• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rijst

Resultaten voor

Rijst - Import export

 1. MADAR

  Polen

  MaDar is een groothandelaar in levensmiddelen uit Polen met al bijna 30 jaar ervaring. Wij leveren onze producten aan diverse industrieën zoals supermarkten, restaurants, bedrijven met uiteenlopende profielen, instellingen en particulieren. Wij streven ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren tegen de beste prijs om 100 % klanttevredenheid te bereiken. Wij bieden dan ook een breed assortiment van uitmuntende levensmiddelen. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Pasta, •Bereid en ingemaakt vlees, •Granen, •Diverse types meel, •Zuivelproducten, •Suiker, •Specerijen en kruiden, ontdek meer over ons assortiment op onze website! Wij zorgen voor: •Snelle uitvoer van bestellingen, •Aantrekkelijke prijzen, •Een breed assortiment, •Wereldwijde levering Onze producten worden geïmporteerd van betrouwbare leveranciers en plaatselijke landbouwbedrijven voor de beste kwaliteit met optimale smaak. Met ons zet u een uniek smaak op tafel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. AKTÜRK GROUP

  Turkije

  AKTÜRK GROUP is in 1970 met zijn activiteiten in de levensmiddelensector begonnen in Midyat, Mardin, en heeft zijn halve eeuw durende avontuur van groot- en kleinhandelsactiviteiten voortgezet door in 1992 naar Gaziantep te verhuizen, vanwege de strategische ligging. De Aktürk Groep exporteert zijn producten naar ongeveer 40 landen met een stabiele groei sinds zijn oprichting, en blijft zich elke dag ontwikkelen en groeien met de energie van zijn jong team en kan op wereldschaal produceren met zijn faciliteiten gevestigd op een oppervlakte van 50.000 m2 in Gaziantep. AKTÜRK GROUP heeft een hoge klanttevredenheid bereikt op alle markten waar zij actief is geweest. Het bedrijf biedt merken aan voor mobiele telefoons, tablets, computers en slimme horloges in de elektronicasector; thee, instantkoffie, rijst en hete peper in de levensmiddelensector; babyluier, luier voor patiënten, maxi pad en vochtige doekjes in de gezondheidssector. De Aktürk Groep wil de leider zijn van de ontwikkeling en de innovaties in de sector, door gebruik te maken van efficiënte, kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke werkingssystemen met zijn productiefaciliteiten met de hoogste capaciteit en technologie van zijn sector. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. NATURELL AB

  Zweden

  Bij Naturell AB hebben we biologische voeding tot norm verheven. Wij zijn overtuigd van een wereld waarin 100% biologisch voedsel de standaard is. Als specialist in biologische voeding bieden wij producten van hoge kwaliteit. Zo zijn we langzaam maar zeker opgeklommen tot het toonaangevende bedrijf op het gebied van biologische voeding. Maar we doen veel meer dan alleen biologische gezondheidsvoeding in bulk verkopen. Wij bieden alleen volledig biologische producten aan. In totaal verkopen wij als groothandel in biologische levensmiddelen meer dan 1000 verschillende biologische producten. Deze producten worden geproduceerd door onze eigen biologische boeren en producenten. Ons biologisch netwerk reikt over de hele wereld.Wij streven ernaar onze producten zo dicht mogelijk bij huis te krijgen om het transport tot een minimum te beperken.Onze producten zijn: Amandelnoten, paranoten, cashewnoten, kokosnoten, hazelnoten, hazelnootpasta, geroosterde hazelnoten, pinda's, geblancheerde pinda's, pecannoten, pijnboompitten, pistachenoten, walnoten. Meel, Amandelmeel, Pijlwortel, Gerstmeel, Boekweitmeel, Cassavemeel, Kuikenerwtenmeel, Kokosmeel, Maïsmeel, Hazelnootmeel, Havermeel, Aardappelzetmeel, Quinoameel, Rijstmeel, Roggemeel, Speltmeel, Tapiocazetmeel, Teffmeel, Tarwemeel. Suiker en zoetstoffen, Agavesiroop, Gerstmoutextractpoeder, Gerstmoutstroop, Bietsuikerstroop, Rietsuiker, Kokossuiker, Maïsglucosepoeder, Maïsmoutstroop, Honing EKO Melange, Ahornsiroop, Palmsuiker, Suikerrietpoeder, Rijststroop, Tarwestroop, Tapioca Stroop, Tapioca Maltodextrine. Rijst, Basmati-rijst, Arborio-rijst...

 4. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Nederland

  Flog Import & Export GMBH is gespecialiseerd in de groothandelslevering van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, dranken en lifestyleproducten naar vele landen. We zijn nu een van de snelstgroeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. We creëren enorme handelsmogelijkheden in de Europese landen, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. In tegenstelling tot onze naamgenoot, zijn de prachtproducten waarin we handelen populaire merkproducten voor kruidenierswaren en cosmetica die de schappen van supermarkten en foodserviceproviders domineren. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: Dranken en energiedranken, chocolade, koffie, babymelkpoeder, bonen en granen, rijst, suiker, houtproducten, verse groenten, granen, papier… Deze status hebben we bereikt dankzij een voorbeeldige klantenondersteuning, snelheid en betrouwbaarheid van levering, een vergaande belofte van de wereldwijde grondstoffenmarkt, verworven door jarenlange ervaring in de sourcing en distributie van merkproducten over de hele wereld en een grondige combinatie van de groeiende en veelbelovende opportunities uit het Verre Oosten. Ons managementteam is verantwoordelijk voor het bevorderen en handhaven van deze cultuur in het hele bedrijf en werkt daartoe collectief en voortdurend samen als beheersorgaan. De uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten met integriteit en hoge ethische normen, en het bevorderen van een omgeving van wederzijds respect voor alle medewerkers is een absolute voorwaarde voor ons continue succes. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. MIR HAN BAU GMBH.

  Nederland

  Mir Han Bau GmbH is gespecialiseerd in de groothandel van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, algemene handelsproducten en lifestyleproducten naar talrijke landen. Door de toenemende vraag naar westerse voedingsmiddelen en kruidenierswaren in bijna elk Europees land zijn we uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. Ons succes kan worden toegeschreven aan onze uitzonderlijke klantenservice, snelle en betrouwbare toeleveringsketen en uitgebreide kennis van de wereldwijde grondstoffenmarkt.Met onze jarenlange ervaring in het sourcen en distribueren van merkproducten over de hele wereld hebben we een uitgebreide kennis van de industrie ontwikkeld. Daarnaast heeft ons strategisch partnerschap met de groeiende en volwassen markten in het Verre Oosten onze positie verder versterkt. Bij Mir Han Bau GmbH zijn we er trots op dat we merkproducten van hoge kwaliteit leveren en voldoen aan de eisen van de wereldwijde handel. We zijn vastbesloten om onze voorbeeldige klantenservice te handhaven, te zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen en in te spelen op kansen in de steeds groeiende markt voor voedingsmiddelen en kruidenierswaren in westerse stijl.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Sinds 2018 is de firma Boulevard BENIN gespecialiseerd in de volgende gebieden: Landbouwbedrijf; Productie van en handel in landbouwproducten; handelsvertegenwoordiging, IC-technologie partnerschap en diensten. De onderneming is gevestigd in Benin en haar belangrijkste activiteit is de export en import van grondstoffen en fabricaten. Er zijn meer dan 300 landbouwersorganisaties verspreid over heel Benin. Wij leggen ons toe op het opstarten, ontwikkelen, plannen en uitvoeren van landbouwprojecten voor de massaproductie van producten zoals cashewnoten; sojabonen; cashewnoten; sesamzaad; aardnoten; katoenzaad; gierst; mais; peper; knoflook; ui enz. vooral op het Benins grondgebied. Wij staan algemeen bekend voor onze efficiëntie, ons dynamisme en onze reactiviteit. Onze kwaliteit-prijsverhouding en onberispelijke klantenservice zijn onze belangrijkste troeven. Bij onze activiteiten leven wij de bepalingen van de OHADA Uniform Act strikt na. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. EXOTIC CITY

  België

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 3. OSBEN EXPORT-IMPORT BROKER

  Duitsland

  Osben Export-Import Broker is ontworpen om exporteurs en importeurs van producten wereldwijd met elkaar in contact te brengen. Wij zijn import-export makelaars en sourcing agenten. De producten die wij vertegenwoordigen zijn katoen, sojabonen, maïs, tarwe, suiker, cement, rijst, ureum, cashewnoten, cacao, grondstoffen en industriële machines. Wij kunnen u ook helpen met de aanschaf van andere producten die hier niet vermeld staan. Om inlichtingen in te winnen over onze producten en andere producten die hier niet vermeld staan, gelieve mij wat meer details te bezorgen op het briefhoofd van uw bedrijf zodat wij uw aanvraag kunnen verwerken en de beste prijzen voor u kunnen krijgen. 1. Type goederen.2. Hoeveelheid goederen. 3. Elke andere kwaliteitsspecificatie. 4. Plaats van levering. 5. Type verpakking (PP, vlies of jute). 6. Verpakkingsgrootte (50kg, 40kg, 25 kg voor enkele verpakking OF 10, 5, 2, 1 kg voor dubbele verpakking). 7. Prijzen af fabriek of TWO. 8. Inspectiemethode op de plaats van lading (inspectie door eigen agent OF door een derde [SGS/BV/elke andere instantie] op kosten van de koper/verkoper.). 9. Betalingstermijn zodra de prijs in orde is (LC op zicht OF 30 % aanbetaling, 70 % op de laaddocumenten). Bevestig deze gegevens met de gegevens van uw bedrijf en laat mij de tarieven voor u opvragen.

 4. MN BROKER

  Frankrijk

  MN Consulting is een importeur en verdeler gespecialiseerd in SOURCING EN CONSULTING met directe levering aan fabrikanten, producenten en verwerkingsbedrijven van elk type grondstoffen afkomstig uit China, India, Afrika… ONZE DIENSTEN Wij hebben een gedegen ervaring in de lokale en internationale handel van landbouwproducten, energiebronnen, uitrustingen en verbruiksgoederen. Onder deze producten bevinden zich olie van Florentijnse lis, geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde sojaolie, geraffineerde maïsolie, geraffineerde koolzaadolie, geraffineerde palmolie, olijfolie, Cashewnoten, Sheanoten, Cacaoboter, Sheaboter. Wij bieden tevens advies aan exporteurs en internationale inkopers via MN Négoce om ze te helpen winstgevende internationale handelsbedrijven op te bouwen. Neem gerust contact op met ons team!

 5. AGROVER SRL

  Italië

  Agrover srl, opgericht in 2000 in Lignana (VC), is marktleider in de verwerking en commercialisering van allerlei rijstvariëteiten. Agrover werkt samen met supermarktketens, de levensmiddelenindustrie, de detailhandel en de horeca. Ook verpakt ze rijst voor andere merken. De producten worden tijdens het hele productieprocedé gecontroleerd door de medewerkers in het labo, vanaf het binnenkomen van de grondstoffen tot de levering.

 1. JAGDAMBA IMPEX

  India

  Jagdamba Impex is een bekende naam in de landbouwproducten. Onze belangrijkste producten zijn rijst, suiker, maïs, gierst, tarwe enz We hebben onze eigen contractteelt om de klant de beste kwaliteit en prijs te bieden Wij zorgen voor onze rijst, granen en granen vanaf de teelt, verpakking en levering bij de klant voor de deur We zijn in staat om elke hoeveelheid te behandelen en de levering in elke haven ter wereld te geven Onder de Verse Groenten leveren wij Verse Gember en Knoflook

 2. SML IMPORT EXPORT

  Frankrijk

 1. FAYOL IMPORT EXPORT

  Frankrijk

 2. RISERIA PASINI SRL

  Italië

  De Riseria Pasini werd opgericht in 1948 in het dorp Villa Garibaldi, in het midden van de rijstvelden van Mantua. Dankzij de gemaakte investeringen kan de onderneming vandaag alle grote rijstsoorten behandelen (arborio, carnaroli, vialone nano, ribe, gewone en Thaise rijst) en product van zeer hoge kwaliteit bieden. De productiecapaciteit bedraagt ongeveer 480.000 kwintaal Padierijst per jaar. De rijst kan worden verpakt in zakken van 1, 5 en 25 kg, 1 kg vacuüm, big bag of in een tankwagen worden geladen.

 3. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

  Rusland

  Wij zijn een fabrikant en exporteur van rijst uit Rusland: LANGE GRAANRIJST, RONDE GRAANRIJST en RIJSTBLOEM.Onze zwarte rijst en rode rijst zijn smakelijke superfoods, kruimelig en goed voor risotto.Ze hebben een hoog gehalte aan antioxidanten.Onze bruine rijst is ongepolijst, goed voor de gezondheid.Ongepolijste rijst kan worden ontkiemd.Het behoudt een maximum aan voedingsstoffen.Wij produceren verschillende soorten witte rijst: plakkerig en kruimelig voor pilaf.We hebben meer dan 20 nieuwe rijstvariëteiten gemaakt.Wij zijn het leidende bedrijf in Rusland in het creëren van nieuwe rijstvariëteiten.We verbouwen rijst op vruchtbare gronden in het zuiden van Rusland en gebruiken 2-3 keer minder kunstmest dan de belangrijkste rijstteeltlanden. Dat maakt onze rijst gezonder.Onze belangrijkste activiteit is Food - import-export en GROOTHANDEL VAN RIJST.We doen echter ook zaken in de detailhandel.Wij exporteren verschillende soorten RIJSTBLOEM gemaakt van zwarte rijst, rode rijst, witte rijst en bruine rijst.Zwarte en rode rijstmeel zijn rijk aan antioxidanten en maken uw bakkerij superfood.

 4. FERRON GABRIELE E MAURIZIO S.R.L.

  Italië

  La Riseria Ferron is een verkoop- en handelspunt voor rijst en rijstproducten. Rijst is van nature glutenvrij en daarom geschikt voor mensen met coeliakie. La Riseria is opgenomen in de gids van de Italiaanse Coeliakie Vereniging als eetgelegenheid, omdat het een scala aan glutenvrije voorgerechten en desserts aanbiedt. De geselecteerde producten van het gebied van oorsprong zijn Riso Nano Vialone Veronese IGP en Riso Carnaroli.

 5. RISO NUVOLA SNC

  Italië

  Riso Nuvola is ontstaan in Castel D'Ario (MN), de stad die bekend is voor zijn 'risotto alla pilota', en is bedoeld om de plaatselijke producten meer bekendheid te geven. Een in een stadsgebied gekweekte, geproduceerde en verwerkte rijst naar het voorbeeld van de vroegere kwekers in Mantova, die vervolgens in zakken werd verpakt en te koop werd aangeboden op de markt van de plaatselijke rijstpellerij: Riso Nuvola snc.

 6. BAZ

  Irak

  تأسست مجموعة باز گروپ عام 2010, ومنذ ذلك الحين قامت المجموعة بتنفيذ اعمال تجاریة متعددة في مختلف القطاعات، مما أسهم وبشكل واضح في مجال التجارة العامة. نحن في مجموعة باز گروپ نفتخر بالتزامنا بأعلى معايير الجودة والتميًز والتزامنا الكامل في مختلف المجالات. نحن نتعامل مع تجار معروفین فی کردستان العراق و خارج العراق. هل انت بصدد ایجاد سلعة او مکائن (شاحنات) او ای مواد غذائیة ! ؟ فقط اتصل بنا فنحن نبذل قصاری جهدنا لکی نجد لک الافضل و بسعر تنافسی. اتصل بنا

 7. SCHEPENS & CO

  België

  Schepens & co is een wereldwijde, onafhankelijke rijst-makelaar gevestigd in Antwerpen.

 8. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Duitsland

 1. RISERIA RONCAIA ROMANO DI RONCAIA ROBERTO E PAOLO ANDREA SNC

  Italië

 2. TENUTA CASTELLO AZ. AGRICOLA

  Italië

 3. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Turkije

 4. GLORIA ALLÉLUIA IMPORT EXPORT SARL

  Benin

 5. JELS PRODUCTOS

  Spanje

 6. RISO MARATELLI 1914 S.R.L.S.

  Italië

 7. CAM

  Brazilië

 8. NUTRIBEM INDUSTRIA E COMERCIO DE GRÃOS E RAÇÕES LTDA

  Brazilië

 9. RISERVA SAN MASSIMO

  Italië

 10. MARIUS BRUN & FILS

  Frankrijk