• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reiniging - industrieel

Resultaten voor

Reiniging - industrieel - Import export

 1. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie van krachtige scheidingsmiddelen, scheidingsstoffen, sproeioplossingen voor banden, reinigers en aanvullende producten voor vormgevings- en gietprocessen. Onze expertise gaat veel verder dan de producten die wij ontwikkelen en produceren. Wij beheersen de productieprocessen van de diverse industrieën en helpen onze klanten om hoog kwalitatieve producten efficiënter te produceren en gelijktijdig de bedrijfskosten te reduceren.

  Website Open In New icon
 2. CARL HÜBENTHAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  WIJ BIEDEN U ECONOMISCHE DOEKOPLOSSINGEN, DIE HELEMAAL ZIJN TOEGESPITST OP DE EISEN VAN UW WERKPROCES EN DE WERKOMGEVING. Andere factoren zoals eenvoudige handhaving en kostenbesparende verwijdering zijn belangrijke factoren waarmee wij in onze productontwikkelingen consequent rekening houden. Met onze doekoplossingen kan uw personeel sneller, doeltreffender en dus goedkoper uw schoonmaak- en veegwerkzaamheden uitvoeren. Wij zijn in 18 Europese landen en in de VS met onze knowhow aanspreekpunt voor ondernemingen in de industrie, food & beverage, fijnmechanica en optiek, automotive, lak/verf en druk, farma en chemie, bouwnijverheid, gezondheidszorg een cosmetica, schoonmaak en dienstverlening. Onze klanten en partners vertrouwen op het niveau van onze producten, onze snelle levertijden en onze bekwame advisering, die altijd gericht is op de beste oplossing voor onze klanten.

  Website Open In New icon
 3. TECCLEAN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Technische hygiëne heeft zichzelf bewezen als het belangrijkste onderdeel van kwaliteitsborging in de automobiel-, e-mobiliteits- en elektrotechnische industrie. Ons laboratorium en onze gedetailleerde analyses helpen uw bedrijf om de kwaliteit aan uw klanten te garanderen. Meer dan 300 internationale klanten vertrouwen al meer dan 14 jaar op onze uitgebreide expertise op het gebied van technische reinheid. Met de modernste lichtmicroscopie controleren we de cleanroom in volgens VDA19 / ISO 16232, volgens de eisen van uw klanten en volgens de gegevens van de tekening, CCC component cleanliness code. De ISO 17025 zorgt voor de betrouwbaarheid en vergelijkbaarheid van onze resultaten. Opstellen van een testspecificatie / vervalmeting.Analyse van restvuil. REM-EDX materiaalanalyse. Onderzoek tot 3000 kg componentgewicht. Monitoring van productie / deeltjesvangers. Bepaling van gravimetrie

  Website Open In New icon
 4. DOLFIN INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINE AND SYSTEMS

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Dolfin werd opgericht in 1976. Na de eerste productie van de wasmachine in 1985, stapte in de business, 2001 de voorbereiding van de nodige onderbouw in 5000 m2 productiegebied aangetrokken buitenlandse markt en begon de productie van onderdelen voor industriële reinigingsmachines. Vanaf de eerste dag, is het een model van reiningingsmachines van onderdelen geworden (door het verkrijgen van ISO 9001 en CE-documenten) en is gericht op kwaliteit van hoog niveau.Met meer dan 40 jaar ervaring in machineproductie, standaard en speciale wasmachines voor sproeiwas; motor/blokwasmachines voor inweken en ultrasone wasmachineproducties; beitsmachines; ultrasone wasmachines; schroef met bevestigingsmiddelen voor wasmachines; reiningingsmachines voor auto-reserveonderdelen in wasmachines voor vliegtuig-, schip-, trein-, en locomotiefonderdelen, zijn wij het leidende bedrijf in Turkije geworden. Dolfin zal zijn moderne en vernieuwende manier van werken van vandaag en de toekomst voortzetten.Het geeft vertrouwen door kwaliteit van de dienstverlening en het volgen van moderne technologie voor zijn klanten. Bovendien, vindt Dolfin het eveneens belangrijk haar werknemers en partners te waarderen. Samen met kwaliteit en vertrouwen, exporteert het naar meer dan 20 landen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. EUROSANEX

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Fabrikanten van chemische producten voor de professionele reiniger, distributeurs van aanvullingen en industriële schoonmaakmateriaal. Meer dan 1 000 referenties. Detergenten, vaatwerk, reiniging van graffiti, luchtverversers, ontsmettingsmiddelen, gel voor de handen, ontvetters en van alle soorten chemische producten voor professionele reiniging. Nat-reinigingsapparatuur, gootstenen, schoonmaakkarren voor het hotelwezen, onderhoud van zwembaden, cellulose en nog veel meer. Perfecte service en zeer concurrerende prijzen. Word distributeur!

  Website Open In New icon
 2. ECOCOMPLET

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. AGM PRO

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. GROUPE-ANGELE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. HENKEL BEIZ- UND ELEKTROPOLIERTECHNIK BETRIEBS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 6. RESENTRA GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. ACTIDIP

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 2. BK SERVICES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. AWA SERVICES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. BRETONNET NETTOYAGE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. SCHUEA INDUSTRIESERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. HELP NETTOYAGE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 7. KARL GÜTSCHOW GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. D.J. HOOGSTRATEN VERPAKKINGSMATERIALEN

  Nederland

  Als producent, groothandel en totaalleverancier van verpakkingsmaterialen voorziet Hoogstraten dagelijks in de verpakkingsbehoefte van industriële gebruikers in Nederland en zelfs daarbuiten. Gebruikers waarmee Hoogstraten door de jaren heen een partnership heeft weten op te bouwen. Door betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, innovatie, snelle levering en een breed en diep assortiment weet Hoogstraten zich te onderscheiden van andere aanbieders. Ons internationale assortiment is opgebouwd met de gedachte van one-stop-shopping en vindt zijn oorsprong in de palletstabilisatie. Ons assortiment bestaat onder andere uit een breed scala aan rekwikkelfolie, diverse doos- en palletomsnoeringen, elke denkbare tape, kartonnage en beschermende materialen. Daarnaast is er een diversiteit aan hulpmiddelen zoals dispensers, paktafels en snij-units.Hoogstraten is een belangrijke schakel tussen u enerzijds, en nationale en internationale producenten anderzijds. Vraag naar de catalogus voor het complete assortiment of bezoek de website www.hoogstraten.com

 9. NANOPROF'S HOLLAND

  Nederland

  NanoProfs Holland is het meest gedreven (nano) coating applicatie bedrijf van Nederland. We zijn enthousiast en gepassioneerd in alles wat we doen, we denken mee met klanten om een optimaal resultaat te halen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We zijn open en eerlijk: What you see is what you get, en als wij onze kennis kunnen delen met onze klanten zullen wij dat zeker niet laten. Wij zijn NanoProf's Holland, hét juiste adres als het om duurzaam beschermen gaat. NanoProf's Holland is een maatschappelijk verantwoordelijke onderneming dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbrengen van zeer duurzame maar vooral 100% biologisch afbreekbare nano coatings zo ook het aanbrengen van de meest innovatieve antifouling wrap/folie, om zo uw mooie boot aan de onderkant te beschermen tegen aangroei. De doeleinden zijn eindeloos. Een distributienetwerk naar 32 landen zit ook in onze taken pakket. Wij voorkomen met ''CCM, Monarch, NanoPhos, NadiCare en nCcoatings'' aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, virussen/bacteriën en verkleuring. kostenbesparing creeeren..! ! Denk aan uw mooie boot of uw natuurstenenvloer, Maar denk ook aan uw sanitaire voorzieningen, zwembad, keuken, zo ook voor betonnen vloeren/wanden, gevels en vloerdelen, glazen gevelplaten, voertuigen, bruggen, viaducten, straatmeubilair en wat u zich nog meer kunt voorstellen.

 10. YATTA GROUP BV

  België

  We zijn gespecialiseerd in het stralen van metaal bedoelt voor de industrie. Zoals het stralen van constructies, machines en onderdelen. Ook voor het spuiten van constructies, machines en onderdelen kunt u bij ons terecht. Er is ook keuze uit anti-corrosie spuiten en brandwerend spuiten. Een brandwerende coating geeft een grote meerwaarde aan uw gebouwen zoals loodsen, warenhuizen, kantoren, constructies, stadiums etc. Bescherming tegen brand of brandvertraging kan ook een grote levens of materiaal redder zijn. Er is keuze uit zwelverf en brandvertragende verf. Elk van deze coatingtypes wordt verder gedeeld door de tijd dat ze brandbescherming bieden. Deze categorieën zijn; 30, 60, 90 en 120 minuten. Een Anti-corrosie coating voor uw materiaal zoals kranen, rollend materiaal, machines en onderdelen heeft als voordelen een langere levensduur en vlotter onderhoud naar reiniging toe. Voor het stralen en/of zandstralen van metaal is er ook de keuze om dit ter plaatse te laten uitvoeren of in ons eigen atelier.

 1. HERBOSCH KIERE

  België

  Sinds meer dan 100 jaar is Herbosch-Kiere gespecialiseerd in haven-, rivier-, en maritieme werken. Denk maar aan de afbraak en bouw van kaaimuren, bruggen, sluizen en steigers en het uitvoeren van baggerwerken en bergingswerken. De locatie van het bedrijf in Antwerpen, één van de grootste havens in Europa, is een troef om werkzaamheden uit te voeren over de hele wereld. Herbosch-Kiere staat bekend om zijn kwaliteit met technisch hoogstaande uitvoeringen. Het bedrijf investeert en innoveert non-stop in specifieke uitrusting zoals schepen, hefeilanden en zowel drijvend als niet drijvend materieel. Daarnaast zorgt de hoge vakbekwaamheid, het dynamisme en de creativiteit van het personeel er eveneens voor dat Herbosch-Kiere complexe en prestigieuze uitdagingen kan aangaan. In de loop der jaren heeft Herbosch-Kiere zich bovendien gespecialiseerd in milieugebonden werken, het bouwen en exploiteren van stortplaatsen en bodemsaneringen.

 2. FACILITY ALL CLEAN

  België

  Facility All Services is een professioneel en industrieel schoonmaakbedrijf actief in de zone van Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Wij bieden meer dan alleen een schone omgeving, wij bieden gemoedsrust! Relax, uw schoonmaakbedrijf doet de rest! Facility All Services is een professioneel en industrieel reinigingsbedrijf. Wanneer u met ons werkt, maakt u de keuze voor een vakkundige en betrouwbare partner. We zetten ons in om verzorgd en hoogwaardig werk te leveren! De jaren van ervaring worden tot uw dienst gesteld voor het reinigen van uw industriële machines in diverse bedrijfssectoren (wasserettes, levensmiddelen, waterbedrijven, zware industrie...) We verzorgen het onderhoud van machines, reiniging onder hoge druk, ontvettingen en zuivering, ongedierte- en insectenbestrijding, onderhoud van verfwerk, reiniging na ongevallen en reiniging van bouwplaatsen.

 3. CCS CONVEYOR CLEANING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Reiniging van aandrijfkettingen is helemaal onze specialiteit. Met onze, al vele jaren bewezen reinigingssystemen, lossen wij vuilproblemen op in de aandrijftechniek en daarmee bieden wij onze klanten zuiverheid die zich loont. Al meer dan 20 jaar reinigen wij in heel Europa met hart en verstand aandrijfkettingen en rijrails. Onze reinigingssystemen hebben wij in de loop van vele jaren steeds verbeterd en zo kunnen wij vandaag de dag van de lopendebandinstallatie tot de complexe productieinstallatie alle kettingen incl. rijrails optimaal reinigen. Iedere aandrijfkettingreiniging incl. railreiniging voeren wij uit tegen een vaste prijs en tot grote tevredenheid van onze klanten. Bovendien hebben wij voor het gebied onder de vervoersinstallatie –traverses, loopwagens, takels, draaipoorten tot permanente reiniging van aangedreven borstelstations ontwikkeld. De borstelstations werken autarkisch en worden individueel op het betreffende vuilprobleeem gericht.

 4. VIGRA

  Spanje

  VIGRA biedt complete oplossingen voor het behoud en onderhoud van metalen structuren en componenten die aan corrosie worden blootgesteld, onder invloed van mechanische, chemische of biologische factoren. Reiniging van tanks, cryogeen reinigen, voorbereiding van oppervlakken, afbijten met schuurmiddelen, aanbrengen van lak, afbijten d.m.v. pyrolyse, schoonspoelen van tanks, coating d.m.v. siliconen en keramiek, reiniging van vaartuigen en industriële reiniging, metalliseren, hogedrukreiniging d.m.v. water, e.d.

 5. CID LINES

  België

  CID LINES biedt al 25 jaar innovatieve oplossingen voor alle hygiëne-aspecten. Wij fabriceren reinigings- en ontsmettingsmiddelen die in de landbouwproductie (zoals melkveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, schapenteelt, enz…) alsook in de transportsector, de voedingsverwerkende nijverheid en grootkeukens kunnen worden ingezet. In onze professionele laboratoria werken gespecialiseerde chemici en ingenieurs aan een continue verbetering en ontwikkeling van onze producten, en worden de strengste normen voor kwaliteitscontrole toegepast, ISO 9001 : 2008 en GMP-Pharma gecertifieerde productie. CID LINES exporteert naar meer dan 85 landen wereldwijd en die wereldwijde erkenning is uw garantie voor kwaliteit en opbrengst.

 6. ARTIMPEX

  België

  The cool way of cleaning! Productgamma: De CRYONOMIC® straaltechniek is in België ontwikkeld en wordt wereldwijd toegepast. Ons productgamma omvat volgende producten: - Straalapparaten - Straalpistolen en nozzles - Droogijs containers - Pelletisers. Omdat we de R&D in eigen handen hebben kunnen we ook oplossingen aanbieden voor klantspecifieke toepassingen. Een voorbeeld hiervan is gerobotiseerde straalapparaten. CRYONOMIC® reinigingsmachines, een uniek concept: - Compacte toestellen - Betrouwbare werking - Efficiënt in pelletverbruik - Multifunctioneel.

 7. COMFORT CLEANING

  België

  Comfort Cleaning is een gevestigde waarde in de industriële schoonmaak, dat zich naast de periodieke schoonmaak en glas schoonmaak specialiseert in productie , bouwschoonmaak & huurschoonmaak.Vanuit onze logistieke zetel te Zulte sturen wij onze groep van medewerkers op pad in ruime regio van Oost-West-Vlaanderen. Comfort Cleaning kan worden opgedeeld in de volgende kernactiviteiten 1/ Dak & gevelreiniging 2/ Schoonmaak bij oplevering - renovatie 3/ Leeghaling & dieptereiniging verwaarloosde panden 4/ Reiniging bij Brand & waterschade 5/ Industriele schoonmaak van productielijnen en productiegebouwen 6/ Periodiek kantoor & glasonderhoud Onze specialiteit - Specialiteit in de reiniging van betoncentrales en poederlakinstallaties - Droogijsstralen van machineonderdelen , waar niet met water/stoom/product of abrasief kan gewerkt worden - Reiniging van alle productie machines in de chemische-grafische-kunsstof-metaal-textiel- tabak- voedingnijverheid - Verwijderen en vervangen van onderhoudsonderdelen in de chemische-grafische-kunsstof-metaal-textiel-tabak-voedingnijverheid - Reiniging van rolbruggen - smeerputten - spuitcabines - poederlakinstallaties - droog en bakovens - lasstation - plasmabranders - freeslijn - boorstraat - Schuimreiniging en desinfectie voor de voedingindustrie volgens HACCP - Dieptereiniging machinaal vloeren - Reiniging lichtstraten en gewelven en binnenwanden - Ventilatie/kanalen/oven - reiniging - Reiniging conveyors

 8. VEREECKE CHRIS EN ZOON

  België

  Chris Vereecke & Zoon bvba is gespecialiseerd in industriële reiniging, tanktransport van niet-gevaarlijke als gevaarlijke afvalstoffen, containerverhuur en reiniging van stookolietanks. Industriële reiniging: - Reinigen van pijpenbundels en warmtewisselaars - Reinigen van leidingsystemen - Reinigen van opslagtanks, bassins en reinigingsinstallaties - Reinigen van riolen en afwateringssystemen - Opkuisen van “spills” – milieu-incidenten - Opzuigen van producten afkomstig van allerlei installaties. Reinigen mazouttanks: Wilt u uw boven –of ondergrondse stookolietank laten reinigen en/of neutraliseren? Bij ons kan u terecht voor een snelle en correcte service aan een eerlijk tarief. Containerverhuur: Bij ons kunnen naast zelfstandigen en particulieren ook bouwbedrijven, aannemers, tuinbedrijven en productiebedrijven terecht voor containerverhuur voor: Gemengd afval - Steenpuin en beton - Grond met stenen - hout…

Filters

Resultaten voor

Reiniging - industrieel - Import export

Aantal resultaten

4.740 bedrijven