• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • remmen- rembekrachtigingen en accessoires

Resultaten voor

Remmen- rembekrachtigingen en accessoires - Import export

 1. DERELI ELEKTROMAGNETIK FREN SANAYI DIS TIC LTD STI

  Turkije

  Verified by Europages badge

  de firma Dereli Brake, opgericht in 1989, is een bekend merk in Turkije in de sector van Elektromagnetische remmen en koppelingen. Tegenwoordig hebben wij met een steeds groeiende visie en klantenkring sinds onze oprichting 32 jaar geleden en exporteren wij naar 41 landen. Wij hebben onze jaarlijkse productie verhoogd met ongeveer 35.000 eenheden zonder concessies te doen wat betreft ons kwaliteitsbeleid en door ons geproduceerde veerdrukremmen, stroomgevoede remmen, permanente magneet remmen en stroomgevoede koppelingen. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 2. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Als oplossingsaanbieder ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt Kendrion innovatieve en hoogwaardige elektromagnetische en mechatronische systemen en componenten voor klanten uit de hele wereld.

  Website Open In New icon
 3. ASKU-SCHOLTEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. TÜSCHEN & ZIMMERMANN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. TACOM AUTO PARTS CO.,LTD

  China

  Tacom is een kernonderneming die Auto Brake tot een leidende onderneming heeft gemaakt. Wij zijn gevestigd in het industriegebied van Anhui Ningguo, waar u bekende productie-basissen van rubberproducten in China vindt. Ningguo ligt in het zuidoosten van de provincie Anhui, bij Ningbo, Shanghai en de haven van Hangzhou, de directe snelweg zorgt voor efficiënt transport. Een hoog ontwikkelde industriële rubberketen en een goede geografische ligging zorgen ervoor dat ATBRAKE producten van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs kan bieden.

 2. AGRIEST

  Frankrijk

  AGRIEST is fabrikant en groothandelaar van reserveonderdelen die bestemd zijn voor constructeurs en distributeurs van landbouwinstallaties.Wij bieden een productgamma dat verspreid is over vijf polen: • Grondwerk: een gamma die het mogelijk maakt aan alle vereisten te beantwoorden voor de productie van materiaal voor grondwerk, met tandwerk, met schijf, inclusief een gamma van onderdelen van tungsteencarbide dat intern geproduceerd wordt.• Het transport: een gamma die alle onderdelen dekt die noodzakelijk zijn voor de productie van rolmateriaal, van een aanhangwagen tot de pulverisator via voederplaten of de trekcultivator (koppelingen, assen, verlichting, wielen, pijlveren, krukken, ophanging, remmen). • De afvoerluchtreiniging: een gamma die specifieke onderdelen bevat voor mengmesttanken en mestverspreiders zoals kettingen, kruisstukken, katrollen, kegels, prikrollen) • Koppeling en vorktanden.

 3. KNORR-BREMSE BENELUX

  België

  Knorr-Bremse is een toonaangevende fabrikant van rem- en on-board-systemen voor railvoertuigen. Tot het productspectrum behoren, naast complete remsystemen voor alle soorten van railvoertuigen, ook deursystemen, airconditioningsystemen, besturingscomponenten en ruitenwissers. Met productie-, verkoop- en servicevestigingen zijn wij in 25 landen over de hele wereld vertegenwoordigd. Producten voor railvoertuigen Tot het productspectrum behoren, naast complete remsystemen voor alle soorten van railvoertuigen, ook deursystemen, airconditioningssystemen, draaisteldiagnosesystemen, toiletten en ruitenwissers.

 4. MIKI PULLEY EUROPE AG

  Zwitserland

 5. EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS

  Spanje

 1. COSTH BRAKE PARTS

  Turkije

 2. PSK INDUSTRIAL SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 3. MOSTDIESEL OTOMOTIV SAN. TIC.

  Turkije

 4. UMIT AUTOMOTIVE

  Turkije

 5. PPHU FUMO-OSTRZESZÓW SP. Z O.O.

  Polen

 6. NAMTEK AUTOMOTIVE AND TRADE INC

  Turkije

 7. WARNER ELECTRIC EUROPE SAS

  Frankrijk

 8. VARIMAX AG

  Zwitserland

 9. SOCIETE INDUSTRIELLE D'APPLICATIONS MECANIQUES SIAM RINGSPANN

  Frankrijk

 10. CAN GROUP

  Turkije

 1. BRMPARTS

  Turkije

 2. PAILLARD ESSIEUX / AXLES

  Frankrijk

 3. EMCO DYNATORQ PVT.LTD.

  India

 4. YANCHENG ANTEC AUTO PARTS CO.,LTD

  China

 5. KLOFT RETARDER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 6. STOPFIX-BREMSE SCHRÖTER & CO GMBH

  Duitsland

 7. PROBRAKE GMBH

  Duitsland

 8. BREMBO SGL CARBON CERAMIC BRAKES GMBH

  Duitsland

 9. TELMA SA

  Duitsland

 10. AGES AUTO

  Turkije