• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rijst

Resultaten voor

Rijst - Import export

 1. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Somani is een Portugese textielfabrikant die werd opgericht in 1986.WIJ ZIJN een verticaal georganiseerd bedrijf dat alle fasen van de productieketen beheerst. Van de stofproductie (geweven, gebreid, fleece en badstof) tot de afwerking, borduren, quilten en bedrukken, we bieden onze klanten een volledig op maat gemaakte kledingservice. Somani produceert voor 3 bedrijfssegmenten Handdoeken en huishoudelijke producten, kleding - Dames, Kinder- en baby- en kinderverzorgingsproducten (accessoires, decoratie, bed-, bad- en babykleding) In Babykleding en kinderverzorgingsproducten bieden we een unieke service. In dit segment werken we 360º en produceren we van accessoires, knuffels, decoratie tot kleding, een breed scala aan producten met de mogelijkheid om verschillende stoffen, technieken en producten te coördineren onder hetzelfde verhaal/concept. Somani heeft een intern ontwerpteam dat voortdurend werkt aan nieuwe materialen, stoffen, vormen en producten, om klanten te helpen geïntegreerde en gecoördineerde collecties samen te stellen. Duurzaamheid zit ingebakken in al onze activiteiten, processen en strategieën.We verwerpen sociale of greenwashing praktijken en geven prioriteit aan het leveren van economische waarde samen met onze toewijding aan People, Planet, Community Support, Innovatie en Governance. Somani onderzoekt en gebruikt duurzame grondstoffen, waaronder gerecyclede en biologische garens, met certificeringen zoals GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC en Oeko-tex Standard 100. We verminderen de impact van onze productie om biodiversiteit te bevorderen.

 2. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar is een groothandelaar in levensmiddelen uit Polen met al bijna 30 jaar ervaring. Wij leveren onze producten aan diverse industrieën zoals supermarkten, restaurants, bedrijven met uiteenlopende profielen, instellingen en particulieren. Wij streven ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren tegen de beste prijs om 100 % klanttevredenheid te bereiken. Wij bieden dan ook een breed assortiment van uitmuntende levensmiddelen. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Pasta, •Bereid en ingemaakt vlees, •Granen, •Diverse types meel, •Zuivelproducten, •Suiker, •Specerijen en kruiden, ontdek meer over ons assortiment op onze website! Wij zorgen voor: •Snelle uitvoer van bestellingen, •Aantrekkelijke prijzen, •Een breed assortiment, •Wereldwijde levering Onze producten worden geïmporteerd van betrouwbare leveranciers en plaatselijke landbouwbedrijven voor de beste kwaliteit met optimale smaak. Met ons zet u een uniek smaak op tafel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

 4. NATURELL AB

  Zweden

  Verified by europages badge

  Bij Naturell AB hebben we biologische voeding tot norm verheven. Wij zijn overtuigd van een wereld waarin 100% biologisch voedsel de standaard is. Als specialist in biologische voeding bieden wij producten van hoge kwaliteit. Zo zijn we langzaam maar zeker opgeklommen tot het toonaangevende bedrijf op het gebied van biologische voeding. Maar we doen veel meer dan alleen biologische gezondheidsvoeding in bulk verkopen. Wij bieden alleen volledig biologische producten aan. In totaal verkopen wij als groothandel in biologische levensmiddelen meer dan 1000 verschillende biologische producten. Deze producten worden geproduceerd door onze eigen biologische boeren en producenten. Ons biologisch netwerk reikt over de hele wereld.Wij streven ernaar onze producten zo dicht mogelijk bij huis te krijgen om het transport tot een minimum te beperken.Onze producten zijn: Amandelnoten, paranoten, cashewnoten, kokosnoten, hazelnoten, hazelnootpasta, geroosterde hazelnoten, pinda's, geblancheerde pinda's, pecannoten, pijnboompitten, pistachenoten, walnoten. Meel, Amandelmeel, Pijlwortel, Gerstmeel, Boekweitmeel, Cassavemeel, Kuikenerwtenmeel, Kokosmeel, Maïsmeel, Hazelnootmeel, Havermeel, Aardappelzetmeel, Quinoameel, Rijstmeel, Roggemeel, Speltmeel, Tapiocazetmeel, Teffmeel, Tarwemeel. Suiker en zoetstoffen, Agavesiroop, Gerstmoutextractpoeder, Gerstmoutstroop, Bietsuikerstroop, Rietsuiker, Kokossuiker, Maïsglucosepoeder, Maïsmoutstroop, Honing EKO Melange, Ahornsiroop, Palmsuiker, Suikerrietpoeder, Rijststroop, Tarwestroop, Tapioca Stroop, Tapioca Maltodextrine. Rijst, Basmati-rijst, Arborio-rijst...

 5. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Sinds 2018 is de firma Boulevard BENIN gespecialiseerd in de volgende gebieden: Landbouwbedrijf; Productie van en handel in landbouwproducten; handelsvertegenwoordiging, IC-technologie partnerschap en diensten. De onderneming is gevestigd in Benin en haar belangrijkste activiteit is de export en import van grondstoffen en fabricaten. Er zijn meer dan 300 landbouwersorganisaties verspreid over heel Benin. Wij leggen ons toe op het opstarten, ontwikkelen, plannen en uitvoeren van landbouwprojecten voor de massaproductie van producten zoals cashewnoten; sojabonen; cashewnoten; sesamzaad; aardnoten; katoenzaad; gierst; mais; peper; knoflook; ui enz. vooral op het Benins grondgebied. Wij staan algemeen bekend voor onze efficiëntie, ons dynamisme en onze reactiviteit. Onze kwaliteit-prijsverhouding en onberispelijke klantenservice zijn onze belangrijkste troeven. Bij onze activiteiten leven wij de bepalingen van de OHADA Uniform Act strikt na. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EXOTIC CITY

  België

  Verified by europages badge

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 2. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SoleilFOOD is een familiebedrijf met als hoofdtaak het serveren van gastronomie, met name de oosterse keuken. Typisch oosters eten, falafel, hummus en andere producten uit de vegetarische keuken. Ons bedrijf is IFS Broker gecertificeerd en we kopen onze producten alleen in bij gecertificeerde leveranciers. Klantgerichtheid: De tevredenheid van onze klanten is onze topprioriteit. Daarom hechten we veel belang aan de beste kwaliteit van onze producten, adequaat advies en redelijke prijzen, productie van hummus en falafel, maar ook sauzen en dipsauzen, gastronomie en catering, groothandel en wederverkopers van peulvruchten en tahini. Wat logistiek betreft, proberen we volledige containers te importeren en onnodige transporten te vermijden. Productveiligheidscultuur: Veilige producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de eisen van onze klanten en aan de voedselvoorschriften zijn fundamentele waarden voor ons. We houden ons compromisloos aan deze doelen voor alle producten die door ons worden verhandeld. Een overeenkomstige cultuur van productveiligheid is een natuurlijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Elke medewerker in het bedrijf is zich ervan bewust dat de veiligheid van de producten altijd op de eerste plaats komt. we moedigen onze medewerkers aan om dit consequent door te voeren. Als je een cateraar, producent van kikkererwtenpuree (hummus) en falafel, of wederverkoper van een

 3. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij Bikoula Complexe International Consultings Sarl, een Frans bedrijf gespecialiseerd in het faciliteren van overeenkomsten en het handelsverkeer tussen westerse partners en hun openbare en particuliere Afrikaanse partners. Wij vormen de link tussen Afrika en het Westen, als interface voor bedrijven die zich op het Afrikaanse continent willen vestigen. Onze belofte naar u bestaat uit het vereenvoudigen van het contact met economische partners, zowel particuliere als openbare bedrijven, door de best mogelijke benadering en aanpak en het slagen van uw projecten te garanderen. Naast deze activiteit die de kern van ons bedrijf vormt, spelen wij een belangrijke rol binnen de handel van levensmiddelen en grondstoffen. Onze verbintenis richt zich op de import en de export van de beste producten voor onze partnerklanten in Europa, Amerika, Rusland en Azië. De zorgvuldige selectie van onze leveranciers via de kwaliteit van hun producten getuigt van onze serieuze aanpak en onze verbintenis met betrekking tot de kwaliteit en de tevredenheid van onze partners. Bouw aan de toekomst van uw onderenemingen in Afrika met Bikoula Complexe International Consultings Sarl, uw onmisbare partner om uw ambities om te zetten in succes. Onze expertise is gebaseerd op een netwerk van ervaren medewekers voor een begeleiding in de privé, openbare sector, evenals projectleiders. Dit team heeft een grondige kennis van de Afrikaanse markt.

 4. M-S SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  M.S. Services is opgericht door doorgewinterde ondernemers en belichaamt de visie van een betrouwbare groothandel die sinds 2000 stevig in de markt is verankerd. Onze toewijding aan kwaliteit en productdiversiteit blijft onwrikbaar, omdat we ons bewust zijn van de steeds veranderende behoeften van onze klanten in de agrofoodsector. Als ervaren groothandelaar en distributeur zijn we ver buiten de landsgrenzen actief. We zijn er trots op dat we bedrijven op wereldwijde schaal van dienst kunnen zijn en een betrouwbare levering zonder verrassingen kunnen garanderen. Onze expertise ligt vooral op het vlak van vlees en zeevruchten, waar we uitblinken in het leveren van verse producten van topkwaliteit. Met M.S. Services kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf in handen is van een betrouwbare partner, waar uitmuntendheid een constante is. Neem gerust contact met ons op voor vragen of verzoeken om informatie.

 5. SARL NOOH AS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Bij N.O.O.H. ASAS, zijn we er trots op dat we je een uitzonderlijke culinaire ervaring kunnen bieden.. Onze passie voor eersteklas zonnebloemoliën drijft ons ertoe om op zoek te gaan naar de meest exquise bronnen van over de hele wereld. Ontdek de essentie van culinaire perfectie met onze zorgvuldig geselecteerde zonnebloemoliën. Onze toewijding aan de natuur is kwaliteit. In het hart van N.O.O.H. ASligt een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.. Wij geloven dat de natuur ons kostbare schatten biedt. Compromisloze kwaliteit: Elke druppel van onze zonnebloemolie is het resultaat van een combinatie van passie en kwaliteit. We selecteren zorgvuldig de beste zonnebloempitten om 100% pure olie te produceren, zonder toevoegingen of wijzigingen. Wij geloven in duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Ons productieproces is ontworpen om onze impact op de planeet te minimaliseren. Van onze verantwoorde landbouwpraktijken tot onze milieuvriendelijke verpakking, we investeren in een betere toekomst. Onze partnerschappen met lokale en internationale producenten zijn gebaseerd op ethische principes. We streven naar eerlijke en rechtvaardige arbeidsomstandigheden. Elke partij olie ondergaat strenge kwaliteitstests om elke keer weer een compromisloos product te garanderen.

 1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

 2. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, uw betrouwbare partner te Cergy, gespecialiseerd in handelsoplossingen voor een gevarieerd assortiment producten. Wij zijn gespecialiseerd in de handel van aardolieproducten evenals in ICUMSA 45 suiker uit Brazilië, plantaardige oliën zoals zonnebloemolie, sojaolie, koolzaadolie, maïsolie, olijfolie maar ook rijst uit Thailand, Vietnam of Cambodja. Ons aanbod omvat tevens tarwe, maïs en overige producten op aanvraag. Wij hebben een gedegen ervaring en kunnen bogen op onze expertise waardoor we door de jaren heen betrouwbare samenwerkingen hebben opgebouwd met erkende en betrouwbare leveranciers binnen de levensmiddelensector en overige. Wij zetten ons in voor persoonlijke en professionele service om aan uw specifieke vragen te voldoen op het gebied van handel in levensmiddelen. Onze teams staan er klaar voor om al uw vragen te beantwoorden.

 1. JAGDAMBA IMPEX

  India

  Verified by europages badge

  Jagdamba Impex is een bekende naam in de landbouwproducten. Onze belangrijkste producten zijn rijst, suiker, maïs, gierst, tarwe enz We hebben onze eigen contractteelt om de klant de beste kwaliteit en prijs te bieden Wij zorgen voor onze rijst, granen en granen vanaf de teelt, verpakking en levering bij de klant voor de deur We zijn in staat om elke hoeveelheid te behandelen en de levering in elke haven ter wereld te geven Onder de Verse Groenten leveren wij Verse Gember en Knoflook

 2. SML IMPORT EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SML IMPORT EXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rijst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Verpakking - kunststof, Gedroogde vruchten, Fruit - gedroogd, Aziatische keukens, langkorrelrijst, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, thaïse rijst, en plastic doos. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 3. OSBEN EXPORT-IMPORT BROKER

  Duitsland

  Osben Export-Import Broker is ontworpen om exporteurs en importeurs van producten wereldwijd met elkaar in contact te brengen. Wij zijn import-export makelaars en sourcing agenten. De producten die wij vertegenwoordigen zijn katoen, sojabonen, maïs, tarwe, suiker, cement, rijst, ureum, cashewnoten, cacao, grondstoffen en industriële machines. Wij kunnen u ook helpen met de aanschaf van andere producten die hier niet vermeld staan. Om inlichtingen in te winnen over onze producten en andere producten die hier niet vermeld staan, gelieve mij wat meer details te bezorgen op het briefhoofd van uw bedrijf zodat wij uw aanvraag kunnen verwerken en de beste prijzen voor u kunnen krijgen. 1. Type goederen.2. Hoeveelheid goederen. 3. Elke andere kwaliteitsspecificatie. 4. Plaats van levering. 5. Type verpakking (PP, vlies of jute). 6. Verpakkingsgrootte (50kg, 40kg, 25 kg voor enkele verpakking OF 10, 5, 2, 1 kg voor dubbele verpakking). 7. Prijzen af fabriek of TWO. 8. Inspectiemethode op de plaats van lading (inspectie door eigen agent OF door een derde [SGS/BV/elke andere instantie] op kosten van de koper/verkoper.). 9. Betalingstermijn zodra de prijs in orde is (LC op zicht OF 30 % aanbetaling, 70 % op de laaddocumenten). Bevestig deze gegevens met de gegevens van uw bedrijf en laat mij de tarieven voor u opvragen.

 4. RISERIA PASINI SRL

  Italië

  De Riseria Pasini werd opgericht in 1948 in het dorp Villa Garibaldi, in het midden van de rijstvelden van Mantua. Dankzij de gemaakte investeringen kan de onderneming vandaag alle grote rijstsoorten behandelen (arborio, carnaroli, vialone nano, ribe, gewone en Thaise rijst) en product van zeer hoge kwaliteit bieden. De productiecapaciteit bedraagt ongeveer 480.000 kwintaal Padierijst per jaar. De rijst kan worden verpakt in zakken van 1, 5 en 25 kg, 1 kg vacuüm, big bag of in een tankwagen worden geladen.

 5. BOOST NUTRITION

  België

  BOOST NUTRITION heeft zich gespecialiseerd in het verwerken en commercialiseren van rijst. Boost Nutrition produceert en verwerkt een uitgebreid rijstgamma: rond-, medium –en langgraanrijst, breukrijst en specialiteiten zoals Basmati , geparfumeerde Thai rijst, wilde rijst. Of het nu gaat om geslepen, parboiled, zilvervliesrijst, snelkook-rijst, Boost Nutrition CV garandeert altijd de kwaliteit die aan de verwachtingen van de klant beantwoordt. Boost Nutrition CV produceert bovendien rijstbloem, gries, grits, breuk en rijstvlokken. Onze producten zijn zowel voor kleinhandel, als voor voedingsindustrie en catering bestemd.Afhankelijk van het type klant en soort product beschikt Boost Nutrition CV over een brede waaier van verpakkingen die zowel onder eigen merk als het merk van klant kunnen worden verpakt. Voor industrieel gebruik wordt de rijst in bulk geleverd of in eenheden van 25kg tot 1 ton verpakt.

 6. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

  Rusland

  Wij zijn een fabrikant en exporteur van rijst uit Rusland: LANGE GRAANRIJST, RONDE GRAANRIJST en RIJSTBLOEM.Onze zwarte rijst en rode rijst zijn smakelijke superfoods, kruimelig en goed voor risotto.Ze hebben een hoog gehalte aan antioxidanten.Onze bruine rijst is ongepolijst, goed voor de gezondheid.Ongepolijste rijst kan worden ontkiemd.Het behoudt een maximum aan voedingsstoffen.Wij produceren verschillende soorten witte rijst: plakkerig en kruimelig voor pilaf.We hebben meer dan 20 nieuwe rijstvariëteiten gemaakt.Wij zijn het leidende bedrijf in Rusland in het creëren van nieuwe rijstvariëteiten.We verbouwen rijst op vruchtbare gronden in het zuiden van Rusland en gebruiken 2-3 keer minder kunstmest dan de belangrijkste rijstteeltlanden. Dat maakt onze rijst gezonder.Onze belangrijkste activiteit is Food - import-export en GROOTHANDEL VAN RIJST.We doen echter ook zaken in de detailhandel.Wij exporteren verschillende soorten RIJSTBLOEM gemaakt van zwarte rijst, rode rijst, witte rijst en bruine rijst.Zwarte en rode rijstmeel zijn rijk aan antioxidanten en maken uw bakkerij superfood.

 7. FERRON GABRIELE E MAURIZIO S.R.L.

  Italië

  La Riseria Ferron is een verkoop- en handelspunt voor rijst en rijstproducten. Rijst is van nature glutenvrij en daarom geschikt voor mensen met coeliakie. La Riseria is opgenomen in de gids van de Italiaanse Coeliakie Vereniging als eetgelegenheid, omdat het een scala aan glutenvrije voorgerechten en desserts aanbiedt. De geselecteerde producten van het gebied van oorsprong zijn Riso Nano Vialone Veronese IGP en Riso Carnaroli.

 8. RISO NUVOLA SNC

  Italië

  Riso Nuvola is ontstaan in Castel D'Ario (MN), de stad die bekend is voor zijn 'risotto alla pilota', en is bedoeld om de plaatselijke producten meer bekendheid te geven. Een in een stadsgebied gekweekte, geproduceerde en verwerkte rijst naar het voorbeeld van de vroegere kwekers in Mantova, die vervolgens in zakken werd verpakt en te koop werd aangeboden op de markt van de plaatselijke rijstpellerij: Riso Nuvola snc.

 1. SCHEPENS & CO

  België

  Schepens & co is een wereldwijde, onafhankelijke rijst-makelaar gevestigd in Antwerpen.

 2. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Rijst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Suiker, biologische rijst, en Suiker. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. RISERIA RONCAIA ROMANO DI RONCAIA ROBERTO E PAOLO ANDREA SNC

  Italië

  Het bedrijf RISERIA RONCAIA ROMANO DI RONCAIA ROBERTO E PAOLO ANDREA SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rijst. Het is tevens aanwezig in de sectoren rondkorrelrijst, arboriorijst, en oorsprongrijst. Het is gevestigd in Roncoferraro, Italië.

 4. FAYOL IMPORT EXPORT

  Frankrijk

  Het bedrijf FAYOL IMPORT EXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rijst, Suiker, Rijst, Suiker, meel, en palmolie. Het is gevestigd in Fargues-Saint-Hilaire, Frankrijk.

 5. CASCINA ALBERONA

  Italië

  Het bedrijf CASCINA ALBERONA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rijst. Het is tevens aanwezig in de sectoren risotto, carnaroli rijst, en arboriorijst. Het is gevestigd in Mortara, Italië.

 6. TENUTA CASTELLO AZ. AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf TENUTA CASTELLO AZ. AGRICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rijst. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische rijst. Het is gevestigd in Desana, Italië.

 7. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf AYER TOHUMCULUK LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rijst. Het is tevens aanwezig in de sectoren durumtarwe, Harde tarwe, gerst, en tarwezaad. Het is gevestigd in Gönen, Turkije.

 8. RISO MARATELLI 1914 S.R.L.S.

  Italië

  Het bedrijf RISO MARATELLI 1914 S.R.L.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Rijst. Het is tevens aanwezig in de sectoren risotto, en voedingsproduct. Het is gevestigd in Asigliano Vercellese, Italië.

 9. GLORIA ALLÉLUIA IMPORT EXPORT SARL

  Benin

  Het bedrijf GLORIA ALLÉLUIA IMPORT EXPORT SARL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rijst. Het is tevens aanwezig in de sectoren cashewnoten, indische rijst, sesamzaad, en palmolie. Het is gevestigd in Cotonou, Benin.

 10. JELS PRODUCTOS

  Spanje

  Het bedrijf JELS PRODUCTOS, is een Distributeur, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Import-export - levensmiddelen, Peulvruchten, Olijfolie, rijst, Import-export - levensmiddelen, en Peulvruchten. Het is gevestigd in Torrejon De La Calzada, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis