• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reinigen- beitsen- harden- ontvetten van staal en metalen

Resultaten voor

Reinigen- beitsen- harden- ontvetten van staal en metalen - Import export

 1. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. LAVADORAS INDUSTRIALES BAUFOR - HYDRORESA

  Spanje

  Industriële wasmachines en ontvettingsinstallaties voor metalen onderdelen. Hydroresa, S.L., steunend op 50 jaar ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van industriële wasmachines voor de voorbehandeling van metalen oppervlakken, leidt zijn werknemers op zodat zij altijd zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten kunnen voldoen. Wassen en ontvetten van onderdelen door besprenkeling, warm of koud met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen met basische, zure of neutrale pH. Industriële wasmachine Baufor.

 3. MICROSEMI

  Frankrijk

  Specialist sinds 1985 op het gebied van ultrasoonreiniging, biedt MICROSEMI u complete technische oplossingen die aansluiten bij uw behoeften en passen binnen uw budget. Neem gerust contact met ons op als u schoonmaakproblemen tegenkomt bij uw werk, dan begeleiden wij u graag bij uw project. Voor elk type onderdeel, bewerkt of onderhoud, bepalen wij door middel van schoonmaakproeven in ons laboratorium welke behandeling de beste is. Wij ontwikkelen vervolgens samen de apparatuur die het meest geschikt is voor uw toepassing: enkelbad ultrasoon, complete lijnen, ultrasone dompelmodules, projecten op maat, enz. U kunt uw te behandelen onderdeel ook aan ons toevertrouwen. Dankzij onze toestellen ter plaatse (ultrasone machines, schoonmaaksproeicabines, vacuümdroger, deeltjescontrole, enz.), kunnen wij complexe en uiteenlopende oplossingen aanbieden, die u van alle problemen verlossen.

 4. LABORATOIRE ACI

  Frankrijk

  De LABORATOIRES ACI , opgericht in 1974, hebben als doel: het samenstellen, ontwikkelen en distribueren van chemische en biologische producten en concepten voor de toepassing voor gezondheid, industrieel onderhoud en oppervlaktebehandeling. Wij beheersen die essentiële functies: het onderzoek en de ontwikkeling van producten in onzelaboratoria, de producti en distributie in Frankrijk, met ene netwerk van zeer goed opgeleide alleenvertegewoordigers "V.R.P".binnen het bedrijf, distributie in een dertigtal landen door de Laboratoires ACI International, via een netwerk van distributeurs. Ons assortiment van 200 producten is verdeeld in zes categorieën: Hygiëne, ontsmetting, sanering, waterzuivering, ontvetting en chemisch voorbereiden van opperlakten, oppervlaktebekleding, diverse soorten onderhoud en behandeling van species

 5. CVNINUSTRIES

  België

  Industriële reiniging van onderdelen is al meer dan een kwarteeuw lang dé specialiteit van CVNIndustries. Daarvoor gaan we steeds op zoek naar de meest doeltreffende, kostenbesparende en milieuvriendelijke reinigingstechniek. We werken onder meer met thermische reiniging (pyrolyse, wervelbedden), ultrasone reiniging en diverse straaltechnieken (zandstralen, parelstralen en sodastralen). Bij bedrijven komen we nieuwe of tweedehandse reinigingsmachines installeren, ombouwen en onderhouden of advies verlenen om bestaande reinigingsprocessen te optimaliseren. voor sporadische of kleinschalige reinigingsopdrachten hoeft u niet per se zelf te investeren in industriële reinigingsmachines. Het CVNIndustries reinigingsatelier biedt namelijk een perfect alternatief. Gereedschap of onderdelen reinigen, meubels zandstralen, metaal ontlakken, standbeelden opkuisen, … u kan het allemaal aan onze industrial cleaning specialisten overlaten! U kan op afroep bij ons terecht en dat zowel voor kleine, grote, uitdagende, eenmalige of recurrente reinigingsopdrachten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ACR (ALL CHEMICALS RESEARCH)

  België

  ACR biedt een totaalprogramma hoogwaardige industriële reinigingsmiddelen en toebehoren aan voor iedere bedrijfstak. Voor de industrie, reiniging en onderhoud van gebouwen, werkplaatsen, algemene reiniging en onderhoud materialen, spuitbussen en papierwaren; voor ontsmetting en reiniging producten voor de voedingindustrie; reinigingsproducten en onderhoud van rollend materieel in de automotive industrie; alles voor het reinigen, smeren, koelen van metaal. Ten slotte biedt ACR alles voor het reinigen van keukens, gebruiksruimtes en sanitair. Het bedrijf biedt ook papierwaren en dispensers.

 2. G.M.A. PULITURA METALLI

  Italië

 3. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Oostenrijk

 5. PROTEC TRADING GMBH

  Oostenrijk

 1. SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD

  China

 2. AERO-NOV EQUIPEMENTS AÉROGOMMAGE

  Frankrijk

 3. EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS

  Spanje

 4. ADEFY

  Frankrijk

 5. SINAPTEC

  Frankrijk

 6. LEVALIM SERVICIOS SLU

  Spanje

 7. GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. KSP MACHINE

  Turkije

 9. PERO FRANCE SARL

  Frankrijk

 10. COUGARTRON

  Denemarken

 1. CENTRE DE DECAPAGE

  Frankrijk

 2. AQUILA CONCEPT

  Frankrijk

 3. ADMS

  Frankrijk

 4. EBM DESIGN EXCLUSIVE BRILLENMODE GMBH

  Duitsland

 5. DREUMEX

  Frankrijk

 6. GALVA HILD

  Frankrijk

 7. ALPHA DECAPAGE

  Frankrijk

 8. TTC TOUS TRAVAUX DE DÉCAPAGE

  Frankrijk

 9. POLYLASE

  Frankrijk

 10. SINEA SARL

  Frankrijk