• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rubber en kunststof - verwerking

Resultaten voor

Rubber en kunststof - verwerking - Import export

 1. COJEMA

  België

  Verified by europages badge

  COJEMA is de ideale partner voor al uw spuitgietprojecten. Wij leveren aan diverse sectoren: elektronica, elektrisch materiaal, kantoormeubilair, medisch meubilair, defensie, bouw, hernieuwbare energie, uitrustingen voor machines, waterzuivering... Vanaf een tekening, een model of gewoon een idee verzorgen wij het onderzoek, design en snelle prototypering, het ontwerp en de vervaardiging van het gereedschap. Naast onze complete mechanische werkplaats werken wij ook samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, nl. Europese en Aziatische matrijsbouwers. Wij beschikken over een modern machinepark van 10 spuitgietpersen van 25 tot 320 ton voor de vervaardiging van producten tot 750 cm³. Wij bieden tevens diensten op het gebied van ultrasoon lassen, tampondruk, 2K spuitgieten, assemblage en bewerking van componenten. COJEMA, een service en een kwaliteit die voldoen aan uw verwachtingen en de waarborg van de beste prijzen op de markt.

 2. PROGRESS SILICONES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROGRESS SILICONES is sinds 1985 gespecialiseerd in de productie van onderdelen van siliconen en overige elastomeren voor de industrie en de medische sector. PROGRESS SILICONES ontwerpt, produceert en verhandelt siliconen onderdelen voor de meest veeleisende industrieën. Sectoren als: de voedingsindustrie, de kernindustrie, de cosmetica, de luchtvaart, de farmaceutische en de biomedische industrie. Wij voeren zowel unieke stukken als grote series uit via gieten, ingieten, extrusie, co-extrusie, confectie en op maat snijden. Al deze producties kunnen gecombineerd worden met bedrukking en specifieke verpakkingen naargelang uw bestek. Wij hebben 2 clean rooms met een totaal oppervlak van 550 m2. Deze zijn ISO 7 en ISO 8 gecertificeerd, aangepast aan de productie van medische en farmaceutische artikelen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd.

 3. VARINA SA

  België

  Verified by europages badge

  VARINA, firma van de Belgische groep Industriale, is sinds 1961 gespecialiseerd in spuitgietwerk van kunststoffen op maat. Wij vervaardigen plastic artikelen in kleine en middelgrote oplagen. Ons machinepark is geschikt voor de fabricage van 25 à 100.000 artikelen met een volume van 1 cm³ à 3500 cm³. Wij bieden een complete oplossing en beheren uw projecten vanaf het ontwerp tot het maken van een 3D prototype, de productie en afwerking. Wij begeleiden u bij het bepalen van de technische voorwaarden door uw behoeften duidelijk te identificeren. Vervolgens kiezen wij de meest geschikte productiemethode voor uw technische parameters en uw budget. Wij bieden ook materieel voor de bewegwijzering en borden voor in de stad, naast ringen en bevestigingsplaten. In de context van de huidige gezondheidscrisis hebben we een innovatieve, veilige en economische oplossing bedacht: MyGel®, voor een optimaal gebruik van hydroalcoholische gel. Twee uitvoeringen: dispenser met navullingen of een contactloze automatische dispenser.

 4. PAUL THOORS GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie van zuignappen van alle typen. Zuignappen met draad, zuignappen met haken, zuignappen met klemmen, zuignappen met kruisgat, zuignappen met knop, zuighaak, dubbele zuignappen, muurhaken. Paul Thoors GmbH is een van de marktleiders in zijn branche en produceert al meer dan 65 jaar hoogwaardige zuignappen en accessoires en kunststof artikelen voor een breed scala aan industrieën. Het grootste deel van ons totale productievolume is de productie en distributie van onze eigen producten. Daarnaast produceren wij ook door onderaanneming en als leverancier volgens tekeningen of monsters. Ons brede assortiment producten wordt geproduceerd op de modernste productieapparatuur, bijvoorbeeld met toevoerrobots en geautomatiseerde verwerkingssystemen, die voor een efficiënt en betrouwbaar productieproces zorgen.

 5. OSKAR PAHLKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Oskar Pahlke GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: • geperste schuimstoffen • technische schuimstoffen • polijstschijven van schuimstof • schuimsponzen • kofferindelingen van schuimstof • schuimstofverwerking • polyethyleenschuimverpakkingen • schuimstofverpakkingen • afdichtingen van schuimstoffen • afdichtingen van polyurethaan-schuimstof

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HTP EUROPE

  België

  Verified by europages badge

  HTP Europe is sinds 1954 gespecialiseerd in het spuiten van plastic, spuiten-inblazing, productie van mallen, matrijzen en werktuigen. In 60 jaar zijn we dankzij onze ervaring uitgegroeid tot marktleider binnen deze sector. Onze activiteit is geconcentreerd rond het spuiten van technische onderdelen, het spuiten-inblazing (IBM en ISBM) van flessen van plastic of composiet in een schone omgeving. We voeren tevens het ingieten van metalen of textiel inzetstukken of soepele materialen van het type TPE/TPU/SEBS en de assemblage van plastic onderdelen dankzij lassen (via ultrasonore trillingen, spiegeling of trilling) of via lijmen. Wij verwerken alle types thermoplast die vermengd kunnen worden met glas- of koolstofvezels. Wij zijn werkzaam binnen gevarieerde sectors zoals de medische, farmaceutische, levensmiddelen, luchtvaart- , elektrische of beveiligingssector. Het kwaliteitsmanagement is één van de sleutels van ons succes, wij zijn trots op de ISO 9001 en EN 9100 certificering.

 2. JUNTA POLYMERS

  België

  Verified by europages badge

  Junta Polymers werd opgericht in 2003 en is uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf dat van vader op zoon werd overgedragen. Het heeft bewezen wat het waard is op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van rubber producten in Europa. Onze klanten staan bij ons uiteraard altijd voorop en kunnen rekenen op ons team van experts om samen de oplossing te vinden die nauw op hun behoeften aansluiten. Dankzij onze geavanceerde technologische kennis van rubber gebaseerd op 25 jaar ervaring en een opslagruimte van 5.000m², kunnen wij onze klanten de snelste service van heel Europa bieden. Junta Polymers garandeert u de kwaliteit en service die u van een marktleider kunt verwachten tegen scherpe prijzen! In 2021 heeft Junta Polymers vanwege een hoge vraag een extra nieuwe Handelsnaam "Rubberfabriek" gecreëerd om zijn producten in de Benelux te verkopen via een e-shop. Kijk voor meer informatie op "www.rubberfabriek.be"

 3. ACPM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma ACPM is gevestigd in de regio Hauts-de-France (Nord-Pas de Calais) en gespecialiseerd in spuitgietwerk van thermoplast en spuitgietwerk of persen en verwerking van thermoharders. Sinds 1996, is de firma ACPM gespecialiseerd in de verwerking van thermoharders (Melamine, DAP, Epoxy, Fenol, Bakeliet) en thermohardende composietstoffen (BMC en SMC) via spuitgietwerk, persen en persen en bewerken. ACPM is een toonaangevend Frans bedrijf op het gebied van deze technieken en processen. ACPM is tevens expert in thermoplastisch spuitgietwerk. ACPM verwerkt meer dan vijftig verschillende materialen. Van kunststoffen voor 'alledaagse toepassingen' (PP, PE, ABS, POM) tot de meest technische kunststoffen (PA, PC, PPS, PSU, PEI, PEEK). ACPM kan bogen op zijn vakkennis en u begeleiden voor het vervangen van uw stalen of aluminium onderdelen door thermoplastische onderdelen (met name voor gewichtsvermindering in bijvoorbeeld de luchtvaartsector). ACPM is dus uw ideale partner om u volledig te begeleiden. ACPM is ISO 9001 v.2015 en ISO 14001 gecertificeerd. Constante verbetering maakt dus uiteraard deel uit van onze bedrijfscultuur. Waarden zoals betrouwbaarheid, transparantie en de expertise maken ACPM tot een krachtige partner binnen de waardeketen van zijn klanten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 4. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 5. GEFICCA SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  GEFICCA is gespecialiseerd in het ontwerp, de formulering en de transformatie van technische onderdelen van rubber en silicone. Uitvoer van onderdelen op maat volgens bestek of tekening. Transformatie van alle technische onderdelen via pers- of spuitguiten, evenals extruderen en stuiken. Met jarenlange ervaring en een filiaal in Tunesië (SOMA), verzorgt GEFICCA ook de serieproductie van alle gegoten technische onderdelen in rubber en silicone in kleine en grote series

 1. BECAP STARVIA MBE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  BECAP-STARVIA-MBE ontwerpt, fabriceert en verkoopt high performance technische artikelen van rubber, polyurethaan en kunststof voor alle industrieën. Wij vervaardigen ook vullingen of hervullingen voor wielen, schuifrollen, rollen en cilinders van alle natuurlijke en synthetische elastomeren. Wij fabriceren niet alleen maar kunnen uw rubber artikelen ook herstellen. 35% van onze productie wordt geëxporteerd.

 2. HIJOS DE VICENTE SEMPERE SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Internationale onderneming die gespecialiseerd is in de voorbereiding en toelevering van rubbersamenstellingen die buiten de normen zijn voor de productie van rubberen artikelen. Hijos de Vicente Sempere, S.L. biedt al zijn klanten een kwaliteit, service en prijzen dankzij de voortdurende inspanningen van een uitstekend team professionals die opgeleid zijn om risico's en beslissingen te nemen die onze onderneming dag na dag laten groeien. Wij zijn actief op lokale en praktisch alle internationale markten.

 1. BORFLEX SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BORFLEX SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen, Vormstukken van rubber, gieten van composiet producten tegen maakloon, o-ringen, platte dichtingen, industriele afdichtingen, elastomeer pakkingen, Dichtingen, en elastomeren. Het is gevestigd in St-Étienne-Rouvray, Frankrijk.

 2. JÖHLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JÖHLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, Spuitgieten van rubber en kunststof, en Plasticproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Schramberg, Duitsland.

 3. LEGROM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEGROM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is gevestigd in Schwäbisch Hall, Duitsland.

 4. GAMART S.A.

  Polen

  PPHU Gamart SA is een bedrijf met een ruime ervaring die plastificeersystemen aanbiedt voor alle types extrudeer- en spuitgietmachines voor kunststof en rubber. We passen onze plastificeersystemen specifiek aan op de verwachtingen van de klant op het gebied van grondstoffen en prestaties. We hebben technische documenten (tekeningen) voor de meeste types spuitgiet- en extrudeermachines. We voeren metingen uit en bereiden tekeningen van de systemen van de klant voor. We bieden geavanceerde verdeelschroeven met temperatuurregeling aan

 5. FASTPOINT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf Fastpoint is een groei-georiënteerd bedrijf en produceert en distribueert bevestigingen en verbindingen, alsook afdichtingen en sluitelementen van kunststof sinds 1983.De kerncompetentie van Fastpoint is de productie van zelfklevende kabelbinders en kabelhouders, evenals de vervaardiging van kabelkokers van PVC en TPE, alsook een marktoverschrijdend en breed productassortiment.Een kort overzicht van ons assortiment: Kabelbinders, kabel-bindaccessoires, kabelbevestigingen, kabelkokers, Kabelbindsokkels, kabeldriller, kabelhouder, zefklevende kabelhouders, kabelklemmen met schroefbevestigingen, slangklemmen, spiraal-kabelband buishouders/buisklemmen van metaal, kabelvoeringen, kabelsnoerklemmen, kabelschroeven, kabelkokers, kabelsnoerklem, kabelschroeven & accessoires, modulaire kabelflenskokers IP65, afstandhouders voor PCB's, bevestigingen voor PCB's, afstandsbouten.....

 6. AGRO-MATADEX. PLASTICS AND RUBBER

  Polen

  Ons bedrijf voorziet van internationale handelsservices.We leveren onderdelen voor landbouwinstallaties, zoals afgietsels en veringen, alsook producten voor dierenlandbouw en niet-agrarische industrietakken.We werken met bedrijven in de productie en de verkoop, voornamelijk uit de West-Europese zone.We bieden services voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in outsourcing als onderdeel van hun totale productie in Poolse fabrieken.We zijn eveneens de enigste distributeur van roestvrij stalen draden van topkwaliteit uit Italië.

 7. WEBUTEX KUNSTSTOFFBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Succes - een van onze sterke punten! In 2008 werd WeButex Kunststoffbearbeitung opgericht. Vandaag de dag bieden we werk aan 80 medewerkers, doen we mee op de internationale markt en behoren we tot de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van verspanende bewerking van gelaagde materialen, zogenaamde duroplasten. Een idee werd een handelsmerk: WeButex... competence in composites. Competence in Composites - een van onze sterke punten! Kerncompetentie van WeButex is het selecteren en verspanend bewerken van alle gangbare kwaliteiten gelaagde materialen conform EN 60893/61212 en DIN 7735. Door verschillende drager-harssystemen te combineren, zijn op het gebied van duropolasten verschillende innovatieve materiaalkwaliteiten ontwikkeld die voor elk gebied en technisch vereiste kunnen worden toegepast in bouwmaterialen.

 8. WORLDPLAS

  Frankrijk

  Worldplas is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van technische onderdelen van thermoplast voor alle industriesectoren: luchtvaart, geneeskundige, automobiel, luxe ...Wij verzekeren het gieten van alle soorten thermoplastische materialen voor technische onderdelen en aspecten, van prototypen tot grote series.Worldplas ontwikkelt gehelen en subgehelen van thermoplast voor volledige en globale oplossingen waarbij vakmanschap in gietwerk, ingieten, snijden, assemblage en verzorgde afwerking van thermoplast noodzakelijk is. Dankzij zijn ultra moderne apparatuur en zijn strenge organisatie biedt Worldplas alle veeleisende vakmensen innovatieve oplossingen voor thermoplastische onderdelen met een sterke toegevoegde waarde. Wij maken afgegegoten thermoplast onderdelen en ingietwerk van allerlei soorten inzetstukken uitgesneden uit metaal, kunststof, glas, koperlegeringen, messing, enz.

 1. CLEM

  België

  De NV Clem verwierf in België, en steeds verder daarbuiten, een stevige reputatie in het warm vervormen en verwerken van kunststof plaatmateriaal. Warmvervormen en verwerken van transparant of ingekleurd kunststof plaatmateriaal vindt zijn toepassing in zeer uiteenlopende domeinen. Voor elke combinatie van productvereisten die u als klant stelt, bestaat de juiste kunststof, met karakteristieken gaande van extreme vervormbaarheid over hoge slagvastheid tot een uitstekende optische kwaliteit. Het komt er op aan de specifieke kenmerken tijdens het productieproces optimaal te benutten en te behouden. Reeds jarenlang is Clem N.V. verdeler van het uitgebreide gamma Perspex producten. Als bevoorrecht partner kennen wij de mogelijkheden van deze gegoten of geextrudeerde acrylaat platen (PMMA) dan ook door en door.

 2. L SACCOL

  België

  Ontwerp Matrijzen Spuitgieten. Een vaag idee ? Een rudimentaire schets ? Een uitgewerkt ontwerp ? L.Saccol geeft er vorm en gestalte aan. En juist omdat deze fase van het totale traject zo bepalend is voor het succes ervan, werkt L.Saccol. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Met haar CAD- Systeem maakt L.Saccol een oplossing op uw maat. Matrijzen : Rechtstreeks vanuit het ontwerp wordt de matrijs geboren in de afdeling matrijzenbouw. Alle aanpassingen: perfectioneren, wijzigingen, reparaties en onderhoud doen we in eigen beheer. Dankzij  Powermill , ons CAD-CAM werkpaard krijgt uw matrijs vorm. Spuitgieten : Eenmaal de matrijs klaar is, kan de productie starten.  L.Saccol biedt U een geïntegreerde en gepersonaliseerde oplossing aan : proefseries, spuitgieten van kleine, middelgrote of grote series, omspuiten van inzetstukken, assemblage d.m.v. mechanische bewerking, ... Of het nu gaat om een proefspuiting of een definitieve productie, L.Saccol spuit uw product.

 3. CROWN GENERAL

  België

  Crown General is met ruim 40 jaar ervaring een gewaardeerd internationaal producent en leverancier van PVC-schuimen. In onze vestiging te Tessenderlo produceren wij PVC-schuimen in lage, middelhoge en hoge densiteit op rollen voor diverse technische toepassingen. Als halffabricaat wordt ons schuim door onze klanten verder verwerkt, met als belangrijkste bewerking het belijmen, stansen en splitten. Het eindproduct vindt zijn toepassing vnl. in de automobielindustrie, de bouwsector, de landbouw en de algemene industrie. Het uiteindelijk gebruik bepaalt de specifiek beschikbare kwaliteiten, zoals waterdichtingen en o.a. hittebestendig, zelfdovend of extra klevend schuim. Ook kunnen bepaalde materialen in of op het schuim worden verwerkt bvb. harde PVC bovenlaag of versterkende weefsels.

 4. TALBOOM

  Nederland

  Veel mensen kennen Talboom als marktleider in kunststof platen voor de verlichtingsindustrie en de plafondbouw. Maar Talboom doet meer. Veel meer. Als industrieel toeleverancier produceert het bedrijf dag in dag uit maatwerk. Voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Met een breed scala aan middelen. En vooral met vakmensen die gaan voor kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en een klantgerichte aanpak. Kunststof en Talboom: een duurzame relatie! Kunststof. Een materiaal met eindeloos veel mogelijkheden. En met onderscheidende eigenschappen op esthetisch en functioneel gebied. Kleurenmonsters In tal van producten zijn kunststof halffabrikaten dé oplossing. Engineers, industrieel ontwerpers en product managers die hun ideeën willen verwezenlijken, kunnen dan ook altijd terecht bij Talboom Kunststofverwerking in Breda. Een bedrijf dat zich al decennia lang bezighoudt met de bewerking van kunststof halffabrikaten zoals Satal.

 5. HERCORUB

  België

  Hercorub is de enige Belgische rubberproducent die actief is in alle gangbare domeinen van de rubberverwerking: het ontwikkelen van rubbermengsels, het mengen van zowel zwart gevulde mengsels en gekleurde compounds als het vervaardigen van gevulcaniseerde artikels door confectioneren, extruderen en matrijsvormen. Dit maakt dat ze u als partner kunnen bijstaan in al uw projecten en u steeds in huis de meest geschikte oplossing met de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden. Hercorub streeft naar competiviteit op het vlak van O&O, kwaliteit, prijs en service.

 6. SOLIDOR

  België

  Solidor Rubber & Products is een fabrikant van rubber en kunststofartikelen. Sinds drie generaties produceert Solidor een uitgebreid gamma Rubberproducten en Kunststofproducten. Dankzij deze jarenlange ervaring beantwoordt het bedrijf aan de meest ingewikkelde vragen, van een cliënteel verspreid over diverse sectoren. Solidor produceert heden een uitgebreid assortiment van diverse producten die allemaal op basis van rubber gemaakt zijn. Kwaliteit, vakkennis en een perfecte klantenservice liggen aan de basis van het succes en de steeds groeiende vraag naar Solidor producten.

 7. BFP CINDAR

  Frankrijk

  BFP CINDAR: transformatie van plexiglas, altuglas, setacryl, acrylglas, pmma voor de fabricage van technische artikelen, waterdichte tanks, vlakke of gebogen aquariumwanden. Dankzij onze sinds 1954 opgebouwde knowhow maakt onze plakmethode het ons mogelijk allerlei technische artikelen op maat te vervaardigen, bijvoorbeeld flacondummy's. Fabricage van technische plexiglas onderdelen voor de industrie, de bouw, de evenementensector, decor, meubels, musea en laboratoria.

 8. SOMA

  Tunesië

  SOMA maakt artikelen op maat volgens technische bepalingen of tekening. SOMA transformeert alle technische artikelen d.m.v. het persgieten van rubber, spuitgieten van rubber en ook van plastic. SOMA, dat sinds 1984 in Tunesië gevestigd is, verzorgt de fabricage van alle gegoten technische artikelen van rubber en silicone in middelgrote en grote oplagen. De sectoren die van onze toepassingen gebruik maken zijn: de automobielsector, de industrie en de sector huishoudapparatuur.

 9. ELASTOCAUCHO SL

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in technisch rubber en schuim voor isolatie en waterdichtheid en voldoen aan de norm UL50 Y UL94. Specialist in stopverf op basis van butyl, stroken en rollen van butyl, butyl in rollen. Gestanste producten.

 10. JSF SILIKON SP.J.

  Polen

  Met vrijwel 20 jaar ervaring in het verwerken van elastomeren is JSF een betrouwbare partner in de markt voor silicone en rubber producten. Onze diensten omvatten tevens het ontwerp en de productie van een breed scala geëxtrudeerde, gegoten en ingespoten producten. We accepteren niet-standaard bestellingen die een klantspecifieke benadering en oplossingen op maat vereisen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Rubber en kunststof - verwerking - Import export

Aantal resultaten

4.663 Bedrijven