• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rolsteigers

Resultaten voor

Rolsteigers - Import export

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Duitsland

  De KRAUSE-fabriek in Alsfeld/Hessen werd in 1900 opgericht en heeft zodoende een 100-jarige traditie op het gebied van de productie en verkoop van ladders en steigersystemen. In deze tijd heeft de dynamisch groeiende onderneming zich tot een internationaal actieve ondernemingsgroep ontwikkeld. Andere productie- of verkoopvestigingen in Polen, Hongarije, Rusland en Zwitserland zijn in de afgelopen jaren opgebouwd en uitgebreid. Met onze producten zetten wij maatstaven ten aanzien van functionaliteit, veiligheid en bediening. Wij hechten veel waarde aan praktijkgerichte innovaties - de naam KRAUSE staat voor kwalitatief hoogwaardige artikelen. Zeer strenge kwaliteits- en veiligheidstests in ons eigen laboratorium alsmede continue materiaal- en TÜV-controles zijn voor KRAUSE-producten vanzelfsprekend.

 2. BATISCAFF

  Luxemburg

  Echo-Mat heeft als hoofdactiviteit de verkoop van steigers en accessoires voor steigers. EchoMat biedt u een brede selectie van producten voor steigers voor het uitvoeren van werkzaamheden door bouwbedrijven en particulieren. Al dan niet rollende gevelsteigers van gegalvaniseerd staal of van aluminium van verschillende merken en tevens alle accessoires. Voor alle vragen over onze producten kunt u contact met ons opnemen. De kwaliteit en de snelheid van onze leveringen zijn onze sterkste punten.

 3. 2LI SERVICE

  Frankrijk

  Het bedrijf 2LI SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolsteigers, Steigers - staal, Bouw - materieel en installaties, Bekistingsmaterieel, Bekistingswerken, Gelaagd hout - machines en materiaal, Bouw, bouwkeet, en Rolsteigers. Het is gevestigd in La Roche Blanche, Frankrijk.

 4. STEIGER & LADERSPECIALIST

  Nederland

  STEIGER & LADDERSPECIALIST: “VEILIG WERKEN BEGINT HIER”Voor alle projecten op hoogte bent u bij de Steiger & Ladderspecialist aan het juiste adres.✅ Levering uit voorraad ✅ Verhuur en verkoop ✅ NEN-gecertificeerd.Bij Steiger & Ladderspecialist kunt u terecht voor rol- en kamersteigers, ladders, trappen, hoogwerkers en valbeveiliging. Wij helpen u om projecten op alle hoogten te realiseren in een veilige en ergonomische werksituatie. Wij leveren uitsluitend Klimmaterieel van hoogwaardige kwaliteit mét de bijbehorende veiligheids- en garantiecertificaten.VEILIG OP HOOGTE WERKENDoor de inzet van professioneel en gecertificeerd klimmateriaal, maakt u het voor uzelf of uw medewerkers mogelijk om op een veilige manier op hoogte te werken. Met de juiste steigers, steigeronderdelen en ladders maakt u uw project niet alleen veiliger maar ook makkelijker. Denk aan het in elkaar zetten van uw steiger of ladder en het gewicht van de onderdelen dat ook meespeelt in een stukje gemak.In onze shop vindt u o.a.: steigersladdersvalbeveiligingtrappenhoogwerkersonderdelenKWALITEIT GEGARANDEERDWij leveren uitsluitend Klimmaterieel van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent in de praktijk dat wij alleen steigers, ladders en ander Klimmaterieel verhuren en verkopen als die voldoet aan de geldende Europese eisen en normen. Bekijk hier alle (NEN-)normen waar onze producten aan voldoen.Daarbij letten we ook goed op de bruikbaarheid en toepassing van het Klimmaterieel binnen uw project. Wij adviseren u gr

  Alle producten voor "rolsteigers"

 5. CONNECTING EUROSCAFFOLD

  Nederland

  Steigerverkoop.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven. De omgeving is dan ook al sinds jaar en dag een ware bron van bedrijvigheid aan bekende bedrijven, industrie en innovatie, en we zijn dan ook trots om hier nog steeds deel van uit te maken! Inmiddels beschikt Steigerverkoop.nl over ruim 6.000 m2 productie- en distributieruimte en draaien de productielijnen non-stop. Dankzij de groei en ontwikkeling van Steigerverkoop.nl is het assortiment inmiddels ook enorm gegroeid. Wilt u een steiger kopen? Wij verkopen rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), kamersteigers, vouwsteigers, trappen, ladders, steigermaterialen en nog veel meer. Neem dus gerust een kijkje in ons assortiment, want er is genoeg keuze! Onze productlijn bestond in het begin voornamelijk uit rol- en vouwsteigers, maar door ontwikkelingen en innovaties is ons assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Wij bieden diverse klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), vouwsteigers, gevelsteigers, ladders en trappen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in dakrandbeveiliging en valbeveiliging, kooiladders en gevelonderhoudinstallaties. Door onze maatwerkoplossingen kunnen wij tevens project-specifieke producten ontwikkelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAYHER SAS

  Frankrijk

  Layher, wereldleider op het gebied van steigers, is een Duitse onderneming die stalen en aluminium steigers ontwerpt, verkoopt en verhuurt. Layher France telt 10 vestigingen verspreid over het hele land om aan alle behoeften te kunnen voldoen van de bouwsector, de industrie, de luchtvaart, evenementenbureaus e.d. Onze beschikbare voorraad telt 4.000 ton materieel voor de verkoop en 40.000 ton voor de verhuur en voldoet aan de geldende wetgeving. Dankzij een geïntegreerde ontwikkelingsafdeling bestaande uit deskundigen, biedt onze engineeringafdeling technische ondersteuning voor de meest eenvoudige tot de meest ingewikkelde projecten. Layher heeft een dochteronderneming opgericht, Layher formation, die opleidingen verzorgt voor vaklui die betrokken zijn bij de bouw van steigers. Layher formation is goedgekeurd en erkend door de Franse vakverenigingen voor de sector steigers alsook door de instellingen voor preventie. De groep Layher is aanwezig in de vijf werelddelen en telt 36 vestigingen die aan al uw eisen kunnen voldoen.

 2. ALTREX

  België

  Altrex, hét A-merk dat al 60 jaar garant staat voor veiligheid, kwaliteit en innovatie van klimmateriaal. Of het nu gaat om ladders, vouwladders, trappen, vouwsteigers, rolsteigers, steigersystemen (zoals modulaire triangelbruggen en schildersteigers) of complexe hangbruginstallaties. Met maatwerkoplossingen in speciale situaties. Uiteraard voldoen alle producten aan de geldende normen en wetten. Altrex biedt elke professional dé klimoplossing voor het veilig werken op hoogte. Daarnaast biedt Altrex een breed scala aan trainingen en opleidingen in haar eigen opleidingscentrum, maar ook keuring, reparatie en montage van de klimmaterialen.

 3. ALL-SYSTEMS

  België

  All-Systems is een betrekkelijk nieuwe firma in de stut -en schoringswereld en gespecialiseerd in een verscheidenheid van stut- en schoringssystemen, stabiliteits- en montagewerken zoals : stempelramen, schoorbalken, driepuntschoren (tripodes), gevelschoren, montageschoren, trek-en duwsystemen, speldverankeringen, buizenconstructies, etc. Al onze projecten worden op een professionele manier onderbouwd in samenspraak met alle betrokken partijen zoals : aannemer, bouwheer, architect, ingenieur, studiebureau, etc. zodanig niets aan het toeval wordt overgelaten. Door hun professionele aanpak en -materialen (ultra modern machinepark) staan ze garant voor een uiterst nauwkeurige, precieze, correcte, snelle en veilige (conform alle veiligheidsvoorschriften) plaatsing, montage en verhuring van hun materialen over heel België en dit 24u op 24u, ook voor dringende interventies staan ze dag en nacht paraat.

 4. STEIGERVERKOOP.NL

  Nederland

  Voor iedere klus koopt u een geschikte steiger bij Steigerverkoop.nl. Wij verkopen rolsteigers, kamersteigers en vouwsteigers vanaf € 189, -. Wij verzenden steigers met onze eigen transportdienst of met transportservice Gvt. Als u de steiger op werkdagen voor 15: 00 uur bestelt, heeft u hem de volgende werkdag al in huis.

 5. DEVUYST ECHAFAUDAGES

  België

 1. GVT - WEBER GMBH

  Duitsland

 2. EURO RUSZTOWANIA SP. Z O.O.

  Polen

 1. BLIZZARD GERÜSTSYSTEME

  Duitsland

 2. ASC ITALIA MARKET

  Italië

 3. MERDIVEN DÜKKANI

  Turkije

 4. ANDAMIOS ASC-SPAIN

  Spanje

 5. PFENNINGER MALER

  Zwitserland

 6. IBERANDAMIOS

  Spanje

 7. Échafaudages stéphanois

  Frankrijk

 8. YEKMERSAN ISKELE VE MERDIVEN SANAYI TICARET A.S

  Turkije

 1. EURONOLEGGI PONTEGGI

  Italië

 2. KIEFER HANDELS-GMBH

  Oostenrijk

 3. SC EDIL TRABATTELLI E PONTEGGI

  Italië

 4. INSTANT UPRIGHT LTD.

  Ierland

 5. FOX NITRA S.R.O.

  Slowakije

 6. ASSA PROFI, SPOL. S.R.O.

  Slowakije

 7. HALLER GERUSTBAU AG

  Zwitserland

 8. HOLLAND ROLLGERÜST

  Nederland

 9. FORTEZZA ANTONINO

  Italië

 10. EKRO - BAUGERÄTE PRAHA, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis