• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rivierkreeft

Resultaten voor

Rivierkreeft - Import export

 1. SHRIMP DREAM

  Portugal

  Het bedrijf SHRIMP DREAM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rivierkreeft. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vissen, tropisch, en garnalen. Het is gevestigd in Amora, Portugal.

 2. ESPORTSBETTING

  Frankrijk

  Het bedrijf ESPORTSBETTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rivierkreeft. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor verbindingen met data- en videobronnen, bolhoed, aankoop van munststukken, en frans vlees. Het is gevestigd in 101100, Frankrijk.

 3. LEHNHERR S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf LEHNHERR S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rivierkreeft, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schelp- en schaaldieren, Langoest, Rivierkreeft, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schelp- en schaaldieren, en Langoest. Het is gevestigd in Bevaix, Zwitserland.

 4. FISHLIME SU ÜRÜNLERI

  Turkije

  Het bedrijf FISHLIME SU ÜRÜNLERI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rivierkreeft. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoetwatervis, zoetwaterforellen, karpers, verpakte garnalen, en Zoetwatervis. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. STEF SERV IMPEX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf STEF SERV IMPEX SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Rivierkreeft. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. POISTETTU

  Finland

  Het bedrijf POISTETTU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rivierkreeft. Het is gevestigd in Vantaa, Finland.

 2. PRODUCTOS

  Spanje

  Het bedrijf PRODUCTOS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Rivierkreeft. Het is gevestigd in Almoradi, Spanje.

 3. RAT-MET

  Polen

  Het bedrijf RAT-MET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rivierkreeft. Het is gevestigd in Konstantynów Łódzki, Polen.

 4. S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf S.R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Rivierkreeft. Het is gevestigd in Púchov, Slowakije.

 5. L' ECREVISSE

  Frankrijk

 1. FEINKOSTFABRIK GUSTAV L. LANGBEIN & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

 2. GRAMELLINI F.LLI S.P.A.

  Italië

 1. CHAMPEMY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CHAMPEMY, gevestigd in Frankrijk, is een internationale voedings- en delicatessenzaak die kwaliteitsproducten aanbiedt aan professionals. Het heeft een opslagcapaciteit van 2.000 m2 en een koelruimte van 500 m2 om uw regelmatige bevoorrading te garanderen. CHAMPEMY, een bedrijf dat wilde paddestoelen produceert in de Franche-Comté, heeft zijn krachten gebundeld met EKOLFOOD, een in Turkije gevestigd bedrijf dat is opgericht door een grote chef-kok en de exclusieve distributeur is van de merken ANDROS, ELLE&VIRE en PHILADELPHIA, voor gerenommeerde hotels en restaurants die ons hun vertrouwen hebben geschonken, zoals RITZ, CARLTON en HILTON. Het is de marktleider in Turkije en is tevens distributeur van: MIGROS, METRO en CARREFOUR. De heer BILEN, eigenaar van 8 bedrijven waaronder Anatolia, een BRC gecertificeerd bedrijf, biedt verse, gedroogde of in poedervorm gedroogde paddenstoelen die 100% wild en natuurlijk zijn, maar ook 20 soorten specerijen, olijfolie met truffels, diepgevroren, vers of gedroogd fruit, marmelades, gevriesdroogd fruit, pure diepgevroren vruchtensappen (sinaasappel, morellen kers, citroen, granaatappel), 60 soorten en smaken kruidenthee, gedroogde knoflook, saffraan, vanille uit Madagascar… De kwaliteit van onze producten wordt gecontroleerd door 3 landbouwingenieurs, met traceerbaarheid aangetoond door ISO 22000-FSSC 2.2000-BRC voedselcertificaten, en het bedrijf is ook ISO 9001 gecertificeerd. Onze producten zijn vers, gedroogd, bevroren of verpakt en kunnen worden geëtiketteerd. De verpakking is modulair.

 2. LA TRUITE DE FREUX

  België

  Het bedrijf LA TRUITE DE FREUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren forel, en verpakte rivierkreeften. Het is gevestigd in Freux-libramont, België.

 3. WILDVALLEN

  Nederland

  Wildvallen is onderdeel van Faunacontrol. Wij bieden het grootste aanbod van vangkooien, wildklemmen, vallen, vangnetten, fuiken en andere producten voor de wering en beheersing en bestrijding van plaagdieren het uitvoeren van Faunabeheer, en het wegvangen van onder meer rivierkreeften. Alle producten die wij via onze webshop verkopen zijn uitvoerig door ons getest in de dagelijkse praktijk en goed bevonden. Naast de verkoop van: - vangkooien - wildvallen - klemmen - vangnetten - visnetten - fuiken - kreeftenkorven - lokmiddelen - afschrik en weringsmiddelen Kunnen wij u na aankoop ook duidelijk informeren hoe de betreffende vallen te gebruiken. Alle medewerkers van faunacontrol zijn gediplomeerd en weten daarom als geen ander hoe bepaalde situaties aan te pakken. Wij verkopen u niet alleen een product maar adviseren u hierbij ook voor een optimaal resultaat! vangmiddelen koop je bij de specialist: FAUNACONTROL

 4. HOTTLET

  België

  Het beste uit de zee speciaal voor jou geselecteerd! Hottlet Frozen Foods heeft een grote variëteit van tropische garnalen in het assortiment: garnalen met kop, garnalen zonder kop, gepelde garnalen, fijnes hapjes op basis van garnalen. Fingerfood : inktvis producten, surimi producten, vegetarische producten. Brochettes: garnaalbrochettes, visbrochettes, inktvisbrochettes. Zeevruchtenmix : Een mengeling van verschillende seafoodproducten voor een grote waaier aan bereidingen. Vissen : dorie, pangasius, goudmakreel, rode poon, kabeljauw, rog, roodbaars, sardienen, schar, schelvis, school, snoekbaars, tilapia, tonijn, zalm, zeebarbeel, zeeduivel. Schaaldieren en schelpdieren : mosselen, venusmosselen, sint-jacobsvruchten, rivierkreeften, escargots, langoustines, wulken, krab. Surimi : surimi chunks, surimi sticks, surimi garnalen, gepaneerde surimi producten.