• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • roestvrij staal - bestek

Resultaten voor

Roestvrij staal - bestek - Import export

 1. ETERNUM

  België

  Verified by europages badge

  ETERNUM is een Belgische firma opgericht in 1924 en is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van rvs bestek en tafelgerei. Wij zijn in meer dan 60 landen aanwezig dankzij ons netwerk van distributeurs en plaatselijke agenten en 80% van onze verkoop is te danken aan de export. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gembloux (België) waar ook onze Belgische productie-eenheid ligt en een opslagplaats voor 3.000 pallets. Onze producten zijn bestemd voor zowel de consument als de horeca (hotel, restaurant, café). Wij bieden een collectie van meer dan 50 bestekmodellen en meer dan 150 tafelartikelen van roestvast staal of verzilverd roestvast staal. Fabrieken in België en China. We bieden ook hoogwaardige artikelen voor grote hotels, 5-sterrenhotels en designtafelbestek voor restaurants met een ster.

  Website Open In New icon
 2. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG - Traditie sinds 1829 Carl Schmidt was een geschoolde smid toen hij in 1829 samen met zijn zoon CARL SCHMIDT SOHN oprichtte. Een naam die de hele wereld rondgaat. Een naam die een merk wordt. En dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven. Het jonge bedrijf specialiseerde zich aanvankelijk in de vervaardiging van zwaarden. De stad Solingen beschikt over optimale omstandigheden voor de verwerking van metaal dankzij haar geografische ligging aan de rivier de Wupper en haar afzettingen van ijzererts en hout voor steenkool. Niemand kon toen vermoeden dat Solingen ooit het centrum van de bestekindustrie zou worden en dat "made in Solingen" wereldwijd garant zou staan voor uitstekende producten en eersteklas kwaliteit. Carl Schmidt en zijn zoon runnen het bedrijf vanaf het begin met veel succes. Na slechts één jaar hebben ze 100 smeden, slijpers en assistenten in dienst.... De nabijheid van Keulen is bijna ideaal voor de uitgebreide productie en distributie, want Keulen is in die tijd een van de grootste en rijkste handelscentra op Duitse bodem. Zo gaan de producten van CARL SCHMIDT SOHN vanaf het begin de wereld in. Bestekken uit Solingen werden al snel een garantie voor de beste kwaliteit en vakmanschap. En dat in een tijd waarin de overdracht van berichten nog steeds veel tijd kost. Zwaarden, sabels, messen en scharen uit Solingen overtuigen alleen al door hun kwaliteit en goedheid.

  Website Open In New icon
 3. WAS GERMANY INH. TIM SCHULZ E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn al meer dan 50 jaar toegewijd aan hotel- en keukenuitrusting. Met ons uitgebreide assortiment en goede service zorgen wij ervoor dat uw klanten de perfecte gastheer of gastvrouw kunnen zijn. Want alleen wie over de ideale uitrusting beschikt, kan zijn gasten gelukkig en tevreden maken. Wij zijn onze dienstverlening blijven verfijnen, zodat wij vandaag oplossingen op maat kunnen bieden voor de uiteenlopende behoeften van onze klanten en partners. Wij behandelen u als gelijken en laten typische Hanze-waarden voor ons spreken: Onze service is eerlijk en betrouwbaar, het begint met het juiste team en de optimale apparatuur. Dit betekent "Where Service Begins".

  Website Open In New icon
 4. EUROASIA SA

  Italië

 5. CUTLERYFORALL

  Verenigd Koninkrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Duitsland

 2. STORIA

  Wit Rusland

 3. GOKTURKLER CELIK AS

  Turkije

 4. OJSC KRASNY METALLIST

  Wit Rusland

 5. CASA MANDARINA

  Spanje

 1. MA-INOX

  Marokko

 2. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkije

 3. TONER S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 4. FESCER

  Turkije

 5. SEVEN SEAS GLOBAL

  Duitsland

 6. XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD.

  China

 7. B D G MANUFACTURING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. BELO INOX, SA.

  Portugal

 9. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Frankrijk

 10. PORCELAINES GUY DEGRENNE

  Frankrijk

 1. NINGBO BOLEX CUTLERY INC.

  China

 2. BYOZBY

  Turkije

 3. JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD.

  China

 4. KORDUN-ALATI D.O.O.

  Kroatië

 5. POKERPOOL OY

  Finland

 6. NEHIR MUTFAK ESYALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

 7. VAN GEENEN B.V.

  Nederland

 8. MERCAINOX - COMPONENTES INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

 9. ESPRITE SRO

  Slowakije

 10. STAINLESS STEEL FABRICATORS DERBY

  Verenigd Koninkrijk