• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reinigen- beitsen- harden- ontvetten van staal en metalen

Resultaten voor

Reinigen- beitsen- harden- ontvetten van staal en metalen - Import export

 1. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, aandrijfassen, overbrengingsassen met tandwieldrijfwerk, lassen met laser, en Automotive. Het is gevestigd in Grävenwiesbach, Duitsland.

 2. LAVADORAS INDUSTRIALES BAUFOR - HYDRORESA

  Spanje

  Industriële wasmachines en ontvettingsinstallaties voor metalen onderdelen. Hydroresa, S.L., steunend op 50 jaar ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van industriële wasmachines voor de voorbehandeling van metalen oppervlakken, leidt zijn werknemers op zodat zij altijd zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten kunnen voldoen. Wassen en ontvetten van onderdelen door besprenkeling, warm of koud met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen met basische, zure of neutrale pH. Industriële wasmachine Baufor.

 3. MICROSEMI

  Frankrijk

  Specialist sinds 1985 op het gebied van ultrasoonreiniging, biedt MICROSEMI u complete technische oplossingen die aansluiten bij uw behoeften en passen binnen uw budget. Neem gerust contact met ons op als u schoonmaakproblemen tegenkomt bij uw werk, dan begeleiden wij u graag bij uw project. Voor elk type onderdeel, bewerkt of onderhoud, bepalen wij door middel van schoonmaakproeven in ons laboratorium welke behandeling de beste is. Wij ontwikkelen vervolgens samen de apparatuur die het meest geschikt is voor uw toepassing: enkelbad ultrasoon, complete lijnen, ultrasone dompelmodules, projecten op maat, enz. U kunt uw te behandelen onderdeel ook aan ons toevertrouwen. Dankzij onze toestellen ter plaatse (ultrasone machines, schoonmaaksproeicabines, vacuümdroger, deeltjescontrole, enz.), kunnen wij complexe en uiteenlopende oplossingen aanbieden, die u van alle problemen verlossen.

 4. LABORATOIRE ACI

  Frankrijk

  De LABORATOIRES ACI , opgericht in 1974, hebben als doel: het samenstellen, ontwikkelen en distribueren van chemische en biologische producten en concepten voor de toepassing voor gezondheid, industrieel onderhoud en oppervlaktebehandeling. Wij beheersen die essentiële functies: het onderzoek en de ontwikkeling van producten in onzelaboratoria, de producti en distributie in Frankrijk, met ene netwerk van zeer goed opgeleide alleenvertegewoordigers "V.R.P".binnen het bedrijf, distributie in een dertigtal landen door de Laboratoires ACI International, via een netwerk van distributeurs. Ons assortiment van 200 producten is verdeeld in zes categorieën: Hygiëne, ontsmetting, sanering, waterzuivering, ontvetting en chemisch voorbereiden van opperlakten, oppervlaktebekleding, diverse soorten onderhoud en behandeling van species

 5. CVNINUSTRIES

  België

  Industriële reiniging van onderdelen is al meer dan een kwarteeuw lang dé specialiteit van CVNIndustries. Daarvoor gaan we steeds op zoek naar de meest doeltreffende, kostenbesparende en milieuvriendelijke reinigingstechniek. We werken onder meer met thermische reiniging (pyrolyse, wervelbedden), ultrasone reiniging en diverse straaltechnieken (zandstralen, parelstralen en sodastralen). Bij bedrijven komen we nieuwe of tweedehandse reinigingsmachines installeren, ombouwen en onderhouden of advies verlenen om bestaande reinigingsprocessen te optimaliseren. voor sporadische of kleinschalige reinigingsopdrachten hoeft u niet per se zelf te investeren in industriële reinigingsmachines. Het CVNIndustries reinigingsatelier biedt namelijk een perfect alternatief. Gereedschap of onderdelen reinigen, meubels zandstralen, metaal ontlakken, standbeelden opkuisen, … u kan het allemaal aan onze industrial cleaning specialisten overlaten! U kan op afroep bij ons terecht en dat zowel voor kleine, grote, uitdagende, eenmalige of recurrente reinigingsopdrachten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ACR (ALL CHEMICALS RESEARCH)

  België

  ACR biedt een totaalprogramma hoogwaardige industriële reinigingsmiddelen en toebehoren aan voor iedere bedrijfstak. Voor de industrie, reiniging en onderhoud van gebouwen, werkplaatsen, algemene reiniging en onderhoud materialen, spuitbussen en papierwaren; voor ontsmetting en reiniging producten voor de voedingindustrie; reinigingsproducten en onderhoud van rollend materieel in de automotive industrie; alles voor het reinigen, smeren, koelen van metaal. Ten slotte biedt ACR alles voor het reinigen van keukens, gebruiksruimtes en sanitair. Het bedrijf biedt ook papierwaren en dispensers.

 2. G.M.A. PULITURA METALLI

  Italië

  Het bedrijf G.M.A. PULITURA METALLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, machines voor de bewerking van metaal, schuurmachines voor metaal, en Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Vito D'asio, Italië.

 3. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontvetten - staal en metalen, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, verstuivers, zandstralen in loondienst, Ontvetten - staal en metalen, en Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is gevestigd in Leinfelden-Echterdingen, Duitsland.

 4. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, gevelreiniging, anti-roest, Ecologische huishoudelijke reinigingsproducten, en schoonmaakdoeken. Het is gevestigd in Biedermannsdorf, Oostenrijk.

 5. PROTEC TRADING GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PROTEC TRADING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Lassen en solderen - machines en accessoires, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, en Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 1. SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 2. KSP MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf KSP MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Reiniging, industrieel - machines, en wasmachine voor onderdelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. SINAPTEC

  Frankrijk

  Het bedrijf SINAPTEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, ultrasoonreinigingsapparaten, en sonotrodes. Het is gevestigd in Lezennes, Frankrijk.

 2. COUGARTRON

  Denemarken

  Het bedrijf COUGARTRON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is gevestigd in Herlev, Denemarken.

 3. LEVALIM SERVICIOS SLU

  Spanje

  Het bedrijf LEVALIM SERVICIOS SLU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reinigingsbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, industriële reinigingsdiensten, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, en restauratie van facades. Het is gevestigd in Novelda, Spanje.

 4. PERO FRANCE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf PERO FRANCE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is gevestigd in Courtaboeuf Cedex, Frankrijk.

 5. ADEFY

  Frankrijk

  Het bedrijf ADEFY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, en ecologische afbijtmiddelen. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 6. GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knippen - staal- en metaalbewerking, Plooien - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Knippen - staal- en metaalbewerking, Plooien - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, en Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Nesselwang, Duitsland.

 7. EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS

  Spanje

  Het bedrijf EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS, is een Distributeur, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is gevestigd in Sant Cugat, Spanje.

 8. DREUMEX

  Frankrijk

  Het bedrijf DREUMEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Handdoek- en zeepautomaten, hygiene en veiligheid op de werkplek, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, en Handdoek- en zeepautomaten. Het is gevestigd in St Gregoire, Frankrijk.

 1. POLYLASE

  Frankrijk

  Het bedrijf POLYLASE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Beitsen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, afbijten, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Limoges, Frankrijk.

 2. GALVA HILD

  Frankrijk

  Het bedrijf GALVA HILD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, galvanisering, en Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is gevestigd in Jebsheim, Frankrijk.

 3. AQUILA CONCEPT

  Frankrijk

  Het bedrijf AQUILA CONCEPT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, Beitsen, oppervlaktes - machines, schoonbijten van roestvrij staal, Reiniging - industrieel, en schoonbijten van houten raamwerken. Het is gevestigd in Seclin, Frankrijk.

 4. EBM DESIGN EXCLUSIVE BRILLENMODE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EBM DESIGN EXCLUSIVE BRILLENMODE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, Foto- en filmlaboratoria - materialen, Uurwerken, Testapparatuur, Rubberproducten, Foto- en filmlaboratoria - materialen, Uurwerken, en Testapparatuur. Het is gevestigd in Passau, Duitsland.

 5. ADC DUMOULIN

  Frankrijk

  Het bedrijf ADC DUMOULIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is gevestigd in Lesquin, Frankrijk.

 6. SN DECAP59

  Frankrijk

  Het bedrijf SN DECAP59, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gritstralen. Het is gevestigd in Trith Saint Leger, Frankrijk.

 7. SINEA SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf SINEA SARL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, en Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is gevestigd in Florange, Frankrijk.

 8. INTENSE CLEAN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INTENSE CLEAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reiniging, en industriele reiniging. Het is gevestigd in 14 Westerdale, Lu4 9ya, Luton, United Kingdom, Verenigd Koninkrijk.

 9. POZZATO LEONARDO POLISHING AND CALENDERING METALS

  Italië

  Het bedrijf POZZATO LEONARDO POLISHING AND CALENDERING METALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, en Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Vignate, Italië.

 10. YENITEK CORPORATE GROUP

  Turkije

  Het bedrijf YENITEK CORPORATE GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis