• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rookkanalen - woningbouw

Resultaten voor

Rookkanalen - woningbouw - Import export

 1. PARKANEX SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Parkanex, opgericht in 1996, is een toonaangevende Poolse fabrikant van verbindingspijpen voor schoorstenen. Dankzij onze moderne en geautomatiseerde productiesite, kunnen wij hoogwaardige schoorsteenpijpen leveren. Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 500.000 meter kunnen wij onze partners in heel Europa snel leveren. Het gebruik van laser lastechnieken maakt mooie lasnaden mogelijk. De volledig geautomatiseerde laklijn met een verwarmingstunnel zorgt voor een uitzonderlijke herhaalnauwkeurigheid en maakt onze schoorsteenpijpen rookvrij bij het eerste gebruik. De geavanceerde plaat walstechnologie garandeert de perfecte rondheid van de elementen. Het schoorsteenpijpsysteem omvat meerdere elementen zoals pijpen, aanpasbare bochtstukken, vaste bochtstukken, radiatoren, verkleiners, kleppen, T- en Y-elementen, enz.Naast schoorsteenpijpen, produceren wij tevens kachelinserts (Uniflam DURO), ventilatieroosters, braseros/barbecues voor in de tuin en meubilair (Artiss), bioethanol haarden en accessoires voor open haarden. Dankzij onze uitgebreide reeks producten voor open haarden kunnen wij een compleet aanbod aan de industrie voor kachels/ open haarden leveren. Wij bieden tevens diensten voor de volgende sectoren: -lasersnijden - walsen van plaatmetaal -gerobotiseerd laswerk (CMT) -buigen van metaalplaten. Kwaliteit is sinds altijd de leidraad van onze activiteit daar wij ervan overtuigd zijn dat kwaliteit vertrouwen schept.

 2. EXOJO SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  EXOJO, S.L. is een familiebedrijf met meer dan 50 jaren ervaring en een erkend prestige in de vervaardiging van kanalen en accessoires voor de afvoer van rook en gas. Fabriek van producten met CE-markering, gecertificeerd door de officiële instantie Cermet Italia SpA, in overeenstemming met de kwaliteitseisen, op basis van proeven, inspectie van de vervaardigingsprocessen en met technische precisie uitgevoerde testen. Dit alles met het doel een product aan te bieden dat vertrouwen wekt en overeenstemt met de kwaliteit dat het vertegenwoordigt.

 3. COLLINET GRES & BETON

  België

  Collinet Grès & Béton is uw specialist voor keramische en betonproducten. Wij vervaardigen producten van spanbeton. U heeft de keuze uit voorlateien met een terracotta buitenlaag, voorlateien van beton of liggers van Preco beton. Preco is dus een prefab balk van spanbeton met een terracotta buitenlaag, die werkt als een composietbalk. De latei vangt de trekspanningen op, terwijl het metselwerk die van de druk opvangt. Preco is licht en betrouwbaar en is eenvoudig, kostenbesparend en snel in te bouwen, zonder bekisting of omslachtig betonstortwerk, zonder scheuren noch krimp. Preco wordt zodanig het ideale bouwelement voor alle raam- en deuropeningen. Het geheel van betonblokken en -balken Preco maakt het mogelijk een sterke vloer te maken, afhankelijk van de gekozen uitvoering en bestemming. Op zoek naar een specialist in keramische en betonproducten? Neem contact op met Collinet Grès & Béton.

 4. VG PLASTIC'S

  België

  V.G. Plastics biedt en vervaardigt het grootste assortiment plastic artikelen voor de bouwsector, van Skylux-koepels tot verandaplaten van polycarbonaat, van buizen tot profielen, en allerlei plastic artikelen op maat. VG Plastics is uw bevoorrechte partner voor Skylux-koepels, opstanden, frames en rookafvoerkoepels. Wij zijn gespecialiseerd in verandaplaten van 16, 25 et 32 mm met aluminium profielen. Wij installeren uw rookgasafvoersysteem in aluminium of rvs, Ubbink, uw pvc-buizen en accessoires voor riolen, sanitaire installaties, regenwater en drukleidingen. VG Plastics biedt ook afvoerbuizen van pp met afdichting, pvc bekledingsprofielen Deceuninck, golfplaten van polyester, pvc en polycarbonaat, goten van pvc en polyester, regenwatertanks, septische putten met vetafscheiders, stookolietanks. Raadpleeg onze site voor nadere informatie.

 5. KAPNOTECHNIKI

  Griekenland

  Kapnotechniki vervaardigt sinds 35 jaar schoorsteenkappen van glad gepolijst roestvrij staal, schoorstenen met laswerk, schoorsteenonderdelen, roestvrijstalen stormschoorsteenkappen (draaiende kappen), magnetisch en gegalvaniseerd, een schoorsteen beschermende kappen en producten (zoals “vogelvormige kappen, belvormige kappen, Chinese kappen en pagodes). In 2009 is de firma verhuisd naar een eigen vestiging met kantoren en magazijnen in Lakkia, Thessaloniki, uitgerust met moderne installaties voor een betere verticale integratie van de productielijnen, hoge kwaliteitsnormen en klantendienst. KAPNOTECHNIKI produceert: Glad gepolijste roestvrijstalen schoorstenen, schoorsteenonderdelen, storm schoorsteenkappen, tegen wind beschermende schoorsteenkappen. Eigenschappen: De productielijn van roestvrijstalen schoorstenen, stormkappen voor schoorstenen (draaiend), wind schoorsteenkappen (vogelvormige kappen, belvormige kappen, Chinese kappen en pagodes). ISO 9001: 2008 gecertificeerd & CE conform de Europese Normen EN 1856-1 & 1856-2. Wij verzenden wereldwijd en wij zien uw bestellingen van alle soorten schoorsteenkappen tegemoet.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLEXINOX

  België

  Flexinox, uw partner in inox rookafvoerkanalen en accessoires. Flexinox  is reeds 20 jaar exclusief importeur van inox rookafvoerkanalen voor de Benelux. Flexinox levert enkel aan de gespecialiseerde vakhandel die instaat voor een correcte en veilige plaatsing van rookkanalen en toebehoren, service en kwaliteit aan concurrentiële condities staan bij ons centraal. De 40 gedreven medewerkers informeren u graag hoe uw bedrijf en FLEXINOX samen de uitdagingen van deze tijd betreffende rookkanalen en toebehoren tegemoet gaan!  

 2. LEWO

  Nederland

  Rookgasafvoeren Holetherm.

 3. VM CHIMNEYS

  Portugal

  Het bedrijf VM CHIMNEYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren ventilatieleiding, rookkanalen van roestvrij staal, rookkanalen voor industriële schoorstenen, en stookkanalen voor schoorsteenrook. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 4. HBCM RAMONAGE MULTISERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf HBCM RAMONAGE MULTISERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorsteenborstels, schoorstenen, verwijdering gekristalliseerde creosoot en teer uit schoorstenen, en het op normen brengen van schoorsteen met asbest. Het is gevestigd in Gonesse, Frankrijk.

 5. PEFOC.RO SRL

  Roemenië

  Het bedrijf PEFOC.RO SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Open haarden - accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Open haarden, Open haarden, sierhaarden en accessoires, Kachels - gietijzer, Rookkanalen - woningbouw, Open haarden, Open haarden, sierhaarden en accessoires, Kachels - gietijzer, en Rookkanalen - woningbouw. Het is gevestigd in Sibiu, Roemenië.

 1. TECHNOMETAL HELLAS

  Griekenland

  Het bedrijf TECHNOMETAL HELLAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is gevestigd in Langadas Thessaloniki, Griekenland.

 2. G. IOANNIDIS & CO P.C. ATRITUBE HVAC PRODUCTS

  Griekenland

  Het bedrijf G. IOANNIDIS & CO P.C. ATRITUBE HVAC PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren klimaatregelinginstallaties en ventilatie-installaties voor de bouwindustrie, metalen schoorstenen voor de bouwnijverheid, Roestvrijstalen schoorsteenkanaal, en rookkanalen van roestvrij staal. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 1. CAMINOTECA.IT

  Italië

  Het bedrijf CAMINOTECA.IT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. COSMOVENT INOX LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf COSMOVENT INOX LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoorstenen, pijpen voor rookkanalen van roestvrij staal, rookkanalen van roestvrij staal, en Roestvrijstalen schoorsteenkanaal. Het is gevestigd in Sadanski, Bulgarije.

 3. FLUES2YOU

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FLUES2YOU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren pijpen voor rookkanalen, pijpen voor rookkanalen van roestvrij staal, en contructie rookkanalen. Het is gevestigd in Preston, Verenigd Koninkrijk.

 4. SOLINOX CHIMNEY SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf SOLINOX CHIMNEY SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rookkanalen - woningbouw, Rookkanalen - woningbouw, omhooglopend rookkanaal met dubbele wand, en omhooglopend rookkanaal met een wand. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. KAMINAS HELLAS

  Griekenland

  Het bedrijf KAMINAS HELLAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 6. COTTYN-KIEFFER

  Luxemburg

  Het bedrijf COTTYN-KIEFFER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoorsteenherstelling, industrieel - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorstenen - industrieel, Rookkanalen - woningbouw, Schoorstenen - industrieel, Rookkanalen - woningbouw, reiniging schoorstenen, en pijpen voor rookkanalen. Het is gevestigd in Foetz, Luxemburg.

 7. GREEN MAN STOVES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GREEN MAN STOVES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is gevestigd in Ross-On-Wye, Verenigd Koninkrijk.

 8. CHEMINEEO.FR

  Duitsland

  Het bedrijf CHEMINEEO.FR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren pijpen voor rookkanalen van roestvrij staal, metalen schoorstenen voor de bouwnijverheid, houtkachel, en pelletkachels. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. KOMINUS POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KOMINUS POLSKA SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is gevestigd in Kłaj, Polen.

 2. TOPKA DYMOKHODY

  Oekraïne

  Het bedrijf TOPKA DYMOKHODY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren stookkanalen, en open haarden. Het is gevestigd in Lviv, Oekraïne.

 3. SO-STEEL

  Frankrijk

  Het bedrijf SO-STEEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren pijpen voor rookkanalen, Roestvrijstalen schoorsteenkanaal, metalen rookkanalen voor de bouwnijverheid, en rookkanalen. Het is gevestigd in Saint Jean D'illac, Frankrijk.

 4. BAEYENS M CHEMINEES

  België

  Het bedrijf BAEYENS M CHEMINEES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorstenen - industrieel, Rookkanalen - woningbouw, Schoorsteenbuizen - industrieel, Schoorstenen - industrieel, Rookkanalen - woningbouw, reiniging schoorstenen, en Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is gevestigd in Braine-L'alleud, België.

 5. SYNERGY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SYNERGY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren rookkanalen van roestvrij staal, rookkanalen voor de bouwnijverheid, rookkanalen voor industriële schoorstenen, en contructie rookkanalen. Het is gevestigd in Niella Tanaro, Italië.

 6. BOHUS. LIMPIEZA DE CHIMENEAS

  Spanje

  Het bedrijf BOHUS. LIMPIEZA DE CHIMENEAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

 7. PRO INVEST SRL

  Roemenië

  Het bedrijf PRO INVEST SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is gevestigd in Iasi, Roemenië.

 8. ROBERT

  België

  Het bedrijf ROBERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorsteenbuizen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, rookkanalen, en brandstoffen voor open haarden. Het is gevestigd in Waremme, België.

 9. TALLERES Y MANUFACTURAS SABANZA SA

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES Y MANUFACTURAS SABANZA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, gestanste roosters, metalen kettingen, en blokken voor de bouw. Het is gevestigd in Villamediana De Iregua, Spanje.

 10. DENOLUR

  Wit Rusland

  Het bedrijf DENOLUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren reiniging schoorstenen, schoorsteenmantels, Schoorsteenkappen, en zuivering van oude rookkanalen. Het is gevestigd in Grodno, Wit Rusland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis