• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • roestvrij staal - bestek

Resultaten voor

Roestvrij staal - bestek - Import export

 1. ETERNUM

  België

  ETERNUM is een Belgische firma opgericht in 1924 en is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van rvs bestek en tafelgerei. Wij zijn in meer dan 60 landen aanwezig dankzij ons netwerk van distributeurs en plaatselijke agenten en 80% van onze verkoop is te danken aan de export. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gembloux (België) waar ook onze Belgische productie-eenheid ligt en een opslagplaats voor 3.000 pallets. Onze producten zijn bestemd voor zowel de consument als de horeca (hotel, restaurant, café). Wij bieden een collectie van meer dan 50 bestekmodellen en meer dan 150 tafelartikelen van roestvast staal of verzilverd roestvast staal. Fabrieken in België en China. We bieden ook hoogwaardige artikelen voor grote hotels, 5-sterrenhotels en designtafelbestek voor restaurants met een ster.

  Alle producten voor "roestvrij staal - bestek"

 2. WAS GERMANY INH. TIM SCHULZ E.K.

  Duitsland

  Wij zijn al meer dan 50 jaar toegewijd aan hotel- en keukenuitrusting. Met ons uitgebreide assortiment en goede service zorgen wij ervoor dat uw klanten de perfecte gastheer of gastvrouw kunnen zijn. Want alleen wie over de ideale uitrusting beschikt, kan zijn gasten gelukkig en tevreden maken. Wij zijn onze dienstverlening blijven verfijnen, zodat wij vandaag oplossingen op maat kunnen bieden voor de uiteenlopende behoeften van onze klanten en partners. Wij behandelen u als gelijken en laten typische Hanze-waarden voor ons spreken: Onze service is eerlijk en betrouwbaar, het begint met het juiste team en de optimale apparatuur. Dit betekent "Where Service Begins".

 3. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Duitsland

  Carl Schmidt Sohn AG - Traditie sinds 1829 Carl Schmidt was een geschoolde smid toen hij in 1829 samen met zijn zoon CARL SCHMIDT SOHN oprichtte. Een naam die de hele wereld rondgaat. Een naam die een merk wordt. En dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven. Het jonge bedrijf specialiseerde zich aanvankelijk in de vervaardiging van zwaarden. De stad Solingen beschikt over optimale omstandigheden voor de verwerking van metaal dankzij haar geografische ligging aan de rivier de Wupper en haar afzettingen van ijzererts en hout voor steenkool. Niemand kon toen vermoeden dat Solingen ooit het centrum van de bestekindustrie zou worden en dat "made in Solingen" wereldwijd garant zou staan voor uitstekende producten en eersteklas kwaliteit. Carl Schmidt en zijn zoon runnen het bedrijf vanaf het begin met veel succes. Na slechts één jaar hebben ze 100 smeden, slijpers en assistenten in dienst.... De nabijheid van Keulen is bijna ideaal voor de uitgebreide productie en distributie, want Keulen is in die tijd een van de grootste en rijkste handelscentra op Duitse bodem. Zo gaan de producten van CARL SCHMIDT SOHN vanaf het begin de wereld in. Bestekken uit Solingen werden al snel een garantie voor de beste kwaliteit en vakmanschap. En dat in een tijd waarin de overdracht van berichten nog steeds veel tijd kost. Zwaarden, sabels, messen en scharen uit Solingen overtuigen alleen al door hun kwaliteit en goedheid.

 4. EUROASIA SA

  Italië

 5. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STORIA

  Wit Rusland

 2. MA-INOX

  Marokko

 3. OJSC KRASNY METALLIST

  Wit Rusland

 4. CASA MANDARINA

  Spanje

 5. GOKTURKLER CELIK AS

  Turkije

 1. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Duitsland

 2. TONER S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 1. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Turkije

 2. FESCER

  Turkije

 3. SEVEN SEAS GLOBAL

  Duitsland

 4. B D G MANUFACTURING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Frankrijk

 6. BELO INOX, SA.

  Portugal

 7. XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD.

  China

 8. KORDUN-ALATI D.O.O.

  Kroatië

 1. JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD.

  China

 2. POKERPOOL OY

  Finland

 3. BYOZBY

  Turkije

 4. NINGBO BOLEX CUTLERY INC.

  China

 5. ST JAMES SERVICES SARL

  Kameroen

 6. MERCAINOX - COMPONENTES INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

 7. DORUK METAL

  Turkije

 8. HONGCHANG CUTLERY

  China

 9. VAN GEENEN B.V.

  Nederland

 10. STAINLESS STEEL FABRICATORS DERBY

  Verenigd Koninkrijk