• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reinigen- beitsen- harden- ontvetten van staal en metalen

Resultaten voor

Reinigen- beitsen- harden- ontvetten van staal en metalen - Import export

 1. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. LAVADORAS INDUSTRIALES BAUFOR - HYDRORESA

  Spanje

  Industriële wasmachines en ontvettingsinstallaties voor metalen onderdelen. Hydroresa, S.L., steunend op 50 jaar ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van industriële wasmachines voor de voorbehandeling van metalen oppervlakken, leidt zijn werknemers op zodat zij altijd zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten kunnen voldoen. Wassen en ontvetten van onderdelen door besprenkeling, warm of koud met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen met basische, zure of neutrale pH. Industriële wasmachine Baufor.

 3. LABORATOIRE ACI

  Frankrijk

  De LABORATOIRES ACI , opgericht in 1974, hebben als doel: het samenstellen, ontwikkelen en distribueren van chemische en biologische producten en concepten voor de toepassing voor gezondheid, industrieel onderhoud en oppervlaktebehandeling. Wij beheersen die essentiële functies: het onderzoek en de ontwikkeling van producten in onzelaboratoria, de producti en distributie in Frankrijk, met ene netwerk van zeer goed opgeleide alleenvertegewoordigers "V.R.P".binnen het bedrijf, distributie in een dertigtal landen door de Laboratoires ACI International, via een netwerk van distributeurs. Ons assortiment van 200 producten is verdeeld in zes categorieën: Hygiëne, ontsmetting, sanering, waterzuivering, ontvetting en chemisch voorbereiden van opperlakten, oppervlaktebekleding, diverse soorten onderhoud en behandeling van species

 4. CVNINUSTRIES

  België

  Industriële reiniging van onderdelen is al meer dan een kwarteeuw lang dé specialiteit van CVNIndustries. Daarvoor gaan we steeds op zoek naar de meest doeltreffende, kostenbesparende en milieuvriendelijke reinigingstechniek. We werken onder meer met thermische reiniging (pyrolyse, wervelbedden), ultrasone reiniging en diverse straaltechnieken (zandstralen, parelstralen en sodastralen). Bij bedrijven komen we nieuwe of tweedehandse reinigingsmachines installeren, ombouwen en onderhouden of advies verlenen om bestaande reinigingsprocessen te optimaliseren. voor sporadische of kleinschalige reinigingsopdrachten hoeft u niet per se zelf te investeren in industriële reinigingsmachines. Het CVNIndustries reinigingsatelier biedt namelijk een perfect alternatief. Gereedschap of onderdelen reinigen, meubels zandstralen, metaal ontlakken, standbeelden opkuisen, … u kan het allemaal aan onze industrial cleaning specialisten overlaten! U kan op afroep bij ons terecht en dat zowel voor kleine, grote, uitdagende, eenmalige of recurrente reinigingsopdrachten.

 5. G.M.A. PULITURA METALLI

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. PROTEC TRADING GMBH

  Oostenrijk

 3. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Oostenrijk

 4. SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD

  China

 5. EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS

  Spanje

 1. PERO FRANCE SARL

  Frankrijk

 2. SINAPTEC

  Frankrijk

 1. COUGARTRON

  Denemarken

 2. ADEFY

  Frankrijk

 3. GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. LEVALIM SERVICIOS SLU

  Spanje

 5. KSP MACHINE

  Turkije

 6. GALVA HILD

  Frankrijk

 7. SINEA SARL

  Frankrijk

 8. INTENSE CLEAN

  Verenigd Koninkrijk

 1. SN DECAP59

  Frankrijk

 2. POZZATO LEONARDO POLISHING AND CALENDERING METALS

  Italië

 3. POLYLASE

  Frankrijk

 4. YENITEK CORPORATE GROUP

  Turkije

 5. ALBI NETTOYAGE ULTRASONS

  Frankrijk

 6. ADC DUMOULIN

  Frankrijk

 7. PMT DESIGN MARZENA PREYZNER

  Polen

 8. GAÏAMOTECH

  Frankrijk

 9. RICERCA CHIMICA GROUP

  Italië

 10. ELEMENTAL

  Verenigd Koninkrijk