• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • recycling van afvalwater

Resultaten voor

Recycling van afvalwater - Import export

 1. FLOTTWEG SE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als meer dan 60 jaar ontwikkelen en produceren wij in onze vestiging in Duitslang decanteercentifuges, scheiders, bandpersen en installaties die als extreem krachtig en betrouwbaar worden gewaardeerd. Ze nemen in vele industriesectoren sleutelfuncties in bij het zuiveren van vloeistoffen, scheiden van vloeistofmengsels en bij het concentreren en draineren. Flottweg is een van de wereldwijd toonaangevende aanbieders van oplossingen resp. fabrikanten van centrifuges op het gebied van de mechanische scheidingstechniek. De uitsluitend in Duitsland gefabriceerde decanteermachines, scheiders en bandpersen zijn de voorwaarde voor een hoge efficiëntie van de productie en de uitstekende kwaliteit van de eindproducten van onze klanten. In de petrochemische, chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de mijnbouw en op milieugebied voor de behandeling van afvalwater of olieachtig slib - overal worden de premiumproducten en systemen van Flottweg met succes gebruikt. Bezoek ons: www.flottweg.com.

 2. SEWEC OZON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kern van onze bedrijfsactiviteit van SEWEC OZON zijn ontwikkeling, productie en verkoop van ozongenerators, complete ozonsystemen en systeemcomponenten zoals rookgasreinigingsinstallaties. Ons productaanbod: Ozoninstallaties; Ozonvernietiger; Ozonapparaten; Ontkiemingsinstallaties voor voedingsmiddelen; Be- en ontluchtingsventielen; Mengmachines, statische; Zwembaden voor hotels; Luchtbehandelingsapparatuur voor de gastronomie; Drinkwaterdesinfectie-installaties; Meetapparatuur voor dauwpunttemperatuur

 3. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij maken filterspruitstukken en drainagesystemen voor waterbehandelings- en afvalwaterzuiveringsinstallaties. Danzij eigen ontwikkeling, machinebouw en productie kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw wensen.

 4. MAYI TREATMENT FRANCE - TRAITEMENT DES EAUX USÉES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAYI TREATMENT FRANCE - TRAITEMENT DES EAUX USÉES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalwaterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, recycling water, waterzuivering, Recycling van afvalwater, en behandeling tegen kalkaanslag. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, is een Distributeur, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afwatering - installaties en materialen, Chemische bindmiddelen, Afwatering - installaties en materialen, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Thaining, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OVIVO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OVIVO DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Ditzingen, Duitsland.

 2. CHEMTRADE INTERNATIONAL BV

  Nederland

  Chemtrade Int. b.v. is een gespecialiseerde onderneming in het oplossen van (afval)water problematiek voor bedrijven, waarbij de meeste aandacht gaat naar het installeren en verbeteren van fysisch/chemische afvalwaterzuiveringsinstallaties en processen. Het productenpakket bij Chemtrade Int. b.v. omvat een 700-tal zuiveringsproducten met de meest uiteenlopende toepassingsbereik; Van behandeling van o.a. olie/water emulsies, druk/flexo als zeefdruk emulsies, lijmafvalwater, verf en lakafvalwater tot de diverse soorten afvalwater die geproduceerd worden door de petrochemische industrie. Onze activiteiten in Nederland zijn gericht op de metaalverwerkende industrie, spoel en wasinstallaties, lijm-, lak, inkt en verf verwerkende en producerende industrie, de meubelbranche en tevens de verpakking- en drukindustrie. In de verschillende takken verzorgen wij het reinigen van afvalwater voor lozing in de riolering dan wel het reinigen van omloopwater. Naar aanleiding van de steeds wisselende normen en eisen van de verschillende instanties, proberen wij door middel van nieuwe ontwikkelingen de normeringen voor te blijven, zo hebben we nieuwe reactiesplitsingsproducten en koaguleerproducten ontwikkeld die bijzonder spaarzaam in het gebruik zijn, tevens hebben we de laatste maanden al enkele Sulfaatvrije en zoutarme producten bij vooruitstrevende bedrijven mogen uitzetten met zeer bevredigende resultaten. www.chemtrade.nl

 3. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  BELKI teknik werd in 1888 opgericht als een kleine slotenmaker.De oude smederij is nog steeds volledig functioneel en dient nu als een museum. Het bedrijf is opgericht door senior K. Skjellerup, de vader van de eigenaar van vandaag, overgenomen in 1945.In de jaren zestig werd een nieuw gebouwde werkplaats in gebruik genomen om een betere productontwikkeling en productiecapaciteit van het bedrijf te verzekeren.In 1979 werd het bedrijf overgenomen door de zoon Ivan Skjellerup.In de jaren tachtig werd het eerste BELKI papierbandfilter ontwikkeld en werd BELKI teknik werd geboren.In 1994 verhuisde BELKI teknik naar Rødkærsbro vanwege capaciteitsredenen en heeft nu meer dan 2.000 m2 aan productie- en kantoorruimte.In de jaren negentig is de nieuwe en verdere ontwikkeling van filtersystemen, olieafscheiders en centrale fabrieksconstructie verder uitgebreid.Tegelijkertijd werden service- en leveringswerkzaamheden uitgevoerd voor bedrijven in de omgeving.

 4. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Als familiebedrijf met meer dan 40 medewerkers staat STA sinds 1992 voor klantgericht handelen.Met applicatiekennis en zorgvuldig systeemontwerp integreren we onze oplossingen met succes in de productieprocessen van onze klanten.Dankzij moderne technische middelen kunnen speciale klantvereisten snel en betrouwbaar worden gerealiseerd.Op basis van de ervaring die is opgedaan met meer dan 2.000 over de hele wereld geïnstalleerde scheiders en rekening houdend met de huidige veiligheidsnormen, ontwikkelen we krachtige, duurzame en veilige machines.We onderzoeken de vloeistofdynamische relaties in onze machines en voeren uitgebreide veldtesten uit; zo zorgen we ervoor dat STA-separatoren ook in de toekomst de krachtigste apparaten op de markt blijven.Wij garanderen onze hoge kwaliteitsstandaard door onze eigen toegevoegde waarde op een productieruimte van meer dan 800 m² en door gecertificeerde processen (WHG 19 L, ISO 9001).

 5. HEIN CHEMISCHE VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  We zijn sinds 1995 op de markt en hebben een lange ervaring en de beste knowhow.We gebruiken alleen zelf ontwikkelde en gefabriceerde producten. Onze hoogwaardige producten en processen zijn veilig en reproduceerbaar.Met gekwalificeerde medewerkers maken we alleen industriële waterbehandeling en afvalwater van de voedingsindustrie "CSB" - maar dat is perfect. U beschikt over de volgende mogelijkheden: Onze producten zijn ontwikkeld en geoptimaliseerd voor praktisch gebruik.Onze oplossingsconcepten zijn gebaseerd op de analyse van watermonsters en de vastgestelde gegevens.We elimineren uw afvalwaterproblemen specifiek en met relatief lage hoeveelheden.Onze grote kracht is probleemdiagnose en de gerichte selectie van het juiste product.We leveren ook doseerapparatuur en complete waterzuiveringsinstallaties van elke dimensie.Zuurstofbehandeling - zuurstofreductie voor afvalwater van zuivel, slachthuis, kaasmakerij, leerindustrie, productie van eetbare olie zoals olijfolie, palmolie

 1. JÄGER UMWELT-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  - Wij produceren meer dan 25 miljoen membranen resp. ventilatoren voor de wereldwijd toonaangevende bouwers van waterzuiveringen. We hebben meer dan 30 octrooien op het gebied van de ventilatietechniek ontvangen. Wij ondersteunen onze leveranciers met technische oplossingen om een economisch rendement te realiseren. Wij verbeteren continu de duurzaamheid en energie-efficiëntie van onze ventilatoren.

 2. INOPSYS

  België

  InOpSys specialiseert zich in de ontwikkeling van een innovatieve, kosteneffectieve en duurzame oplossing voor de behandeling van afvalwater op een bedrijfssite. Het gaat om een oplossing die de farmaceutische en chemische bedrijven in dat uitdagende kader moet helpen. Met een mobiele opstelling wordt het water gerecycleerd.

 1. XL CARWASH PARTS OHG

  Duitsland

  Reserveonderdelen en accessoires voor portaalwasstraten en wasstraten alles van leidende fabrikant, onder andere voor de merken Washtec en Wesumat. Onze producten: borstels voor autowasstraten, borstels voor autowasinstallaties, toebehoren voor autowasinstallaties, reserveonderdelen voor autowasstraten, wasstraten voor bedrijfswagens, portaalwasstraten voor voertuigen, afwaterbehandelingsinstallaties voor autowasstraten, gebruikte autowasstraten.

 2. SNOEK TECHNOLOGY

  België

  Snoek Technology heeft een gericht leverings-programma voor het mechanisch reinigen van proces- en afvalwater. Mede door het gebruik van de nieuwste technologie zijn de producten van het bedrijf inzetbaar in tal van toepassingen. Onder andere: fijnroosters, kettingroosters, verticale roosters, roostergoedpersen, roostergoedwaspersen, asloze transportschroeven, ontvangstations, zandklasseerders, zandwassers, …

 3. MARPOBEL

  België

  Marpobel is een vaste havenontvangstinstallatie voor ontvangst, opslag en verwerking van spoelwaters, oliehoudende oplossingen, ladingresidu's en vast afval afkomstig van schepen. Naast de dienstverlening aan de scheepvaart worden er industriële restwaters verwerkt. Marpobel beschikt ook over 2 wasstraten voor het reinigen van tankwagens, -containers, wagons en lichters.

 4. WILMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WILMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhoud installaties behandeling van water, en oppervlakteveredeling, galvanische. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 5. DAYSIL SILICONE

  Turkije

  Het bedrijf DAYSIL SILICONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. ENVICON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENVICON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, filtratie van rioolwater, Recycling van afvalwater, complete systemen voor waterzuivering, en werkzaamheden voor waterzuiveringsinstallaties. Het is gevestigd in Dinslaken, Duitsland.

 7. HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, actieve steenkolen, installatie om van water drinkwater te maken, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 8. KRYSTELINE GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KRYSTELINE GROUP LTD, en actief in de sector Verwerking en recycling van afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, Recycling van afvalwater, en fabricage van machines voor recycling. Het is gevestigd in Wimborne, Verenigd Koninkrijk.

 1. SIROX CLEANECH GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf SIROX CLEANECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronische componenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, installaties voor biologische waterzuivering, elektronische en magnetische kalkverwijderingsinstallaties voor waterzuivering, Recycling van afvalwater, en magnetische antikalkbehandelingen. Het is gevestigd in Otelfingen, Zwitserland.

 2. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FRACCAROLI E BALZAN S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, Recycling van afvalwater, filtratie van rioolwater, en apparatuur voor behandeling van afvalwater. Het is gevestigd in Pescantina, Italië.

 3. CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biogasinstallaties, installaties en apparatuur voor biologische behandeling van slib en afvalwater, energierecycling, Afvalwaterbehandeling, en Biogasinstallaties. Het is gevestigd in Hambühren, Duitsland.

 4. APATEQ

  Luxemburg

  Het bedrijf APATEQ, is een Distributeur, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalwaterbehandeling, Waterzuivering, behandeling van stedelijk afvalwater, Afvalwaterbehandeling, en Waterzuivering. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 5. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI., is een Distributeur, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterdistributie, Waterdistributie, irrigatiematerialen, afsluiters van gietijzer, en straalpijpen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, Recycling van afvalwater, Waterkrachtcentrales, Hernieuwbare energie, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Ober-Grafendorf, Oostenrijk.

 7. G&G ERSATZTEILE KG

  Duitsland

  Het bedrijf G&G ERSATZTEILE KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Car- and truck-wash - wasserettes, Stoffen - gecoat, Import-export - tussenpersonen, Recycling van afvalwater, Car- and truck-wash - wasserettes, Stoffen - gecoat, Import-export - tussenpersonen, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Iphofen, Duitsland.

 8. RESONET

  Frankrijk

  Het bedrijf RESONET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Gimont, Frankrijk.

 9. AUTOWASCHANLAGEN SERVICE BERND HEINZINGER

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOWASCHANLAGEN SERVICE BERND HEINZINGER, is een Distributeur, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Car- and truck-wash - wasserettes, Import-export - tussenpersonen, Recycling van afvalwater, Car- and truck-wash - wasserettes, Import-export - tussenpersonen, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Adelshofen, Duitsland.

 10. IDELUX - AIVE

  België

  Het bedrijf IDELUX - AIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Milieu - advies en controle. Het is tevens aanwezig in de sectoren Financieringsmaatschappijen, Recycling van afvalwater, Financieringsmaatschappijen, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Arlon, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis