• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rivierkreeft

Resultaten voor

Rivierkreeft - Import export

 1. ESPORTSBETTING

  Frankrijk

 2. SHRIMP DREAM

  Portugal

 3. VISGROOTHANDEL DE JONG

  Nederland

 4. LEHNHERR S.A.

  Zwitserland

 5. STEF SERV IMPEX SRL

  Roemenië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. POISTETTU

  Finland

 2. RAT-MET

  Polen

 3. S.R.O.

  Slowakije

 4. GRAMELLINI F.LLI S.P.A.

  Italië

 5. FEINKOSTFABRIK GUSTAV L. LANGBEIN & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

 1. L' ECREVISSE

  Frankrijk

 2. CHAMPEMY

  Frankrijk

  CHAMPEMY, gevestigd in Frankrijk, is een internationale voedings- en delicatessenzaak die kwaliteitsproducten aanbiedt aan professionals. Het heeft een opslagcapaciteit van 2.000 m2 en een koelruimte van 500 m2 om uw regelmatige bevoorrading te garanderen. CHAMPEMY, een bedrijf dat wilde paddestoelen produceert in de Franche-Comté, heeft zijn krachten gebundeld met EKOLFOOD, een in Turkije gevestigd bedrijf dat is opgericht door een grote chef-kok en de exclusieve distributeur is van de merken ANDROS, ELLE&VIRE en PHILADELPHIA, voor gerenommeerde hotels en restaurants die ons hun vertrouwen hebben geschonken, zoals RITZ, CARLTON en HILTON. Het is de marktleider in Turkije en is tevens distributeur van: MIGROS, METRO en CARREFOUR. De heer BILEN, eigenaar van 8 bedrijven waaronder Anatolia, een BRC gecertificeerd bedrijf, biedt verse, gedroogde of in poedervorm gedroogde paddenstoelen die 100% wild en natuurlijk zijn, maar ook 20 soorten specerijen, olijfolie met truffels, diepgevroren, vers of gedroogd fruit, marmelades, gevriesdroogd fruit, pure diepgevroren vruchtensappen (sinaasappel, morellen kers, citroen, granaatappel), 60 soorten en smaken kruidenthee, gedroogde knoflook, saffraan, vanille uit Madagascar… De kwaliteit van onze producten wordt gecontroleerd door 3 landbouwingenieurs, met traceerbaarheid aangetoond door ISO 22000-FSSC 2.2000-BRC voedselcertificaten, en het bedrijf is ook ISO 9001 gecertificeerd. Onze producten zijn vers, gedroogd, bevroren of verpakt en kunnen worden geëtiketteerd. De verpakking is modulair.

 1. AS VI LEVERER

  Noorwegen

  Als Vi Leverer is een high-tech handels-en productiebedrijf. In de afgelopen 20 jaar hebben wij apparatuur voor organische en anorganische meststoffen geproduceerd. Ons materiaal wordt verkocht aan 75 landen, die de hete verkoopmateriaal in de globale industrie van landbouwmeststoffen zijn. Met de ontwikkeling van ons EMCC kunt u altijd de complete oplossing krijgen van advies, ontwerpen, apparatuur, installatie, opleiding, noodhulp, veldhulp, reserveonderdelen, en routine-onderhoud. Wij hebben een breed assortiment aan producten zoals dranken (koolzuurhoudende dranken, energiedranken, bieren, enz.), gedroogd fruit en kruiden, oliën (zonnebloemolie, notenolie, enz.), gezondheids- en medische apparatuur (maskers, handschoenen, enz.), zuivelproducten, houtpellets en nog veel meer om te ontdekken op onze website! Ons bedrijf is niet alleen gebaseerd op de binnenlandse markt, maar besteedt ook aandacht aan de internationale markten. Ons bedrijf heeft de technologie, het management en andere aspecten verbeterd op basis van samenwerking met het Zweedse Las Daktronics. Geleidend het algemene denken en de strategie op een hoog niveau en makend het productbeheer, met inbegrip van kwaliteit van beheer, technologie, het testen, en productie in internationale normen, creëren wij eersteklas technologie en de diensten en vereisen strikt in elk deel om onze klanten te belonen. Wij exporteren onze producten naar Kazachstan, India, Indonesië, Turkije, Canada, Afrika en andere landen en regio's. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. CONFREMARCA

  Venezuela

 3. JJ SEA FOODS

  India

 4. LA TRUITE DE FREUX

  België

 5. TIGER TRAIL CORPORATE SOLUTIONS P LTD

  India

 6. WILDVALLEN

  Nederland

  Wildvallen is onderdeel van Faunacontrol. Wij bieden het grootste aanbod van vangkooien, wildklemmen, vallen, vangnetten, fuiken en andere producten voor de wering en beheersing en bestrijding van plaagdieren het uitvoeren van Faunabeheer, en het wegvangen van onder meer rivierkreeften. Alle producten die wij via onze webshop verkopen zijn uitvoerig door ons getest in de dagelijkse praktijk en goed bevonden. Naast de verkoop van: - vangkooien - wildvallen - klemmen - vangnetten - visnetten - fuiken - kreeftenkorven - lokmiddelen - afschrik en weringsmiddelen Kunnen wij u na aankoop ook duidelijk informeren hoe de betreffende vallen te gebruiken. Alle medewerkers van faunacontrol zijn gediplomeerd en weten daarom als geen ander hoe bepaalde situaties aan te pakken. Wij verkopen u niet alleen een product maar adviseren u hierbij ook voor een optimaal resultaat! vangmiddelen koop je bij de specialist: FAUNACONTROL

 7. HOTTLET

  België

  Het beste uit de zee speciaal voor jou geselecteerd! Hottlet Frozen Foods heeft een grote variëteit van tropische garnalen in het assortiment: garnalen met kop, garnalen zonder kop, gepelde garnalen, fijnes hapjes op basis van garnalen. Fingerfood : inktvis producten, surimi producten, vegetarische producten. Brochettes: garnaalbrochettes, visbrochettes, inktvisbrochettes. Zeevruchtenmix : Een mengeling van verschillende seafoodproducten voor een grote waaier aan bereidingen. Vissen : dorie, pangasius, goudmakreel, rode poon, kabeljauw, rog, roodbaars, sardienen, schar, schelvis, school, snoekbaars, tilapia, tonijn, zalm, zeebarbeel, zeeduivel. Schaaldieren en schelpdieren : mosselen, venusmosselen, sint-jacobsvruchten, rivierkreeften, escargots, langoustines, wulken, krab. Surimi : surimi chunks, surimi sticks, surimi garnalen, gepaneerde surimi producten.