• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • recycling van afvalwater

Resultaten voor

Recycling van afvalwater - Import export

 1. SEWEC OZON GMBH

  Duitsland

  Kern van onze bedrijfsactiviteit van SEWEC OZON zijn ontwikkeling, productie en verkoop van ozongenerators, complete ozonsystemen en systeemcomponenten zoals rookgasreinigingsinstallaties. Ons productaanbod: Ozoninstallaties; Ozonvernietiger; Ozonapparaten; Ontkiemingsinstallaties voor voedingsmiddelen; Be- en ontluchtingsventielen; Mengmachines, statische; Zwembaden voor hotels; Luchtbehandelingsapparatuur voor de gastronomie; Drinkwaterdesinfectie-installaties; Meetapparatuur voor dauwpunttemperatuur

 2. FLOTTWEG SE

  Duitsland

  Als meer dan 60 jaar ontwikkelen en produceren wij in onze vestiging in Duitslang decanteercentifuges, scheiders, bandpersen en installaties die als extreem krachtig en betrouwbaar worden gewaardeerd. Ze nemen in vele industriesectoren sleutelfuncties in bij het zuiveren van vloeistoffen, scheiden van vloeistofmengsels en bij het concentreren en draineren. Flottweg is een van de wereldwijd toonaangevende aanbieders van oplossingen resp. fabrikanten van centrifuges op het gebied van de mechanische scheidingstechniek. De uitsluitend in Duitsland gefabriceerde decanteermachines, scheiders en bandpersen zijn de voorwaarde voor een hoge efficiëntie van de productie en de uitstekende kwaliteit van de eindproducten van onze klanten. In de petrochemische, chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de mijnbouw en op milieugebied voor de behandeling van afvalwater of olieachtig slib - overal worden de premiumproducten en systemen van Flottweg met succes gebruikt. Bezoek ons: www.flottweg.com.

 3. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Als familiebedrijf met meer dan 40 medewerkers staat STA sinds 1992 voor klantgericht handelen.Met applicatiekennis en zorgvuldig systeemontwerp integreren we onze oplossingen met succes in de productieprocessen van onze klanten.Dankzij moderne technische middelen kunnen speciale klantvereisten snel en betrouwbaar worden gerealiseerd.Op basis van de ervaring die is opgedaan met meer dan 2.000 over de hele wereld geïnstalleerde scheiders en rekening houdend met de huidige veiligheidsnormen, ontwikkelen we krachtige, duurzame en veilige machines.We onderzoeken de vloeistofdynamische relaties in onze machines en voeren uitgebreide veldtesten uit; zo zorgen we ervoor dat STA-separatoren ook in de toekomst de krachtigste apparaten op de markt blijven.Wij garanderen onze hoge kwaliteitsstandaard door onze eigen toegevoegde waarde op een productieruimte van meer dan 800 m² en door gecertificeerde processen (WHG 19 L, ISO 9001).

 4. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Duitsland

  Wij maken filterspruitstukken en drainagesystemen voor waterbehandelings- en afvalwaterzuiveringsinstallaties. Danzij eigen ontwikkeling, machinebouw en productie kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw wensen.

 5. ENVICON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENVICON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, Waterzuiveringsdiensten, filtratie van rioolwater, Recycling van afvalwater, complete systemen voor waterzuivering, werkzaamheden voor waterzuiveringsinstallaties, apparatuur voor luchtcirculatie, ventilatiesystemen, en Waterzuiveringsdiensten. Het is gevestigd in Dinslaken, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Het bedrijf G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, is een Distributeur, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afwatering - installaties en materialen, Chemische bindmiddelen, Afwatering - installaties en materialen, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Thaining, Duitsland.

 2. OVIVO DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OVIVO DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Ditzingen, Duitsland.

 3. HEIN CHEMISCHE VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  We zijn sinds 1995 op de markt en hebben een lange ervaring en de beste knowhow.We gebruiken alleen zelf ontwikkelde en gefabriceerde producten. Onze hoogwaardige producten en processen zijn veilig en reproduceerbaar.Met gekwalificeerde medewerkers maken we alleen industriële waterbehandeling en afvalwater van de voedingsindustrie "CSB" - maar dat is perfect. U beschikt over de volgende mogelijkheden: Onze producten zijn ontwikkeld en geoptimaliseerd voor praktisch gebruik.Onze oplossingsconcepten zijn gebaseerd op de analyse van watermonsters en de vastgestelde gegevens.We elimineren uw afvalwaterproblemen specifiek en met relatief lage hoeveelheden.Onze grote kracht is probleemdiagnose en de gerichte selectie van het juiste product.We leveren ook doseerapparatuur en complete waterzuiveringsinstallaties van elke dimensie.Zuurstofbehandeling - zuurstofreductie voor afvalwater van zuivel, slachthuis, kaasmakerij, leerindustrie, productie van eetbare olie zoals olijfolie, palmolie

 4. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  BELKI teknik werd in 1888 opgericht als een kleine slotenmaker.De oude smederij is nog steeds volledig functioneel en dient nu als een museum. Het bedrijf is opgericht door senior K. Skjellerup, de vader van de eigenaar van vandaag, overgenomen in 1945.In de jaren zestig werd een nieuw gebouwde werkplaats in gebruik genomen om een betere productontwikkeling en productiecapaciteit van het bedrijf te verzekeren.In 1979 werd het bedrijf overgenomen door de zoon Ivan Skjellerup.In de jaren tachtig werd het eerste BELKI papierbandfilter ontwikkeld en werd BELKI teknik werd geboren.In 1994 verhuisde BELKI teknik naar Rødkærsbro vanwege capaciteitsredenen en heeft nu meer dan 2.000 m2 aan productie- en kantoorruimte.In de jaren negentig is de nieuwe en verdere ontwikkeling van filtersystemen, olieafscheiders en centrale fabrieksconstructie verder uitgebreid.Tegelijkertijd werden service- en leveringswerkzaamheden uitgevoerd voor bedrijven in de omgeving.

 5. JÄGER UMWELT-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  - Wij produceren meer dan 25 miljoen membranen resp. ventilatoren voor de wereldwijd toonaangevende bouwers van waterzuiveringen. We hebben meer dan 30 octrooien op het gebied van de ventilatietechniek ontvangen. Wij ondersteunen onze leveranciers met technische oplossingen om een economisch rendement te realiseren. Wij verbeteren continu de duurzaamheid en energie-efficiëntie van onze ventilatoren.

 1. INOPSYS

  België

  InOpSys specialiseert zich in de ontwikkeling van een innovatieve, kosteneffectieve en duurzame oplossing voor de behandeling van afvalwater op een bedrijfssite. Het gaat om een oplossing die de farmaceutische en chemische bedrijven in dat uitdagende kader moet helpen. Met een mobiele opstelling wordt het water gerecycleerd.

 2. XL CARWASH PARTS OHG

  Duitsland

  Reserveonderdelen en accessoires voor portaalwasstraten en wasstraten alles van leidende fabrikant, onder andere voor de merken Washtec en Wesumat. Onze producten: borstels voor autowasstraten, borstels voor autowasinstallaties, toebehoren voor autowasinstallaties, reserveonderdelen voor autowasstraten, wasstraten voor bedrijfswagens, portaalwasstraten voor voertuigen, afwaterbehandelingsinstallaties voor autowasstraten, gebruikte autowasstraten.

 1. SNOEK TECHNOLOGY

  België

  Snoek Technology heeft een gericht leverings-programma voor het mechanisch reinigen van proces- en afvalwater. Mede door het gebruik van de nieuwste technologie zijn de producten van het bedrijf inzetbaar in tal van toepassingen. Onder andere: fijnroosters, kettingroosters, verticale roosters, roostergoedpersen, roostergoedwaspersen, asloze transportschroeven, ontvangstations, zandklasseerders, zandwassers, …

 2. WILMS GMBH

  Duitsland

 3. DAYSIL SILICONE

  Turkije

 4. SIROX CLEANECH GMBH

  Zwitserland

 5. HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH

  Oostenrijk

 6. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

 7. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Italië

 8. KRYSTELINE GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. APATEQ

  Luxemburg

 2. QINGDAO YIMEI ENVIRONMENT PROJECT CO.,LTD

  China

 3. CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH

  Duitsland

 4. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Turkije

 5. RESONET

  Frankrijk

 6. DNA CEVRE VE ARITMA TEKNOLOJILERI LTD. ŞTI.

  Turkije

 7. SUEZ ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

 8. YIIMA TECH CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 9. B & M WASTE SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. NEWPORT PAPER CO

  Verenigd Koninkrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis