• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rooimachines en accessoires

Resultaten voor

Rooimachines en accessoires - Import export

 1. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litouwen

  Nosted mechanika, UAB is een bedrijf met een brede ervaring in de productie van TRYGG antislip wielkettingen en sneeuwruimen, lichte bosapparatuur en hefapparatuur van IGLAND. TRYGG kettingen is bekend sinds 1939 en is synoniem aan betrouwbaarheid en kwaliteit. We produceren TRYGG kettingen in verschillende typen, afmetingen, dikten en gewicht voor auto's, ATV's, vrachtwagens en bussen, grote machines voor sneeuwruimen, bosvoertuigen, landbouwvoertuigen, de visindustrie en bouwvoertuigen. De door onze klanten gewaardeerde producten van IGLAND zijn: krukken voor het vervoeren van boomstronken, houtsplinters en processors, sneeuwblazers, zandverstuivers, achterbladen, sneeuwploegen, palletvorken, multigrips, enterhaken en dozerbladen. Onze nieuwste artikelen zijn: grijper van strobalen, steenemmers, liftapparatuur voor zakken kunstmest en emmers voor het gieten van materialen. Nosted mechanika biedt ook diensten als: lasersnijden van plaatstaal, CNC-snijden, draaien, frezen, buigen; bereiding van metalen oppervlakken door gritstralen voor verfwerkzaamheden en verven.

 2. VERSTRAETE CONSTRUCT

  België

  Verstraete Construct bvba is sinds meer dan 40 jaar fabrikant van landbouwmachines. Aanvankelijk eerst als constructeur van groentenoogstmachines, daarna uitgebreid tot grondbewerkingsmachines zoals rugvormers, schoffelmachines, verkruimelrollen, alsook installaties voor bewerking na de oogst en specifieke toepassingen voor de bio-teelt. Wij brengen voornamelijk producten op de markt van eigen constructie maar verkopen ook zaaimachines, rotoreggen, frezen en planters, al dan niet in combinatie met eigen fabrikaat. Tevens zijn wij ook constructiewerkhuis voor allerlei constructies, aanpassingen, automatisatie, onderhoudswerken, draaiwerk, freeswerk en brandwerk alsook hydraulische installaties en leidingen voor industrie en agro. Wij beschikken over een ruime eigen spuitcabine.

 3. VAN ENGELEN

  Nederland

  Van Engelen B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf met twee vestigingen in Nunspeet en Swifterbant. Op de Veluwe en in Flevoland is Van Engelen in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven binnen de agrarische sector. Maar ook buiten de agrarische sector zijn wij actief op tal van terreinen. Het officiële dealerschap van New Holland is de belangrijkste schakel in onze bedrijfsvoering. Maar ook andere topmerken, zoals de rooimachines van DeWulf en de Giant shovels worden door ons vertegenwoordigd. Naast de verkoop van (tweedehands) machines beschikken wij over twee professioneel ingerichte werkplaatsen om reparaties en onderhoud aan machines te kunnen uitvoeren. Op onze beide vestigingen is een winkel aanwezig. U vindt hier onder andere hoogwaardig gereedschap, reinigingsmachines, werkkleding, tuin- en parkgereedschap en vet- en smeermiddelen. Al deze producten zijn afkomstig van topmerken zoals Hitachi, Kärcher, Snickers, King Tony, Bomag en Ambra.

 4. DEWULF

  België

  The harvester specialist Dewulf noemt zich graag dé rooispecialist. Met recht en reden, want wereldwijd kiezen meer en meer landbouwers en loonwerkers voor de rooioplossingen van Dewulf. Als familiebedrijf pur sang is Dewulf de laatste decennia uitgegroeid tot wereldspeler. Hoe we dat klaarspeelden? Door goed te luisteren naar de noden van onze klanten en door precies die machines te bouwen die zij nodig hebben. Machines die gemakkelijk te onderhouden zijn, die productief zijn en die gaan waar geen enkele andere machine kan gaan.

 5. HARU TOOLS & SERVICES

  België

  Uw partner in machines, toebehoren en onderdelen voor de landbouwmechanisatie, industrie en truck -en trailer. Elk persoonlijk advies is een goed advies, is onze mening. Met veel overtuiging en plezier delen wij onze kennis met U mede. Machines SamaSz : Hooibouwmachines, voedermengwagens, sneeuwschuiven, ... Saphir : Grondbewerkingsmachines Bij ons kan U terecht voor alle grondwerken o.a.: uitgraven van inritten leveren en plaatsen van regenwater – en septische putten algemene rioleringswerken afbraak van stallingen, garages, bijgebouwen beton verwijderen met hydraulische breekhamer op graafmachien ijs- en sneeuwvrij houden van bedrijfsterreinen en parkings hout hakselen leveren van teelaarde, vulgrond, siergrind, boomschors, …

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BETON DOBBELAERE

  België

  NV Beton R. Dobbelaere-Bonte is dé pionier in prefabbeton voor stallenbouw. Beton Dobbelaere produceert zowel roostervloeren, vloerplaten en boveninrichting voor varkensstallen en zeugenstallen alsook roosters in combinatie met ligboks-en voedergangplaten voor rundveestallen. Tevens is Beton Dobbelaere dé specialist in verluchtingsroosters voor aardappelloodsen, sleuf-silopanelen en stockagepanelen voor bulkgoederen ....

 2. DENNIS KLAHR ENTREPRENAD

  Zweden

  Het bedrijf DENNIS KLAHR ENTREPRENAD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is gevestigd in Malungsfors, Zweden.

 3. SC MASTERAGRI HV SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC MASTERAGRI HV SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, struikruimers voor de landbouw, Landbouwmachines en accessoires, export landbouwmachines, en Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is gevestigd in Feldioara, Roemenië.

 4. MPS ASANSOR MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf MPS ASANSOR MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD.STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische uitrustingen, lift, en hefplatform. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. HSU ZIBO CHEMICAL MACHINERY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HSU ZIBO CHEMICAL MACHINERY CO., LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is gevestigd in Zibo, China.

 1. XIAMEN OUJIA BEARING COMPANY

  China

  Het bedrijf XIAMEN OUJIA BEARING COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is gevestigd in Xiamen, China.

 2. GLOBAL LIGHTHOUSE SHIPPING LTD

  Ghana

  Het bedrijf GLOBAL LIGHTHOUSE SHIPPING LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren maritieme aanbeveling voor rekening van derden. Het is gevestigd in Tema, Ghana.

 1. BRB COMERCIAL

  Spanje

  Het bedrijf BRB COMERCIAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 2. ETS GARD

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS GARD, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Rooimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Rooimachines en accessoires. Het is gevestigd in Potelières, Frankrijk.

 3. EASTERBROOK TRACTORS & MACHINERY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EASTERBROOK TRACTORS & MACHINERY, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Barnstaple, Verenigd Koninkrijk.

 4. ANDRITZ FEED & BUYER FUEL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANDRITZ FEED & BUYER FUEL LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Hull, Verenigd Koninkrijk.

 5. HALLMARKET LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HALLMARKET LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk.

 6. SELLARS AGRICULTURE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SELLARS AGRICULTURE LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Perth, Verenigd Koninkrijk.

 7. WOODGROW HORTICULTURE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WOODGROW HORTICULTURE LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Derby, Verenigd Koninkrijk.

 8. FORMANCE KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf FORMANCE KFT., is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rooimachines en accessoires, en Rooimachines en accessoires. Het is gevestigd in Labatlan, Hongarije.

 1. DANAGRI 3S LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DANAGRI 3S LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Bridgnorth, Verenigd Koninkrijk.

 2. HENDERSON GRASS MACHINERY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HENDERSON GRASS MACHINERY, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Selkirk, Verenigd Koninkrijk.

 3. DCH FARM SALES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DCH FARM SALES, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Lockerbie, Verenigd Koninkrijk.

 4. KILWORTH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KILWORTH LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Ashby-De-La-Zouch, Verenigd Koninkrijk.

 5. SANDS AGRICULTURAL MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SANDS AGRICULTURAL MACHINERY LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Norwich, Verenigd Koninkrijk.

 6. HOS PLANT SALES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HOS PLANT SALES LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Colchester, Verenigd Koninkrijk.

 7. MARSH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MARSH LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Alford, Verenigd Koninkrijk.

 8. G M STEPHENSON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G M STEPHENSON LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Scarborough, Verenigd Koninkrijk.

 9. GRIMME

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GRIMME, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in York, Verenigd Koninkrijk.

 10. MECHANICAL BOTANICAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MECHANICAL BOTANICAL LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Godalming, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis