• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • robots - industrie

Resultaten voor

Robots - industrie - Import export

 1. SP-ROBOTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SP-ROBOTS GmbH, gevestigd in Salzgitter in Nedersaksen, werd begin 2005 opgericht en heeft zich met zijn kerncompetentie, automatiseringstechnologie, gespecialiseerd in de complexe en uitgebreide service voor industriële bedrijven. Zowel grote klanten als klanten van kleine en middelgrote bedrijven vertrouwen op onze jarenlange ervaring en constante kwaliteit. Ons doel is niet alleen om u te overtuigen met technologie, maar ook met onze knowhow en service. Advies en training voor uw medewerkers, evenals projectondersteuning vanaf het begin, staan daarom bij SP-ROBOTS GmbH in het serviceportfolio bovenaan. Uw automatisering is onze taak! Ons WERK is uw VOORUITGANG!

 2. STÄHLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Goed beschouwd begon de geschiedenis van het bedrijf van Stähle GmbH al in 1984 met de oprichting van de firma Kurt Stähle Steuergeräte. Slechts een paar jaar na de oprichting stond al een breed assortiment van speciale probleemoplossingen ter beschikking op het gebied van de meet-, regel - en medische technologie. Dus, bijvoorbeeld, de veiligheidsregelkleppen voor toepassingstemperaturen van -265°C tot 200°C, evenals de automatische piloot AP200 voor het rijden van auto's op rollenbanken in klimatologische omstandigheden van -40°C tot 80°C. Op 21.09.1987 werd het bedrijf Kurt Stähle Steuergeräte opgesplitst in de twee bedrijven Stähle GmbH en Ingenieurbüro Kurt Stähle. De producten worden door Stähle GmbH geproduceerd en verkocht. Ingenieurbüro Kurt Stähle staat voor nieuwe en verdere ontwikkelingen van hard- en software tot uw beschikking. Hoge flexibiliteit gepaard met modern en kostengeoriënteerd management tegen redelijke kosten

 3. PRO-ASSEM SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  De firma Pro Assem is gespecialiseerd in de ontwikkeling van machines en assemblagelijnen. We werken aan opdrachten van de ontwerpfase tot de levering van het eindproduct en verzorgen de inbedrijfstelling op de locatie aangegeven door de klant. Wij zijn gefocust op moderne technologie en innoverende industriële oplossingen. Wij hebben ons eigen machinepark uitgerust met installaties van de beste kwaliteit, zodat wij in staat zijn snel te werken van de ontwerpfase tot de inbedrijfstelling. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 4. CAMPETELLA ROBOTIC CENTER

  Italië

  Verified by europages badge

  Campetella Robotic Center is een Italiaanse onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van cartesian en bewerkende robots. Het bedrijf spitst zich toe op mechanische ontwerpen en uitvoeringen maar houdt zich tegelijk bezig met het ontwikkelen van software, de installatie van de systemen, de verkoop en de klantenservice m.b.t. de robots in de industriesector. Onze core business: gerobotiseerde oplossingen bestemd voor de sector kunststofgieten.

 5. CLA CLINICAL LABORATORY AUTOMATION SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLA CLINICAL LABORATORY AUTOMATION SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel waarneemsysteem, Robots - industrie, bedrijfsautomatisering, Automatische systemen, Transportsystemen voor automatisering, Automatisering van productiesites, koppelsensor, automatisering montagelijnen, en Industrieel waarneemsysteem. Het is gevestigd in Delémont, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AXE-S-ONE ROBOTIQUE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AXE-S-ONE ROBOTIQUE INDUSTRIELLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasrobots, Montagerobots, Lakrobots, Lasrobots, Montagerobots, Lakrobots, Robottoepassingen, en robotica van industriële machines. Het is gevestigd in Pannes, Frankrijk.

 2. AGS AUTOMATION GREIFSYSTEME SCHWOPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGS AUTOMATION GREIFSYSTEME SCHWOPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren grijpapparatuur. Het is gevestigd in Bergisch Gladbach, Duitsland.

 3. CMS AUTOMATISME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMS AUTOMATISME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Robots - industrie, Persen, hydraulisch, fabricage van speciale machines, industriële robotica-automatismen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en plastic verpakkingsmachine. Het is gevestigd in Schweyen, Frankrijk.

 4. AURTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AURTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robots - industrie. Het is gevestigd in Hückeswagen, Duitsland.

 5. UNITECHNOLOGIES SA - MTA®

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNITECHNOLOGIES SA - MTA®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, doseersystemen, doseerpompen, Lassen en solderen - machines en accessoires, en hardsolderen. Het is gevestigd in Gals, Zwitserland.

 1. STÄUBLI TEC-SYSTEMS GMBH ROBOTICS BETRIEBSSTÄTTE ÖSTERREICH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STÄUBLI TEC-SYSTEMS GMBH ROBOTICS BETRIEBSSTÄTTE ÖSTERREICH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robots - industrie. Het is gevestigd in Asten, Oostenrijk.

 2. SW AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SW AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robots - industrie. Het is gevestigd in Tettnang, Duitsland.

 1. OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION BENELUX

  Nederland

  Omron Corporation is een wereldwijde leider op het gebied van automatisering op basis van haar core-technologie van detectie en besturing. De bedrijfsactiviteiten bestrijken een breed spectrum, variërend van industriële automatisering en elektronische componenten tot automotive elektronische componenten, sociale infrastructuursystemen, gezondheidszorg en milieuoplossingen. Opgericht in 1933, heeft Omron nu wereldwijd zo'n 36.000 werknemers in dienst, die werken aan producten en diensten in meer dan 110 landen en regio's. Omron Industrial Automation is een van 's werelds marktleiders op het gebied van industriële automatisering met industriële PC’s, machinecontrollers, PLC's, HMI's, decentrale I/0, industriële robots, lineaire motoren, servosystemen, motion controllers, frequentieregelaars, fotocellen, drukmerk- en kleurensensoren, lichtschermen en sensoren voor zonedetectie, optische vezels en versterkers, benaderingsschakelaars, mechanische sensoren en eindschakelaars, incrementele en absolute encoders, inspectie- en identificatiesystemen, meetsensoren, noodstopschakelaars, veiligheidseindschakelaars, veiligheidsdeurschakelaars, veiligheidssensoren, veiligheidscontrollers, veiligheidsuitgangen, temperatuurregelaars en -sensoren, voedingen, noodstroomvoedingen (UPS), timers, tellers, programmeerbare relais, digitale paneelmeters, energiebewakingsapparatuur, elektromechanische relais, solid-state relais, bewakingsmodules, magneetschakelaars, bewakingsmodules en drukknoppen.

  Alle producten voor "robots - industrie"

 2. TECNOTION

  Nederland

  Tecnoton, Dedicated to direct drive technology. Tecnotion is the global authority on direct drive motor technology. As a former part of Philips, we are the world's only unbundled manufacturer of linear and torque motors. We specialize solely in the development and production of direct drive motors, which allows us to provide expertise, customer service and product quality that are unmatched by other direct drive manufacturers. Sales support SalesTecnotion has a global sales network consisting of local sales offices and qualified sales partners. We recognize that each customer’s application is a unique case with specific requirements and demands. When you do business with Tecnotion, you have a highly skilled team of sales engineers at your disposal. Our team will help and support you throughout the entire process, from initial concept right to the application of our products. We give our customer a competitive advantage by offering motors with unique abilities, whether catalog products or custom-made solutions.

  Alle producten voor "robots - industrie"

 3. ESKA-WELT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESKA-Welt GmbH voert een aan- en verkoop uit en bemiddelt op speciaal verzoek machines en industriële robots van alle soorten.Het bedrijf bestaat sinds 2008 en heeft een zeer gekwalificeerd team van medewerkers in dienst.Ons assortiment omvat gereedschapsmachines voor metaalverwerking, kunststofverwerking en automatiseringstechnologie door industriële robots.We verkopen ook complete productielijnen voor allerlei sectoren en hebben een groot magazijn voor onderdelen voor de volgende merken van industriële fabrikanten: Siemens - Fanuc - Heidenhain - Indramat - Bosch Rexroth.We zijn blij om speciale verzoeken van klanten te ontmoeten en de juiste machine voor u te vinden.Korte levertijden door een hoge voorraad en het leveren van reserveonderdelen zijn voor ons vanzelfsprekend.Ons bedrijfsgebouw, met een totale oppervlakte van 2000 vierkante meter, is uitgerust met de nieuwste technologie.

 4. FG ROBOSYS BV

  Nederland

  ​We are manufacturer of high-flexible robotic machinery dedicated to Personal & Home Care. Our concept is to deliver robotic systems which are able to make complete changeover (liquid & bottle & cap) with single minutes, which is must-have in today’s High Mix – Low Volumes market model. Our invention of robotic bottling system, starts from robotic bottle sorter to robotic filler and capper incorporated with robotic cap sorter. It brings us to be the world's most simplest and reliable robotic bottling solutions in bottling industries.

 5. IGM ROBOTERSYSTEME AG

  Oostenrijk

  Als lid van Global Welding Technologies kijken we terug op een 50-jarige geschiedenis als leider in lasautomatisering.Met dochterondernemingen en distributeurs in meer dan 20 landen zijn we 's werelds enige fabrikant en leverancier van geautomatiseerde las- en snijtechnologie, van boog tot laser tot elektronenstraal. Als de enige Oostenrijkse fabrikant van robots die speciaal is ontwikkeld voor booglassen, heeft de klant uitgebreide expertise voor alle toepassingen. Systemen voor de vrachtwagenindustrie, voor het baggeren, voor de spoorwegbouw, de ketelproductie en voor de scheepsbouw worden over de hele wereld geëxporteerd en vormen de ruggengraat van bekende fabrieken. Het assortiment strekt zich uit van subsystemen voor automatisch lassen tot complete systemen bestaande uit verschillende productielijnen van robotcellen.

 6. ASG ROBOTICS OÜ

  Estland

  ASG Robotic Ltd is een modern Europees machinefabrikant. Het bedrijf werd opgericht in 2010 als dochtermaatschappij van de welbekende Russische firma Kvadrat SG Ltd die sinds 1985 actief is op het gebied van research, ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van automatische kant-en-klaar oplossingen voor industrieën op het gebied van: automatisering, scheepsbouw, buizen, chemie en voeding. In totaal hebben wij al meer dan 800 verschillende projecten succesvol uitgevoerd. Beide bedrijven worden bestuurd door Sergey Gadalov als algemeen directeur.

 7. DEGRAMEC

  België

  Degramec biedt diverse producten om tegemoet te komen aan uw wensen op het gebied van automatisering en logistiek. Elk systeem kan apart worden ingezet maar ook in combinatie met elkaar. Door middel van bouwstenen is elk systeem exact zo te configureren dat het aansluit bij de bedrijfsvoering op uw kwekerij. Wij stellen onze systemen graag aan u voor: Degraplace Degraplace : mobiele pottenrobot Perfecte positionering overal en altijd Flexibel inzetbaar Speed-e-Flex Stationaire potrobottechniek van de nieuwste generatie Heftrucksystemen Bufferbanden, heftrucks, vorken en meer ... Snoeitechnieken Een waaier aan mogelijkheden ... Kantensnijder Vormsnoeier Tafeltransport Automatiseren met containertafels Javo JAVO - HOLLAND Fotomateriaal JAVO machines LNP

 8. FANUC BENELUX

  België

  FANUC heeft de afgelopen 60 jaar altijd vooropgelopen bij innovatie door voortdurend de grenzen van de automatisering te verleggen en door in een breed scala aan bedrijfstakken de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen. Met onze betrouwbaarheid van 99, 9%, onze klantgerichte aanpak, onze klantenservice van wereldklasse en eindeloos veel oplossingen voor industriële robots, CNC-systemen en gespecialiseerde machines voor draaderoderen, elektrisch spuitgieten en draaien en frezen, kunnen we u helpen maximaal te profiteren van automatisering. U hebt alleen de Yellow World nodig.

 1. NEURA ROBOTICS GMBH

  Duitsland

  NEURA Robotics heeft de missie om eindelijk de kloof tussen robots en mensen te dichten en zo robots voor iedereen toegankelijk te maken. Het bedrijf, dat in 2019 werd opgericht, heeft hiervoor al drie robotseries ontwikkeld. De krachtige cobot LARA, een intelligente AMR genaamd MAV en de eerste commercieel verkrijgbare cognitieve robot MAiRA. Met name MAiRA, die scoort met zijn intuïtieve bediening, is emblematisch voor de robotica van de toekomst, waarbij lichtgewicht robotica, sensortechnologie voor omgevingsperceptie en AI in één product worden gecombineerd. Bij NEURA Robotics geloven we dat mensen in staat moeten zijn om te doen wat de kern van de menselijke natuur is. Mensen zouden hun creativiteit moeten uiten en zich weer meer moeten richten op sociale interacties in plaats van ongezonde en monotone banen te doen die nog steeds heel gebruikelijk zijn in de samenleving. Daarom staat alles wat wij doen onder het motto "WE SERVE HUMANITY".

 2. A-TEC

  België

  Verpakkingsmachines: nieuw en 2de hands Zoekt u een nieuwe verpakkingsmachine van hoge kwaliteit? Wij helpen u graag met uw keuze. Indien u op zoek bent naar een 2de hands verpakkingsmachine (al dan niet gereviseerd), heeft u bij ons een ruime keuze, onmiddellijk beschikbaar ! ! ! Toevoersystemen: robots, flowfeeds, ... Toevoersystemen worden steeds belangrijker omwille van hun hoge efficiëntie. Onze specialisten helpen u graag met de juiste keuze afgestemd op uw productieproces en toekomst perspectieven: Toevoersystemen voor Flowpackers, Toevoersystemen voor Kartonneermachines, Toevoersystemen voor X-fold machines... Verpakkingsmachines VERHUUR Heeft u tijdelijke capaciteitsproblemen in uw bedrijf? Wij verhuren diverse verpakkingsmachines. We hebben een grote voorraad, diverse formules en garanderen een snelle levering!

 3. GIBAS

  Nederland

  De system integrator, gevestigd in Nijkerk, heeft een solide positie in de productie industrie. Bouwend vanuit een jarenlange expertise in de metaalverwerkende sector is een brede know-how ontwikkeld in meerdere branches. Gibas verstevigt zo haar positie als uw leverancier van totaal oplossingen. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt maatwerk equipment vanuit een krachtige engineering geleverd. De interne service organisatie met meer dan 20 technici draagt verder zorg voor een jarenlange gegarandeerde support. De klant stellen wij centraal en de oplossingen zijn breed gedragen. De integratie met topmerken als Fanuc Robotics, Universal Robots, Siemens ...... maken het geheel betrouwbaar en stabiel. Gibas Automation, de sleutel tot een succesvolle productie automatisering.

 4. ROBOTCRANE

  Nederland

  After years of experience and dedication to our clients in several different steel processing industries, the Dutch machine building company Grimbergen developed a new product for robotic handling purposes. This resulted in the GRC-series for various automated steel handling processes. We strive to optimize all our customers’ production processes and improve efficiency wherever we can. Until this very moment, we always believed that this can only be achieved by creating our tailor made production machinery, handling equipment and logistic systems. Now however, we’ve found a fully automated and especially innovative solution for handling steel profiles, tubes and plates after the cutting process, which we forged into a semi-standard product (the GRC).

 5. AMS BELGIUM

  België

  AMS is een jonge, internationale, dynamische en snel groeiende organisatie. Onze belangrijkste taak bestaat in de programmering en het opstarten van geautomatiseerde productieprocessen met robots en Plc. We nemen ook projecten om uw productieprocessen te optimaliseren. We hebben ervaring met een breed scala aan toepassingen zoals puntlassen, handling, vision-systemen, het verzegelen, ... Onze robot ervaring omvat product handling, palletiseren, ponsen, afdichten, stud lassen, MIG & MAG lassen, weerstand, laserlassen, lasersnijden en clinchen. Voor al deze toepassingen kunnen we normen ontwikkelen of integreren van nieuw ontwikkelde normen in bestaande systemen.

 6. POLLERS EN ZONEN

  België

  Precisiewerk is niet uit te voeren zonder technisch hoogstaand materiaal. Daarom investeert Pollers NV steeds in nieuwe machines. Ervaren vakmensen zijn onmisbaar om een hoge afwerkingsgraad te bekomen. Twee elementen waarvoor POLLERS NV garant staat. POLLERS NV is een toeleverancier en machines en onderdelen worden uitgevoerd volgens het ontwerp, de tekeningen of de vraag van de klant. Een open relatie met de opdrachtgever en een stipte leveringstermijn zijn eveneens pluspunten waar POLLERS NV hoog mee scoort. Pollers NV is gevestigd aan het klaverblad te Lummen, een kruispunt van belangrijke toegangswegen. Een bewuste keuze.

 7. UNIVERSAL ROBOTS (GERMANY) GMBH

  Duitsland

  Universal Robots werd in 2005 in Denemarken opgericht en was het eerste bedrijf dat commercieel bruikbare samenwerkende robots produceerde - waardoor bedrijven en hele industrieën werden getransformeerd.

 8. GLAMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Glama Machinenbau GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: •smeedmanipulatoren• anodedienstvoertuigen voor de aluminiumindustrie• laadmachines• handlingsystemen• industrierobots• manipulatoren• speciale voertuigen• automatiseringsoplossingen, op maat• automatiseringstechniek• handhavingstechniek voor de metaalbewerkingsindustrie

 9. SMT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  SMT Systemtechnik GmbH is gespecialiseerd in robotinstallaties voor alle gangbare lasprocessen. Andere zwaartepunten zijn robotinstallaties voor snijden, handling en paletteren. Onze producten: Robotlasinstallaties, lasrobotten, robotsystemen, robotsnij-installaties, handlingsystemen inclusief industrierobotten, paletteerrobotten, draaitafels, robottoepassingen, industrierobotten, montagerobotten

 10. KAWASAKI ROBOTICS GMBH

  Duitsland

  Kawasaki Robotics, met hoofdkantoor in Duitsland, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van industriële robots en geautomatiseerde automatiseringssystemen voor een breed scala aan toepassingen wereldwijd.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis