• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reductiemotoren

Resultaten voor

Reductiemotoren - Import export

 1. ORIENTAL MOTOR (EUROPA) GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Oriental Motor is een wereldwijde fabrikant van kleine elektrische aandrijvingen en aandrijfsystemen. Het productassortiment omvat stappenmotoren, servomotoren, borstelloze gelijkstroommotoren, asynchrone motoren, actuatoren en ventilatoren. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Düsseldorf, met verkoopkantoren in Hamburg, München, Frankfurt en Stuttgart. Oriental Motor heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland en werkt samen met distributiepartners in alle andere belangrijke Europese landen. Naast de hoogwaardige producten biedt Oriental Motor tal van gratis diensten voor en na de aankoop, bijvoorbeeld de gratis en vrijblijvende motorberekening en de motorselectieservice.

 2. ASTRO MOTORENGESELLSCHAFT MBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASTRO MOTORENGESELLSCHAFT MBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromotoren - gelijkstroom. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stappenmotoren, overbrengingsorganen, explosieveilige motoren, servomotoren, en reductiemotoren. Het is gevestigd in Geestland, Duitsland.

 3. DB AUTOMOBILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een van de weinige bedrijven in versnellingsbakkenreparatie in Europa hebben we naam gemaakt als specialist voor alle soorten versnellingen en als probleemoplosser voor exotische voertuigen. Sinds begin 2004 zijn wij de eerste fabrikantenafhankelijke werkplaats in Duitsland die uw koppelomvormer op korte termijn in eigen huis repareert / regenereert. Onze versnellingsbakken zijn op aanvraag verkrijgbaar in een versterkte versie en zijn uiteraard aangepast aan de nieuwste stand van de techniek. We importeren reserveonderdelen voor alle soorten tandwielen rechtstreeks van de fabrikant en kunnen onze goede inkoopvoorwaarden doorgeven aan onze klanten. We geven een Europese garantie van 12 maanden zonder kilometerlimiet.

 4. ROLLSTAR AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  ROLLSTAR, opgericht in 1966, was de eerste fabrikant van hydraulische motoren en planetaire tandwielkasten van dezelfde fabrikant in 1968. Dit ontstond de term hydro-motorreductor. Rollstar is altijd synoniem geweest van: compacte afmetingen, korte levertijden dankzij modulair ontwerp, klantspecifieke aandrijfoplossingen, hoge kwaliteit, snelle service wereldwijd. Hydromotoren en planetaire tandwielkasten worden standaard en in grote aantallen modulair ontworpen op de modernste machines voor koppels van 1.500 Nm tot 6.500.000 Nm. Daarnaast zijn er een groot aantal ontwerpvarianten voor de invoer- en uitvoerzijde, zodat bijna alle toepassingen kunnen worden opgelost. Speciale verzoeken worden op korte termijn verwerkt door het CAD-ondersteunde ontwerpbureau en uitgevoerd door een flexibele productie, die het hele productieproces in eigen huis en op schema omvat. Een ruim aanbod biedt korte levertijden indien nodig.

 5. KAISER-MOTOREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met meer dan 100 jaar bedrijfservaring en kennis van veranderende markten is Kaiser-Motoren GmbH een specialist in het aanpassen en implementeren van klantspecifieke eisen voor aandrijfoplossingen in een breed scala aan ontwerpen en industrieën. De hoge flexibiliteit van ons bedrijf en de gestroomlijnde structuren stellen ons in staat om verzoeken van klanten snel en direct te identificeren en te implementeren. Wij richten ons op RVS motoren, elektromotoren voor rail- en medische toepassingen en motoren met speciale assen. Bovendien specialiseren we onze aandrijvingen indien nodig met een UL-gecertificeerd isolatiesysteem en een versie van onze roestvrijstalen motoren die is goedgekeurd voor ATEX Zone 22. We bieden onze klanten ook knowhow op het gebied van het simuleren van speciale aandrijfproblemen bij het gebruik van omvormers. Onze claim voor optimaal klantvoordeel is: Meer dan alleen de norm!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KÄHLIG ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CISA is al 40 jaar een bedrijf van geavanceerde, op maat en permanent betrouwbare aandrijfoplossingen voor EG en gelijkstroommotoren vanaf 2.5 Watt. Kählig Antriebstechnik GmbH is gespecialiseerd in geborsteld en borstelloze gelijkstroommotoren met een bedrijfsduur vanaf 2, 5 watt.In onze segment behoren we tot de grootste producenten. We kunnen bogen op 40 jaar ervaring en met de toenemende knowhow van onze ingenieurs nu wereldwijd bieden wij u efficiënte en innovatieve aandrijfconcepten en naar wens precies op uw behoeften afgestemd.

 2. PJM MECHANICAL CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  POWER JACK MOTION is een toonaangevende leverancier van kleine elektrische motoren, lineaire aandrijvingen & reductiekasten voor talloze toepassingen. Wij zijn opgericht in 2003 en zijn gespecialiseerd in uiterst nauwkeurige, kosteneffectieve motion bedieningsproducten. Ongeacht het project, vertrouw op onze jarenlange ervaring om de exacte oplossing voor uw OEM-doelen te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze belofte voor een volledig begrip van de vragen van onze klanten en de omgeving waarin onze producten werken de sleutel tot een succesvolle handelsrelatie is.

 3. ABPRO (INDIAN SME CONSORTIUM) INH. TASVVAR ALI

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABPRO (INDIAN SME CONSORTIUM) INH. TASVVAR ALI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 4. DR. FRITZ FAULHABER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DR. FRITZ FAULHABER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is gevestigd in Schönaich, Duitsland.

 5. HAYDON KERK MOTION SOLUTIONS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAYDON KERK MOTION SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is gevestigd in Lauf An Der Pegnitz, Duitsland.

 1. ELEKTROMOTORENWERK BRIENZ AG EMWB

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELEKTROMOTORENWERK BRIENZ AG EMWB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is gevestigd in Brienz, Zwitserland.

 2. DIPL. ING. DR. TECHN. HEINZ ZOEBL EIN- UND AUSFUHRHANDELSGES MBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIPL. ING. DR. TECHN. HEINZ ZOEBL EIN- UND AUSFUHRHANDELSGES MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is gevestigd in Klosterneuburg, Oostenrijk.

 1. ALFRED IMHOF AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFRED IMHOF AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is gevestigd in Münchenstein, Zwitserland.

 2. ASPINA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASPINA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromotoren en onderdelen, Reductiemotoren, Elektromotoren - gelijkstroom, Elektromotoren en onderdelen, automatisering kantoren, Reductiemotoren, Elektromotoren - gelijkstroom, slangpompen, en Stappenmotoren. Het is gevestigd in Eschborn, Duitsland.

 3. SEVA-TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEVA-TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is gevestigd in Ahlhorn, Duitsland.

 4. STEINLEN ELEKTROMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STEINLEN ELEKTROMASCHINENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is gevestigd in Burgwedel, Duitsland.

 5. SPN SCHWABEN PRÄZISION FRITZ HOPF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPN SCHWABEN PRÄZISION FRITZ HOPF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is gevestigd in Nördlingen, Duitsland.

 6. SOLZI INGRANAGGI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOLZI INGRANAGGI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandwieldrijfwerken, tandwieldrijfwerken, wormasdrijfwerken voor overbrenging, Tandwieldrijfwerken, cilindrische tandwieldrijfwerken, helicoïdale tandwieldrijfwerken, tandwieldrijfwerken voor transmissies, reductiemotoren met gefractionneerde kracht, en precisie reductoren. Het is gevestigd in Carnate, Italië.

 7. L.I.P.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L.I.P., is een Distributeur, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, ELEKTRISCH MATERIAAL, Landbouwmachines, epicyclische reductoren, tandheugels, Bouwbeslag, microtandwieldrijfwerk, ELEKTRISCH MATERIAAL, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 8. AMS ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMS ANTRIEBSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is gevestigd in Illertissen, Duitsland.

 1. GROSCHOPP AG DRIVES & MORE

  Duitsland

  Al 96 jaar staat de naam Groschopp voor het hoogste niveau van elektrische aandrijvingstechnologie.Wij maken alles op maat en hebben ons gespecialiseerd in klantspecifieke oplossingen, onder meer voor de transportbandtechnologie.Groschopp is perfect afgestemd op de speciale behoeften en wensen van onze klanten en ontwikkelt en produceert aandrijvingen, motoren en controllers, evenals complete oplossingen voor kleinere en middelgrote installaties.Vooral de voedingsmiddelenindustrie, de verpakkingsindustrie, de farmaceutische en chemische industrie, de medische technologie, goederenbehandeling, de textielindustrie en geselecteerde specialistische gebieden op het gebied van machinebouw, zoals lasdraadaanvoer, productie van enveloppen of printplaten, vertrouwen op aandrijfoplossingen van Groschopp op het gebied van goederenbehandling.Wij begeleiden u van de ontwikkeling en constructie, via de constructie van het prototype met de daaropvolgende testen, tot aan de montage en serieproductie.

 2. HEYNAU GEARSPRODUCTIONSERVICE GMBH

  Duitsland

  HEYNAU is sinds 1931 diep verankerd in de aandrijftechniek. Zowel traploze tractieaandrijving (H-aandrijving en Minidrive) als transmissiemotoren vormen een belangrijk deel van ons productportfolio. Bovendien is HEYNAU het ideale aanspreekpunt voor de ontwikkeling en productie van speciale aandrijvingen, de productie van bijzondere onderdelen of dienstverlening en reparatie van aandrijvingen en industriële koeling. Bijzondere aandrijvingen van HEYNAU-Gears worden speciaal voor u en dus ook in nauwe samenwerking met u ontwikkeld. Bovendien zijn wij de ideale partner voor kleine tot middelgrote series of voor prototypebouw. Bijzondere aandrijvingen van HEYNAU-Gears worden in alle industrieën gebruikt. Voor ons ligt echter de nadruk op toepassingen met hoge nauwkeurigheidseisen en hoge vermogensdichtheid, zoals bijvoorbeeld bij machines. HEYNAU is bovendien een bekwame partner voor de productie.

 3. WITTENSTEIN

  België

  WITTENSTEIN is al meer dan 30 jaar wereldwijd pionier in mechatronische precisie-aandrijvingen. U vindt bij ons hoogtechnologische aandrijftechnologie. Bedacht, ontwikkeld, geproduceerd én verdeeld door WITTENSTEIN. Een traditie in innovatie garandeert steeds de meest precieze en efficiënte aandrijftechniek. Een persoonlijke en technisch onderlegde verkoop- en calculatieservice garandeert onze klanten de meest performante oplossing voor hun toepassing. WITTENSTEIN bvba is verantwoordelijk voor de verkoop, technische- en calculatieservice in de Benelux. De Benelux-vestiging is gelegen in Kalken, in de regio Gent.

 4. LEAX DETMOLD GMBH

  Duitsland

  LEAX Detmold - uw competente en ervaren partner in de productie van tandwielen en tandwielen sinds 1945 opereerde aanvankelijk onder de bedrijfsnaam Gebr.Brinkmann en overtuigt sinds 2013 nog meer met creativiteit en innovatiekracht door de fusie met de Zweedse LEAX Group met ca.125 medewerkers die voldoen aan uw speciale wensen en eisen.Wij ondersteunen u bij de uitvoering van uw tandwiel- en transmissieprojecten van ontwerp tot serieproductie.Wij zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015, ISO 14001 en IATF 16949: 2016.

 5. SUMITOMO (SHI) CYCLO DRIVE GERMANY GMBH

  Duitsland

  Leverancier voor installateurs en toepassers van mechanische aandrijftechniek. In de sector van aandrijftechniek zijn onze producten het vaste onderdeel van productie-installaties, koeltorens, schudmachines, waterzuiveringsinstallaties, roerders, ventilatoren, extruders, celstofpersen, drukmachines, kraaninstallaties, steigers, droogtrommels, luchtsluizen, gieterijen en werktuigmachines. Onze producten: Aandrijvingen, conische drijfwerken, industriële aandrijvingen, planetaire aandrijvingen, precisie-aandrijvingen, servo-aandrijvingen, speciale aandrijvingen, cycloïdale aandrijvingen.

 6. LEANTECHNIK AG

  Duitsland

  Onze tandwielkasten met tandheugel bieden talloze toepassingen: Ze kunnen overal worden gebruikt waar beweging efficiënt moet worden geïmplementeerd.Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit! Al meer dan 25 jaar ontwikkelt LEANTECHNIK krachtige tandheugel-hef-tandwielkasten voor automatiseringstechniek in Oberhausen.Naast de productie en verkoop van tandheugelelementen met tandheugel en tandheugel in de productseries Lifgo® en lean SL®, ontwerpt en produceert het bedrijf halfafgewerkte en gebruiksklare systemen onder de productnaam leantranspo®.In elke denkbare branche, waar precieze en synchrone positioneringstaken moeten worden opgelost, worden de producten gebruikt: Of het nu gaat om verkeerskunde, in de installatie van fabrieken en machines of in de voedings- en chemische industrie.Vanwege de verscheidenheid aan mogelijke combinaties van lifgo® en lean SL®, vinden we ook een op maat gemaakte oplossing voor uw individuele toepassing.

 7. LEROY SOMER

  Frankrijk

  LEROY-SOMER, internationale marktleider en specialist in aandrijfsystemen, ontwerpt en vervaardigt elektromotoren, motorreductoren en elektronische toerenregelaars. Dankzij ons breed productengamma zijn wij actief in een groot aantal verschillende industriële gebieden. Voor alle activiteiten waarvoor het nodig is een beweging over te brengen of elektrische energie te produceren, heeft LEROY SOMER een specifiek aanbod ontworpen. Deze expertise stelt ons in staat een ontwerp volgens bestek te bieden. De motoren van Leroy-Somer stellen u in staat uw productiviteit te verhogen en tegelijk energie te besparen en de levensduur van uw installaties te verlengen. Naast de verkoop van onze elektromotoren, verzorgt ons team van technici 24/7 overal in Frankrijk het onderhoud en het verhelpen van storingen op locatie. De mazen van ons netwerk (met gemiddeld een premium servicecenter om de 100 km) bevordert het voorkomen en het beheer van onvoorziene problemen.

 8. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Duitsland

  In de 25 jaar sinds de oprichting van SWC heeft het merk zich wereldwijd gevestigd en wordt het gewaardeerd door klanten op alle continenten. Als voormalige divisie van FAG stond vooral het kwaliteitsaspect steeds op de voorgrond. Tot op de dag van vandaag hechten wij veel waarde aan hoogwaardige producten en individueel advies, zodat onze klanten met wentellagers van SWC een meerwaarde kunnen bereiken. SWC is in 1994 ontstaan uit het bedrijf FAG Kugelfischer in Schweinfurt. Tegenwoordig is de SWC Groep verdeeld in twee bedrijven om aan de uiteenlopende eisen van de verschillende markten te kunnen voldoen: SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH gevestigd in Niederwerrn, Duitsland SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. gevestigd in Samutprakan, Thailand Vanaf het allereerste begin heeft de SWC Groep veel nadruk gelegd op kwaliteit, of het nu gaat om de vervaardigde producten, de advisering stroomopwaarts of de processen binnen de twee familiebedrijven. Al meer dan 25 jaar staat één ding voorop: De toegevoegde waarde voor onze klanten. De structuur van onze groep en de strategische samenwerking met geselecteerde leveranciers en erkende dealers over de hele wereld stellen ons in staat de overheadkosten te minimaliseren en de afstanden kort te houden zonder het kwaliteitsniveau te verwaarlozen. Ons uitstekende voorraadconcept voor componenten garandeert een hoge flexibiliteit en korte productietijden voor catalogusproducten.

 9. SMOLKA TOR UND ANTRIEBSTECHNIK BERLIN

  Duitsland

  Door een nauwe, jarenlange samenwerking (40 jaar ervaring op de markt) met bekende poort- en aandrijfsysteemfabrikanten zoals Hörmann, BFT, Marantec, Einhell, Sommer, NICE, Came en nog veel meer, zijn wij in staat veel reserveonderdelen en afstandsbedieningen te leveren. Net als veren, veerpakketten en torsieveren voor garagepoorten. Bovendien heeft Firma Smolka alle vakkennis in huis op het gebied van aandrijfmotoren en ruitenwissermotoren. Wij kunnen bekende marken als SWF, VALEO, NIDEC, ITT en SEEFRID leveren. Wij hebben in Berlijn een van de grootste voorraden van de branche. Van hieruit versturen wij dagelijks motoren, accessoires en onderdelen over de hele wereld. U zult onder de indruk zijn van onze webshop op www.Smolka-Berlin.de. Laat u overtuigen door onze capaciteiten en onze knowhow. Vakbekwaam advies is voor ons vanzelfsprekend.

 10. ROSSI SPA

  Italië

  De onderneming is opgericht in 1953 en houdt zich bezig met de serieproductie van reductoren en motorreductoren, wormwielreductoren, coaxiale, parallelle en achthoekige, epicycloïdale, pendulaire, hoekoverbrengende reductoren, gelijkstroom motorreductoren, wisselrichters, servomotoren en servomotorreductoren, normale en zelfremmende motoren. De onderneming was de eerste in Italië en de tweede in Europa die in 1992 in overeenstemming met de ISO 9001 norm werd gecertificeerd. Ons verkoopsysteem is directe verkoop, via de hoofdvestiging en via de dochterondernemingen in het buitenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis