• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rollagers

Resultaten voor

Rollagers - Import export

 1. NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO)

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf werd opgericht in 1950 en heeft talrijke eigen technologieën en een schat aan ervaring opgebouwd, die het gebruikt om innovatieve producten te ontwikkelen. Nippon Thompson is een gevestigde leider geworden in drie bewegingsspecialisaties: naaldlagers, lineaire bewegingsproducten en mechatronische producten. Deze producten, die onder de merknaam IKO op de markt worden gebracht, hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd op het gebied van hoge kwaliteit en innovatieve eigenschappen. Sinds Nippon Thompson in 1959 de eerste Japanse producent van naaldlagers werd, heeft het een reputatie van wereldklasse opgebouwd als een innovatieve producent van hoogwaardige precisielagerproducten. Gebruikmakend van hun expertise en technologie door jarenlange ervaring in het produceren van naaldlagers, hebben zij lineaire geleidingseenheden ontwikkeld die loopwagens en spoorrails combineren. Sinds de introductie van hun eerste lineaire rolgeleidingseenheid, of Linear Way in 1978, zijn deze producten belangrijke onderdelen geworden van industriële robots, numeriek bewerkte werktuigmachines en andere geavanceerde apparatuur die in de halfgeleiderindustrie wordt gebruikt. Speciaal voor deze veeleisende toepassingen heeft Nippon Thompson een breed gamma producten ontwikkeld, vervaardigd van roestvrij staal en voorzien van speciale smering, geschikt voor clean room-omgevingen.

 2. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar is LEMM Maschinenbau een wereldwijde leverancier van speciale constructies voor haspelbehandelingssystemen in de papier-, folie-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien wordt de productie van consoles, koppelingen, spilverlengingen en vlinderkleppen al meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de aandrijf- en fittingenindustrie. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we altijd voldoen aan de hoge eisen op het gebied van draaien en frezen. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015, is een klantgericht kwaliteitsbeleid een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We zijn altijd in staat om u deskundig advies en ondersteuning te bieden voor speciale oplossingen.

 3. LELI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze onderneming heeft meer dan zestig jaar ervaring en is toekomstgericht. Sinds 1950 zijn wij actief op het gebied van componenten voor de overbrenging van beweging en bieden wij technische bijstand en onderhoudsservice bij de montage, controle en diagnoses. Al van bij het begin staan wij bekend voor onze professionaliteit, vakbekwaamheid, en efficiëntie, en voor de aandacht die wij aan de problemen van de klant besteden. Een traditie die elke dag wordt vernieuwd in de zoektocht naar de meest toonaangevende en innoverende merken in de sector, die wij selecteren om onze klanten een service op het hoogste niveau te bieden. Bovendien kunnen wij in recordtijd aan alle behoeften voldoen dankzij een voorraad die voortdurend wordt aangevuld en bijgewerkt. Kwaliteit, ervaring en passie. Dit zijn de ingrediënten die ons in staat stellen om zelfs in de meest complexe situaties het verschil te maken en sterke relaties met onze klanten op te bouwen.

 4. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STC-Steyr® is wereldwijd actief als fabrikant van rollagers en rollagertoebehoren. In de traditierijke industrieplaats Steyr/Oostenrijk worden sinds 1922 rollagers in serie vervaardigd. Hoge productkwaliteit en individuele service zijn de hoekstenen van onze productie. Wij leveren al jarenlang gerenommeerde internationale bedrijven en groepen aan onze producten. Wij zijn ook lid van de DKF-groep.

 5. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KIS Antriebstechnik GmbH & Co is opgericht in 1990 in Dortmund, Duitsland. KG is gespecialiseerd in individuele roterende oplossingen en productontwikkelingen op het gebied van wentellagertechnologie voor klanten over de hele wereld. Het merk KIS staat voor langdurige precisie, hoge kwaliteit, uitzonderlijke klantenservice en een innovatieve geest. Als familiebedrijf van de tweede generatie en nicheleider met een succesvolle geschiedenis van 33 jaar levert KIS zijn wentellagers en draaikransen nu aan meer dan 45 landen wereldwijd. KIS producten zijn geen gestandaardiseerde catalogusproducten, maar toepassingsspecifieke aandrijfoplossingen die in nauwe samenwerking met de betreffende partners worden ontwikkeld. Enerzijds creëren we waarde voor onze klanten met innovatieve wentellageroplossingen die een belangrijke bijdrage leveren aan efficiëntie en duurzaamheid in verschillende sectoren van de machine- en installatiebouw. Aan de andere kant nemen we als bedrijf concrete maatregelen met ons initiatief "MISSION ENERGY AUTARKY 2027" op het hoofdkantoor in Dortmund om uiterlijk in 2027 volledig zelfvoorzienend te kunnen werken door middel van zelfvoorziening en zo klimaatneutraliteit in Scope 1 en 2 te kunnen rapporteren. www.kis-gmbh.de

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elk jaar produceren we meer dan 900 verschillende soorten wentellagers. Onze portfolio varieert van standaard wentellagers tot op maat gemaakte speciale lageroplossingen in een diameterbereik van 50 mm tot 1.500 mm. Naast diverse wentellagercomponenten leveren we onze klanten ook speciale precisiecomponenten en wentellageraccessoires. Onze kracht ligt vooral in onderzoek en ontwikkeling van toepassingsgeoptimaliseerde speciale lagers. In directe samenwerking met de klant worden technische mogelijkheden gecoördineerd, getest en geïmplementeerd. Naast projectgerelateerde berekeningen omvat onze engineeringportefeuille ook praktische levensduur- en sterkteproeven en lagerbeoordelingen. Kwaliteit door competentie - Hoogste kwaliteit loopt als een rode draad door onze hele productie - van de aankoop van materialen tot de levering van onze producten. KRW rollagers worden al sinds 1934 geproduceerd op de traditionele locatie in het westen van Leipzig. Daarnaast hebben we verkoopkantoren in China, India, Kazachstan en Zuidoost-Azië om in de directe omgeving van onze klanten aanwezig te zijn en toepassingsspecifieke assistentie te verlenen.

 2. NMB ITALIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Nmb Italia srl is gespecialiseerd in de productie van miniatuur- en speciale kogellagers, axiale ventilatoren A/C en D/C voor industrieel gebruik, hybride, magneet- en bldc-stappenmotoren, precisielagers, sferische glijlagers, originele uitrustingsonderdelen voor computers, huishoudelijke apparaten, auto's, vliegtuigen

 3. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Melucci srl, opgericht door Giovanni Melucci, is al sinds de jaren 1950 actief in de verkoop van lagers. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld door zich te specialiseren op het gebied van aandrijvingen en door het vervaardigen van eigen producten zoals riemen, riemschijven, kroonwielen e.d., in samenwerking met leidende bedrijven op het gebied van industriële benodigdheden. SKF, Timken, Ina en Nadella zijn de onomstreden marktleiders binnen hun eigen marktsegment.

 4. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, Dichtingsringen, Pendels, Glijlagers, Kogellagers, naaldlagers, rollagers, scharnierogen, en Kogelbussen. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

 5. C&U EUROPE HOLDING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C&U EUROPE HOLDING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rollagers. Het is gevestigd in Schweinfurt, Duitsland.

 1. BERGMANS KOGELLAGERTECHNIEK

  België

  Bergmans lagertechniek BVBA is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het leveren van kogellagers, Durbal stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, gluibussen en hittebestendige kogellagers. Wij zijn werkzaam als distributeur voor o.a. Durbal, Nadella en A&S Fersa. Onze klanten bevinden zich in elke industrie zoals machinefabrieken, productiebedrijven machinebouwers en engineerings-bureau’s. Naast de levering van standaard lagers zijn wij gespecialiseerd in het leveren van speciaal lagers en wielen volgens tekening voor uw specifieke behoefte. Onze producten: Durbal stangkoppen onderhoudsvrij, Durbal gewrichtslagers, Durbal gaffelkoppen, Durbal stangkoppen kogelgelagerd, Durbal stangkoppen tongelagerd, Durbal INOX stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, actuators, draaikransen, tandkranslagers, miniatuurlagers, hittebestendige lagers, kogels, Glijbussen, filters etc. www.bergmans.net

 2. KFB CLARFELD GERMANY GMBH

  Duitsland

  KFB Clarfeld Duitsland is een traditioneel gerund Duits familiebedrijf met een Hanze-karakter aan de rand van Hamburg.Vandaag de vandaag, gekenmerkt door technische innovaties, worden individuele en op maat gemaakte ontwerpoplossingen en competent advies over klantspecifieke kogel- en rollastechnologie steeds vaker gevraagd.Via wereldwijde netwerken en vele jaren ervaring bieden wij u een uitgebreide kennis op het gebied van kogellagers, lagers, kettingen en tandwielen.Onze klanten over de hele wereld vertrouwen op de kennis van onze experts.Deze vertrouwensrelaties vormen de basis voor samenwerking op lange termijn.De focus van onze acties ligt in de eerste plaats op het succes van onze klanten.Hoge flexibiliteit en klantgerichte service spreken voor zich.In de afgelopen 40 jaar hebben onze producten wereldwijd hun waarde bewezen in tal van toepassingsgebieden.

 1. REXNORD

  België

  Rexnord is een toonaangevende organisatie op het gebied van interne transportinstallaties en aandrijftechniek.

 2. HIWIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HIWIN GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroefspillen, lineaire geleiders, en lineaire systemen. Het is gevestigd in Offenburg, Duitsland.

 3. ALPHA WÄLZLAGER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALPHA WÄLZLAGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Antifrictielagers, lagers, precisielagers, Antifrictielagers, en Lagers voor walsmachine. Het is gevestigd in Villach, Oostenrijk.

 4. SÄNGER ROLLENLAGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SÄNGER ROLLENLAGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en rollagers. Het is gevestigd in Waldsolms, Duitsland.

 5. POLAMEL CENTRUM ZAOPATRZENIA TECHNICZNEGO ELZBIETA HRUSZKA

  Polen

  Het bedrijf POLAMEL CENTRUM ZAOPATRZENIA TECHNICZNEGO ELZBIETA HRUSZKA, is een Multi-Category, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren lagers, lagers groothandel, rollagers, en drijfriemen. Het is gevestigd in Białystok, Polen.

 6. CODEX D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf CODEX D.O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rollagers, kogellagers, en Rollagers. Het is gevestigd in Murska Sobota, Slovenië.

 7. ENGENHART & HAERTER

  Duitsland

  Het bedrijf ENGENHART & HAERTER, is een Distributeur, en actief in de sector Rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogellagers, naaldlagers, lagers, en Kogellagers. Het is gevestigd in Korntal, Duitsland.

 8. C.R. CUSCINETTI A RULLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.R. CUSCINETTI A RULLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogellagers, Kogellagers, en rollagers. Het is gevestigd in Codogno, Italië.

 1. KUGELLAGERSTORE.DE

  Duitsland

  Het bedrijf KUGELLAGERSTORE.DE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogellagers, Rollagers, Kogel-, naald- en rollagers, Glijlagers, Kogellagers, Rollagers, Kogel-, naald- en rollagers, en Glijlagers. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. SFRM

  Frankrijk

  Het bedrijf SFRM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laden en lossen - materiaal en uitrusting, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Thorigny-Sur-Marne, Frankrijk.

 3. CSC BEARING EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CSC BEARING EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rollagers, Spillager, en Rollagers. Het is gevestigd in Wiesentheid, Duitsland.

 4. DITŞ GROUP CONVEYOR AND CONVEYOR ROLLER MANUFACTURER TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf DITŞ GROUP CONVEYOR AND CONVEYOR ROLLER MANUFACTURER TURKEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rollagers. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. KARACA KAPI PENCERE ALUMINYUM AKSESUARLARI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf KARACA KAPI PENCERE ALUMINYUM AKSESUARLARI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rollagers, aluminium accessoires, stalen en aluminium sturen, Rollagers, en deurklink. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Portugal

  Het bedrijf MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rollagers, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, wielen en wieltjes, velg, Rollagers, en Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Trofa, Portugal.

 7. OTOBAŞAR

  Turkije

  Het bedrijf OTOBAŞAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwkettingen, en borgringen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. RODAMIENTOS ALCAZAR, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf RODAMIENTOS ALCAZAR, S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Kogellagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rollagers, mechanische krachtoverbrengingen, Rollagers, oliekering, en mechatronica. Het is gevestigd in Alcazar De San Juan, Spanje.

 9. SKF FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf SKF FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren lagers, en rollagers. Het is gevestigd in Montigny-Le-Bretonneux, Frankrijk.

 10. DAL SOGGIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DAL SOGGIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale lagers, en Naalden voor rollagers. Het is gevestigd in Zanè, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Rollagers - Import export

Aantal resultaten

2.897 Bedrijven