• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • roestvrij staal - bestek

Resultaten voor

Roestvrij staal - bestek - Import export

 1. WAS GERMANY INH. TIM SCHULZ E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn al meer dan 50 jaar toegewijd aan hotel- en keukenuitrusting. Met ons uitgebreide assortiment en goede service zorgen wij ervoor dat uw klanten de perfecte gastheer of gastvrouw kunnen zijn. Want alleen wie over de ideale uitrusting beschikt, kan zijn gasten gelukkig en tevreden maken. Wij zijn onze dienstverlening blijven verfijnen, zodat wij vandaag oplossingen op maat kunnen bieden voor de uiteenlopende behoeften van onze klanten en partners. Wij behandelen u als gelijken en laten typische Hanze-waarden voor ons spreken: Onze service is eerlijk en betrouwbaar, het begint met het juiste team en de optimale apparatuur. Dit betekent "Where Service Begins".

 2. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG - Traditie sinds 1829 Carl Schmidt was een geschoolde smid toen hij in 1829 samen met zijn zoon CARL SCHMIDT SOHN oprichtte. Een naam die de hele wereld rondgaat. Een naam die een merk wordt. En dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven. Het jonge bedrijf specialiseerde zich aanvankelijk in de vervaardiging van zwaarden. De stad Solingen beschikt over optimale omstandigheden voor de verwerking van metaal dankzij haar geografische ligging aan de rivier de Wupper en haar afzettingen van ijzererts en hout voor steenkool. Niemand kon toen vermoeden dat Solingen ooit het centrum van de bestekindustrie zou worden en dat "made in Solingen" wereldwijd garant zou staan voor uitstekende producten en eersteklas kwaliteit. Carl Schmidt en zijn zoon runnen het bedrijf vanaf het begin met veel succes. Na slechts één jaar hebben ze 100 smeden, slijpers en assistenten in dienst.... De nabijheid van Keulen is bijna ideaal voor de uitgebreide productie en distributie, want Keulen is in die tijd een van de grootste en rijkste handelscentra op Duitse bodem. Zo gaan de producten van CARL SCHMIDT SOHN vanaf het begin de wereld in. Bestekken uit Solingen werden al snel een garantie voor de beste kwaliteit en vakmanschap. En dat in een tijd waarin de overdracht van berichten nog steeds veel tijd kost. Zwaarden, sabels, messen en scharen uit Solingen overtuigen alleen al door hun kwaliteit en goedheid.

 3. ETERNUM

  België

  ETERNUM is een Belgische firma opgericht in 1924 en is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van rvs bestek en tafelgerei. Wij zijn in meer dan 60 landen aanwezig dankzij ons netwerk van distributeurs en plaatselijke agenten en 80% van onze verkoop is te danken aan de export. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gembloux (België) waar ook onze Belgische productie-eenheid ligt en een opslagplaats voor 3.000 pallets. Onze producten zijn bestemd voor zowel de consument als de horeca (hotel, restaurant, café). Wij bieden een collectie van meer dan 50 bestekmodellen en meer dan 150 tafelartikelen van roestvast staal of verzilverd roestvast staal. Fabrieken in België en China. We bieden ook hoogwaardige artikelen voor grote hotels, 5-sterrenhotels en designtafelbestek voor restaurants met een ster.

 4. EUROASIA SA

  Italië

  Het bedrijf EUROASIA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 5. GOKTURKLER CELIK A.S.

  Turkije

  Het bedrijf GOKTURKLER CELIK A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren bestek van roestvrij staal, en roestvrijstalen staven. Het is gevestigd in Esenyurt, Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - ruw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roestvrij staal - bestek, Roestvrij staal - bestek, en schroeven. Het is gevestigd in Guignecourt, Frankrijk.

 2. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Duitsland

  Het bedrijf WEBG GMBH - GERMANCUT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lepels, vorken en messen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kokmessen van roestvrij staal, roestvrij stalen mes, en bestek van roestvrij staal. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 3. OJSC KRASNY METALLIST

  Wit Rusland

  Het bedrijf OJSC KRASNY METALLIST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Mogilev, Wit Rusland.

 4. CASA MANDARINA

  Spanje

  Het bedrijf CASA MANDARINA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor meubilering. Het is gevestigd in Ribadeo, Spanje.

 5. TONER S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TONER S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Roestvrij staal - bestek, Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Roestvrij staal - bestek, en Luchtontsmetting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Moravska Trebova, Tsjechische Rep..

 1. STORIA

  Wit Rusland

  Het bedrijf STORIA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Mogilev, Wit Rusland.

 2. MA-INOX

  Marokko

  Het bedrijf MA-INOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Sale, Marokko.

 1. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is tevens aanwezig in de sectoren snelkookpan, theepotten, en couscouspannen. Het is gevestigd in Kahramanmaras, Turkije.

 2. SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Yangjiang, China.

 3. FESCER

  Turkije

  Het bedrijf FESCER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tafelbestek - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roestvrij staal - bestek, keukenvoorwerpen, en Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Turkije

  Het bedrijf YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaatwerk en serviesgoed. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lepels, vorken en messen, Roestvrij staal - bestek, industriële keukens, rvs staal, Lepels, vorken en messen, en Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. HEIDEN ELECTRONICS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEIDEN ELECTRONICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Testapparatuur, Wetenschappelijke apparatuur en instrumenten, Uurwerken, Testapparatuur, Wetenschappelijke apparatuur en instrumenten, en Uurwerken. Het is gevestigd in Pürgen, Duitsland.

 6. SEVEN SEAS GLOBAL

  Duitsland

  Het bedrijf SEVEN SEAS GLOBAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Kerpen, Duitsland.

 7. XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Xiamen Fujian, China.

 8. ALEXANDRIA METAL WORKS

  Egypte

  Het bedrijf ALEXANDRIA METAL WORKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is tevens aanwezig in de sectoren bestek van roestvrij staal, en voorwerpen voor op tafel. Het is gevestigd in Alexnadria, Egypte.

 1. TRADE TACKLERS

  Pakistaan

  Het bedrijf TRADE TACKLERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is tevens aanwezig in de sectoren jachtmes, en accessoires jacht jager. Het is gevestigd in Lahore, Pakistaan.

 2. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Frankrijk

  Het bedrijf ORFEVRERIE DE LA TOUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roestvrij staal - bestek, Bestek en tafelzilver, bestek, Roestvrij staal - bestek, Bestek en tafelzilver, en lepels. Het is gevestigd in Sourdeval, Frankrijk.

 3. BELO INOX, SA.

  Portugal

  Het bedrijf BELO INOX, SA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Bestek voor hotels, en Messen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Guimaraes, Portugal.

 4. AD HORECA

  Roemenië

  Het bedrijf AD HORECA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is tevens aanwezig in de sectoren bestek, en porselein. Het is gevestigd in Cluj Napoca, Roemenië.

 5. B D G MANUFACTURING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf B D G MANUFACTURING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medailles en trofeeën. Het is tevens aanwezig in de sectoren bestek van roestvrij staal, tafelgerie roestvrij staal, en verzilverd bestek. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 6. MAYGE

  China

  Het bedrijf MAYGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 7. STEFI SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf STEFI SARL, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roestvrij staal - bestek, Buizen en pijpen - non-ferro, Roestvrij staal - bestek, en Buizen en pijpen - non-ferro. Het is gevestigd in Châteaubernard, Frankrijk.

 8. YANGJIANG KASUIT HARDWAR PRODUCTS CO.,LED

  China

  Het bedrijf YANGJIANG KASUIT HARDWAR PRODUCTS CO.,LED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Keukengerei - messen. Het is gevestigd in Yangjiang, China.

 9. BYOZBY

  Turkije

  Het bedrijf BYOZBY, is een Distributeur, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roestvrij staal - bestek. Het is tevens aanwezig in de sectoren bestek van roestvrij staal. Het is gevestigd in Jieyang City,guangdong Province, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis