• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rolbruggen en portaalkranen

Resultaten voor

Rolbruggen en portaalkranen - Import export

 1. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge
 2. AMIO LEVAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf AMIO, gevestigd in ANCENIS (44), biedt een uitgebreid assortiment aan hefmateriaal met een vermogen variërend van enkele kilo's tot 120T. AMIO heeft een divers aanbod aan brugkranen, verschillende soorten portaalloopkranen, OMIS/AMIOLEVAGE, elektrische loopkatten met ketting of kabel DONATI, STAHL, MISIA, verschillende types torenkranen DONATI, lichte goederenbehandeling ERIKKILA, afstandsbediening IKUSI. De ontwikkelingsafdeling van AMIO ontwerpt uw hijsbalken, mechanisch, met zuignappen of met elektromagneten, maar ook werktuigen voor goederenverzet speciaal voor uw gebruik. De installatie en het onderhoud van de heftoestellen wordt verzorgd door onze technici die allen gecertificeerd zijn als controleurs voor heftoestellen. Sinds 2008 zijn er vrijwel 300 OMIS/AMIOLEVAGE brugkranen geïnstalleerd in de regio Bretagne en Pays de Loire.

 3. CONSTRUCTIEWERKHUIZEN DEMAN

  België

  Constructiewerkhuizen DEMAN heeft meer dan 60 jaar ervaring in betrouwbare en competitieve hijssystemen die het rendement van uw bedrijfsactiviteiten verhogen. DEMAN legt de lat hoog, altijd en overal. We kiezen voor kwaliteit van bij de analyse en het ontwerp, over de productie tot in de dienst na verkoop. Vandaag zijn er zo goed als geen oplossingen op de markt van de hijstechniek die niet bij DEMAN te vinden zijn. Onze knowhow is een troef die u kan uitspelen in uw productieproces. Een creatief team van ervaren ingenieurs en ontwerpers begrijpt uw specifieke noden. Ons team - dat rechtstreeks met u in contact staat - maakt een grondige analyse van de behoeften. Dit is de basis van een optimaal aangepaste oplossing. In meer dan 60 jaar kraanbouw werd een knowhow opgebouwd, die ervoor zorgt dat u over een betrouwbaar, innovatief en performant hijstoestel kunt beschikken. Ons eigen ontwerpbureau laat toe om de hijstoestellen feilloos in te passen in uw infrastructuur. Ook al is deze nog maar in ontwerpfase. Met de totaal-ontwerpen in 3D kunnen we samen conflicten uitsluiten en veiligheidsrisico’s evalueren. Deze manier van samenwerken (eventueel met externe adviseurs) is gegarandeerd succesvol, van meet af aan!

 4. CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS

  Frankrijk

  CANTINIAU Levage Manutention is gespecialiseerd in het heffen, goederenverzet, verhuur van hefapparatuur, zware werkzaamheden en werkzaamheden op grote hoogte. Wij zijn werkzaam op alle bouwterreinen, openbare werken, gebouwen en industrieën in de sleepdienstsector, loopkranen, en goederenvezet. Wij bieden eveneens de verhuur van machines voor goederenvezet met chauffeur: kranen, kraantrucks, heftrucks, gondels of ter beschikkingstelling (zonder chauffeur) van heftrucks of gondels.

 5. DEMAG PONT EXPRESS

  België

  Kraansystemen, takels en aandrijvingen voor diverse toepassingen. Demag producten zijn innovatief en degelijk, Pont-Express koppelt de betrouwbaarheid van Demag producten sinds 1965 aan de beste oplossing voor ieder hijs- en transportprobleem. Niet alleen de concurrerende aankoopprijs en bijhorende service, maar vooral de lange levensduur en hoge prestaties maken Demag kranen, takels en aandrijvingen tot de meeste economische keuze.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CANAM FRANCE

  Frankrijk

  Canam Frankrijk is actief in heel Frankrijk als onderaannemer bij bedrijven in de sectoren van staalbouw (metaalbouw, metalen structuren en skeletten), bouw, openbare werken en industrie. De afdeling Metaalbouw vervaardigt, volgens de tekeningen van de klanten, allerlei soorten metalen structuren voor de bouw van industriële gebouwen, winkelgebouwen, gebouwen voor logistiek, landbouw, administratie en speciale bouwwerken.

 2. MONTELEC ANTWERPEN BVBA

  België

  Wij zijn uw expert in aandrijftechnieken, lieren, takels en andere hef- en hijswerktuigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het onderhoud en de herstelling van werktuigen (zoals takels, lieren, grijpers, klemmen…), rolbruggen, loopkranen, sturingskasten en machineparken, zijn we erin geslaagd om onze diensten aanzienlijk uit te breiden.

 3. MANUTECH

  België

  Manutech is gespecialiseerd in bouwen, leveren en plaatsen van rolbruggen, hijsinstallaties en interne transportsystemen.

 4. ARNIKON ENGINEERING AND CRANE SYSTEMS

  Turkije

 5. COMESI

  Frankrijk

 1. EUROPA LEVAGE

  België

 2. BG LEVAGE

  Frankrijk

 3. HERIPRET MAINTENANCE - AGENCE DE MAUBEUGE & SIÈGE SOCIAL

  Frankrijk

 4. CARPMETAL SRL

  Italië

 5. NUCLEON OVERHEAD CRANE GROUP

  Canada

 6. ENTREPRISE LEPAGE & FRERES

  België

 7. DEMO SAS

  Frankrijk

 8. ALDR - ASSISTANCE LEVAGE DEPANNAGE ROUTIER

  Frankrijk

 9. GH FRANCE SA

  Frankrijk

 10. ABUS LEVAGE FRANCE

  Frankrijk

 1. ADC FAYAT GROUP

  Frankrijk

 2. SOMIRAM - MANUTENTION AÉRIENNE

  Frankrijk

 3. VERLINDE - LIFTING EQUIPMENT

  Frankrijk

 4. GENTEN

  België

 5. M & DN CO.LTD.

  Bulgarije

 6. YUCELEN CRANE AND MACHINERY

  Turkije

 7. CBI

  Frankrijk

 8. AIC METALLURGIE

  Marokko

 9. MMG DI DIVITA GIUSEPPE

  Italië

 10. O.M.C.

  Italië

Vind bestekken voor