• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • room- zuur

Resultaten voor

Room- zuur - Import export

 1. UELZENA INGREDIENTS BY UELZENA EG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Uelzena-groep, met hoofdkantoor in Uelzen en meerdere dochternondernemingen in Duitsland en de EU, is toonaangevend aanbieder en innovatieve probleemoplosser op het gebied van voedselverwerking en melkverwerking. De kernactiviteit bestaat uit het produceren van gesproeidroogde toevoegingen en grondstoffen, evenals melkvetpreparaten van de meest uiteenlopende soorten voor de levensmiddelenindustrie. De drie bedrijfsonderdelen 'Gerzondheid en toevoegingen', 'Instantdranken' en 'Melkvet en meer' produceren een breed assortiment dat zowel als Private Label als onder eigen merken in de markt wordt gezet: Boter en botervetten voor thuissbakkers, de bakkerij-industrie, de vakgroot- en levensmiddelendetailhandel; Instantdranken en vulproducten voor automaten voor merkfabrikanten, operators, groothandel en grootcateraars/centrale keukens; Toevoegingen, voedingssupplementen, dieet- en sportvoeding voor de voedingsmiddelenindustrie, merkproducten, groot- en detailhandels.

 2. VITALAC

  België

  VITALAC is een zuivelproducent met een ruime waaier aan kwaliteitsproducten in zijn gamma. Sinds de stichting in 1942 is dit familiebedrijf al aan de 4e generatie toe en heeft men dus een enorme bagage aan ervaring binnen de sector van de melkproducten. Op basis van sterilisatie worden lang houdbare producten gefabriceerd zoals bvb. consumptiemelk, chocolademelk, koffiemelk en room. Vitalac produceert zowel onder eigen merk als onder private label. Vitalac is dan ook een geschikte partner om uw projecten mee uit te werken. Vitalac beschikt over recycleerbare PE-flessen, herbruikbaar waarborgglas en producten in recycleerbaar wegwerpglas. Al onze producten zijn gesteriliseerd. Concreet betekent dit dat de melkproducten een hitte behandeling ondergaan die ervoor zorgt dat de melk lang houdbaar is. Vitalac produceert zowel onder eigen merken (Vitalac, Chocovit, Vanilivit, Jojovit..) als onder Private Label.

 3. FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL

  Italië

  In Isca dell'Abate in Perito, provincie Salerno, bevindt zich de Fattoria dell'Alento, een kaasmakerij actief in Italië en op internationaal niveau. Onze productie is gevarieerd en volledig op basis van lokale producten. Wij commercialiseren hapjes en bolletjes van buffelmelk, mozzarella, mozzarella vlechten, buffelmelkkazen, caciocavallo, ricotta van buffelmelk, scamorza, gerookte caciocavallo.

 4. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italië

  Iedere dag worden er 16 vormen Parmiggiano Reggiano geproduceerd (ofwel zesduizend per jaar), gemarkeerd met het nummer 629. Wij verkopen (en exporteren) Parmiggiano Reggiano, zonder tussenpersonen. In tegenstelling tot overige gebeurtenissen binnen de branche, werd de zuivelfabriek Latteria Sociale Nuova nooit opgenomen door overige bedrijven en heeft zelfs nieuwe partners verwelkomd die bereid zijn de beste kaas uit de regio van Bibbiano te steunen.

 5. LA CONCORDE

  België

  Room, onze vak-kennis. Onze producten : een eigentijds productieapparaat zorgt dagelijks voor een uitgebreid assortiment roomproducten : slagroom 40%, gesuikerde room, room 35% en 30%, kookroom, verdunde room, zure room.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JLC SA

  Moldavïe

  Het bedrijf JLC SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Room, zuur, ijs, en kleine kazen. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 2. GESUND ABNEHMEN

  Duitsland

  Het bedrijf GESUND ABNEHMEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Room, zuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur voor snacks, snelle restauratie, en functionele voeding voor de gezondheid. Het is gevestigd in Reckendorf, Duitsland.

 3. APIS AGRO J.D.O.O

  Kroatië

  Het bedrijf APIS AGRO J.D.O.O, is een Groothandelaar, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, propolis, en Room, zuur. Het is gevestigd in Virovitica, Kroatië.

 4. BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL

  Italië

  Het bedrijf BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Room, zuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren boter, en boterconcentraat voor de industrie. Het is gevestigd in Santeramo In Colle, Italië.

 5. CASEIFICIO GROSSETO

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO GROSSETO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Grosseto, Italië.

 1. GIOVANNI UBERTI 1896 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIOVANNI UBERTI 1896 S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Pandino, Italië.

 2. CASEIFICIO MAMBELLI

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO MAMBELLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Bertinoro, Italië.

 1. REGINELLA D'ABRUZZO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf REGINELLA D'ABRUZZO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Sulmona, Italië.

 2. CASEIFICIO LA MADONNINA S.N.C. DI IEMMI MARCO E C.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO LA MADONNINA S.N.C. DI IEMMI MARCO E C., en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Salsomaggiore Terme, Italië.

 3. LATTEGRA - INDUSTRIA CASEARIA ( S.P.A. )

  Italië

  Het bedrijf LATTEGRA - INDUSTRIA CASEARIA ( S.P.A. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Gragnano Trebbiense, Italië.

 4. MASI VITO

  Italië

  Het bedrijf MASI VITO, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Conversano, Italië.

 5. SCHOU-EPA FREDERIKSHAVN AF 1990 A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SCHOU-EPA FREDERIKSHAVN AF 1990 A/S, en actief in de sector Grootwarenhuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, Nagerechten - zuivel, Room, zuur, Gecondenseerde- en poedermelk, Melkproducten, Nagerechten - zuivel, Room, zuur, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Frederikshavn, Denemarken.

 6. KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Melkproducten, Vis, Room, zuur, Melkproducten, en Vis. Het is gevestigd in Eisenstadt, Oostenrijk.

 7. ASSELITI DOMENICO & DE FATO GRAZIELLA CAS. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf ASSELITI DOMENICO & DE FATO GRAZIELLA CAS. S.N.C., en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Andria, Italië.

 8. CICCHINELLI DISTRIBUZIONE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CICCHINELLI DISTRIBUZIONE S.R.L., en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Frascati, Italië.

 1. CASEIFICIO SOCIALE CASTELLAZZO

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO SOCIALE CASTELLAZZO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Campagnola Emilia, Italië.

 2. GRUPPO FORMAGGI DEL TRENTINO

  Italië

  Het bedrijf GRUPPO FORMAGGI DEL TRENTINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Trento, Italië.

 3. CONSORZIO PRODUTTORI LATTE SOC.COOP. A R.L.

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO PRODUTTORI LATTE SOC.COOP. A R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 4. LATTERIA SOCIALE DEL FORNACIONE

  Italië

  Het bedrijf LATTERIA SOCIALE DEL FORNACIONE, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Castelnovo Ne' Monti, Italië.

 5. FERRARI GIOVANNI INDUSTRIA CASEARIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FERRARI GIOVANNI INDUSTRIA CASEARIA S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Ossago Lodigiano, Italië.

 6. I BUONATAVOLA SINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I BUONATAVOLA SINI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Nepi, Italië.

 7. CASEIFICIO ARESU & C.L. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO ARESU & C.L. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Donori, Italië.

 8. CASEIFICIO MAGGIORE DI MAGGIORE ALFONSO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO MAGGIORE DI MAGGIORE ALFONSO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Matera, Italië.

 9. CASEIFICIO GENNARI SERGIO & FIGLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO GENNARI SERGIO & FIGLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Collecchio, Italië.

 10. CASEIFICIO SOCIALE GARDALATTE

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO SOCIALE GARDALATTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Lonato Del Garda, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis