• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • remmen- rembekrachtigingen en accessoires

Resultaten voor

Remmen- rembekrachtigingen en accessoires - Import export

 1. DERELI ELEKTROMAGNETIK FREN SANAYI DIS TIC LTD STI

  Turkije

  de firma Dereli Brake, opgericht in 1989, is een bekend merk in Turkije in de sector van Elektromagnetische remmen en koppelingen. Tegenwoordig hebben wij met een steeds groeiende visie en klantenkring sinds onze oprichting 32 jaar geleden en exporteren wij naar 41 landen. Wij hebben onze jaarlijkse productie verhoogd met ongeveer 35.000 eenheden zonder concessies te doen wat betreft ons kwaliteitsbeleid en door ons geproduceerde veerdrukremmen, stroomgevoede remmen, permanente magneet remmen en stroomgevoede koppelingen. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 2. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

  Duitsland

  Als oplossingsaanbieder ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt Kendrion innovatieve en hoogwaardige elektromagnetische en mechatronische systemen en componenten voor klanten uit de hele wereld.

 3. ASKU-SCHOLTEN GMBH

  Duitsland

 4. TÜSCHEN & ZIMMERMANN GMBH & CO KG

  Duitsland

 5. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TACOM AUTO PARTS CO.,LTD

  China

  Tacom is een kernonderneming die Auto Brake tot een leidende onderneming heeft gemaakt. Wij zijn gevestigd in het industriegebied van Anhui Ningguo, waar u bekende productie-basissen van rubberproducten in China vindt. Ningguo ligt in het zuidoosten van de provincie Anhui, bij Ningbo, Shanghai en de haven van Hangzhou, de directe snelweg zorgt voor efficiënt transport. Een hoog ontwikkelde industriële rubberketen en een goede geografische ligging zorgen ervoor dat ATBRAKE producten van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs kan bieden.

 2. AGRIEST

  Frankrijk

  AGRIEST is fabrikant en groothandelaar van reserveonderdelen die bestemd zijn voor constructeurs en distributeurs van landbouwinstallaties.Wij bieden een productgamma dat verspreid is over vijf polen: • Grondwerk: een gamma die het mogelijk maakt aan alle vereisten te beantwoorden voor de productie van materiaal voor grondwerk, met tandwerk, met schijf, inclusief een gamma van onderdelen van tungsteencarbide dat intern geproduceerd wordt.• Het transport: een gamma die alle onderdelen dekt die noodzakelijk zijn voor de productie van rolmateriaal, van een aanhangwagen tot de pulverisator via voederplaten of de trekcultivator (koppelingen, assen, verlichting, wielen, pijlveren, krukken, ophanging, remmen). • De afvoerluchtreiniging: een gamma die specifieke onderdelen bevat voor mengmesttanken en mestverspreiders zoals kettingen, kruisstukken, katrollen, kegels, prikrollen) • Koppeling en vorktanden.

 3. KNORR-BREMSE BENELUX

  België

  Knorr-Bremse is een toonaangevende fabrikant van rem- en on-board-systemen voor railvoertuigen. Tot het productspectrum behoren, naast complete remsystemen voor alle soorten van railvoertuigen, ook deursystemen, airconditioningsystemen, besturingscomponenten en ruitenwissers. Met productie-, verkoop- en servicevestigingen zijn wij in 25 landen over de hele wereld vertegenwoordigd. Producten voor railvoertuigen Tot het productspectrum behoren, naast complete remsystemen voor alle soorten van railvoertuigen, ook deursystemen, airconditioningssystemen, draaisteldiagnosesystemen, toiletten en ruitenwissers.

 4. MIKI PULLEY EUROPE AG

  Zwitserland

 5. EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS

  Spanje

 1. COSTH BRAKE PARTS

  Turkije

 2. PSK INDUSTRIAL SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 1. NAMTEK AUTOMOTIVE AND TRADE INC

  Turkije

 2. PAILLARD ESSIEUX / AXLES

  Frankrijk

 3. PPHU FUMO-OSTRZESZÓW SP. Z O.O.

  Polen

 4. VARIMAX AG

  Zwitserland

 5. SOCIETE INDUSTRIELLE D'APPLICATIONS MECANIQUES SIAM RINGSPANN

  Frankrijk

 6. UMIT AUTOMOTIVE

  Turkije

 7. BRMPARTS

  Turkije

 8. MOSTDIESEL OTOMOTIV SAN. TIC.

  Turkije

 1. CAN GROUP

  Turkije

 2. AGES AUTO

  Turkije

 3. TAIM JSC

  Wit Rusland

 4. X-PRESS SPARES LTD. & CO. KG

  Duitsland

 5. BBS YEDPAR ITHALAT IHRACAT

  Turkije

 6. FRENOS Y EMBRAGUES MOPRISA. S. L.

  Spanje

 7. LAFINTO AS

  Noorwegen

 8. FORAMAG

  Marokko

 9. MODULBAU NOLTE GMBH

  Duitsland

 10. EMCO DYNATORQ PVT.LTD.

  India