• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rekken en bakken

Resultaten voor

Rekken en bakken - Import export

 1. LUTEC-PKS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  U wilt uw producten veilig transporteren, opslaan of monteren - wij leveren oplossingen. Wij ontwikkelen en produceren duurzame transportsystemen voor uw interne en externe materiaalstromen. Onze ervaren specialisten ontwikkelen systemen voor optimaal en veilig transport, veilige handling en efficiënte en ruimtebesparende opslag van uw producten en componenten. Tot in de puntjes uitgedacht.Zeker weten.Als ervaren specialist ondersteunen wij u bij de optimale inrichting van uw logistieke processen. Op basis van analyses van uw logistieke behoeften ontwikkelen wij voor u op maat gesneden opslag- en transportoplossingen, alsmede apparaten en productiehulpmiddelen. Ons speciaal ontwikkeld concept, het Pallet Circulatie Systeem - PKS, staat ten dienste van een kostenefficiënt en duurzaam gebruik van uw retouremballage. Het maakt niet uit of u de volledige service of individuele diensten nodig heeft: Wij staan tot uw dienst.

 2. RACK CONCEPT

  België

  Verified by europages badge

  RACK CONCEPT, in België gevestigd, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in rekken. Ons aanbod omvat meer bepaald tweedehands opslag- en opbergsystemen voor opslagplaatsen, magazijnen, kantoren enz. Ons assortiment omvat rekken voor zware ladingen, halfzware en lichte rekken voor lange ladingen, platforms en mezzanines, naast industriële sectionale poorten en accessoires zoals vlonders, tussenwanden met traliewerk, borstweringen, en metalen pallets. Wij hebben rekken in voorraad van de belangrijkste Europese fabrikanten van opslagsystemen zoals FERALCO, MECALUX, STOW, DUWIC, SSI CHAEFFER, REDIRACK, POLYPAL en AR RACKING. Wij werken nauw samen met de marktleiders in tweedehands rekken voor de verkoop van tweedehands rekken. Wij zijn niet alleen actief in België maar ook in Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Onze mobiliteit is een van onze pluspunten, net zoals ons reactievermogen. Bovendien verbinden wij ons ertoe binnen de afgesproken termijnen te leveren. Zo zijn we erin geslaagd het vertrouwen te winnen van klanten zoals de NMBS, Interlogistics, Intertrans, Carrefour, Options en Carlam. Neem gerust contact met ons op als u graag meer informatie wilt ontvangen!

 3. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als industriële groep bezit de groep CHAMPRENAUT momenteel 2 vennootschappen: VIOLLET INDUSTRIES in Frankrijk en POLIPROD in Roemenië. VIOLLET INDUSTRIES is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van specifieke uitrustingen voor de behandeling van metalen en meer in het algemeen in de transformatie van metalen onderdelen. De sterke punten van de groep CHAMPRENAUT zijn de voorbereiding van het bestek, de ontwikkeling van een project en de opvolging ervan van ontwerp tot fabricage, om de beste betrouwbaarheid van de termijnen, de nauwgezetheid van de uitvoering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. De groep is aanwezig in de sectoren goederenbehandeling, openbare werken, landbouwmachines, kernenergie en milieu, zowel in het Oosten als in het Westen, dank zij haar aanwezigheid in Frankrijk met VIOLLET INDUSTRIES en in Roemenië met POLIPROD. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 4. DS SMITH PLASTICS FRANCE

  Frankrijk

  DS SMITH division Plastics fabriceert en verkoopt in heel Europa een breed assortiment van producten op maat van alveolair en dicht polypropyleen en alveolair polycarbonaatpolyethyleen: platen, bakken, schaaltjes, recipiënten, pallets, enz. Wij zijn actief in diverse sectoren, bijvoorbeeld van de bouw, de grafische industrie, de auto-industrie, farmaceutica en logistiek. DS SMITH division Plastics beschikt over ruim 30 jaar ervaring in de extrusie van kunststoffen en staat in Europa bekend voor zijn ontwikkelingscapaciteiten, innovatie en de kwaliteit van zijn verpakkingsproducten. DS SMITH division Plastique levert zijn klanten vanuit meer dan 30 locaties, verspreid over meer dan 15 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en zuidelijk Azië. Overal waar verpakking en distributie sleutelfactoren zijn, kan DS Smith Plastics zijn klanten helpen om efficiënter te worden en beter te concurreren.

 5. DAPHNE

  België

  Onze permanente zorg is het boek op een optimale manier bij de lezer te brengen. Daphne biedt een groot assortiment boeken aan in de verschillende genres: - strips - jeugdboeken - woordenboeken - praktische boeken - fiction - non-fiction - reisgidsen - kookboeken Wij selecteren voor U de bestsellers onder alle titels en uitgevers. Daphne biedt U de beste oplossing, om uw beschikbare ruimte optimaal in te vullen met een aangepast merchandisingplan. Op basis van aantal critera maken wij U een voorstel van een rayon op maat. Wij hebben alle presentatiemateriaal voor een gerichte presentatie en moduleerbaar naar wens. Daphne verleent voor U alle mogelijke logistieke activiteiten gaande van opname van de bestelling, tot plaatsing van de boeken in de rekken. Wij bieden ook de mogelijkheid voor het etiketteren van de boeken. Wij kunnen ook zorgen voor een volledig beheer van uw rayon en bezorgen u de nodige statistieken ter ondersteuning van uw verkoop.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AT PLAST

  Frankrijk

  AT PLAST is de specialist in de productie van manden van plastic voor de opslag, het transport, de interfasetransfers van de productie, het reinigen en het industrieel ontvetten voor alle activiteitensectoren: revolverbankdraaiwerk, bewerking van staal en metalen, uurwerken, sieraden, geneeskunde, luchtvaart....Onze plastic manden en accessoiregamma's voor het industrieel reinigen en ontvette zijn zeer doeltreffende verpakkingen voor revolverbankdraaiwerkinstallaties, oppervlaktebehandeling, productie van gedraaide onderdelen op revolverbank, technische mechanische onderdelen, mechanische onderdleen, procesautomatisering. Onze plastic manden voor het industrieel reinigen en ontvetten worden eveneens op prijs gesteld door arbeiders op revolverbnaken en worden gebruikt met installies zoals wastunnels, rotatieve ontvettingsmachines, continu reinigingsmachines, reinigings- en ontvettingsmachines.

 2. ADIRACK

  België

  Adirack biedt doorgedreven kennis en specialisatie op het vlak van tweedehands rekken- en opslagsystemen, zowel voor industrie, distributie als KMO. We importeren draagsystemen uit gans Europa. In ons eigen atelier controleren en selecteren wij de rekken volgens strikte normen. Kwaliteit en veiligheid zijn hierbij uiteraard belangrijke aandachtspunten. Adirack beschikt over een ruime voorraad van 17.000 m2 tweedehands rekken- en opslagsystemen. Het aanbod omvat zowel rekken voor kleine materialen als grote installaties voor omvangrijke goederen. Op korte termijn kunnen wij grote hoeveelheden rekkensystemen leveren.

 3. ALMASY

  België

  Your storage partner : kwaliteitsproducten, korte levertijden, scherpe prijzen, maatwerk in eigen atelier, eigen transportdienst en montagedienst. Onze producten: gegalvaniseerd metalen rekken en stellingen, lockers, vestiairekasten, magazijnkasten, archiefkasten, palletrekken, palletstellingen, platformen, entresolvloeren, tussenvloeren, breedvakstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen, cantilever, langgoedstellingen, houten rekken, houten stellingen, gelakt metalen archiefrekken, archiefstellingen, werkbanken, werktafels, winkelrekken en toonbanken, rekken en stellingen voor hygiënische opslag, industriële scheidingswanden, doorvalbeveiliging, gaaslegvlakken, handlingmaterialen, magazijnbakken, opvangbakken, verrijdbare archiefrekken, archiefstellingen, trappen en ladders.

 4. BITO SYSTEMES

  Frankrijk

  BITO is gespecialiseerd op het gebied van de opslag en systemen voor het klaarmaken van bestellingen, en is een van de Europese marktleiders. Plastic bakken: baksystemen, plastic bakken en reservoirs, plastic bakken voor laboratoria, opruimbak, voorraadbak, voorraadvakken en -bakken, kunststof bak, voedingsmiddelenbak, stapelbak, transportbakken, bak met open voorzijde, magazijnbak, kisten van kunststof, plastic containers voor de industrie, plastic container, container.

 5. VERBEKE OCCASIEREKKEN

  België

  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehands rekkensystemen (midelzware rekken en grootvakstellingen, palletstellingen, draagarmstellingen, PVC rekken, transpalletkar, meubelroller, steekwagen, plateauwagen, aanhangwagen, ... ). Wij bieden u tevens een groot assortiment van tweedehands magazijnbakken aan.

 1. FELIN

  België

  Felin is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor magazijninrichting. We geven advies over hoe u uw magazijn kan optimaliseren en we verkopen alle units (rekken, palletten, cantilevers, etc.) en systemen (automatisatie, shuttles, miniloads, etc.). We zorgen ook voor een feilloze installatie en implementatie, mét begeleiding. Onze oplossingen voor magazijnen worden ook gebruikt voor kantoorinrichting of archiefinrichting.

 2. STORACON

  België

  Meer dan 5000 tevreden klanten die getuigen van onze verregaande ervaring. Uw partner voor rekken en stellingen in de Benelux. Storacon is specialist in magazijninrichting en verenigt specialisten in opslag (rekken, magazijnstellingen en opbergsystemen) en goederenbehandeling en dit volledig ten dienste van de klant. STORACON maakt deel uit van de groep PROVOST, één van Europa's grootste fabrikanten van rekken en opbergsystemen.

 1. NORAH PLASTICS

  België

  Al decennia zijn we de specialisten in de levering van bakken, pallets en palletboxen in de Benelux.

 2. BINS USATI

  Italië

  Het bedrijf BINS USATI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kisten - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rekken en bakken, Kunststofproducten voor de landbouw- en levensmiddelenindustrie, gereedschap en accessoires voor de landbouw, Rekken en bakken, en Kunststofproducten voor de landbouw- en levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 3. CRMP CENTRO RIPARAZIONE MATERIE PLASTICHE

  Italië

  Het bedrijf CRMP CENTRO RIPARAZIONE MATERIE PLASTICHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rekken en bakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Milieu - diensten, Verhuur en reparatie van landbouwmachines, Verpakking - kunststof, Milieu - diensten, Verhuur en reparatie van landbouwmachines, gereedschap en accessoires voor de landbouw, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 4. MANERGO

  Frankrijk

  Het bedrijf MANERGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rekken en bakken, paletten, en Rekken en bakken. Het is gevestigd in Raismes, Frankrijk.

 5. ERKASAN LTD. - MATERIAL HANDLING SOLUTIONS

  Turkije

  Het bedrijf ERKASAN LTD. - MATERIAL HANDLING SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rekken en bakken. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. REA PLASNET

  Frankrijk

  Het bedrijf REA PLASNET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rekken en bakken, Stellingen, Dozen en bakken voor opslag, Rekken en bakken, Stellingen, en Dozen en bakken voor opslag. Het is gevestigd in Eschbach, Frankrijk.

 7. GUANGZHOU HEDA SHELVES CO., LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GUANGZHOU HEDA SHELVES CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rekken en bakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren stellingen compatibel voor berging, en stellingen voor tentoonstellingen. Het is gevestigd in Guangzhun, Verenigd Koninkrijk.

 8. DEXION

  België

  Het bedrijf DEXION, is een Distributeur, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stellingen, Rekken en bakken, Stellingen, industriële stellingen, Mobiele rekken, en Rekken en bakken. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. MALEWICZ & SOHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MALEWICZ & SOHN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rekken en bakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pallets, containers van plaatstaal, en Pallets. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 2. KAPPES FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf KAPPES FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Rekken en bakken. Het is gevestigd in Poissy, Frankrijk.

 3. TUTTOINDUSTRIA

  Italië

  Het bedrijf TUTTOINDUSTRIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rekken en bakken, en Rekken en bakken. Het is gevestigd in Soci, Italië.

 4. SCHOELLER ALLIBERT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHOELLER ALLIBERT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rekken en bakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren plastic pallets, en Stapelbakken. Het is gevestigd in Schwerin, Duitsland.

 5. MULTIROIR CONTROLEC

  Frankrijk

  Het bedrijf MULTIROIR CONTROLEC, en actief in de sector Rekken en bakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren dozen voor verpakking, speciale containers voor opslag, dozen voor verpakking, en kisten voor verpakking. Het is gevestigd in Périgny Sur Yerres, Frankrijk.

 6. KL IDEE UND HANDEL E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf KL IDEE UND HANDEL E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Pallets, Rekken en bakken, Containers, Opslagsystemen en materialen, Pallets, Rekken en bakken, en Containers. Het is gevestigd in Ascholding, Duitsland.

 7. KEAD DESIGN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KEAD DESIGN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rekken en bakken, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Kunststofproducten voor de industrie, Rekken en bakken, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 8. ERNST SCHACHTL STAHL- UND METALLBAU INH. MONIKA SCHACHTL

  Duitsland

  Het bedrijf ERNST SCHACHTL STAHL- UND METALLBAU INH. MONIKA SCHACHTL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pallets, Rekken en bakken, Containers, Kunststofproducten voor de industrie, Pallets, Rekken en bakken, Containers, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Vilsbiburg, Duitsland.

 9. LIWA UNTERNEHMENSBERATUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIWA UNTERNEHMENSBERATUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, Rekken en bakken, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, en Rekken en bakken. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 10. POELOG - STEFAN SPONFELDNER

  Duitsland

  Het bedrijf POELOG - STEFAN SPONFELDNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Pallets, Rekken en bakken, Containers, Opslagsystemen en materialen, Pallets, Rekken en bakken, en Containers. Het is gevestigd in Pösing, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis