• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rooimachines en accessoires

Resultaten voor

Rooimachines en accessoires - Import export

 1. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litouwen

  Nosted mechanika, UAB is een bedrijf met een brede ervaring in de productie van TRYGG antislip wielkettingen en sneeuwruimen, lichte bosapparatuur en hefapparatuur van IGLAND. TRYGG kettingen is bekend sinds 1939 en is synoniem aan betrouwbaarheid en kwaliteit. We produceren TRYGG kettingen in verschillende typen, afmetingen, dikten en gewicht voor auto's, ATV's, vrachtwagens en bussen, grote machines voor sneeuwruimen, bosvoertuigen, landbouwvoertuigen, de visindustrie en bouwvoertuigen. De door onze klanten gewaardeerde producten van IGLAND zijn: krukken voor het vervoeren van boomstronken, houtsplinters en processors, sneeuwblazers, zandverstuivers, achterbladen, sneeuwploegen, palletvorken, multigrips, enterhaken en dozerbladen. Onze nieuwste artikelen zijn: grijper van strobalen, steenemmers, liftapparatuur voor zakken kunstmest en emmers voor het gieten van materialen. Nosted mechanika biedt ook diensten als: lasersnijden van plaatstaal, CNC-snijden, draaien, frezen, buigen; bereiding van metalen oppervlakken door gritstralen voor verfwerkzaamheden en verven.

 2. VERSTRAETE CONSTRUCT

  België

  Verstraete Construct bvba is sinds meer dan 40 jaar fabrikant van landbouwmachines. Aanvankelijk eerst als constructeur van groentenoogstmachines, daarna uitgebreid tot grondbewerkingsmachines zoals rugvormers, schoffelmachines, verkruimelrollen, alsook installaties voor bewerking na de oogst en specifieke toepassingen voor de bio-teelt. Wij brengen voornamelijk producten op de markt van eigen constructie maar verkopen ook zaaimachines, rotoreggen, frezen en planters, al dan niet in combinatie met eigen fabrikaat. Tevens zijn wij ook constructiewerkhuis voor allerlei constructies, aanpassingen, automatisatie, onderhoudswerken, draaiwerk, freeswerk en brandwerk alsook hydraulische installaties en leidingen voor industrie en agro. Wij beschikken over een ruime eigen spuitcabine.

 3. DEWULF

  België

  The harvester specialist Dewulf noemt zich graag dé rooispecialist. Met recht en reden, want wereldwijd kiezen meer en meer landbouwers en loonwerkers voor de rooioplossingen van Dewulf. Als familiebedrijf pur sang is Dewulf de laatste decennia uitgegroeid tot wereldspeler. Hoe we dat klaarspeelden? Door goed te luisteren naar de noden van onze klanten en door precies die machines te bouwen die zij nodig hebben. Machines die gemakkelijk te onderhouden zijn, die productief zijn en die gaan waar geen enkele andere machine kan gaan.

 4. VAN ENGELEN

  Nederland

  Van Engelen B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf met twee vestigingen in Nunspeet en Swifterbant. Op de Veluwe en in Flevoland is Van Engelen in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven binnen de agrarische sector. Maar ook buiten de agrarische sector zijn wij actief op tal van terreinen. Het officiële dealerschap van New Holland is de belangrijkste schakel in onze bedrijfsvoering. Maar ook andere topmerken, zoals de rooimachines van DeWulf en de Giant shovels worden door ons vertegenwoordigd. Naast de verkoop van (tweedehands) machines beschikken wij over twee professioneel ingerichte werkplaatsen om reparaties en onderhoud aan machines te kunnen uitvoeren. Op onze beide vestigingen is een winkel aanwezig. U vindt hier onder andere hoogwaardig gereedschap, reinigingsmachines, werkkleding, tuin- en parkgereedschap en vet- en smeermiddelen. Al deze producten zijn afkomstig van topmerken zoals Hitachi, Kärcher, Snickers, King Tony, Bomag en Ambra.

 5. HARU TOOLS & SERVICES

  België

  Uw partner in machines, toebehoren en onderdelen voor de landbouwmechanisatie, industrie en truck -en trailer. Elk persoonlijk advies is een goed advies, is onze mening. Met veel overtuiging en plezier delen wij onze kennis met U mede. Machines SamaSz : Hooibouwmachines, voedermengwagens, sneeuwschuiven, ... Saphir : Grondbewerkingsmachines Bij ons kan U terecht voor alle grondwerken o.a.: uitgraven van inritten leveren en plaatsen van regenwater – en septische putten algemene rioleringswerken afbraak van stallingen, garages, bijgebouwen beton verwijderen met hydraulische breekhamer op graafmachien ijs- en sneeuwvrij houden van bedrijfsterreinen en parkings hout hakselen leveren van teelaarde, vulgrond, siergrind, boomschors, …

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BETON DOBBELAERE

  België

  NV Beton R. Dobbelaere-Bonte is dé pionier in prefabbeton voor stallenbouw. Beton Dobbelaere produceert zowel roostervloeren, vloerplaten en boveninrichting voor varkensstallen en zeugenstallen alsook roosters in combinatie met ligboks-en voedergangplaten voor rundveestallen. Tevens is Beton Dobbelaere dé specialist in verluchtingsroosters voor aardappelloodsen, sleuf-silopanelen en stockagepanelen voor bulkgoederen ....

 2. MPS ASANSOR MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf MPS ASANSOR MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD.STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische uitrustingen, lift, en hefplatform. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. SC MASTERAGRI HV SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC MASTERAGRI HV SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, struikruimers voor de landbouw, Landbouwmachines en accessoires, export landbouwmachines, en Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is gevestigd in Feldioara, Roemenië.

 4. DENNIS KLAHR ENTREPRENAD

  Zweden

  Het bedrijf DENNIS KLAHR ENTREPRENAD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is gevestigd in Malungsfors, Zweden.

 5. ETS GARD

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS GARD, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en accessoires voor grondbewerking, Rooimachines en accessoires, Machines en accessoires voor grondbewerking, en Rooimachines en accessoires. Het is gevestigd in Potelières, Frankrijk.

 1. BRB COMERCIAL

  Spanje

  Het bedrijf BRB COMERCIAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 2. HARRISON MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HARRISON MACHINERY LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Denbigh, Verenigd Koninkrijk.

 1. HORTEC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HORTEC, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Warwick, Verenigd Koninkrijk.

 2. JAMES GERVAIS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JAMES GERVAIS, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Clogher, Verenigd Koninkrijk.

 3. FARM EQUIPMENT SERVICE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FARM EQUIPMENT SERVICE, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Radstock, Verenigd Koninkrijk.

 4. GLENDALE FARM SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLENDALE FARM SERVICES, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Wooler, Verenigd Koninkrijk.

 5. GOODROWES OF CHICHESTER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GOODROWES OF CHICHESTER, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Chichester, Verenigd Koninkrijk.

 6. TOWNSON TRACTORS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOWNSON TRACTORS LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Skipton, Verenigd Koninkrijk.

 7. JOHN PORTER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JOHN PORTER LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Banbridge, Verenigd Koninkrijk.

 8. KILNWICK SPRAYERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KILNWICK SPRAYERS LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in York, Verenigd Koninkrijk.

 1. INTERIOR LANDSCAPING PRODUCTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INTERIOR LANDSCAPING PRODUCTS, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Battle, Verenigd Koninkrijk.

 2. KVERNELAND GROUP (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KVERNELAND GROUP (UK) LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in St. Helens, Verenigd Koninkrijk.

 3. MACKEY PLANT & ARGI SPARES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MACKEY PLANT & ARGI SPARES LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Enniskillen, Verenigd Koninkrijk.

 4. P H R

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf P H R, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Braintree, Verenigd Koninkrijk.

 5. CHERRY PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CHERRY PRODUCTS LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Chipping Norton, Verenigd Koninkrijk.

 6. AGRIMAC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AGRIMAC, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Londonderry, Verenigd Koninkrijk.

 7. C & O TRACTORS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf C & O TRACTORS LTD, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Newport, Verenigd Koninkrijk.

 8. BROWNS OF LIVERSEDGE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BROWNS OF LIVERSEDGE, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Liversedge, Verenigd Koninkrijk.

 9. J RHODES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J RHODES, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Evesham, Verenigd Koninkrijk.

 10. QUAD BIKES WALES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf QUAD BIKES WALES, en actief in de sector Rooimachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Swansea, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis