• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • roosters - metaal

Resultaten voor

Roosters - metaal - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is een metaalverwerkingsbedrijf.TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is opgericht in 1997 in de gemeente Águeda.Wij vervaardigen metalen structuren, metalen constructies, balustrades, leuningen, deuren en hekken. Wij maken industriële paviljoens. Wij hebben ook de mogelijkheid om slotenmaker projecten uit te voeren zoals kleine en grote hekken, balustrades en kleine daken. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring op binnenlandse en buitenlandse markten: Spanje, Frankrijk, Angola, Mozambique, en anderen. Wij doen alle soorten werk in ijzer, gelast aluminium of roestvrij staal. Wij hebben een technische afdeling met verschillende ontwerpers en ingenieurs en wij doen aan 3D-modellering. Wij zetten in op uitmuntendheid door gebruik te maken van de beste materialen, uitrusting, methoden en processen en wij beschikken over een bekwaam en gemotiveerd team om uw projecten uit te voeren. Wij hebben lasersnijden, buigmachine, snijden en boren, lassen. Wij zijn een EN1090 en ISO9001 gecertificeerd bedrijf.

 2. GEI SA

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  GEI, SPÉCIALISTE DU CAILLEBOTIS erkend op nationaal en internationaal niveau en is de specialist in vlonders sinds 1996! Het heeft het vertrouwen gewonnen van professionals in de industriële en de architectuursector dankzij zijn vele troeven: • Zijn unieke knowhow. Het verkoopteam werkt, in nauwe samenwerking met het studiebureau, aan uw projecten, geeft u advies en biedt u de beste oplossing. • Zijn nauwkeurigheid. De roosters worden vervaardigd op hoogwaardige productielijnen met de modernste technologie. Tijdens het hele proces worden controles uitgevoerd om een kwaliteitsproduct te garanderen. • De nabijheid. GEI beschikt over een groot netwerk sedentaire en rondreizende vertegenwoordigers in Frankrijk en het buitenland. Onze dichtstbijzijnde vertegenwoordiger begeleidt u bij elke stap van uw project. • Zijn reactievermogen. Het bedrijf heeft een van de grootste voorraden in Europa! Meer dan 200.000 m² is gewijd aan de opslag van zijn standaardroosters, d.w.z. meer dan 500 referenties. • Zijn brede assortiment. GEI biedt roosters in staal, roestvrij staal, aluminium, Corten, halfijzer, polyester en rubber; maar ook veiligheidsroosters, schuine lamellen, stalen en polyester leuningen, traptreden, en rechte of wenteltrappen.

 3. O.M.A.F. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  O.M.A.F. is gespecialiseerd in de vervaardiging van rvs roosters INOXLINE, verzinkt rasterwerk, metalen afrasteringen en rasterwerk voor de industrie en bouwsector. Al ons rasterwerk wordt d.m.v. geautomatiseerde systemen vervaardigd. O.M.A.F. vult de uitgebreide catalogus aan met producten en accessoires voor de bouwsector: platte rioolputdeksels, vergrendelingen, roosters en putten van roestvrij staal.

 4. JK TECHNIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JK TECHNIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vloerrooster, metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roosters - metaal, Hekken en afrasteringen, Trappen - metaal, Roosters - metaal, Hekken en afrasteringen, Trappen - metaal, en Industriële vloerbedekkingen. Het is gevestigd in Sarreguemines, Frankrijk.

 5. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, Kabelgoten, puntlassen, Rasterwerk - metaal, metalen roosters, roosters van rvs, Coatings, beschermingsroosters, en containers van traliewerk. Het is gevestigd in Dülmen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CALIFIL

  Frankrijk

  De groep Califil is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van artikelen van roestvrije metaaldraad. De volgende vormen van oppervlaktebehandeling zijn mogelijk: verchromen, verzinken, elektropolijsten, epoxylak. De twee industriële dochterondernemingen Caliste Marquis en Aplifil richten zich tot de belangrijkste economische sectoren: voedingsmiddelenindustrie (opslag in koelcellen, installatie/onderhoud van slachthuizen, ophangsystemen voor vlees en voor de culinaire sector), huishoudapparatuur, farmaceutische industrie (rekken voor de opslag in een schone ruimte), automobielsector (toeleveranciers) en de industrie in het algemeen. De groep Califil kan bogen op jarenlange ervaring en hanteert bij de eigen ontwikkeling nog steeds de volgende waarden: een uiterst nauwkeurige aanpak, hoge kwaliteitseisen, milieubescherming, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid. De groep Califil beschikt over belangrijke machineparken en vervaardigt standaard producten en producten op maat in kleine, middelgrote en grote oplagen.

 2. TSEIN AMÉNAGEMENT INTÉRIEUR EXTÉRIEUR

  Frankrijk

  Tsein, specialist in industrieel plaatwerk, ontwerpt voor binnen en buiten. Omdat u niet altijd in catalogi vindt wat u in gedachten heeft, begeleidt Tsein u bij het ontwerp van uw project en bewerkt het metaal op maat om voorwerpen te maken die aan uw verwachtingen voldoen. Wij kunnen tegen maakloon u bij elke fase van dienst zijn, metaalbewerking, lasersnijden, vouwen, lassen, buigen, assembleren, polijsten, borstelen - Tsein realiseert uw apparatuur en industriële producten van roestvrijstaal. Tsein maakt op maat: trappen van roestvri staal of roestvrij staal en hout, klapdeuren, leuningen, trapplatforms en balustrade en metrodeuren of -roosters. Tsein werkt ook voor woninginrichters en architecten, en biedt met name roestvrijstalen meubels, rsv goten en kuipen en tafelpoten.

 3. GCM

  België

  GCM, opgericht in 1992, biedt een totaalservice aan: ● Geodetics: studie, engineering en projectontwerp in 2/3D ● Construction: productie van constructies en machines ● Maintenance: onderhoudsafdeling, 24/7 beschikbaar Door onze onderhoudsafdeling waarin ook service inspecties en herstelwerken worden uitgevoerd, houden wij uw installaties in goede conditie. Door de combinatie van onze diensten in engineering, constructie en onderhoud bieden wij u een optimale samenwerking. Total Cost of Ownership is een key word voor onze organisatie. Een hoog opgeleid team van ingenieurs en technische werknemers, staan dagelijks ter uwer beschikking.

 4. DEWEKON ENGINEERING

  België

  Dewekon Engineering bvba is het vervolg van de firma Dewekon die op 28/07/1990 in het leven werd geroepen door Dhr. Jacques Deweerdt. Met jarenlange studie en ervaring in de sector van de waterzuivering en de machinebouw mogen we zeggen dat wij een ruime kennis in huis hebben. Met onze eigen studiedienst en ontwerpers maken wij de gepaste machines en/of complexe constructies.

 5. GASPAR & PEREIRA, LDA

  Portugal

  Zo is het bedrijf Gaspar & Pereira Lda sinds 1980 gespecialiseerd in de verwerking van ijzer.Wij fabriceren decoratieve leuningen, van structuren en metalen trappen, metalen afdekkingen en bekledingen, hekken en tussenverdiepingen. Wij voeren werkzaamheden van Corten staal uit en fabriceren rioolplaten, wij voeren de stempeling van kleine onderdelen en de perforatie van profielen door punctie uit. Wij produceren in serie vormpersonderdelen, stempeling, schroefdraadfabricage en perforatie

 1. MELIS

  België

  Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij precisiewerk van topkwaliteit. Voor alle inlichtingen, vragen en/of offerte kan u hier met ons contact opnemen. Wij staan graag tot uw dienst!

 2. HOLVOET STAALCENTER

  België

  Bij Holvoet NV kunt u terecht voor tal van bewerkingen vaak op grote formaten tot 18m lengte en meer: snijden, laseren, autogeen & plasmabranden, plooien, rollen, stralen, schilderen, lasprimen, lassen, boren, afrollen, slitten, ...

 1. NOOYEN

  België

  Al decennia lang de beste vloersystemen voor de varkenssector Als familiebedrijf is Nooyen al decennia actief als varkenshouder. Mede op basis van onze eigen ervaringen in de praktijk ontwikkelen wij sinds 1978 vloersystemen voor de varkenssector. Deze systemen zijn gericht op het continu verbeteren van de resultaten in varkensbedrijven. Daarom mag u van ons altijd de meest innovatieve vloeroplossingen verwachten.

 2. MALINGUE

  Frankrijk

  Het bedrijf MALINGUE, is een Distributeur, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel onderhoud, metalen roosters, Industrieel onderhoud, Plasma snijden, en vloeren. Het is gevestigd in Ercuis, Frankrijk.

 3. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf FERRONNERIE LOMATEC FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roosters - metaal, smeedwerk van metalen, siersmeedwerk voor huis, Roosters - metaal, en traliewerk van smeedijzer. Het is gevestigd in Voiron, Frankrijk.

 4. AR-GEN METAL

  Turkije

  Het bedrijf AR-GEN METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Perforatie van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strekmetaal - platen, Roosters - metaal, Bekledingsplaten - metaal, Strekmetaal - platen, Roosters - metaal, en Bekledingsplaten - metaal. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. FIL-ARREDO SRL

  Italië

  Het bedrijf FIL-ARREDO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roosters - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren draadbuigdelen, artikelen van metaaldraad, bewerking van metaaldraad, en voorwerpen van metaaldraad. Het is gevestigd in Corte Franca, Italië.

 6. G-BLOCK

  België

  Het bedrijf G-BLOCK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheids- en branddeuren - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roosters - metaal, Safes, Sloten, grendels en sleutels, Roosters - metaal, Safes, sloten met veiligheidscilinder, en Sloten, grendels en sleutels. Het is gevestigd in Ghislenghien, België.

 7. FONDERIES LECOMTE

  België

  Het bedrijf FONDERIES LECOMTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roosters - metaal, Roosters - metaal, inspectieputten voor rioleringen, metalen roosters voor afrasteringen, en Balkonkolken. Het is gevestigd in Seilles, België.

 8. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roosters - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren afwateringssystemen, afvoerleidingen, en roestvrijstalen sluitingen. Het is gevestigd in Bogolese Di Sorbolo, Italië.

 1. FTFM LA TOULOUSAINE

  Frankrijk

  Het bedrijf FTFM LA TOULOUSAINE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Roosters - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gordijnen - metaal, Hekken en afrasteringen, Gordijnen - metaal, poorten, Hekken en afrasteringen, en kanteldeuren. Het is gevestigd in Escalquens, Frankrijk.

 2. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Roemenië

  Het bedrijf ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roosters - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Ventilatoren - industrieel, Ventilatoren - huishoudelijk gebruik, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Ventilatoren - industrieel, en Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Otopeni, Roemenië.

 3. TAQUIN

  België

  Het bedrijf TAQUIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer voor bouw en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trappen - metaal, Roosters - metaal, Trappen - metaal, metalen skeletbouw, metalen poorten, en Roosters - metaal. Het is gevestigd in Terte, België.

 4. LES CREATIONS PLANDIERE

  Frankrijk

  Het bedrijf LES CREATIONS PLANDIERE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstsmeedwerk, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Kunstsmeedwerk, metalen roosters, metalen kanteldeuren, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Tessy-Sur-Vire, Frankrijk.

 5. PCP BELGIUM

  België

  Het bedrijf PCP BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roosters - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trappen - metaal, traliewerken, veiligheidshekken, loopbruggen, en Trappen - metaal. Het is gevestigd in Sprimont, België.

 6. BRIT'ALU

  Frankrijk

  Het bedrijf BRIT'ALU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, grendels en sleutels, Roosters - metaal, Sloten, grendels en sleutels, vensters, Roosters - metaal, en schuifpoorten. Het is gevestigd in Guipavas, Frankrijk.

 7. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Frankrijk

  Het bedrijf PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Roosters - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materialen voor wegenbouw. Het is gevestigd in Custines, Frankrijk.

 8. FILAIR

  Frankrijk

  Het bedrijf FILAIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roosters - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrijstalen roosters, filters van roestvrij staal, en Kabellijsten roestvrij staal. Het is gevestigd in La Mothe Saint-Héray, Frankrijk.

 9. CODINA ARCHITECTURAL

  Spanje

  Het bedrijf CODINA ARCHITECTURAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roosters - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen bekledingen van roestvrij stalen gaaswerk. Het is gevestigd in La Torre De Claramunt, Barcelona, Spanje.

 10. F.LLI MALIN SRL

  Italië

  Het bedrijf F.LLI MALIN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roosters - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrijstalen zinkputten, afvoerleidingen, putroosters, en afwateringssystemen. Het is gevestigd in Rovigo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis