• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • room- zuur

Resultaten voor

Room- zuur - Import export

 1. UELZENA INGREDIENTS BY UELZENA EG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Uelzena-groep, met hoofdkantoor in Uelzen en meerdere dochternondernemingen in Duitsland en de EU, is toonaangevend aanbieder en innovatieve probleemoplosser op het gebied van voedselverwerking en melkverwerking. De kernactiviteit bestaat uit het produceren van gesproeidroogde toevoegingen en grondstoffen, evenals melkvetpreparaten van de meest uiteenlopende soorten voor de levensmiddelenindustrie. De drie bedrijfsonderdelen 'Gerzondheid en toevoegingen', 'Instantdranken' en 'Melkvet en meer' produceren een breed assortiment dat zowel als Private Label als onder eigen merken in de markt wordt gezet: Boter en botervetten voor thuissbakkers, de bakkerij-industrie, de vakgroot- en levensmiddelendetailhandel; Instantdranken en vulproducten voor automaten voor merkfabrikanten, operators, groothandel en grootcateraars/centrale keukens; Toevoegingen, voedingssupplementen, dieet- en sportvoeding voor de voedingsmiddelenindustrie, merkproducten, groot- en detailhandels.

 2. VITALAC

  België

  VITALAC is een zuivelproducent met een ruime waaier aan kwaliteitsproducten in zijn gamma. Sinds de stichting in 1942 is dit familiebedrijf al aan de 4e generatie toe en heeft men dus een enorme bagage aan ervaring binnen de sector van de melkproducten. Op basis van sterilisatie worden lang houdbare producten gefabriceerd zoals bvb. consumptiemelk, chocolademelk, koffiemelk en room. Vitalac produceert zowel onder eigen merk als onder private label. Vitalac is dan ook een geschikte partner om uw projecten mee uit te werken. Vitalac beschikt over recycleerbare PE-flessen, herbruikbaar waarborgglas en producten in recycleerbaar wegwerpglas. Al onze producten zijn gesteriliseerd. Concreet betekent dit dat de melkproducten een hitte behandeling ondergaan die ervoor zorgt dat de melk lang houdbaar is. Vitalac produceert zowel onder eigen merken (Vitalac, Chocovit, Vanilivit, Jojovit..) als onder Private Label.

 3. FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL

  Italië

  In Isca dell'Abate in Perito, provincie Salerno, bevindt zich de Fattoria dell'Alento, een kaasmakerij actief in Italië en op internationaal niveau. Onze productie is gevarieerd en volledig op basis van lokale producten. Wij commercialiseren hapjes en bolletjes van buffelmelk, mozzarella, mozzarella vlechten, buffelmelkkazen, caciocavallo, ricotta van buffelmelk, scamorza, gerookte caciocavallo.

 4. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italië

  Iedere dag worden er 16 vormen Parmiggiano Reggiano geproduceerd (ofwel zesduizend per jaar), gemarkeerd met het nummer 629. Wij verkopen (en exporteren) Parmiggiano Reggiano, zonder tussenpersonen. In tegenstelling tot overige gebeurtenissen binnen de branche, werd de zuivelfabriek Latteria Sociale Nuova nooit opgenomen door overige bedrijven en heeft zelfs nieuwe partners verwelkomd die bereid zijn de beste kaas uit de regio van Bibbiano te steunen.

 5. LA CONCORDE

  België

  Room, onze vak-kennis. Onze producten : een eigentijds productieapparaat zorgt dagelijks voor een uitgebreid assortiment roomproducten : slagroom 40%, gesuikerde room, room 35% en 30%, kookroom, verdunde room, zure room.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JLC SA

  Moldavïe

  Het bedrijf JLC SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Room, zuur, ijs, en kleine kazen. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 2. GESUND ABNEHMEN

  Duitsland

  Het bedrijf GESUND ABNEHMEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Room, zuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur voor snacks, snelle restauratie, en functionele voeding voor de gezondheid. Het is gevestigd in Reckendorf, Duitsland.

 3. APIS AGRO J.D.O.O

  Kroatië

  Het bedrijf APIS AGRO J.D.O.O, is een Groothandelaar, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, propolis, en Room, zuur. Het is gevestigd in Virovitica, Kroatië.

 4. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Room, zuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babymelk, Melkproducten, Kaas, Babymelk, Melkproducten, en Kaas. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Melkproducten, Vis, Room, zuur, Melkproducten, en Vis. Het is gevestigd in Eisenstadt, Oostenrijk.

 1. BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL

  Italië

  Het bedrijf BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Room, zuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren boter, en boterconcentraat voor de industrie. Het is gevestigd in Santeramo In Colle, Italië.

 2. CASEIF.SOC.LA CAPPELLETTA DI SAN POSSIDONIO SOC.COOP.VA AGR.

  Italië

  Het bedrijf CASEIF.SOC.LA CAPPELLETTA DI SAN POSSIDONIO SOC.COOP.VA AGR., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in San Possidonio, Italië.

 1. COOP. CASEARIA VALTIEPIDO

  Italië

  Het bedrijf COOP. CASEARIA VALTIEPIDO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Room, zuur, Kaas, en Room, zuur. Het is gevestigd in Maranello, Italië.

 2. CASEIFICIO ARESU & C.L. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO ARESU & C.L. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Donori, Italië.

 3. KRAATS KAAS VASTGOED HOOGEVEEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KRAATS KAAS VASTGOED HOOGEVEEN B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Hoogeveen, Nederland.

 4. MAF TRADE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAF TRADE S.R.L., en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in San Polo Matese, Italië.

 5. F.LLI BOZIO DI BOZIO BRALINO LUCA & C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf F.LLI BOZIO DI BOZIO BRALINO LUCA & C. S.A.S., is een Onderaannemer, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Sostegno, Italië.

 6. MASTROIENI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MASTROIENI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Messina, Italië.

 7. CASEIFICIO GERMANI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO GERMANI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Faloppio, Italië.

 8. SAN SILVESTRO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italië

  Het bedrijf SAN SILVESTRO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Castelvetro Di Modena, Italië.

 1. CASEIFICIO BROCCATELLI

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO BROCCATELLI, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Assisi, Italië.

 2. CASEIFICIO PINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO PINI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Room, zuur, Kaas, en Room, zuur. Het is gevestigd in Sanguinetto, Italië.

 3. CASEIFICIO BALZI MARCO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO BALZI MARCO S.R.L., en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Cocconato, Italië.

 4. FORGRANA CORRADINI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FORGRANA CORRADINI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Guastalla, Italië.

 5. SOCIETA' AGRICOLA CASEIFICIO FACCHETTI NICOLA E DANIELE S.S.

  Italië

  Het bedrijf SOCIETA' AGRICOLA CASEIFICIO FACCHETTI NICOLA E DANIELE S.S., en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Calvisano, Italië.

 6. CASEIFICIO MONTOSO

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO MONTOSO, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Bagnolo Piemonte, Italië.

 7. CICCHINELLI DISTRIBUZIONE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CICCHINELLI DISTRIBUZIONE S.R.L., en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Frascati, Italië.

 8. CASEIFICIO LUCCHESI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO LUCCHESI S.R.L., en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Valsamoggia, Italië.

 9. CONSORZIO GRANTERRE CASEIFICI E ALLEVAMENTI

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO GRANTERRE CASEIFICI E ALLEVAMENTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 10. CASEIFICIO FRATELLI STARACE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO FRATELLI STARACE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Room, zuur, Kaas, Room, zuur, en Kaas. Het is gevestigd in Sassano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis