• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • robotica

Resultaten voor

Robotica - Import export

 1. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De naam Allweier staat sinds 1970 voor hoogwaardige systeemcomponenten, gedraaide en gefreesde onderdelen en tandwieltechnologie in de hightech regio van het Bodenmeer. Sinds 2002 bundelt Allweier Systeme GmbH (ASG) haar kerncompetenties in tandwielconstructie en aandrijftechnologie innovatieve en eersteklas producten gemaakt: Wielnaafversnellingsbakken van ASG worden overal gebruikt waar een hoge vermogensdichtheid, vermogen, uithoudingsvermogen en 100% Made in Germany gewenst en gewaardeerd zijn. Op basis van deze krachtige versnellingsbakken hebben we complete, zeer efficiënte aandrijvingen ontwikkeld samen met sterke partners. Het resultaat is modulaire, compacte en klantspecifieke aandrijvingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Blijf rollen - blijf in beweging en blijf in beweging. We streven ernaar te voldoen aan de eisen van onze klanten aan hun en onze producten. Keep on rolling.

 2. HOCHRAINER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Op de hoofdvestiging Freilassing, in Berchtesgadener Land, wordt de montage van apparatuur en productie-installatie van het idee tot het eindproduct, gemaakt. Met een bedrijf dat ongeveer 130 werknemers telt, en dankt een strenge bedrijfsorganisatie in de machinebouw, is het bedrijf in staat om snel en flexibel in te spelen op de behoeften van de klant. Onze klanten zijn bedrijven uit diverse industrieën op het gebied van automatisering en rationalisatie: Automobiel, elektrische engineering, machinebouw, fittingen en armaturen, huishoudelijke apparaten, gereedschappen, veiligheidstechniek, medische technologie. Profiteer ook van meer dan 40 jaar ervaring als leverancier in montagetechniek en apparatenbouw.

 3. BVS ELECTRONICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij BVS Industrie-Elektronik. Naast reparatie, verkoop en service voor grote merken zoals SIEMENS, FANUC, BOSCH REXROTH / INDRAMAT, HEIDENHAIN, KUKA, ABB, SEW, LENZE en HELLER, bieden we daarnaast ook onze eigen HMI- IPC-oplossingen aan met het merk Unipo® sinds 2017. Met meer dan 100.000 vervangings- en vervangingsassemblages opgeslagen op de locatie in Hanau, evenals meer dan 190 medewerkers die meer dan 10.000 tevreden klanten uit bijna alle productie- en verwerkingsindustrieën wereldwijd bedienen, zijn wij een van Europa's toonaangevende dienstverleners in ons marktsegment. Dankzij de kwaliteit die BVS al decennia consequent nastreeft, werken inmiddels vele grote besturings- en aandrijvingsfabrikanten met ons samen. Als enige bedrijf ter wereld voor het onderhoud van industriële elektronica hebben we met trots de status van “Bosch Rexroth Group Service Point”.

 4. JFA UNIJUNTOS ENTREPRISE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Ontdek JFA UNIjuntos Entreprise, uw referentiegroothandel voor gepersonaliseerde en innovatieve producten, gespecialiseerd in de levering van verzamelobjecten, kostuumjuwelen en spitstechnologie. Met trots presenteren we een breed scala aan producten, waaronder gepersonaliseerde verzamelmokken, video e-cards en drones. En vanaf september 2024 robots, T-shirts, fantasiejuwelen en gepersonaliseerde schilderijen.Onze drones zijn geselecteerd op kwaliteit en gebruiksgemak, waardoor luchttechnologie toegankelijk wordt voor al je klanten, zowel amateurs als professionals. Elk model is ontworpen met het oog op prestaties en betrouwbaarheid. Verander de manier waarop uw klanten groeten en berichten versturen. Onze gepersonaliseerde video e-cards zijn een innovatieve manier om speciale momenten te delen en blijvende herinneringen te creëren, allemaal met een uniek persoonlijk tintje. Onze collectie gepersonaliseerde T-shirts, schilderijen en robots is verkrijgbaar vanaf september 2024. Bij JFA UNIjuntos Entreprise zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service en kwaliteitsproducten. Ons doel is om bedrijven te helpen groeien door producten te leveren die hun klanten verrukken en inspireren.

 5. VENNENS E.M.I

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 2016, VENNENS E.M.I is gespecialiseerd in de productie van transportsystemen zoals transportbanden, distributieriemen, kettingtransporteurs of rollerbanen. We kunnen automatiseringsbedrijven ondersteunen bij de implementatie van hun projecten. We zijn uitgerust om het hele project van A tot Z te leveren, inclusief robotintegratie en ontwikkeling van de complete machine om uw productie te optimaliseren en repetitieve handelingen te versnellen. We kunnen ook gehele productielijnen ontwikkelen of aanpassen om de werkdruk van werknemers te verminderen, waardoor de productiviteit en het rendement van uw bedrijf verhogen. Bovendien ontwikkelen we volledige installaties in fabrieken. Onze missie is om maatoplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten op uw wensen en vereisten. We spreken uw project met u door om een duurzame oplossing samen te stellen die zo goed mogelijk op uw behoeften aansluit. Nadat het ontworpen 3D door u is goedgekeurd, voeren en begeleiden wij het project van begin tot eind uit, vanaf de montage tot aan de installatie van uw transportband of productielijn. Grondige tests worden uitgevoerd voor en na de assemblage om de oplossing te evalueren en te verzekeren dat alles perfect werkt. Omdat klanttevredenheid onze prioriteit is, streven we ernaar om een vlotte installatie te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CAMPETELLA ROBOTIC CENTER

  Italië

  Verified by europages badge

  Campetella Robotic Center is een Italiaanse onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van cartesian en bewerkende robots. Het bedrijf spitst zich toe op mechanische ontwerpen en uitvoeringen maar houdt zich tegelijk bezig met het ontwikkelen van software, de installatie van de systemen, de verkoop en de klantenservice m.b.t. de robots in de industriesector. Onze core business: gerobotiseerde oplossingen bestemd voor de sector kunststofgieten.

 2. HIRSCH KOVIFLEX D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Wij zijn HIRSCH Koviflex d.o.o., een dynamische kracht in de wereld van precisie ontworpen metalen producten, gevestigd in Slovenië. Onze toewijding aan het leveren van de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en aanpasbaarheid overtreft de industrienormen. Het bedrijf valt onder de divisie machines en is gespecialiseerd in lassen en CNC-verspaning. We zijn trots op onze vakkundige medewerkers en 5-assige bewerkingsmogelijkheden.Ons concurrentievoordeel ligt in ons hoge reactievermogen, aanpassingsvermogen en snelle projectuitvoering.

 3. RETRAG ENGINEERING

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RETRAG ENGINEERING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Robotica. Het is gevestigd in Erfurt, Duitsland.

 4. AM - AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AM - AUTOMATION GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Robotica. Het is gevestigd in Offenau, Duitsland.

 5. MJ | SOLUTIONS MICHAEL JUNGE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MJ | SOLUTIONS MICHAEL JUNGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Robotica. Het is gevestigd in Sulzbach A. Main, Duitsland.

 1. BACA MAKINE LTD.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BACA MAKINE LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robotica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Weg- en waterbouw - aannemers, fabricages in onderaanneming, CNC-freeswerk, Programmering van machine met digitale bediening 3 en 5 assen, CNC-4-assen-freeswerk, cnc-buigen, en Draaiwerk met digitale bediening. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. KLUGER-PROKUTEC-SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLUGER-PROKUTEC-SONDERMASCHINENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Robotica. Het is gevestigd in Mühldorf, Duitsland.

 1. CPI L'ATELIER DES DEVS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CPI L'ATELIER DES DEVS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robotica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel waarneemsysteem, industriële visie, industriële robotica, Industrieel waarneemsysteem, en industriele automatisering. Het is gevestigd in Puget-Sur-Argens, Frankrijk.

 2. TCOROBOTICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TCOROBOTICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robotica. Het is gevestigd in Vaihingen An Der Enz, Duitsland.

 3. SYMACON SYSTEM + SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYMACON SYSTEM + SERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Robotica. Het is gevestigd in Barleben, Duitsland.

 4. SITEC - AUTOMAZIONE INDUSTRIALE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SITEC - AUTOMAZIONE INDUSTRIALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robotica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, apparaten voor industriele automatisering, industriele automatisering, Automatisering - installaties en uitrustingen, automatisering automobielindustrie, elektromechanische automatie, industriele elektronische robotica, automatisme en robotica, en industriële robotten. Het is gevestigd in Mozzate, Italië.

 5. FABRICA MACHINALE S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FABRICA MACHINALE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robotica. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten voor robotica, automatische systemen voor speciale machines, conceptie elektronische automatische ringen en industriële robotica, en industriele elektronische robotica. Het is gevestigd in Cascina, Italië.

 6. START PROJECT ENGINEERING SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf START PROJECT ENGINEERING SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - ingenieursbureaus, Prototypes - industrieel, Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s, Robotica, Automatisering - installaties en uitrustingen, industriele automatisering, START PROJECT ENGINEERING, ingenieur- en engineeringbureaus, en Automatisering - ingenieursbureaus. Het is gevestigd in Francavilla Al Mare, Italië.

 7. WALLOSCHKE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALLOSCHKE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Robotica. Het is gevestigd in Lindlar, Duitsland.

 8. ARTHUR WEISSBACH GMBH MASCHINENFABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARTHUR WEISSBACH GMBH MASCHINENFABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robotica. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging van kaarsen, machinebouw, speciale machines, Verpakkingsmachine, voorraadboilers, en vulmachines. Het is gevestigd in Fulda, Duitsland.

 1. TECNOTION

  Nederland

  Tecnoton, Dedicated to direct drive technology. Tecnotion is the global authority on direct drive motor technology. As a former part of Philips, we are the world's only unbundled manufacturer of linear and torque motors. We specialize solely in the development and production of direct drive motors, which allows us to provide expertise, customer service and product quality that are unmatched by other direct drive manufacturers. Sales support SalesTecnotion has a global sales network consisting of local sales offices and qualified sales partners. We recognize that each customer’s application is a unique case with specific requirements and demands. When you do business with Tecnotion, you have a highly skilled team of sales engineers at your disposal. Our team will help and support you throughout the entire process, from initial concept right to the application of our products. We give our customer a competitive advantage by offering motors with unique abilities, whether catalog products or custom-made solutions.

  Alle producten voor "robotica"
 2. IPR-INTELLIGENTE PERIPHERIEN FÜR ROBOTER GMBH

  Duitsland

  Innovatie en topkwaliteit hebben van IPR - Intelligente Peripherien für Roboter GmbH een van de toonaangevende ontwikkelaars en fabrikanten gemaakt van producten die te maken hebben met de industriële robots.Op ons hoofdkantoor in Eppingen stellen we normen op met de technologie van onze grijpsystemen en aandrijfassen.De pneumatische, elektrische en hydraulische componenten vergemakkelijken de productie, montage en onderhoud voor bedrijven uit alle sectoren..Het intelligente, uitgebreide productgamma van IPR in talrijke afmetingen en voor verschillende belastingingsgebieden zorgt voor een efficiëntere productie.Onze productgamma reikt van standaard onderdelen zoals grijpers, gereedschapswisselaars, doorvoerelementen, botsingbeschermystemen, aandrijfassen voor industriële robots, krachtmomentsensors tot aan oplossingen op maat.Klanten vertrouwen al meer dan 25 jaar op ons in vele landen.

 3. GROUPE LEDOUX

  Frankrijk

  De GROEP LEDOUX verenigt verschillende competenties binnen een industriële groep met als doel u een globale oplossing te bieden. Speciale machines, reconstructie van gereedschapsmachines, automatische systemen, bewerking. Wij beheersen al onze producties, qua technologie, mechanische studies, automatisering en programmering, hydraulica; ketelbouw, schilderwerk, assemblage en geometrische afstelling, bedrading van kasten en machines. Deze troef wordt door onze klanten erkend en gewaardeerd, en heeft onze groep in staat gesteld zich in de loop van de voorbije 12 jaar flink te ontwikkelen. Ieder van onze 70 medewerkers is zich ervan bewust dat hij of zijn de hoeksteen is voor het welslagen van onze projecten: productiviteitsanalyse, robotica, visie, mechanisch onderzoek, automatisme, hydraulica, micromechanica, renovatie van machines, onderhoud, bewerking, ketelbouw e.d.

 4. ANAVS GMBH - ADVANCED NAVIGATION SOLUTIONS

  Duitsland

  ANavS GmbH heeft 3 bedrijfssectoren: de zeer nauwkeurige positie- en locatiebepaling, de zeer nauwkeurige kaartaanmaak en de op GPS gebaseerde bepaling van het sneeuwwaterequivalent.De positioneringssystemen van ANavS omvatten een modulaire en flexibel configureerbare sensorfusie van GNSS, traagheidssensor, odometrie, UWB, camera en LiDAR-gegevens.De door ANavS ontwikkelde en gepatenteerde innovatieve sensorfusie-algoritmen omvatten RTK / PPP-processen en AI-methoden (deep learning).De voordelen van de ANavS-systemen zijn de hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, de aantrekkelijke prijs, de vele interfaces, het gebruiksgemak, het lage gewicht, het kleine formaat.Toepassingen zijn onder meer sterk geautomatiseerde systemen in voertuigen, robots, UAV's, schepen, in de landbouw, logistiek en sport.Andere toepassingen zijn landmeetkunde, observatie van de aarde en hydrologie. Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op.

 5. JSC IC SPA ANDROID TECHNICS

  Rusland

  De bedrijvengroep van SPA "ANDROID TECHNICS" ontwerpt en produceert robots sinds 2009 en beheerst dynamisch alle nieuwe richtingen van de robotica, van industriële robots tot de eerste astronautenrobot FEDOR, die een volledige vluchtcyclus in de ruimte heeft uitgevoerd. Ons voornaamste voordeel is de capaciteit om de volledige cyclus van het product te verzorgen - van de technische specificaties tot de automatisering van de serieproductie. Belangrijke gebieden van onze ontwikkelingen zijn: - INDUSTRIËLE AUTOMATISERING EN ROBOTICA; - MEDISCHE APPARATUUR; - ONDERZOEKCENTRA EN LABORATORIA; - ONTWIKKELINGEN OP HET GEBIED VAN RUIMTEVERKENNING.In 12 jaar tijd hebben wij meer dan 110 roboticasystemen ontwikkeld en meer dan 15 octrooien geregistreerd. Onze klantenkring bestaat onder meer uit het Ministerie van Industrie en Handel van Rusland, het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie, het Ministerie van Gezondheid van de Russische Federatie, het Staatsbedrijf "Roskosmos" en andere ondernemingen.

 6. KUKA AUTOMATISERING + ROBOTS

  België

  KUKA concentreert zich op geavanceerde oplossingen voor de automatisering van industriële productieprocessen. Sinds het bedrijf 100 jaar geleden werd opgericht, staat het synoniem voor innovatie en kwaliteit. KUKA, met zijn Robotics, Systems, Industries en Swisslog divisies, is één van 's werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van systeem en mechanische engineering. Als pionier in de robotica en automatisering technologie, is KUKA Robotics zonder twijfel een wereldspeler voor robotsystemen. KUKA biedt een uniek en breed aanbod aan van industriële robots en robotsystemen en dit met allemaal verschillende payload categorieën en robottypes. De bijpassende controllers en software zorgen voor een perfect gevarieerd KUKA productportfolio. Vanaf het eerste idee tot aan de productie-ondersteuning, krijgen klanten alle producten en oplossingen vanuit één enkele bron. Met onze uitgebreide kennis en expertise in verband met automatisering en processen helpt KUKA Industries zijn klanten om een concurrentieel voordeel te verwerven in de markt.

 7. IBG HYDROTECH GMBH

  Duitsland

  Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en distributie van hoogwaardige, digitale, op internet gebaseerde systemen voor het sleufloos herstellen en reinigen van drinkwater- en afvalwaternetwerken.Van afzonderlijke systeemcomponenten tot complexe voertuigsamenstellingen en wereldwijd gecertificeerde inlinerproducten voor de renovatie van drinkwaterleidingen: wij bieden u een compleet productgamma.Reiniging. Spuitmonden; Hydrodynamische freesgereedschappen, speciale oplossingen tot 1.000 m, reinigingsprestaties, robotica - werkrobot voor sleufloze leidingrenovatie van DN 80 - 1.000.Linging - UV-uithardingssystemen; Stoomsystemen; Impregnatie-installaties; Inversiesystemen, IBB16®, UV Patch, UV Hat, Verbruiksgoederen - hars en verharder, UV Liner, Glass Liner.Wij helpen hen ook met opleiding, ondersteuning ter plaatse en speciale projecten.Gebundelde knowhow en ons interdisciplinair ontwikkelingsteam maken van ons de ideale partner in het segment van de sleufloze rioolrenovatie.

 8. OLMIA ROBOTICS BV

  Nederland

  OLMIA ROBOTICS is expert op het gebied van collaboratieve robots. Als merkonafhankelijke system integrator bieden we een totaaloplossing voor bedrijven die willen automatiseren met cobots. Onze expertise bestaat uit de realisatie van complexe turnkey-projecten en het inpassen van cobotcellen in bestaande productieomgevingen. Onze cobotsystemen worden voornamelijk gebruikt bij productie en assemblage, evenals bij de verwerking en verpakking van producten. Nationale en internationale bedrijven behoren tot onze klanten. Deze komen uit de metaalindustrie, auto-industrie - inclusief haar toeleveringsbedrijven, de voedingsmiddelenindustrie, machinebouw en de chemische en farmaceutische industrie. Cobotiseren? Benieuwd waar en hoe je zou kunnen cobotiseren? Wij hebben de kennis en ervaring om de mogelijkheden te zien waar een cobot in te zetten is. Tijdens een productiescan lopen we langs jouw productie- of assemblagelijn en kijken we waar repetitieve handelingen verricht worden, die door een cobot uitgevoerd kunnen worden. Een cobotsysteem wordt vervolgens door ons samengesteld, geprogrammeerd, getest en geïnstalleerd op jouw productievloer. ROI of terugverdientijd van 195 dagen voor jouw cobot is haalbaar. Cobotset huren Wil je een cobotsysteem eerst zelf uitproberen of testen voordat je een investering maakt, huur dan een cobotset.

 9. ZIMMER GROUP ITALIA

  Italië

  Wij bieden onze services als beste en betrouwbaarste partner voor de ontwikkeling van systemen voor de assemblage en bewerking, en wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Sommer Automatic et Zimmer: tangen, draaieenheden, vertragers, gereedschapswisselaars, compensatoren, botsingbeveiligingssystemen, blokkeersystemen voor lineaire geleiders, riemen, manipulators, zuignappen.

 10. GORENJE GAIO

  Slovenië

  Gorenje GAIO, d.o.o. biedt eenvoudige oplossingen voor geautomatiseerde uitrustingen, verdeelapparatuur, opslag en transportuitrustingen, geautomatiseerde processen en biedt advies-, ontwerp- en bouwdiensten. De onderneming telt 86 werknemers met uiteenlopende profielen, opleidingsniveaus en 35 jaar opgebouwde ervaring binnen de Groep Gorenje. Gorenje GAIO heeft een overdekte bedrijfsruimte van 7.000 m2 uitgerust met geavanceerde productiemachines en computertechnologie.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis