• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • recycling van groen afval

Resultaten voor

Recycling van groen afval - Import export

 1. IBOGEM

  België

  IBOGEM is de opdrachthoudende vereniging voor duurzaam afvalbeheer voor de regio Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht. IBOGEM volgt in haar afvalbeleid de Ladder van Lansink. IBOGEM staat in voor: * het stimuleren van afvalpreventie * het stimuleren van hergebruik via de Kringwinkel * de selectieve inzameling van afvalstoffen via ophalingen aan huis en via de containerparken * het exploiteren van containerparken * het exploiteren van een groencompostering * het recycleren en verwerken van de ingezamelde afvalstoffen * de inzameling en verwerking van niet-particulier afval.

 2. TRANSCOMA

  België

  Transcoma BVBA in Genk is al sinds 1993 gespecialiseerd in de verhuur en het transport van containers voor stort en afval. Daarnaast zamelen wij afvalstoffen in om ze te sorteren, behandelen, verwerken en/of recycleren. Transcoma is een specialist in het sorteren, verwerken en recycleren van bouw- en sloopafval. Bovendien kunnen bedrijven en particulieren ons ook inschakelen voor de verwerking van tuinafval, oud metaal, hout, kunststoffen, gyproc, glas, plastic, papier en karton. Ook gevaarlijke afvalstoffen, zoals asbestcementhoudende bouwstoffen (golfplaten, leien) en dakroofing worden bij ons verwerkt. Transcoma beschikt over een vergunning en is erkend als afvoerder en transporteur voor deze afvalstoffen. Wij verhuren en vervoeren afvalcontainers in de afmetingen van 10, 15, 20 en 30 m³. Verder voert Transcoma ook afbraak-, grond- en opruimingswerken uit, bijvoorbeeld in huizen, opslagplaatsen en magazijnen.

 3. AMACRO

  België

  Verhuur van containers en zoveel meer. Gaat u aan de slag als bedrijf of als particulier in uw gebouwen, huis of tuin? Amacro biedt u een totaalpakket. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de verhuur van containers voor het afvoeren van allerlei soorten afval. Wij zorgen ook voor de recyclage van die afvalmaterialen in ons sorteercentrum en onze breekwerf. Gerecycleerde granulaten uit die breekwerf worden opnieuw gebruikt in onze betoncentrale waar wij BENOR gekeurde producten maken. Verder staan wij ook in voor uw afbraakwerken en uw grondwerken. Bovendien kunnen we bij de grondwerken ook onmiddellijk de funderingen aanleggen met onze eigen gerecycleerde producten. Van afbraak over recyclage tot stockage, Amacro biedt u een snelle en volledige service. En dit altijd met het milieu in het achterhoofd. We proberen dan ook steeds te voldoen aan de strenge milieueisen van de overheid.

 4. HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE

  België

  De activiteiten van Vandendriessche steunen op 3 pijlers : houtrecyclage, compostering en transport. Houtrecyclage Vandendriessche : het houtafval verkleinen wij tot houtstof, houtsnippers en houtspaanders. Klaar voor hergebruik. Als grondstof in de spaanplatenindustrie of als energiebron voor cementfabrieken. Westcompost : wij composteren uw groenafval. Als groencompost voor uw moestuin of als bodemverbeteraar in parken en tuinen. Transport : wij staan zelf in voor ons transport. Wij halen hout- en groenafval op bij onze klanten, en brengen onze eindproducten naar de klant. Ons wagenpark bestaat uit trekkers, vrachtwagens met containersysteem en opleggers walkingfloor en kipsysteem.

 5. BIOMASS CENTER

  België

  Biomass Center is actief in de verwerking van organische afvalstoffen. De bedrijfsactiviteit is tweevoudig en bestaat enerzijds uit een biogasinstallatie en anderzijds uit een aerobe composteringseenheid. Naargelang de aard en de samenstelling van de aangevoerde afvalstof, wordt bij Biomass Center gekozen voor de optimale verwerkingswijze. Door deze keuzemogelijkheid garandeert  Biomass Center dat het afval op de meest ecologische wijze wordt verwerkt. Biomass Center produceert uit groenafval, OBA of organisch-biologisch afval en mest, elektriciteit en een hoogwaardige compost.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING

  België

  Van Raemdonck Groenrecycling is een bedrijf welk zich al sinds jaren specialiseert in het verwerken en verkleinen van groenafval. Zij hebben bijgevolg tonnen ervaring betreft het verkleinen van groenafval. Ons bedrijf blijft met de tijd meegaan en vernieuwen, daardoor kunnen wij u steeds bedienen met de nieuwste apparatuur voor het: Verhakselen van klein en groot hout. Verkleinen van groenafval en stronken tot 2, 5 m. Afzeven van grond, afzeven van zand, afzeven van compost, afzeven van puin, afzeven van steenpuin. Maken van Biomassa… Onze klanten kunnen reeds 12 jaar rekenen op ons als betrouwbare partner voor het verwerken van hun groenafval.

 2. A&S ENERGIE

  België

  A&S Energie verwerkt jaarlijks 170.000 ton niet-recycleerbaar houtafval tot groene stroom. De aanvoer van dit houtafval gebeurt met gesloten vrachtwagens en of schepen. Een binnenschip op het kanaal Roeselare-Ooigem kan tot ± 1.200 ton houtafval per levering aan boord hebben. Dit komt overeen met 60 vrachtwagens die op deze manier dus van de weg gehouden worden. Daarnaast wordt er ook rechtstreeks via de nieuwe kanaalweg houtafval aangevoerd met vrachtwagens. Momenteel wordt reeds een 1/3 van het houtafval dat nodig is voor de productie bij A&S Energie en Spano aangevoerd per schip. Elke vracht houtafval wordt automatisch gewogen op de weegbrug en ondergaat een visuele inspectie. Op geregelde tijstippen worden stalen genomen voor analyse in het labo…

 3. VAN IERSEL COMPOST

  Nederland

  Van Iersel Compost produceert al jaren hoogwaardige composten voor gebruik in tuin en perk, openbaar groen en bij bodemverbetering in boomkwekerijen, groenteteelt etc. Elke toepassing heeft z'n eigen wensen met betrekking tot de samenstelling. Om de klanten hierin tegemoet te komen hebben we een aantal variaties standaard op voorraad.

 4. WESTCOMPOST

  België

  WESTCOMPOST bvba is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van compost (composeren) en afvalbeheer. Westcompost is gevestigd in Ieper (West-Vlaanderen) en is rechtstreeks actief in België. Bij Westcompost bvba kunt u terecht voor groencompostering. Wij zorgen ook voor het verwerken van snoeihout en het verwerken van boomwortels. Daarenboven kunt u bij Westcompost bvba terecht voor de aankoop van compost en afdekschors.

 5. AERTS JAN CONTAINERDIENST

  België

  Containerdienst : Containers voor alle stort- en bouwafval. 150 containers ter uwer beschikking. Stortkokers. Containers voor particulieren en industrie. Speciale prijzen voor containers gevuld met hout, steen, groen en grondafval. Alle kmo en particulier afval kan gebracht worden en wordt gewogen. Wij leveren en halen op in gans Groot Antwerpen.

 1. HECTOR VAN MOER & ZONEN

  België

  Hector Van Moer & Zonen is een dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken, met een eigen containerdienst en sinds 2008 een afdeling Totaalprojecten. Al 25 jaar lang uw betrouwbare partner! Onze diensten : grond- en afbraakwerken, container verhuur, recycling, milieuwerken – IBA en bodemsaneringen.

 2. SAMAGRO

  België

  Vanuit een geïntegreerde, marktgerichte dienstverlening zet Vlaco zich in voor de kwaliteitsvolle biologische verwerking van organisch-biologisch afval. Vlaco controleert en certificeert, steeds met het oog op afzet van gegarandeerd hoog kwalitatieve eindproducten, zowel in Vlaanderen maar ook daarbuiten. Samen halen we meer uit de biologische kringloop! 

 1. VANDEWIELE RECYCLING

  België

  Afvalverwerkingsbedrijf: - Hout recycling - Recyclage van groenafval - Afvalvernietiging - Verwerking voedingsafval.

 2. CVB ECOLOGISTICS

  België

  Het bedrijf CVB ECOLOGISTICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling en goedereninzameling, Recycling - machines en installaties, Recycling van groen afval, Verwerking en recycling van afval, Recycling en goedereninzameling, Recycling - machines en installaties, Recycling van groen afval, en Verwerking en recycling van afval. Het is gevestigd in Tilburg, België.

 3. DINGLES WASTE REMOVALS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DINGLES WASTE REMOVALS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsdiensten voor tuinen, en afvalverwijdering. Het is gevestigd in Blackburn, Verenigd Koninkrijk.

 4. GREEN WASTE CLEARANCE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GREEN WASTE CLEARANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. HYGEA

  België

  Het bedrijf HYGEA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, Verwerking en recycling van afval, Recycling van groen afval, Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, advies inzake recycling van afval, Verwerking en recycling van afval, en Recycling van groen afval. Het is gevestigd in Havré, België.

 6. FELTWOOD ECOMATERIALES

  Spanje

  Het bedrijf FELTWOOD ECOMATERIALES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandeling van plantaardig afval. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 7. OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI

  Turkije

  Het bedrijf OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor slibcompostering, versnippermachines voor stammen voor palen, en transporteurs, transportinstallaties. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 8. FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS

  Spanje

  Het bedrijf FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 1. BRALEY

  Frankrijk

  Het bedrijf BRALEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Recycling van groen afval, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, installaties en apparatuur voor afvalstortplaatsen, en Recycling van groen afval. Het is gevestigd in Bozouls, Frankrijk.

 2. ECO-SYSTEM

  Italië

  Het bedrijf ECO-SYSTEM, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biomassa-energie - productie, installaties voor herwinning en recyclering van afval, Biomassa-energie - productie, machines voor afval, en installaties voor productie en terugwinning van biogas uit slib en gier. Het is gevestigd in Vinci, Italië.

 3. TRAPEROS RECICLA

  Spanje

  Het bedrijf TRAPEROS RECICLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren reiniging, apparatuur voor satellietontvangst, en voertuigen voor vervoer van afval en behandeling van afvalcontainers. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 4. SOIL - CONCEPT

  Luxemburg

  Het bedrijf SOIL - CONCEPT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwerking en recycling van afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van groen afval, Beheer van industrieel afval, Recycling van groen afval, en Beheer van industrieel afval. Het is gevestigd in Diekirch, Luxemburg.

 5. ACTION SOCIALE INTERNATIONALE(A.S.I-ONG)

  Gabon

  Het bedrijf ACTION SOCIALE INTERNATIONALE(A.S.I-ONG), is een Dienstverlener, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is gevestigd in Libreville, Gabon.

 6. DAGENHAM WASTE REMOVAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DAGENHAM WASTE REMOVAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren inert afval. Het is gevestigd in Dagenham, Verenigd Koninkrijk.

 7. ECO RECYCLING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ECO RECYCLING LTD, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 8. NEWPORT PAPER CO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NEWPORT PAPER CO, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Newport, Verenigd Koninkrijk.

 9. MONOWORLD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MONOWORLD LTD, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Bedford, Verenigd Koninkrijk.

 10. J CONNOLLY & SONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J CONNOLLY & SONS, en actief in de sector Recycling van groen afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Recycling van groen afval - Import export

Aantal resultaten

1.761 Bedrijven