• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reiniging - industrieel

Resultaten voor

Reiniging - industrieel - Import export

 1. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie van krachtige scheidingsmiddelen, scheidingsstoffen, sproeioplossingen voor banden, reinigers en aanvullende producten voor vormgevings- en gietprocessen. Onze expertise gaat veel verder dan de producten die wij ontwikkelen en produceren. Wij beheersen de productieprocessen van de diverse industrieën en helpen onze klanten om hoog kwalitatieve producten efficiënter te produceren en gelijktijdig de bedrijfskosten te reduceren.

 2. CARL HÜBENTHAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WIJ BIEDEN U ECONOMISCHE DOEKOPLOSSINGEN, DIE HELEMAAL ZIJN TOEGESPITST OP DE EISEN VAN UW WERKPROCES EN DE WERKOMGEVING. Andere factoren zoals eenvoudige handhaving en kostenbesparende verwijdering zijn belangrijke factoren waarmee wij in onze productontwikkelingen consequent rekening houden. Met onze doekoplossingen kan uw personeel sneller, doeltreffender en dus goedkoper uw schoonmaak- en veegwerkzaamheden uitvoeren. In 18 Europese landen en de VS zijn we met onze knowhow de contactpartner voor bedrijven uit de industrie, voedingsmiddelenindustrie, fijnmechanica en optica, automobielindustrie, coatings/verf en drukkerijen, farmaceutische en chemische industrie, bouw, gezondheidszorg en cosmetica, schoonmaak en dienstensector. Onze klanten en partners vertrouwen op het niveau van onze producten, onze snelle levertijden en onze bekwame advisering, die altijd gericht is op de beste oplossing voor onze klanten.

 3. ULTRA SYSTEM S.A.

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  EEN GOED REINIGINGSGRANULAAT DRAAGT BIJ TOT EEN BETERE KWALITEIT. Kleurverandering, materiaalverandering, zwarte vlekken, strepen.Elke kunststofverwerker wordt dagelijks met dit probleem geconfronteerd. Ultra Plast producten kunnen tot 90% kosten besparen bij kleur- of materiaalwisselingen. Het doel van de onderneming bij haar oprichting was onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten voor het reinigen van spuitgietmachines, extruders, blaasmachines en filmblaasapparatuur: het gebruik van kunststoffen en additieven met nieuwe chemische formules enerzijds en de vraag naar specifieke producten van de kant van de kunststofverwerkende industrie anderzijds vereisen een voortdurende actualisering. Tegenwoordig is Ultra Plast een wereldberoemd merk voor reinigingskorrels en is het bedrijf Ultra System een competente en betrouwbare leverancier voor de oplossing van alle problemen die zich kunnen voordoen bij de reiniging van machines; bieden wij specifieke producten aan, afhankelijk van de industriële sector: verpakkingsindustrie, medische/farmaceutische en cosmetische sector, automobielindustrie, elektrische en huishoudelijke apparatuur.

 4. HYDROFLEX GROUP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hoge prestaties voor schonere cleanrooms.Speciale reinigingsoplossingen ontwikkeld in Duitsland. Hydroflex is een toonaangevende leverancier en fabrikant van cleanroomreinigingssystemen.Onze speciale productoplossingen voor handmatige reiniging en desinfectie helpen dagelijks deeltjes en ziektekiemen in cleanrooms te beheersen en te elimineren - in meer dan 50 landen wereldwijd. Onder onze gevestigde productmerken PurMop® en PurWipe® ontwikkelen en verkopen wij gecertificeerde poetsystemen en doeken voor alle toepassingen in cleanrooms en gecontroleerde omgevingen. Dankzij onze voortdurende innovatie en productontwikkeling, een duidelijke focus op allesomvattende service en ons gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem, vertrouwen gerenommeerde bedrijven uit industrieën zoals farmacie, medische producten, micro-elektronica, optica en nog veel meer op ons. Met ons wereldwijde verkoopnetwerk, gevestigde productiefaciliteiten en deskundige kennis op het gebied van cleanroomhygiëne staan ​​wij tot uw beschikking.

 5. GALVANOCLEAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Veel taken - één dienstverlener. Het bedrijf Galvanoclean heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in diensten voor galvanisering en oppervlaktetechnologie. Dankzij het gespecialiseerde personeel dat werkzaam is in de galvano-industrie, is de nodige kennis van de chemie en de omstandigheden in de fabriek beschikbaar. De firma Galvanoclean is uw aanspreekpunt voor een breed scala van diensten. Voor u bieden wij specifieke diensten aan die uw bedrijf en uw werknemers doeltreffend ontlasten en u helpen om u te concentreren op uw kernactiviteiten. Gerenommeerde klanten uit de meest uiteenlopende bedrijfstakken vertrouwen op onze op maat gemaakte en op de behoeften afgestemde oplossingen. Voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en het naleven van maximale veiligheidsnormen en de strengste milieurichtlijnen is ons doel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EBINGER KATALYSATORSERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als toonaangevend familiebedrijf is EBINGER Katalysatorservice GmbH & Co. gespecialiseerd in de regeneratie en reiniging van DeNOx-katalysatoren. Sinds 1998 bieden we in Wildeshausen ultrasoon ondersteunde regeneratieprocessen aan waarmee DeNOx-katalysatoren van alle typen weer in nieuwstaat worden gebracht. Onze expertise omvat uitgebreide ervaring voor exploitanten van steenkool-, olie- en biomassacentrales en afval- en industriële verbrandingsinstallaties. We hebben ons succes niet alleen te danken aan de hoge kwaliteit van onze regeneratie, maar ook aan de nauwkeurige en stipte uitvoering van alle bestellingen. We zijn trots op onze talrijke succesvolle projecten voor toonaangevende Duitse en Europese energieleveranciers, die met onze hulp aanzienlijke bedrijfskosten hebben kunnen besparen. EBINGER staat voor innovatieve regeneratietechnologieën en uitgebreide service, van monstername en analyse tot uitvoering. Ook u kunt profiteren van onze expertise en een lange levensduur van uw katalysatoren garanderen.

 2. DYNAMIC GROUP INDUSTRIAL CHEMISTRY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Dynamix Wash is een groeiend merk door de productie van verschillende technische onderhoudschemicaliën. Door onze productie van technische onderhoudschemicaliën op velerlei gebied, van persoonlijk tot industrieel gebruik, bieden wij onze producten te koop aan in binnen- en buitenland. Ons productassortiment: •Schuimen voor autowasstraten, •Reinigingsoplossingen voor wielen en motoren, •Specifieke reinigingsoplossingen voor het voertuiginterieur, •Gels voor het polijsten van banden, •Oplossingen voor torpedo-onderhoud, •Parfums en nog veel meer! Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. MILLIE SOLAR

  Turkije

  Verified by europages badge

  Millie Solar werd opgericht in 2018. Het is marktleider op het gebeide van reinigingsoplossing van zonnepanelen en richt zich op duurzaamheid. Onze diensten dekken de reiniging, het onderhoud en de organisatie van zonneparken en zonnepanelen wereldwijd. Wij worden ondersteund door partners overal ter wereld en bieden gebruikersvriendelijke e-learning tools en een krachtige toeleveringsketen. Bekijk onze producten: INFERNO: Reinigingsborstel DANTE: Wasrobot PUNISHER: Grasmaaiuitrustingen Blazer: Persluchtreiniger. Kies voor duurzaamheid met Millie Solar!

 4. TRU

  België

  Verified by europages badge

  TRU is een toonaangevende expert in cleanroomreiniging dat gevestigd is in België. Met onze jarenlange praktijkervaring in cleanroomreiniging zijn wij de perfecte partner voor advies op maat. Onze cleanroomreinigingsspecialisten krijgen een uitgebreide algemene opleiding, gevolgd door een specifieke training op de werkplek. Zij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen wanneer zij voor uw bedrijf werken. TRU is gespecialiseerd in: - Cleanroom reiniging- Reiniging van apparatuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 5. DE WITTE SA

  België

  Verified by europages badge
 1. ECOCOMPLET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECOCOMPLET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - services, Reiniging van gebouwen, Reiniging - services, Reiniging van gebouwen, reiniging van industriële gebouwen, en reinigingsdiensten voor kantoren. Het is gevestigd in Herblay, Frankrijk.

 2. ALINA CLEAN

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALINA CLEAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging van gebouwen, Ontsmetting - reiniging van bedrijfsruimtes, Reiniging - industrieel, Reinigingsbedrijven, Reiniging van gebouwen, Ontsmetting - reiniging van bedrijfsruimtes, Reiniging - industrieel, en Reinigingsbedrijven. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. BIL EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIL EXPRESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, Reiniging - industrieel, reiniging, reiniging van bedrijfsruimtes, en reinigingsdienst voor gezamenlijke appartementeigenaars. Het is gevestigd in Metz, Frankrijk.

 2. ANF SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANF SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedetailleerde reiniging van bouwplaatsen, reiniging van bedrijfsruimtes, reinigingsdienst voor gezamenlijke appartementeigenaars, en reinigingsdiensten voor kantoren. Het is gevestigd in Vaires-Sur-Marne, Frankrijk.

 3. PMS MULTISERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMS MULTISERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging van gebouwen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, Reinigingsbedrijven, Reiniging - industrieel, Reinigingsbedrijven, gedetailleerde reiniging van bouwplaatsen, en reiniging van bedrijfsruimtes. Het is gevestigd in Montmélian, Frankrijk.

 4. GROUPE-ANGELE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GROUPE-ANGELE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigingsbedrijven, Reiniging - services, Reinigingsbedrijven, Reiniging - services, reinigingsdiensten voor kantoren, en vloerreinigingsdiensten. Het is gevestigd in Champagne-Au-Mont-D'or, Frankrijk.

 5. ACTIDIP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACTIDIP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging van gebouwen, Reiniging - industrieel, Reiniging van gebouwen, Reiniging - industrieel, reinigingsdiensten voor kantoren, en gedetailleerde reiniging van bouwplaatsen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 6. SEMPER S.R.L. PULIZIA INDUSTRIALE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEMPER S.R.L. PULIZIA INDUSTRIALE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, reinigingsdiensten voor voedingsmiddelenindustrie, polijsten van vloeren, Reiniging - industrieel, en reiniging vloerbedekking. Het is gevestigd in Arzano, Italië.

 7. RESENTRA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESENTRA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is gevestigd in Maxdorf, Duitsland.

 8. HENKEL BEIZ- UND ELEKTROPOLIERTECHNIK BETRIEBS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HENKEL BEIZ- UND ELEKTROPOLIERTECHNIK BETRIEBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is gevestigd in Waidhofen/thaya, Oostenrijk.

 1. DCH NETTOYAGE MULTISERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DCH NETTOYAGE MULTISERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalreiniging - apparatuur, Reiniging - industrieel, Straalreiniging - apparatuur, reinigingsdiensten voor kantoren, Reiniging - industrieel, en gedetailleerde reiniging van bouwplaatsen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. SCHUEA INDUSTRIESERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHUEA INDUSTRIESERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is gevestigd in Wimsheim, Duitsland.

 3. BRETONNET NETTOYAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRETONNET NETTOYAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging van gebouwen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - services, Reiniging - industrieel, Diensten voor individuele hulpverlening, Reiniging - services, Reiniging - industrieel, ramenwasserij, en Diensten voor individuele hulpverlening. Het is gevestigd in Bonneville, Frankrijk.

 4. DALI-PROPRE NETTOYAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DALI-PROPRE NETTOYAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, Reiniging - industrieel, reiniging, reinigingsdiensten voor vensters, en reinigingsdienst voor gevelpuien. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. KARL GÜTSCHOW GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARL GÜTSCHOW GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is gevestigd in Bremerhaven, Duitsland.

 6. KNABEPOLYTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KNABEPOLYTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. JACKY CLEAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JACKY CLEAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - services, gedetailleerde reiniging van bouwplaatsen, reinigingsbedrijven, reiniging, en Reiniging - services. Het is gevestigd in Roubaix, Frankrijk.

 8. TECCLEAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECCLEAN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is gevestigd in Friedrichshafen, Duitsland.

 9. S M B FAMILLES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S M B FAMILLES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging van gebouwen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigingsbedrijven, Reiniging - industrieel, reiniging, industriële reinigingsdiensten, Reinigingsbedrijven, en Reiniging - industrieel. Het is gevestigd in Evry-Courcouronnes, Frankrijk.

 10. FREDERIC DUHAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FREDERIC DUHAL, is een Distributeur, en actief in de sector Laser - apparatuur en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reinigingsbedrijven, Laser - las- en snijmachines, laser, Reiniging - industrieel, Reiniging, industrieel - machines, en industriële reinigingsdiensten. Het is gevestigd in Reims, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Reiniging - industrieel - Import export

Aantal resultaten

4.536 Bedrijven