• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rolbruggen en portaalkranen

Resultaten voor

Rolbruggen en portaalkranen - Import export

 1. DEMO BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Demo Belgium is een bedrijf in Daverdisse in de provincie Luxemburg gespecialiseerd in de toelevering van elektrisch materiaal. Al 40 jaar leveren wij haspels, festoomsystemen, geleidingssystemen voor kabelrupsen, monorails en kabelrupsen voor professionals en de industrie. We zijn er trots op partner te zijn van de beste merken op de markt! Neem contact op met ons team van experts!

 2. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Kabels - toebehoren, Kettingen, Takels en lieren, Veiligheidstuig, Singels en sjorriemen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, en Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 3. AMIO LEVAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf AMIO, gevestigd in ANCENIS (44), biedt een uitgebreid assortiment aan hefmateriaal met een vermogen variërend van enkele kilo's tot 120T. AMIO heeft een divers aanbod aan brugkranen, verschillende soorten portaalloopkranen, OMIS/AMIOLEVAGE, elektrische loopkatten met ketting of kabel DONATI, STAHL, MISIA, verschillende types torenkranen DONATI, lichte goederenbehandeling ERIKKILA, afstandsbediening IKUSI. De ontwikkelingsafdeling van AMIO ontwerpt uw hijsbalken, mechanisch, met zuignappen of met elektromagneten, maar ook werktuigen voor goederenverzet speciaal voor uw gebruik. De installatie en het onderhoud van de heftoestellen wordt verzorgd door onze technici die allen gecertificeerd zijn als controleurs voor heftoestellen. Sinds 2008 zijn er vrijwel 300 OMIS/AMIOLEVAGE brugkranen geïnstalleerd in de regio Bretagne en Pays de Loire.

 4. CONSTRUCTIEWERKHUIZEN DEMAN

  België

  Constructiewerkhuizen DEMAN heeft meer dan 60 jaar ervaring in betrouwbare en competitieve hijssystemen die het rendement van uw bedrijfsactiviteiten verhogen. DEMAN legt de lat hoog, altijd en overal. We kiezen voor kwaliteit van bij de analyse en het ontwerp, over de productie tot in de dienst na verkoop. Vandaag zijn er zo goed als geen oplossingen op de markt van de hijstechniek die niet bij DEMAN te vinden zijn. Onze knowhow is een troef die u kan uitspelen in uw productieproces. Een creatief team van ervaren ingenieurs en ontwerpers begrijpt uw specifieke noden. Ons team - dat rechtstreeks met u in contact staat - maakt een grondige analyse van de behoeften. Dit is de basis van een optimaal aangepaste oplossing. In meer dan 60 jaar kraanbouw werd een knowhow opgebouwd, die ervoor zorgt dat u over een betrouwbaar, innovatief en performant hijstoestel kunt beschikken. Ons eigen ontwerpbureau laat toe om de hijstoestellen feilloos in te passen in uw infrastructuur. Ook al is deze nog maar in ontwerpfase. Met de totaal-ontwerpen in 3D kunnen we samen conflicten uitsluiten en veiligheidsrisico’s evalueren. Deze manier van samenwerken (eventueel met externe adviseurs) is gegarandeerd succesvol, van meet af aan!

 5. CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS

  Frankrijk

  CANTINIAU Levage Manutention is gespecialiseerd in het heffen, goederenverzet, verhuur van hefapparatuur, zware werkzaamheden en werkzaamheden op grote hoogte. Wij zijn werkzaam op alle bouwterreinen, openbare werken, gebouwen en industrieën in de sleepdienstsector, loopkranen, en goederenvezet. Wij bieden eveneens de verhuur van machines voor goederenvezet met chauffeur: kranen, kraantrucks, heftrucks, gondels of ter beschikkingstelling (zonder chauffeur) van heftrucks of gondels.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEMAG PONT EXPRESS

  België

  Kraansystemen, takels en aandrijvingen voor diverse toepassingen. Demag producten zijn innovatief en degelijk, Pont-Express koppelt de betrouwbaarheid van Demag producten sinds 1965 aan de beste oplossing voor ieder hijs- en transportprobleem. Niet alleen de concurrerende aankoopprijs en bijhorende service, maar vooral de lange levensduur en hoge prestaties maken Demag kranen, takels en aandrijvingen tot de meeste economische keuze.

 2. MONTELEC ANTWERPEN BVBA

  België

  Wij zijn uw expert in aandrijftechnieken, lieren, takels en andere hef- en hijswerktuigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het onderhoud en de herstelling van werktuigen (zoals takels, lieren, grijpers, klemmen…), rolbruggen, loopkranen, sturingskasten en machineparken, zijn we erin geslaagd om onze diensten aanzienlijk uit te breiden.

 3. MANUTECH

  België

  Manutech is gespecialiseerd in bouwen, leveren en plaatsen van rolbruggen, hijsinstallaties en interne transportsystemen.

 4. ARNIKON ENGINEERING AND CRANE SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf ARNIKON ENGINEERING AND CRANE SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rolbrug. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. EUROPA LEVAGE

  België

  Het bedrijf EUROPA LEVAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolbruggen en portaalkranen, en Rolbruggen en portaalkranen. Het is gevestigd in Verlaine, België.

 1. HELM HELLAS SA - NIKO

  Griekenland

  Het bedrijf HELM HELLAS SA - NIKO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportsystemen, Deuren - industrieel, Transportsystemen, Deuren - industrieel, en Hangtransportbaan. Het is gevestigd in Corinth, Griekenland.

 2. BG LEVAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf BG LEVAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische takels. Het is gevestigd in Saint Nabord, Frankrijk.

 1. ALDR - ASSISTANCE LEVAGE DEPANNAGE ROUTIER

  Frankrijk

  Het bedrijf ALDR - ASSISTANCE LEVAGE DEPANNAGE ROUTIER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen, verrijdbaar, Mandenlift, Kranen, verrijdbaar, Mandenlift, en verhuur mini-graafmachines. Het is gevestigd in Gratentour, Frankrijk.

 2. DIAMENTPORT

  Polen

  Het bedrijf DIAMENTPORT, is een Multi-Category, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolbruggen en portaalkranen, Rolbruggen en portaalkranen, lier, en elektrisch verstelbare bedbodems. Het is gevestigd in Opole, Polen.

 3. SDML

  Frankrijk

  Het bedrijf SDML, is een Distributeur, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, en Hefinrichtingen. Het is gevestigd in Vitrolles, Frankrijk.

 4. ABUS LEVAGE FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf ABUS LEVAGE FRANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is gevestigd in Ludres, Frankrijk.

 5. ADC FAYAT GROUP

  Frankrijk

  Het bedrijf ADC FAYAT GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, Hefinrichtingen, metaalconstructies, heftafels voor goederenverlading, en takels. Het is gevestigd in Parthenay, Frankrijk.

 6. HERIPRET MAINTENANCE - AGENCE DE MAUBEUGE & SIÈGE SOCIAL

  Frankrijk

  Het bedrijf HERIPRET MAINTENANCE - AGENCE DE MAUBEUGE & SIÈGE SOCIAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolbruggen en portaalkranen, Takels en lieren, Rolbruggen en portaalkranen, Takels en lieren, en Hefapparaten. Het is gevestigd in Bavay, Frankrijk.

 7. DEMO SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf DEMO SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is gevestigd in Saint Romain De Jalionas, Frankrijk.

 8. KONECRANES SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KONECRANES SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 1. CARPMETAL SRL

  Italië

  Het bedrijf CARPMETAL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefinrichtingen, portaalkranen, rolbrug, Hefinrichtingen, en metalen skeletbouw. Het is gevestigd in Adro, Italië.

 2. GROUPE DELAUNOIT

  België

  Het bedrijf GROUPE DELAUNOIT, is een Multi-Category, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolbruggen en portaalkranen, Mandenlift, verlading van goederen, Rolbruggen en portaalkranen, zeefapparaten, en Mandenlift. Het is gevestigd in Fleurus, België.

 3. ENTREPRISE LEPAGE & FRERES

  België

  Het bedrijf ENTREPRISE LEPAGE & FRERES, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolbruggen en portaalkranen, Staal- en ijzerindustrie - import-export, industriele leidingen, industriele montages, Rolbruggen en portaalkranen, en Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is gevestigd in Jumet, België.

 4. COMEGE

  Frankrijk

  Het bedrijf COMEGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, en Rolbruggen en portaalkranen. Het is gevestigd in Saint-Germain-Du-Plain, Frankrijk.

 5. FOSELEV

  Frankrijk

  Het bedrijf FOSELEV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen en rolbruggen, verhuur kraan, en Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Aix En Provence, Frankrijk.

 6. SPE MAINTENANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf SPE MAINTENANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, Hefapparaten, Brugkranen, Rolbruggen en portaalkranen, en Torenkranen. Het is gevestigd in Rognac, Frankrijk.

 7. EUROCRANE-EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇAO, LDA

  Portugal

  Het bedrijf EUROCRANE-EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇAO, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolbruggen en portaalkranen, en Rolbruggen en portaalkranen. Het is gevestigd in Carregado, Portugal.

 8. SOMIRAM - MANUTENTION AÉRIENNE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOMIRAM - MANUTENTION AÉRIENNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Takels en lieren, en Takels en lieren. Het is gevestigd in Chèvremont, Frankrijk.

 9. GENTEN

  België

  Het bedrijf GENTEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterijen - machines en installaties, Rolbruggen en portaalkranen, Gieterijen - machines en installaties, en Rolbruggen en portaalkranen. Het is gevestigd in Amel, België.

 10. M & DN CO.LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf M & DN CO.LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Rolbruggen en portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor lattenbodems, takels, en portaalkranen. Het is gevestigd in Koprivchtica/sofia, Bulgarije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis

Vind bestekken voor