• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie

Resultaten voor

Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie - Import export

 1. BIGBAGSACK

  Turkije

  Het bedrijf BIGBAGSACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. VERSAPAK INTERNATIONAL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VERSAPAK INTERNATIONAL LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Erith, Kent, Verenigd Koninkrijk.

 3. SOFIA BORSE ITALIA SAS DI COTTONE MARIA RITA

  Italië

  Het bedrijf SOFIA BORSE ITALIA SAS DI COTTONE MARIA RITA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren leren tassen, en promotionele gadgets en voorwerpen. Het is gevestigd in Monza e Brianza, Italië.

 4. ONCU AMB. TEKS. GIDA INSAAT SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ONCU AMB. TEKS. GIDA INSAAT SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren boodschappentassen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. SACOS FERNANDEZ S.L

  Spanje

  Het bedrijf SACOS FERNANDEZ S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren zakken, industriële tassen, routing film, en big bags van polypropyleen. Het is gevestigd in Valderrubio, Granada, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DVINA-PARTNER

  Wit Rusland

  Het bedrijf DVINA-PARTNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie, schoenveters, halsveters, en Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Vitebsk, Wit Rusland.

 2. CHANGZHOU YUKE BAGS AND PACKAGE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CHANGZHOU YUKE BAGS AND PACKAGE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in changzhou, China.

 3. HONJIE INTERNATIONLAL CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf HONJIE INTERNATIONLAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Changhua City, Taiwan R.O.C..

 4. SACARIA GONZALEZ

  Brazilië

  Het bedrijf SACARIA GONZALEZ, is een Distributeur, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren silozakken, en zak en net voor vruchten en groenten. Het is gevestigd in Sao Paulo, Brazilië.

 5. SEYHAN PLASTIK

  Turkije

  Het bedrijf SEYHAN PLASTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren dichtingsringen van kunststof, speciale dichtingsringen, elastische ringen voor verpakkingen, en big bag haccp. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 1. UMUMI

  Turkije

  Het bedrijf UMUMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren polypropyleen, en zakken. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 2. KUWAIT PETROLEUM (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KUWAIT PETROLEUM (DEUTSCHLAND) GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - maatwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie, en Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 1. BIGBAG ESKA VE BIGBAGS AND BULK SACKS JUMBO BAGS

  Turkije

  Het bedrijf BIGBAG ESKA VE BIGBAGS AND BULK SACKS JUMBO BAGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren zakken van polypropyleen, en zakken. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 2. STLP

  Tunesië

  Het bedrijf STLP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren enveloppen en tassen voor verpakking, en zak van polyethyleen. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 3. LABORATORIO STELLA

  Italië

  Het bedrijf LABORATORIO STELLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Moriondo Torinese, Italië.

 4. CHAPTEUIL PLASTIC

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAPTEUIL PLASTIC, en actief in de sector Zakken - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie, en Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in St Julien Chapteuil, Frankrijk.

 5. CHINA WOVEN SACKS MANUFACTURER

  China

  Het bedrijf CHINA WOVEN SACKS MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Yinzhou, China.

 6. PAUL SCHÜTZE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PAUL SCHÜTZE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - maatwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie, en Ringen voor zakjes en zakken - verpakking volgens specificatie. Het is gevestigd in Bordesholm, Duitsland.

 7. VALDO IOSI LIDIA

  Italië

 8. JOSE SORIANO ALCALA

  Spanje