• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • remmen- rembekrachtigingen en accessoires

Resultaten voor

Remmen- rembekrachtigingen en accessoires - Import export

 1. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als oplossingsaanbieder ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt Kendrion innovatieve en hoogwaardige elektromagnetische en mechatronische systemen en componenten voor klanten uit de hele wereld.

 2. BESCO AUTOMOTIVE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BESCO AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren remklemmen voor voertuigen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. ASKU-SCHOLTEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASKU-SCHOLTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 4. TACOM AUTO PARTS CO.,LTD

  China

  Tacom is een kernonderneming die Auto Brake tot een leidende onderneming heeft gemaakt. Wij zijn gevestigd in het industriegebied van Anhui Ningguo, waar u bekende productie-basissen van rubberproducten in China vindt. Ningguo ligt in het zuidoosten van de provincie Anhui, bij Ningbo, Shanghai en de haven van Hangzhou, de directe snelweg zorgt voor efficiënt transport. Een hoog ontwikkelde industriële rubberketen en een goede geografische ligging zorgen ervoor dat ATBRAKE producten van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs kan bieden.

 5. AGRIEST

  Frankrijk

  AGRIEST is fabrikant en groothandelaar van reserveonderdelen die bestemd zijn voor constructeurs en distributeurs van landbouwinstallaties.Wij bieden een productgamma dat verspreid is over vijf polen: • Grondwerk: een gamma die het mogelijk maakt aan alle vereisten te beantwoorden voor de productie van materiaal voor grondwerk, met tandwerk, met schijf, inclusief een gamma van onderdelen van tungsteencarbide dat intern geproduceerd wordt.• Het transport: een gamma die alle onderdelen dekt die noodzakelijk zijn voor de productie van rolmateriaal, van een aanhangwagen tot de pulverisator via voederplaten of de trekcultivator (koppelingen, assen, verlichting, wielen, pijlveren, krukken, ophanging, remmen). • De afvoerluchtreiniging: een gamma die specifieke onderdelen bevat voor mengmesttanken en mestverspreiders zoals kettingen, kruisstukken, katrollen, kegels, prikrollen) • Koppeling en vorktanden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KNORR-BREMSE BENELUX

  België

  Knorr-Bremse is een toonaangevende fabrikant van rem- en on-board-systemen voor railvoertuigen. Tot het productspectrum behoren, naast complete remsystemen voor alle soorten van railvoertuigen, ook deursystemen, airconditioningsystemen, besturingscomponenten en ruitenwissers. Met productie-, verkoop- en servicevestigingen zijn wij in 25 landen over de hele wereld vertegenwoordigd. Producten voor railvoertuigen Tot het productspectrum behoren, naast complete remsystemen voor alle soorten van railvoertuigen, ook deursystemen, airconditioningssystemen, draaisteldiagnosesystemen, toiletten en ruitenwissers.

 2. MIKI PULLEY EUROPE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf MIKI PULLEY EUROPE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, veiligheidsremmen, askoppelingen, flexibele afdichtingen voor overbrenging, en Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is gevestigd in Schaffhausen, Zwitserland.

 3. EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS

  Spanje

  Het bedrijf EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische koppelingen, Mechanische koppelingen, elektromagnetische remmen, en remmen en koppelingen. Het is gevestigd in Castellar Del Valles, Spanje.

 4. TÜSCHEN & ZIMMERMANN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf TÜSCHEN & ZIMMERMANN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is gevestigd in Lennestadt, Duitsland.

 5. COSTH BRAKE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf COSTH BRAKE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. SOCIETE INDUSTRIELLE D'APPLICATIONS MECANIQUES SIAM RINGSPANN

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE INDUSTRIELLE D'APPLICATIONS MECANIQUES SIAM RINGSPANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, koppelingssysteem, snelle verbindingsstukken, rem, en Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 2. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Rubberen fittings, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, hydraulische pompen, Rubberen fittings, en solenoïdes. Het is gevestigd in Falkensee, Duitsland.

 1. BRMPARTS

  Turkije

  Het bedrijf BRMPARTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor remmen, remklemmen voor voertuigen, en reparatie van remmen. Het is gevestigd in Karatay, Turkije.

 2. PPHU FUMO-OSTRZESZÓW SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PPHU FUMO-OSTRZESZÓW SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, Elektromotoren en onderdelen, onderdelen voor koppelingen, remmen en koppelingen, Koppelingen, en Elektromotoren en onderdelen. Het is gevestigd in Ostrzeszów, Polen.

 3. MOSTDIESEL OTOMOTIV SAN. TIC.

  Turkije

  Het bedrijf MOSTDIESEL OTOMOTIV SAN. TIC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is gevestigd in Selcuklu / Konya, Turkije.

 4. SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH)

  Turkije

  Het bedrijf SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH), is een Multi-Category, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Onderdelen voor vrachtwagens, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Onderdelen voor vrachtwagens, Remzadels, en Reserveonderdelen vrachtwagens. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. WARNER ELECTRIC EUROPE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf WARNER ELECTRIC EUROPE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, Koppelingen, en mechanische krachtoverbrengingen. Het is gevestigd in St Barthelemy D'anjou Cedex, Frankrijk.

 6. UMIT AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf UMIT AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen, sensoren, luchtveren, en watertank. Het is gevestigd in KONYA, Turkije.

 7. CAN GROUP

  Turkije

  Het bedrijf CAN GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren abs pulsringen, remmen en koppelingen, nokkenassen, en nieuwe reserveonderdelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. NAMTEK AUTOMOTIVE AND TRADE INC

  Turkije

  Het bedrijf NAMTEK AUTOMOTIVE AND TRADE INC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren veringen voor remmen, en u-bout. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 1. VARIMAX AG

  Zwitserland

  Het bedrijf VARIMAX AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandwieldrijfwerken, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Remmen voor voertuigen, Reductiemotoren, Tandwieldrijfwerken, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Remmen voor voertuigen, en Reductiemotoren. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

 2. SERSA GROUP AG (SCHWEIZ)

  Zwitserland

  Het bedrijf SERSA GROUP AG (SCHWEIZ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, en Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 3. MODULBAU NOLTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MODULBAU NOLTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Loodgieterij - industrieel, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Metaalconstructies - licht, Loodgieterij - industrieel, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, en Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Wernigerode, Duitsland.

 4. KNOTT HANDELSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf KNOTT HANDELSGES.M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Wielassen voor voertuigen, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. KFZ-ERSATZTEILE DONNER

  Duitsland

  Het bedrijf KFZ-ERSATZTEILE DONNER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Garages en benzinestations - materialen en installaties, Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Garages en benzinestations - materialen en installaties, Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen. Het is gevestigd in Hardthausen, Duitsland.

 6. GÖHMANN & CO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GÖHMANN & CO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Voertuigen - mechanische onderdelen, Metaalconstructies - licht, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Moers, Duitsland.

 7. FRENOS Y EMBRAGUES MOPRISA. S. L.

  Spanje

  Het bedrijf FRENOS Y EMBRAGUES MOPRISA. S. L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren oliefilters voor auto's, en koppelingen voor auto's. Het is gevestigd in Logroño, Spanje.

 8. YANCHENG ANTEC AUTO PARTS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf YANCHENG ANTEC AUTO PARTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, remvoeringen, koppeling, en Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is gevestigd in Yancheng, China.

 9. LAFINTO AS

  Noorwegen

  Het bedrijf LAFINTO AS, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snelheidsvariatoren en -reductoren, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Koppelingen, Banden en accessoires, Snelheidsvariatoren en -reductoren, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Koppelingen, en Banden en accessoires. Het is gevestigd in Gressvik, Noorwegen.

 10. EMCO DYNATORQ PVT.LTD.

  India

  Het bedrijf EMCO DYNATORQ PVT.LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is gevestigd in Thane West, India.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis