• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • relatiegeschenken

Resultaten voor

Relatiegeschenken - Import export

 1. APICURE PARIS IMPORT-EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  APICURE Paris, conciergerie en sourcing voor reclamevoorwerpen & textiel, sinds meer dan 12 jaar aanwezig in Azië, heeft een netwerk opgebouwd van trouwe en integere fabrikanten, geselecteerd voor hun serieuze werkwijze en de kwaliteit van hun producten. APICURE Paris zet de ethiek en duurzame ontwikkeling altijd centraal binnen de ontwikkelingsstrategie. APICURE Paris verbindt zich ertoe de 10 principes van het VN-verdag, de Universele verklaring van de rechten van de mens van de Verenigde Naties en de basisverdragen van de Algemene Arbeidsorganisatie na te leven. De partnerfabrieken van APICURE Paris dragen bij aan de effectieve afschaffing van kinderarbeid. Ze verbinden zich ertoe de wettelijke arbeidsleeftijd van het land na te leven en, ongeacht deze wetgeving, nooit kinderen van minder dan 15 jaar te laten werken. Begeleiding van bedrijven voor hun importprojecten: -accessoires voor smartphones/tablets - kladblokken /planners /agenda's -cadeaus - schrijfwaren -elektronica - custom made verpakkingen - gepersonaliseerde tote bags - drinkflessen -magneten - woning/recreatie -lederwaren - kleine meetaccessoires - sleutelhangers -aktetassen/schrijfmappen -laptopsteunen -tassen -horloges -reisartikelen. Wij zoeken producten & fabrikanten om aan uw bestek te voldoen en nemen daarbij de van kracht zijnde Europese normen in acht. Wij controleren de goederen van het prototype tot het eindproduct. APICURE Paris staat bekend als 'Cost-Killer en behartiger van uw belangen'

 2. ADNAN INTERNATIONAL LEDERWAREN

  Nederland

  Verified by europages badge

  Adnan International Lederwaren is uw fabrikant van lederwaren uit India met een verkoopkantoor in Nederland. We kunnen alle soorten tassen, riemen en accessoires ontwikkelen, of dit nu uw eigen ontwerp (OEM) is of van ons creatieve team. Wij maken alle soorten lederen producten zoals portemonnees, handtassen, portefeuilles, riemen, relatiegeschenken, werkhandschoenen en paardrijproducten. Onze fabriek heeft het BSCI-certificaat en hiermee voldoen wij aan alle normen van maatschappelijk verantwoord en duurzame productie en onze looierij is een Gold lid van 'Leather Working Group'. Wij produceren voor internationale mode labels, groothandelaren, grootwinkelbedrijven, Amazon & eBay-verkopers en startups. Onze artikelen Lederwaren en relatiegeschenkartikelen, tassen, portefeuilles, dames en heren portemonnees, heren riemen, geldriemen, laptoptas, reis set, rugzakken, dames schoudertassen, dames accordeon portemonnee, handtas, dames riemen, ober portemonnee en ober portemonnee houder, Modetassen, Herentassen, Creditcardhouders, Sleutelhangers en Tabakszakjes. Hoe wij werken? U geeft uw schets of model en we maken een sample in uw keuze van leer en kleur. Na goedkeuring van het sample wordt het in productie genomen. Waarom wij? Echte lederen producten Betaalbare prijzen Op tijd leveringen Goede kwaliteit dankzij strikte kwaliteitscontrole Maatwerkfaciliteiten voor productie en verpakking Top productiefaciliteit voor startups tot en met groothandels en grootwinkelbedrijven

 3. WEWA PROMOTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WEWA Promoton GmbH verenigt drie pijlers onder haar dak: HANDDOEKPROFESSIONALS: De handdoekprofessionals produceren badstofproducten van hoge kwaliteit, zoals handdoeken, badlakens, saunahanddoeken. De handdoekprofessionals bieden ook de mogelijkheid microvezelhanddoeken te produceren met bedrukking over het gehele oppervlak. Het bedrijf is gespecialiseerd in een grote verscheidenheid van weef- en borduurprocédés.HUTHELDEN: Het merk Huthelden is een producent van strohoeden, beanies en petten. Een groot deel van de producten wordt hier in Europa geproduceerd. WEWA PROMOTION: Het moederbureau WEWA PROMOTION is al 30 jaar actief op de markt in de regio D-A-CH als competente contactpersoon voor relatiegeschenken en speciale producties. Een gespecialiseerd team zorgt hier met veel passie voor de behoeften van uw klanten, van het brainstormen tot het afgewerkte product.

 4. PINS & MEHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ingewikkelde vormen, bijzondere kleuren, exclusieve materialen: een welhaast oneindige verscheidenheid aan standaardproducten vindt u al sinds 1994 bij Pins & mehr. Ook uitdagende bijzondere wensen volgens richtlijnen van de klant kunnen bij ons op hoog niveau worden gemaakt. Alle mogelijke soorten reclameboodschappen worden op creatieve wijze opvallend, sprekend en uniek in scène gezet. Daarbij vinden wij het belangrijk dat bij contacten met klanten een persoonlijke contactpersoon beschikbaar is. Schenk ons uw vertrouw en benut onze sterke kanten: Vakbekwaamheid - jarenlange ervaring- grafische afdeling in eigen huis - klantenservice - persoonlijk advies- rechtstreekse contactpersoon - snelle verwerking- leveringsgarantie. Eerlijke prijzen - transparant, zonder verborgen extra kosten- Eerlijk dankzij het SEDEX-lidmaatschap (beginselen van ethische en sociale duurzaamheid).

 5. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech heeft altijd het principe van "kwaliteit eerst, unieke producten, ononderbroken creativiteit" aangehangen, met 14 jaar ervaring binnen de export, zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 4 productielijnen en meer dan 200 arbeiders. In 2022, hebben wij het vertrouwen van talrijke cliënten gewonnen en de OEM/ODM-diensten voor bekende merken voor klanten over 70 landen verleend. Voordelen bij ODM en OEM: 1.Goed uitgeruste montageruimte van 2.800 vierkante meter, 4 productielijnen & een capaciteit van 150.000 stuks/maand om te garanderen dat alle bestellingen tijdig geleverd worden. 2. De 1.200 vierkante meter injectiewerkplaats maakt ODM sneller, goedkoper en veiliger. 3. Professionele R&D- en engineeringteams zetten al uw ideeën om in werkelijkheid. 4. 100% inspectie van afgewerkte producten om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit perfecte prestaties levert. 5. De lange termijn relatie met UPS / DHL koeriers zorgt voor gunstige verzendkosten naar Europa en on-time levering.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZEPTER INTERNATIONAL

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Al veertig jaar lang richt de Zepter Groep zich op de productie van producten van topkwaliteit die gericht zijn op gezondheid en schoonheid en die helpen de kwaliteit van het dagelijks leven te verbeteren. Exclusieve collecties hoogwaardige, gepatenteerde cosmetica die zijn ontworpen om je natuurlijke schoonheid te verbeteren met elegantie en uitmuntendheid (Neufchâtel, Zwitserland); Exclusieve collectie van Masterpiece Cookware gepatenteerde kookgerei, speciaal ontworpen voor gezond, heerlijk koken zonder toevoeging van vet of water (Milaan, Italië) ; Onze opmerkelijke messen, die al meer dan twee eeuwen met de hand worden gemaakt, vertegenwoordigen de kwintessens van een authentiek ambachtelijk erfgoed en ongeëvenaarde kwaliteit (Solingen, Duitsland); Ons assortiment water- en luchtzuiveraars, ontworpen voor een optimale kwaliteit en een gezonde omgeving in je dagelijkse leven (Zuid-Korea). Met de hulp van 100.000 adviseurs over de hele wereld heeft onze Groep haar wereldwijde aanwezigheid uitgebreid, waarbij deze ambassadeurs een cruciale rol spelen in de verkoop van bijna een miljard van onze producten in 60 landen. De Zepter Groep biedt zijn expertise en 7 Europese fabrieken aan voor white label productie en garandeert een onberispelijke kwaliteit dankzij strenge normen voor kwaliteitscontrole. Wij brengen uw visie tot leven door u te helpen superieure producten te leveren aan uw klanten.

 2. EURO SOUVENIRS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf is opgericht in 1912.Op dat moment werd het bedrijf opgericht onder de naam Wolst & Staudt KG in Neurenberg. In 1973 verhuisde het bedrijf naar Gerhardshofen - het huidige hoofdkantoor.In 1979 werd de naam gewijzigd in EURO SOUVENIRS GMBH.Als importeur heeft het bedrijf zich gespecialiseerd op het gebied van speelgoed, souvenirs, geschenken en trendy artikelen.Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken 25 medewerkers in het eigen kantoor en magazijn van het bedrijf met een oppervlakte van ruim 7.000 m². Verder zijn 8 medewerkers in het veld om klanten ter plaatse van deskundig advies te voorzien.De verkoop van meer dan 2.000 producten vindt uitsluitend plaats in de B2B-sector.Eindgebruikers worden doorverwezen naar de vakhandel. Het assortiment wordt het hele jaar door gepresenteerd in de webshop, in onze algemene jaarcatalogus en in de showroom in Gerhardshofen.

 3. CHARRIER PARFUMS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CHARRIER PARFUMS Frans parfumbedrijf opgericht in 1888, gevestigd in Vallauris, in de buurt van Grasse, de wereldhoofdstad van de parfumerie.Wij zijn de originele maker en leider in de creatie van MINIATURES PARFUMS BOXES.We bieden een compleet assortiment miniaturen, verpakt in prestigieuze geschenkverpakkingen, evenals een reeks Eau de Parfum-sprays en een productgamma van PARFUMS DE PROVENCE.Onze parfums worden gedistribueerd in meer dan 50 landen naar warenhuizen, parfumerieën, e-commerce websites, Duty Free...In Frankrijk hebben we een stand bij Galeries Lafayette Haussmann Parijs.Onze activiteit is volledig, van het maken van parfums tot het verpakken.Alle fasen van de productie worden in onze fabriek uitgevoerd.We gebruiken kwaliteitsessences uit Grasse.Voor verpakkingen werken we voornamelijk met de beste Franse fabrikanten.Wij garanderen een hoogwaardig product, MADE IN FRANCE.

 4. AL BARA SAVON D'ALEP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als fabrikant van Aleppo-zeep zijn we er trots op een eeuwenoude traditie voort te zetten door u echte Aleppo-zeep te bieden, een schat aan weldaden voor uw huid. Als leverancier op wie u kunt vertrouwen, verbinden wij ons ertoe u producten te bezorgen van uitzonderlijke kwaliteit, vervaardigd volgens ambachtelijke methoden en met natuurlijke ingrediënten. Ons verhaal begon eeuwen geleden, in de prachtige stad Aleppo, in Syrië, de bakermat van de fabricage van Aleppo-zeep. Wij zetten ons in om deze traditie voort te zetten door dezelfde technieken te gebruiken die van de ene generatie aan de andere worden doorgegeven. Ieder stuk zeep wordt zorgvuldig vervaardigd, volgens traditionele methoden, om u een authentiek, zuiver en weldoend product te bezorgen. Door voor Al Bara Savon d'Alep te kiezen, kiest u voor ambachtelijke uitmuntendheid en voor het in stand houden van een eeuwenoude traditie. Het is voor ons een erezaak u producten van ongeëvenaarde kwaliteit te bieden die zorg dragen voor uw huid en het milieu. Wij verbinden er ons ook toe, fair trade te promoten door direct samen te werken met de lokale ambachtslui en door erop te letten dat elke fase van de productie hoge ethische normen naleeft. Ontdek nu het assortiment Aleppo-zepen en laat u verleiden door hun zachtheid en efficiëntie. Gun uzelf een moment van authentiek welzijn met Al Bara Savon d'Alep, de leverancier op wie u kunt vertrouwen.

 5. NX PRINT & PACKAGING

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Wij zijn een drukkerij gevestigd in het noordoosten van Roemenië, in Iasi, gespecialiseerd in offsetdrukwerk, waaronder promotiemateriaal, etiketten en de productie van een breed scala aan dozen (voor de farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie, drankenindustrie). In de afgelopen 30 jaar is ons bedrijf erin geslaagd om alle soorten producten van hoge kwaliteit te leveren aan klanten in heel Europa en Roemenië, en dat kan worden gegarandeerd door onze TUV Management Services certificeringen. We produceren zelf veel luxe afwerkingen zoals warmdruk, selectieve UV-lak, reliëf, debossing en braille. We hebben ook een snelle levertijd volgens al onze klanten.

 1. LARO SP Z O.O. SP.K

  Polen

  Verified by europages badge

  We zijn er trots op dat we de grootste producent van karamelnoten in Polen zijn. We hebben een buitengewoon trackrecord van 30 jaar waarin we ons als betrouwbare partner in de branche bewezen hebben. Als producent is onze reputatie gebaseerd op uitgebreide productiemogelijkheden en een hoge productiecapaciteit. Onze topprioriteit is de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Daarnaast houden we ons aan de internationale IFS-normen om uitmuntendheid te waarborgen. Ons gevarieerde assortiment aan overheerlijke lekkernijen omvat een grote verscheidenheid aan producten: noten in karamel, een mix van gedroogd fruit, rauwe en geroosterde noten, zoute snacks met gedroogd fruit, borrelnootjes, knapperige maiskorrels en tuinbonen, fruit- en notenrepen, energieballen, fruit en noten omhuld met chocolade, premiumpralines en suikervrije chocolade, maischips met chocolade. Vanwege onze passie voor unieke smaken produceren we heerlijke versnaperingen, die tegelijkertijd voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen voor ingrediënten. We halen enorm veel plezier uit het maken van verrukkelijke lekkernijen en we zijn pas tevreden met het perfecte resultaat. Als u een of meerdere van onze producten wilt kopen of wilt informeren naar de mogelijkheden voor uw eigen huismerk, neemt u dan gerust contact met ons op. We werken graag met u samen om de wereldwijde consument de heerlijkste verwennerijen te bieden. Ontdek tevens ons tweede merk 'CHAOS be my box': een collectie bijzondere geschenksets.

 2. SINANGIN PRINTING AND PACKAGING

  Turkije

  Verified by europages badge

  SINANGIN Inc, opgericht in 1955 als familiebedrijf, is nu een toonaangevende drukkerij- en verpakkingsfabrikant in Türkiye, gevestigd in Istanboel. We begonnen onze reis met het drukken van visitekaartjes en huwelijksuitnodigingen en hebben het bedrijf door de jaren en generaties heen uitgebreid tot waar we nu zijn. De nieuwste technologie, machines van de beste merken en kundig personeel, samen met vele bekende klanten die echt onze partners zijn, zijn de oorsprong van ons krediet in deze sector. We zijn leverancier van veel bekende farmaceutische merken voor vouwdozen en bijsluiters, wat onze kwaliteit en nauwkeurigheid kan bewijzen omdat het moeilijk is om aan de hoge normen van farmaceutische bedrijven te voldoen. We leveren actief vouwdozen, stevige dozen en bijsluiters voor de cosmetica-, farmaceutische, industriële, voedingsmiddelen- en drankensector. - Kartonnen vouwdozen -Leaflets - Harde doos - Scheider/ inlay / liner - Gemetalliseerde dozen - Plaknotities - Hardcover reclameartikelen- Bureausets - Raamlap - Hot foil laminatie - Cellofaan laminatie - Gedeeltelijke UV - Glinstereffect - Soft touch - Matte / glanzende dispersie Vernis of UV **Promotieartikelen met karton en papier hebben een grote verscheidenheid van creatieve ideeën als beste recyclebare geschenken voor uw branding**Alle certificaten en benodigde ISO's zijn hier en op onze website toegankelijk. Sinangin co is SEDEX- en FSC-gecertificeerd.

 1. TIE SOLUTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Tie Solution GmbH - Produceer halsdoeken, maak sjaals of laat zelfs dassen direct door de fabrikant maken. Wij zijn een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige bedrijfssjaals, bedrijfshalsdoeken of zelfs bedrijfsdassen/accessoires op maat. Op onze website bieden we u inzicht in onze productieprocessen en informatie over onze producten. Ons gevarieerde productieassortiment omvat geïndividualiseerde accessoires van hoge kwaliteit met logo en wintersjaals in de kleuren van je bedrijf - op verzoek ook met uw individuele bedrijfslogo. We zijn er trots op u innovatieve oplossingen en eersteklas producten te kunnen bieden en zijn een toonaangevende fabrikant voor merchandising, huisstijl en mode. Onze klanten komen uit verschillende bedrijfstakken, waaronder modebedrijven, promotionele handelaren, reclamebureaus, luchtvaartmaatschappijen, banken, autofabrikanten, beurzen, drankenproducenten, clubs en sportverenigingen. Dankzij ons wereldwijde distributienetwerk en onze toewijding aan een uitstekende servicekwaliteit stellen we de norm in de branche. We staan graag tot uw beschikking als ervaren partner voor de productie van uw accessoires. Onze producten zijn niet alleen een elegante manier om uw betrokkenheid bij het bedrijf te tonen, maar ook ideaal voor beurzen en andere zakelijke gelegenheden.

 2. SAMOVA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bent u op zoek naar dat "speciale" cadeau voor uw klanten, gasten of werknemers? Wij creëren moderne theecadeaus volgens uw wensen! Onze bekroonde biologische collectie in een stijlvol popdesign en met creatieve rasnamen, zoals Team Spirit, Maybe Baby, Inner Light of Digital Detox, fleurt het dagelijks leven op en tovert een glimlach op het gezicht van uw klanten. Alle producten in de Samova-collectie worden al meer dan 20 jaar vervaardigd volgens de hoogste normen van duurzaamheid en kwaliteit: Wij hechten veel belang aan hernieuwbare en recyclebare grondstoffen met milieuvriendelijke, eerlijke teeltomstandigheden en productiemethoden. Onze piramide- en expresszakfolies zijn tuincomposteerbaar en vergaan in gemiddeld 50 dagen: »No plastic, fantastic! « Met Samova beleeft u de moderne theecultuur "made in Hamburg". Opgericht vanuit een passie voor specialiteiten op basis van thee en kruiden, staat het bedrijf, dat nog steeds gerund wordt door eigenaar Esin Rager, niet alleen voor nieuwe smaakervaringen op basis van de beste biologische grondstoffen, maar ook voor ongewone evenementen, theecocktails en kookrecepten met thee. Hoogwaardige accessoires voor gastronomie en handel vormen een ander assortiment naast onze hoogwaardige en individuele relatiegeschenken. Dompel u onder in de theewereld van Samova, luister naar de unieke verhalen van onze variëteiten en laat u inspireren door onze heerlijke recepten! »We believe in friendship and tasty hot water«

 3. JMPRINT EMBALAGENS

  Portugal

  Verified by europages badge

  JMPrint is een Portugees bedrijf met jarenlange ervaring, toegewijd aan het voldoen aan de behoeften van onze klanten. We werken met papieren zakken, papieren zakken met gedraaide handvatten, katoenen/TNT stoffen zakken, papieren dozen, kartonnen dozen, papieren verpakkingen, zelfklevende etiketten, papieren etiketten en nog veel meer. Bekijk onze catalogus en neem contact op met ons team!

 4. HAIR RESOURCES & DEVELOPMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van Hair Ressources & Development start met Patrick Bramardi. Hij is net als zijn vader en grootvader kapper en heeft meerdere decennia kennis en vereisten in dit domein meegekregen. Hij is ervan overtuigd dat de dagelijkse verzorging het geheim is achter gezond en mooi haar en besluit in de jaren 1980 zijn eigen haarverzorgingsproducten te ontwerpen. Hij omringd zich met vakbekwame chemische specialisten. Hun doel was uitzonderlijke professionele producten aan te bieden op basis van unieke formules met ongeëvenaarde resultaten en geschikt voor elk type haar. Zijn dochter, Alyson Vavre, heeft zich sinds 2012 bij de groep aangesloten om haar ervaring op het gebied van marketing en haar avant-gardistische blik in te brengen een heeft professionele protocollen opgesteld voor elk van de productreeksen. Vandaag telt Hair Resources and Development 2 merken "HC PRESTIGE" en "ICE THERAPY". Deze uitmuntende professionele producten, zijn geschikt voor elk type haar en betaalbaar voor iedereen.

 5. BABBI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Bedrijf dat halffabricaten produceert voor de fabricage van ambachtelijke ijsjes en pads voor ijs, gastronomische suikerwerkspecialiteiten op basis van wafels en chocolade sinds 1952. BABBI S.R.L. heeft een afdeling zoetwaren gewijd aan de creatie van “unieke en ongekende zoetwarenspecialiteiten” dankzij het gebruik van uitstekende, verfijnde, authentieke grondstoffen en een lange en nauwkeurige ambachtelijke bewerking.

 6. DINA COSMETICS FRANCE SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Ontwerper en fabrikant van parfums voor heren en dames. Ontwikkeling, fabricage, verpakking en verkoop van parfums, eau de parfum, eau de toilette, bodymilk en deodorant. Coverpakking van cosmetica. Het Franse bedrijf Dina Cosmetics France is al gevestigd in de hele wereld en is op zoek naar distributeurs in Europa en daarbuiten. Wij beschikken over onze eigen werkplaats voor de verpakking en zijn er trots op een constante kwaliteit en ernstige aanpak te kunnen waarborgen. Onze bedrijfslokalen zijn sinds 1981 gevestigd vlakbij de luchthaven van NICE, in de buurt van Grasse, de parfumstad, wij volgen de markt voortdurend en werken bijzonder nauwkeurig.

 7. LES BOUGIES DE BAIGTS - CBD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LES BOUGIES DE BAIGTS is een ambachtelijk bedrijf dat een unieke reeks CBD-kristalkaarsen heeft gecreëerd en ontwikkeld die zorgen voor ontspanning en verlichting. Het is verkrijgbaar in diverse geuren (hennep, musk, vanille, ontspannend) en uiteenlopende gehaltes aan CBD (120 mg, 250 mg en 500 mg) naar gelang het gewenste effect. Het CBD-kristal is 99, 9% zuiver en komt alleen van de hennepstengel. Onze CBD respecteert een niveau van minder dan 0, 2% THC. Al onze CBD-kaarsen worden geleverd met een gebruiksaanwijzing in het Engels en Frans en hebben een brandduur van ongeveer 20 uur, wat neerkomt op ongeveer 60 keer 20 minuten gebruik. Onze CBD-kaarsen zijn gemaakt van gecertificeerde non-GMO, pesticide-vrije, paraffine-vrije sojawas. De gebruikte parfums zijn gemaakt in Grasse, niet CMR- en ftalaatvrij. De lonten zijn van onbehandeld katoen. Onze verpakkingen zijn van herbruikbaar aluminium. Productie van een assortiment CBD-vrije geurkaarsen.

 8. BORN TO B - LUXURY COLLECTION

  België

  Verified by europages badge

  Born to B - Luxury Collection is een exclusief Belgisch merk dat 100% handgemaakte producten aanbiedt, ontworpen en gemaakt in onze ateliers in Brussel. Ontdek ons assortiment handgegoten geurkaarsen op basis van planten, geurstokjes, huisparfums en fondants, individueel verkrijgbaar of in op maat gemaakte doosjes. Onze collecties bieden unieke geuren waarvan alleen onze designer het geheim kent. Een merk dat originele, gezellige en chique esthetiek hoog in het vaandel draagt en zich tegelijkertijd inzet voor het milieu. We zijn er trots op dat we bedrijven een uitmuntende full service kunnen bieden: Vullen en personaliseren van kant-en-klare projecten - creatie van uw geur, ontwerp, met de hand gieten, aankleden, afwerken en verpakken van uw kaarsen en geurverspreiders - dankzij onze expertise op het gebied van lasergraveren, lasersnijden, vinylsnijden, foliestempelen en sublimeren. Premium geuren uit Grasse.

 1. TRILUXE B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  TRILUXE B.V. is een internationale, multi-product handelsonderneming gespecialiseerd in luxe en premium goederen, met een focus op de Europese markt. Wij worden geleid door een team met tientallen jaren ervaring in het opbouwen van relaties en bedrijven over de hele wereld, en streven ernaar om op lange termijn waarde op te bouwen voor onze zakenpartners, werknemers en dienstverlenende partners. Onze producten: - Verfijnde parfums - Wijnen en gedistilleerde dranken - Schoonheidsproducten - Horlogerie en accessoires - Autobanden. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 2. TAKAYAKA BOUTIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Ontdek de stimulerende en creatieve wereld van TAKAYAKA! Deel uw geurbelevingen! Gebruik MADE IN FRANCE parfums samengesteld met 100% natuurlijke en zuivere etherische oliën. Geef uw huis een extra warme uitstraling met sfeervolle kaarsen, olieverspreiders, eenvoudige, functionele, eenvoudig te bedienen en navulbare diffusers. Kies sfeervolle verstuivers om voor een persoonlijke touch in elk vertrek van uw woning of kantoor.

 3. EUROGIFTS BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  EuroGifts is de specialist in het personaliseren van relatiegeschenken en gadgets. Bedrukte pennen, bedrukte t-shirts en geborduurde polo's, bedrukte usb-sticks... slechts een paar producten van ons gamma van meer dan 20 000 bedrukte relatiegeschenken in alle prijsklasses. Goedkope weggevertjes tot heel stijlvolle design merkpennen. EuroGifts kan uw relatiegeschenken personaliseren met bedrukking van uw logo, borduring, gravure of doming. Wij verdelen onder andere de merken Sol's, Slazenger, Stilolinea, Stabila, Victorinox, Maglite, Bic, enz... Vraag nu uw gratis catalogus aan 244 pagina’s boordevol gepersonaliseerde relatiegeschenken. Schrijf u in op onze maandelijkse nieuwsbrief en u ontvangt meteen een waardebon van 25 euro korting.

 4. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Relatiegeschenken, platen van gietijzer, pannen, paellaschotels, pannen, anti-aanbakpannen, kastanjeovens, en koekenpannen. Het is gevestigd in Bila Tserkva, Kiev Region, Oekraïne.

 5. TOWELMED FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TOWELMED FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Badlakens. Het is tevens aanwezig in de sectoren reclamehanddoeken, en Relatiegeschenken. Het is gevestigd in Sarcelles, Frankrijk.

 6. SANKS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SANKS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Relatiegeschenken. Het is gevestigd in Epernay, Frankrijk.

 7. GOURMANDISES MÉDIÉVALES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOURMANDISES MÉDIÉVALES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Delicatessen, Voedingsspecialiteiten, Levensmiddelen - import-export, Relatiegeschenken, Delicatessen, Voedingsspecialiteiten, Levensmiddelen - import-export, en Delicatessen. Het is gevestigd in Provins, Frankrijk.

 8. THE FRENCH CAKE COMPANY

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THE FRENCH CAKE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Taarten en cakes - bakmix. Het is tevens aanwezig in de sectoren Relatiegeschenken, Relatiegeschenken, Relatiegeschenken, Custom made relatie- en zakengeschenken, en creatie van reclamevoorwerpen. Het is gevestigd in Braine-Le-Château, België.

 9. HORIZON CANDLES

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HORIZON CANDLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaarsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Relatiegeschenken, Paraffine, paraffine was, kaarsen in glazen, kaarsen op maat, Relatiegeschenken, kaarsen voor in huis, sfeerkaarsen, en vervaardiging van kaarsen. Het is gevestigd in Bagcilar, Turkije.

 10. BRINDES 360

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRINDES 360, is een Dienstverlener, en actief in de sector Relatiegeschenken. Het is tevens aanwezig in de sectoren reclameartikelen, merchandisingartikelen, diensten voor relatiegeschenken, reclamevoorwerpen, textielproducten, kantooraccessoires, verpersoonlijkt cadeau-artikel, persoonlijke pen, en accessoires voor in huis. Het is gevestigd in Faro, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Relatiegeschenken - Import export

Aantal resultaten

1.686 Bedrijven