• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rooimachines en accessoires

Resultaten voor

Rooimachines en accessoires - Import export

 1. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litouwen

  Nosted mechanika, UAB is een bedrijf met een brede ervaring in de productie van TRYGG antislip wielkettingen en sneeuwruimen, lichte bosapparatuur en hefapparatuur van IGLAND. TRYGG kettingen is bekend sinds 1939 en is synoniem aan betrouwbaarheid en kwaliteit. We produceren TRYGG kettingen in verschillende typen, afmetingen, dikten en gewicht voor auto's, ATV's, vrachtwagens en bussen, grote machines voor sneeuwruimen, bosvoertuigen, landbouwvoertuigen, de visindustrie en bouwvoertuigen. De door onze klanten gewaardeerde producten van IGLAND zijn: krukken voor het vervoeren van boomstronken, houtsplinters en processors, sneeuwblazers, zandverstuivers, achterbladen, sneeuwploegen, palletvorken, multigrips, enterhaken en dozerbladen. Onze nieuwste artikelen zijn: grijper van strobalen, steenemmers, liftapparatuur voor zakken kunstmest en emmers voor het gieten van materialen. Nosted mechanika biedt ook diensten als: lasersnijden van plaatstaal, CNC-snijden, draaien, frezen, buigen; bereiding van metalen oppervlakken door gritstralen voor verfwerkzaamheden en verven.

 2. DEWULF

  België

  The harvester specialist Dewulf noemt zich graag dé rooispecialist. Met recht en reden, want wereldwijd kiezen meer en meer landbouwers en loonwerkers voor de rooioplossingen van Dewulf. Als familiebedrijf pur sang is Dewulf de laatste decennia uitgegroeid tot wereldspeler. Hoe we dat klaarspeelden? Door goed te luisteren naar de noden van onze klanten en door precies die machines te bouwen die zij nodig hebben. Machines die gemakkelijk te onderhouden zijn, die productief zijn en die gaan waar geen enkele andere machine kan gaan.

 3. VERSTRAETE CONSTRUCT

  België

  Verstraete Construct bvba is sinds meer dan 40 jaar fabrikant van landbouwmachines. Aanvankelijk eerst als constructeur van groentenoogstmachines, daarna uitgebreid tot grondbewerkingsmachines zoals rugvormers, schoffelmachines, verkruimelrollen, alsook installaties voor bewerking na de oogst en specifieke toepassingen voor de bio-teelt. Wij brengen voornamelijk producten op de markt van eigen constructie maar verkopen ook zaaimachines, rotoreggen, frezen en planters, al dan niet in combinatie met eigen fabrikaat. Tevens zijn wij ook constructiewerkhuis voor allerlei constructies, aanpassingen, automatisatie, onderhoudswerken, draaiwerk, freeswerk en brandwerk alsook hydraulische installaties en leidingen voor industrie en agro. Wij beschikken over een ruime eigen spuitcabine.

 4. HARU TOOLS & SERVICES

  België

  Uw partner in machines, toebehoren en onderdelen voor de landbouwmechanisatie, industrie en truck -en trailer. Elk persoonlijk advies is een goed advies, is onze mening. Met veel overtuiging en plezier delen wij onze kennis met U mede. Machines SamaSz : Hooibouwmachines, voedermengwagens, sneeuwschuiven, ... Saphir : Grondbewerkingsmachines Bij ons kan U terecht voor alle grondwerken o.a.: uitgraven van inritten leveren en plaatsen van regenwater – en septische putten algemene rioleringswerken afbraak van stallingen, garages, bijgebouwen beton verwijderen met hydraulische breekhamer op graafmachien ijs- en sneeuwvrij houden van bedrijfsterreinen en parkings hout hakselen leveren van teelaarde, vulgrond, siergrind, boomschors, …

 5. BETON DOBBELAERE

  België

  NV Beton R. Dobbelaere-Bonte is dé pionier in prefabbeton voor stallenbouw. Beton Dobbelaere produceert zowel roostervloeren, vloerplaten en boveninrichting voor varkensstallen en zeugenstallen alsook roosters in combinatie met ligboks-en voedergangplaten voor rundveestallen. Tevens is Beton Dobbelaere dé specialist in verluchtingsroosters voor aardappelloodsen, sleuf-silopanelen en stockagepanelen voor bulkgoederen ....

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SC MASTERAGRI HV SRL

  Roemenië

 2. MPS ASANSOR MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD.STI

  Turkije

 3. DENNIS KLAHR ENTREPRENAD

  Zweden

 4. GLOBAL LIGHTHOUSE SHIPPING LTD

  Ghana

 5. ASKEWS

  Verenigd Koninkrijk

 1. FORMANCE KFT.

  Hongarije

 2. SPALDINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. MONA TRACTOR CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. WALMSLEY TRACTORS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. OPICO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. ROSS FARM MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. AHWI

  Verenigd Koninkrijk

 6. TRACTOR EXPORTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. FARM EQUIPMENT SERVICE

  Verenigd Koninkrijk

 8. ROD GASKIN LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. C & O TRACTORS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. CHANDLERS FARM EQUIPMENT

  Verenigd Koninkrijk

 3. ENZA ZADEN LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. TEAM SPRAYERS

  Verenigd Koninkrijk

 5. GROMAX INDUSTRIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. GLENDALE FARM SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

 7. GB (UK)

  Verenigd Koninkrijk

 8. A R B IRELAND

  Verenigd Koninkrijk

 9. HENCHMAN LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. M X (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk