. TOMRA SYSTEMS

  Nederland

  Een emballage-automaat is een geautomatiseerde oplossing voor de inname van gebruikte drankverpakkingen. Het is wenselijk om de gebruiker een incentive aan te bieden voor het inleveren, bijvoorbeeld in de vorm van statiegeld. Voor niet-statiegeldproducten zijn diverse andere inleverstimulansen mogelijk. Hierbij valt te denken aan puntensystemen, donatieprogramma’s en loterijprogramma’s. Recycling Onze innamesystemen bieden een effectieve methode om waardevolle grondstoffen te hergebruiken en ‘alledaagse’ recycling gemakkelijk en interessant te maken voor de consument. Ieder jaar worden er 30 miljard drankverpakkingen ingenomen door onze automaten. Breed assortiment TOMRA beschikt over een breed assortiment emballage-automaten, die geheel aansluiten bij de specifieke wensen van iedere klant. Wat voor drankverpakkingen men wil innemen, welke incentive men wil aanbieden en wat de beschikbare ruimte is voor plaatsing, zijn enkele aspecten om rekening mee te houden bij de keuze voor het juiste type emballage-automaat. Herkenningstechnologie Tomra’s emballage-automaten zijn uitgerust met gepatenteerde herkenningstechnologie: True Vision™ krattenherkenning en Sure Return™ verpakkingsherkenning. Hiermee bent u ervan verzekerd dat statiegeld of andere incentives correct worden uitbetaald, u beschikt over de beste bescherming tegen fraude en het snelste innameproces voor uw klant.

 3. L. KOREMAN EN ZN. HANDELSONDERNEMING

  Nederland

  Sinds de oprichting in 1935 heeft L. Koreman & Zn. handelsonderneming BV zich geconcentreerd op in- en verkoop en vervanging van slijtmaterialen. Begonnen met loopvlakvernieuwing van auto- en vrachtwagenbanden, heeft het bedrijf zich ontwikkeld als een betrouwbare partner met een veelzijdig productengala in de vervangingsmarkt voor zand-, grind-, breek- en zeefindustrie, milieu en recycling. L. Koreman & Zn. handelsonderneming BV vertegenwoordigt diverse gerenommeerde handelspartners. Onze producten, zowel nieuw als gebruikt, kunnen door hun specifieke eigenschappen precies afgestemd worden op uw wensen. Voor onze producten zijn er duizenden toepassingsmogelijkheden. Kostenbesparing door minimalisering van slijtage, minder onderhoudswerkzaamheden en verbetering in het arbeidsproces is het resultaat.

 4. GM RECYCLING

  België

  Verkoop - Verhuur - Herstellingen van Brekers, Zeven, Shredders & Transportbanden. Tesab GM Recycling is Benelux dealer van TESAB zeven. Stockeerbanden Trackstack GM Recycling is Benelux dealer van Trackstack stockeerbanden. Trackstack voorziet stockeerbanden en schipladers volgens de noden van de klant. Transportbanden Maximus GM Recycling is benelux dealer van MAXIMUS transportbanden. Transportbanden kunnen in diverse maten en afmetingen afhankelijk van de gevraagde capaciteit geleverd worden. Brekers GIPO GM Recycling is Benelux dealer van het exclusieve merk GIPO. Het betreft een zeer ruim gamma van mobiele en statische brekers waarbij alles op maat kan gemaakt worden. Daar waar andere merken stoppen, gaat GIPO nog een stapje verder… Swiss made quality!

 5. AD REM

  België

  Ad Rem (Advanced design of Recycling machines) is een bedrijf gespecialiseerd in onderzoek, ontwerp, en constructie van machines voor de recyclage-, minerale- en groenten verwerkende industrie. Een wijd gamma aan verschillende technologieën wordt gebruikt in/voor deze machines. Het bedrijf Ad Rem heeft een sterk fundament. Ad Rem is een joint venture tussen de Groep Galloo en de Valtech Group, beiden sterk in hun vakgebied. Groep Galloo is een van de grootste en meest gerenommeerde recyclagebedrijven in Europa. Het ambitieuze personeel van Ad Rem strijdt dagelijks om de positie van Ad Rem als innovator in zijn marktsegment te behouden. Allemaal zijn ze gebeten door de missie: “Providing solutions to improve resource recovery from shredder waste worldwide. Leading through technological innovation.” Doorheen zijn bestaan heeft Ad Rem dan ook bestaande processen geoptimaliseerd en nieuwe manieren gezocht om verschillende afvalstromen te valoriseren, met succes. Continu wordt er gewerkt aan nieuwe upgrades, aanpassingen en oplossingen voor onze klanten.

 6. VALTECH GROUP

  België

  Valtech Group is een groep van complementair maar onafhankelijk projectgeoriënteerde bedrijven met specifieke expertise en know-how in de volgende domeinen: - Recycling and Sorting - Textile and Fibers - Material Handling and Logistics - Automation - Hydraulics and Engineering - Machining and Products

 7. RECUPERMA

  België

  Recuperma BVBA is sinds 1973 actief als leverancier en constructeur. Al 40 jaar levert het bedrijf machines voor de recyclingindustrie. Hun programma omvat zowel nieuwe als gebruikte machines, en omvat onder meer: schrootscharen, alligatorscharen, schrootpersen, shredders, verkleiners, compacte kabel granuleer installaties, granulatoren, sorteersystemen, kabelpellers, velgenpersen. Daarbij gaan advies, levering, en volledig onderhoud hand in hand.

 8. ALREC-TEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALREC-TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwerking en recycling van afval, Afvalsortering - machines en materieel, sorteersystemen, metaaldetectoren, Verwerking en recycling van afval, en Afvalsortering - machines en materieel. Het is gevestigd in Mömbris, Duitsland.

 9. PALBASE - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf PALBASE - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

 10. ISIVAC

  Frankrijk

  Het bedrijf ISIVAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling - machines en installaties, Opslagsystemen, Recycling - machines en installaties, verpakkingslijnen in film met grote afmetingen, en Schoenindustrie. Het is gevestigd in Ennevelin, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Recycling - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

3.380 Bedrijven