• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reiniging - industrieel

Resultaten voor

Reiniging - industrieel - Import export

 1. DOLFIN INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINE AND SYSTEMS

  Turkije

  Dolfin werd opgericht in 1976. Na de eerste productie van de wasmachine in 1985, stapte in de business, 2001 de voorbereiding van de nodige onderbouw in 5000 m2 productiegebied aangetrokken buitenlandse markt en begon de productie van onderdelen voor industriële reinigingsmachines. Vanaf de eerste dag, is het een model van reiningingsmachines van onderdelen geworden (door het verkrijgen van ISO 9001 en CE-documenten) en is gericht op kwaliteit van hoog niveau.Met meer dan 40 jaar ervaring in machineproductie, standaard en speciale wasmachines voor sproeiwas; motor/blokwasmachines voor inweken en ultrasone wasmachineproducties; beitsmachines; ultrasone wasmachines; schroef met bevestigingsmiddelen voor wasmachines; reiningingsmachines voor auto-reserveonderdelen in wasmachines voor vliegtuig-, schip-, trein-, en locomotiefonderdelen, zijn wij het leidende bedrijf in Turkije geworden. Dolfin zal zijn moderne en vernieuwende manier van werken van vandaag en de toekomst voortzetten.Het geeft vertrouwen door kwaliteit van de dienstverlening en het volgen van moderne technologie voor zijn klanten. Bovendien, vindt Dolfin het eveneens belangrijk haar werknemers en partners te waarderen. Samen met kwaliteit en vertrouwen, exporteert het naar meer dan 20 landen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie van krachtige scheidingsmiddelen, scheidingsstoffen, sproeioplossingen voor banden, reinigers en aanvullende producten voor vormgevings- en gietprocessen. Onze expertise gaat veel verder dan de producten die wij ontwikkelen en produceren. Wij beheersen de productieprocessen van de diverse industrieën en helpen onze klanten om hoog kwalitatieve producten efficiënter te produceren en gelijktijdig de bedrijfskosten te reduceren.

 3. CARL HÜBENTHAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  WIJ BIEDEN U ECONOMISCHE DOEKOPLOSSINGEN, DIE HELEMAAL ZIJN TOEGESPITST OP DE EISEN VAN UW WERKPROCES EN DE WERKOMGEVING. Andere factoren zoals eenvoudige handhaving en kostenbesparende verwijdering zijn belangrijke factoren waarmee wij in onze productontwikkelingen consequent rekening houden. Met onze doekoplossingen kan uw personeel sneller, doeltreffender en dus goedkoper uw schoonmaak- en veegwerkzaamheden uitvoeren. Wij zijn in 18 Europese landen en in de VS met onze knowhow aanspreekpunt voor ondernemingen in de industrie, food & beverage, fijnmechanica en optiek, automotive, lak/verf en druk, farma en chemie, bouwnijverheid, gezondheidszorg een cosmetica, schoonmaak en dienstverlening. Onze klanten en partners vertrouwen op het niveau van onze producten, onze snelle levertijden en onze bekwame advisering, die altijd gericht is op de beste oplossing voor onze klanten.

 4. GALVANOCLEAN GMBH

  Duitsland

  Veel taken - één dienstverlener. Het bedrijf Galvanoclean heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in diensten voor galvanisering en oppervlaktetechnologie. Dankzij het gespecialiseerde personeel dat werkzaam is in de galvano-industrie, is de nodige kennis van de chemie en de omstandigheden in de fabriek beschikbaar. De firma Galvanoclean is uw aanspreekpunt voor een breed scala van diensten. Voor u bieden wij specifieke diensten aan die uw bedrijf en uw werknemers doeltreffend ontlasten en u helpen om u te concentreren op uw kernactiviteiten. Gerenommeerde klanten uit de meest uiteenlopende bedrijfstakken vertrouwen op onze op maat gemaakte en op de behoeften afgestemde oplossingen. Voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en het naleven van maximale veiligheidsnormen en de strengste milieurichtlijnen is ons doel.

 5. ULTRA SYSTEM S.A.

  Zwitserland

  EEN GOED REINIGINGSGRANULAAT DRAAGT BIJ TOT EEN BETERE KWALITEIT. Kleurverandering, materiaalverandering, zwarte vlekken, strepen.Elke kunststofverwerker wordt dagelijks met dit probleem geconfronteerd. Ultra Plast producten kunnen tot 90% kosten besparen bij kleur- of materiaalwisselingen. Het doel van de onderneming bij haar oprichting was onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten voor het reinigen van spuitgietmachines, extruders, blaasmachines en filmblaasapparatuur: het gebruik van kunststoffen en additieven met nieuwe chemische formules enerzijds en de vraag naar specifieke producten van de kant van de kunststofverwerkende industrie anderzijds vereisen een voortdurende actualisering. Tegenwoordig is Ultra Plast een wereldberoemd merk voor reinigingskorrels en is het bedrijf Ultra System een competente en betrouwbare leverancier voor de oplossing van alle problemen die zich kunnen voordoen bij de reiniging van machines; bieden wij specifieke producten aan, afhankelijk van de industriële sector: verpakkingsindustrie, medische/farmaceutische en cosmetische sector, automobielindustrie, elektrische en huishoudelijke apparatuur.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DYNAMIC GROUP INDUSTRIAL CHEMISTRY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

  Dynamix Wash is een groeiend merk door de productie van verschillende technische onderhoudschemicaliën. Door onze productie van technische onderhoudschemicaliën op velerlei gebied, van persoonlijk tot industrieel gebruik, bieden wij onze producten te koop aan in binnen- en buitenland. Ons productassortiment: •Schuimen voor autowasstraten, •Reinigingsoplossingen voor wielen en motoren, •Specifieke reinigingsoplossingen voor het voertuiginterieur, •Gels voor het polijsten van banden, •Oplossingen voor torpedo-onderhoud, •Parfums en nog veel meer! Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. TRU

  België

  TRU is een toonaangevende expert in cleanroomreiniging dat gevestigd is in België. Met onze jarenlange praktijkervaring in cleanroomreiniging zijn wij de perfecte partner voor advies op maat. Onze cleanroomreinigingsspecialisten krijgen een uitgebreide algemene opleiding, gevolgd door een specifieke training op de werkplek. Zij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen wanneer zij voor uw bedrijf werken. TRU is gespecialiseerd in: - Cleanroom reiniging- Reiniging van apparatuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 3. ECOCOMPLET

  Frankrijk

 4. D2 CONCEPT - TECNOVAP FRANCE

  Frankrijk

 5. GROUPE-ANGELE

  Frankrijk

 1. ALINA CLEAN

  België

 2. SEMPER S.R.L. PULIZIA INDUSTRIALE

  Italië

 1. HENKEL BEIZ- UND ELEKTROPOLIERTECHNIK BETRIEBS GMBH

  Oostenrijk

 2. RESENTRA GMBH

  Duitsland

 3. ACTIDIP

  Frankrijk

 4. INDINO INDUSTRIESERVICE GMBH

  Duitsland

 5. SCHUEA INDUSTRIESERVICE GMBH

  Duitsland

 6. BRETONNET NETTOYAGE

  Frankrijk

 7. KARL GÜTSCHOW GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. TECCLEAN GMBH

  Duitsland

 1. KNABEPOLYTEC GMBH

  Duitsland

 2. PH-CLEANTEC GMBH

  Duitsland

 3. S M B FAMILLES

  Frankrijk

 4. D.J. HOOGSTRATEN VERPAKKINGSMATERIALEN

  Nederland

  Als producent, groothandel en totaalleverancier van verpakkingsmaterialen voorziet Hoogstraten dagelijks in de verpakkingsbehoefte van industriële gebruikers in Nederland en zelfs daarbuiten. Gebruikers waarmee Hoogstraten door de jaren heen een partnership heeft weten op te bouwen. Door betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, innovatie, snelle levering en een breed en diep assortiment weet Hoogstraten zich te onderscheiden van andere aanbieders. Ons internationale assortiment is opgebouwd met de gedachte van one-stop-shopping en vindt zijn oorsprong in de palletstabilisatie. Ons assortiment bestaat onder andere uit een breed scala aan rekwikkelfolie, diverse doos- en palletomsnoeringen, elke denkbare tape, kartonnage en beschermende materialen. Daarnaast is er een diversiteit aan hulpmiddelen zoals dispensers, paktafels en snij-units.Hoogstraten is een belangrijke schakel tussen u enerzijds, en nationale en internationale producenten anderzijds. Vraag naar de catalogus voor het complete assortiment of bezoek de website www.hoogstraten.com

  Alle producten voor "reiniging - industrieel"

 5. DE WITTE CLEANING EQUIPMENT

  België

  De Witte is partner van de groothandel voor kwaliteitsvolle reinigingsproducten. We importeren, assembleren en bedrukken een groot aantal producten voor reiniging, dosering en ontsmetting. Ons gamma bestaat onder meer uit microvezeldoeken, sprayers, foamers, borstels en stelen, ontsmettings- en doseersystemen. Bent u een groothandel in de hygiëne-, horeca-, auto- of landbouwindustrie? Dan hebben we ongetwijfeld wat u zoekt. De Witte is een bloeiend familiebedrijf, dat in 1989 werd opgericht door Dirk De Witte. Over de jaren heen groeide het bedrijf, en ook het productaanbod. Al meer dan 30 jaar garandeert De Witte klanten en partners kwaliteit met een persoonlijke aanpak. En sinds 2015 staat met Wout de tweede generatie mee aan het roer. Vandaag heeft het bedrijf meer dan 20 medewerkers en worden bestellingen dagelijks naar meer dan 30 landen verzonden. Meer informatie: www.dewitte.com

  Alle producten voor "reiniging - industrieel"

 6. NANOPROFS HOLLAND

  Nederland

  NanoProfs Holland is het meest gedreven (nano) coating applicatie bedrijf van Nederland. We zijn enthousiast en gepassioneerd in alles wat we doen, we denken mee met klanten om een optimaal resultaat te halen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We zijn open en eerlijk: What you see is what you get, en als wij onze kennis kunnen delen met onze klanten zullen wij dat zeker niet laten. Wij zijn NanoProf's Holland, hét juiste adres als het om duurzaam beschermen gaat. NanoProf's Holland is een maatschappelijk verantwoordelijke onderneming dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbrengen van zeer duurzame maar vooral 100% biologisch afbreekbare nano coatings zo ook het aanbrengen van de meest innovatieve antifouling wrap/folie, om zo uw mooie boot aan de onderkant te beschermen tegen aangroei. De doeleinden zijn eindeloos. Een distributienetwerk naar 32 landen zit ook in onze taken pakket. Wij voorkomen met ''CCM, Monarch, NanoPhos, NadiCare en nCcoatings'' aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, virussen/bacteriën en verkleuring. kostenbesparing creeeren..! ! Denk aan uw mooie boot of uw natuurstenenvloer, Maar denk ook aan uw sanitaire voorzieningen, zwembad, keuken, zo ook voor betonnen vloeren/wanden, gevels en vloerdelen, glazen gevelplaten, voertuigen, bruggen, viaducten, straatmeubilair en wat u zich nog meer kunt voorstellen.

  Alle producten voor "reiniging - industrieel"

 7. YATTA GROUP BV

  België

  We zijn gespecialiseerd in het stralen van metaal bedoelt voor de industrie. Zoals het stralen van constructies, machines en onderdelen. Ook voor het spuiten van constructies, machines en onderdelen kunt u bij ons terecht. Er is ook keuze uit anti-corrosie spuiten en brandwerend spuiten. Een brandwerende coating geeft een grote meerwaarde aan uw gebouwen zoals loodsen, warenhuizen, kantoren, constructies, stadiums etc. Bescherming tegen brand of brandvertraging kan ook een grote levens of materiaal redder zijn. Er is keuze uit zwelverf en brandvertragende verf. Elk van deze coatingtypes wordt verder gedeeld door de tijd dat ze brandbescherming bieden. Deze categorieën zijn; 30, 60, 90 en 120 minuten. Een Anti-corrosie coating voor uw materiaal zoals kranen, rollend materiaal, machines en onderdelen heeft als voordelen een langere levensduur en vlotter onderhoud naar reiniging toe. Voor het stralen en/of zandstralen van metaal is er ook de keuze om dit ter plaatse te laten uitvoeren of in ons eigen atelier.

  Alle producten voor "reiniging - industrieel"

 8. HERBOSCH KIERE

  België

  Sinds meer dan 100 jaar is Herbosch-Kiere gespecialiseerd in haven-, rivier-, en maritieme werken. Denk maar aan de afbraak en bouw van kaaimuren, bruggen, sluizen en steigers en het uitvoeren van baggerwerken en bergingswerken. De locatie van het bedrijf in Antwerpen, één van de grootste havens in Europa, is een troef om werkzaamheden uit te voeren over de hele wereld. Herbosch-Kiere staat bekend om zijn kwaliteit met technisch hoogstaande uitvoeringen. Het bedrijf investeert en innoveert non-stop in specifieke uitrusting zoals schepen, hefeilanden en zowel drijvend als niet drijvend materieel. Daarnaast zorgt de hoge vakbekwaamheid, het dynamisme en de creativiteit van het personeel er eveneens voor dat Herbosch-Kiere complexe en prestigieuze uitdagingen kan aangaan. In de loop der jaren heeft Herbosch-Kiere zich bovendien gespecialiseerd in milieugebonden werken, het bouwen en exploiteren van stortplaatsen en bodemsaneringen.

 9. EUROSANEX

  Spanje

  Fabrikanten van chemische producten voor de professionele reiniger, distributeurs van aanvullingen en industriële schoonmaakmateriaal. Meer dan 1 000 referenties. Detergenten, vaatwerk, reiniging van graffiti, luchtverversers, ontsmettingsmiddelen, gel voor de handen, ontvetters en van alle soorten chemische producten voor professionele reiniging. Nat-reinigingsapparatuur, gootstenen, schoonmaakkarren voor het hotelwezen, onderhoud van zwembaden, cellulose en nog veel meer. Perfecte service en zeer concurrerende prijzen. Word distributeur!

 10. CCS CONVEYOR CLEANING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Reiniging van aandrijfkettingen is helemaal onze specialiteit. Met onze, al vele jaren bewezen reinigingssystemen, lossen wij vuilproblemen op in de aandrijftechniek en daarmee bieden wij onze klanten zuiverheid die zich loont. Al meer dan 20 jaar reinigen wij in heel Europa met hart en verstand aandrijfkettingen en rijrails. Onze reinigingssystemen hebben wij in de loop van vele jaren steeds verbeterd en zo kunnen wij vandaag de dag van de lopendebandinstallatie tot de complexe productieinstallatie alle kettingen incl. rijrails optimaal reinigen. Iedere aandrijfkettingreiniging incl. railreiniging voeren wij uit tegen een vaste prijs en tot grote tevredenheid van onze klanten. Bovendien hebben wij voor het gebied onder de vervoersinstallatie –traverses, loopwagens, takels, draaipoorten tot permanente reiniging van aangedreven borstelstations ontwikkeld. De borstelstations werken autarkisch en worden individueel op het betreffende vuilprobleeem gericht.

Filters

Resultaten voor

Reiniging - industrieel - Import export

Aantal resultaten

4.517 bedrijven