• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rubberindustrie - machines

Resultaten voor

Rubberindustrie - machines - Import export

 1. REP INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  REP international, leverancier van oplossingen voor de industrie van rubber, thermoplasten en andere polymeren. REP international ontwerpt, fabriceert en verkoopt verticale en horizontale injectiepersen voor het gieten van rubber en van kunststof. REP international is een honderdjarig bedrijf, dat ISO9001 gecertificeerd is, fabrikant van injectiepersen van zeer hoogwaardige technologie voor de volgende industrietakken: automobiel, industrie, elektriciteit, farmaceutica en militair.

 2. HUBER+SUHNER AG INJECTION MOULDING

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUBER+SUHNER AG INJECTION MOULDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is gevestigd in Herisau, Zwitserland.

 3. MAPLAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAPLAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Gieten van rubber - machines, Rubberindustrie - machines, compressiepersen, Gieten van rubber - machines, en het vormen van rubber. Het is gevestigd in Chambery, Frankrijk.

 4. OLBRICH GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 65 jaar passie voor techniek - traditie en innovatie staan bij Olbrich altijd hoog in het vaandel. De ontwikkeling voor baanbrekende toptechnologieën is al meer dan zes decennia ons streven. Met interdisciplinair werkende project- en ingenieursteams hebben wij sindsdien wereldwijd ervaring en knowhow opgebouwd. Op deze basis ontwikkelen wij klantspecifieke en ook intelligente machineoplossingen en installatieconcepten voor de productie van baanvormige producten zoals vloerbedekkingen, behang, folies en technisch textiel. Als innovatieleider zoeken wij in dit gebied permanent naar vooruitstrevende verdere ontwikkelingen die onze klanten de hoogste efficiëntie, precisie en een duidelijke meerwaarde bieden. Stilstand is immers een stap terug: Daarom neemt OLBRICH de zaken zelf in de hand en blijft bij onderzoek en ontwikkeling vooruitblikkend actief. OLBRICH – vertrouw op de knowhow van een technologische voorloper!

 5. POMMEREIT GMBH

  Duitsland

  Innovatieve hightech-onderdelen om te veren, dempen en glijden. Elastomeer-, duromeer-, plastomeer- en rubbermetalen onderdelen zorgen in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden voor efficiënt gebruik, want ze zijn compact, onderhoudsvrij en van lange levensduur. PEN ontwikkelt deze onderdelen en veersystemen voor speciale toepassingsgebieden steeds verder aan de hand van de actuele stand van de techniek en hun individuele eisen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FEKO MAKINA YEDEK PARCA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf FEKO MAKINA YEDEK PARCA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. EEP MASCHINENBAU E. PLÖMACHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EEP MASCHINENBAU E. PLÖMACHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren precisiewasinstallaties, uitrustingen voor oppervlaktebehandeling, en cryogene installaties. Het is gevestigd in Wiehl, Duitsland.

 3. RPM KAUÇUK PLASTIK MAKINA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf RPM KAUÇUK PLASTIK MAKINA SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - technische artikelen voor de industrie, rubber, Verwerking, machinaal - rubber en kunststof, ontwikkeling modellen met behulp van specificatie van klant, en Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. BONADDIO ARTICOLI IN GOMMA

  Italië

  Het bedrijf BONADDIO ARTICOLI IN GOMMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor het snijden van rubber. Het is gevestigd in Lamezia Terme, Italië.

 5. ECOMAXXI COMERCIAL E IMPORTADORA

  Brazilië

  Het bedrijf ECOMAXXI COMERCIAL E IMPORTADORA, is een Multi-Category, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor de rubberindustrie. Het is gevestigd in São Paulo, Brazilië.

 1. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Rubberproducten voor de bouw, Offshorediensten, Rubberindustrie - machines, Rubberproducten voor de bouw, Offshorediensten, en artikelen van rubber voor de delfstofnijverheid. Het is gevestigd in Nørresundby, Denemarken.

 2. ALFA STAMPI

  Italië

  Het bedrijf ALFA STAMPI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is gevestigd in Adrara San Martino, Italië.

 1. GIWA KUNSTSTOFF UND METALLVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GIWA KUNSTSTOFF UND METALLVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber en -plastic, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - machines, Schuimrubber en -plastic, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Westendorf, Duitsland.

 2. RUBBERKING GROUP

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf RUBBERKING GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trillingsdempers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - technische artikelen voor de industrie, Import-export van rubber en plastics, Rubberproducten, Rubberindustrie - machines, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Import-export van rubber en plastics, Rubberproducten, en Rubberindustrie - machines. Het is gevestigd in Kaohsiung, Taiwan R.O.C..

 3. BORFLEX HERMES - GROUPE BORFLEX

  Frankrijk

  Het bedrijf BORFLEX HERMES - GROUPE BORFLEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Rubberproducten, Rubber en derivaten, Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport, Rubberindustrie - machines, Rubberproducten, Rubber en derivaten, en Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport. Het is gevestigd in Hermes, Frankrijk.

 4. INTERCARAT

  Frankrijk

  Het bedrijf INTERCARAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en derivaten, Gieten van rubber - machines, Rubber en derivaten, Gieten van rubber - machines, en rubberen membranen. Het is gevestigd in Duppigheim, Frankrijk.

 5. ADVANCED INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE MÁQUINAS LTDA.

  Brazilië

  Het bedrijf ADVANCED INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE MÁQUINAS LTDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren extrusiemachines voor rubber, en frequentievermenigvuldigers thermostatische mengkranen. Het is gevestigd in Novo Hamburgo, Brazilië.

 6. PRIMAPLAST

  Frankrijk

  Het bedrijf PRIMAPLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Rubberindustrie - machines, transportbanden, en thermoregulateurs. Het is gevestigd in Libercourt, Frankrijk.

 7. KOMAX

  Frankrijk

  Het bedrijf KOMAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Extrusie van kunststoffen - machines, Kunststofindustrie - machines, Extrusie van kunststoffen - machines, en extrusiemachines. Het is gevestigd in Wittenheim, Frankrijk.

 8. ALFA ROLLER

  Turkije

  Het bedrijf ALFA ROLLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren draadgetrokken producten van rubber, trekplaten voor draadtrekbanken, en machines en uitrustingen voor de extrusie van rubber. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. KERLING KUNSTSTOFF UND KOMPONENTENFERTIGUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KERLING KUNSTSTOFF UND KOMPONENTENFERTIGUNG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, kunststoffen in korrelvorm, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Rednitzhembach, Duitsland.

 2. S. E. NÜNDEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf S. E. NÜNDEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plastic - producten voor de mechanica, Verpakking - kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Plastic - producten voor de mechanica, Verpakking - kunststof, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Wendelstein, Duitsland.

 3. HANS MEYER

  Duitsland

  Het bedrijf HANS MEYER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Schuimrubber en -plastic, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - machines, Rubberindustrie - machines, Schuimrubber en -plastic, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Burgthann, Duitsland.

 4. OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Kunststofindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Rubberindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Kunststofindustrie - machines, en Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is gevestigd in Winhöring, Duitsland.

 5. DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Schuimrubber en -plastic, Kunststofindustrie - machines, Rubberindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Schuimrubber en -plastic, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Niederwinkling, Duitsland.

 6. ATLANTIC JOINT

  Frankrijk

  Het bedrijf ATLANTIC JOINT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en kunststof - verwerking, Rubberindustrie - machines, Rubber en kunststof - verwerking, elastomeer pakkingen, Elastomere schokdemper, en Rubberindustrie - machines. Het is gevestigd in Saint Aignan De Grandlieu, Frankrijk.

 7. KUNSTSTOFFTECHNIK WIESMAYER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KUNSTSTOFFTECHNIK WIESMAYER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Plastic - producten voor de mechanica, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, en Plastic - producten voor de mechanica. Het is gevestigd in Neustadt a.d.Donau, Duitsland.

 8. SAHLBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SAHLBERG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Schuimrubber en -plastic, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Schuimrubber en -plastic, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Feldkirchen, Duitsland.

 9. EMQTEC AG

  Duitsland

  Het bedrijf EMQTEC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Schuimrubber en -plastic, Kunststofindustrie - machines, Rubberindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Schuimrubber en -plastic, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Friedberg, Duitsland.

 10. WALTER ZINK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALTER ZINK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Schuimrubber en -plastic, Rubberindustrie - machines, Kunststofindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Schuimrubber en -plastic, en Rubberindustrie - machines. Het is gevestigd in Jettingen-Scheppach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis