• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ruitenwissers

Resultaten voor

Ruitenwissers - Import export

 1. ILERSPRAY, SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ILERSPRAY, SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, verstuivers, Interieurparfums in sprayvorm, sproeiers voor het wassen van auto’s, antivriesvloeistof, producten voor reiniging in huis, Luchtvervrissers - huishoudelijk, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Torres De Segre, Spanje.

 2. VANZEEBROECK HEVA

  België

  Fabrikant vloer- en raamwissers sinds 1938. Groothandel in rubber huishoudartikelen sinds 1960. Uitvoer alle EU-landen en Midden-Oosten. Grote voorraden en snelle levering HACCP. Onze onderneming werd opgericht in 1938 als groothandel in koloniale waren en onderhoudsproducten. Al vlug begon mijn vader met het fabriceren van vloer- en ruitenwissers en startte hij het merk Heva (Henri Vanzeebroeck). Tegenwoordig worden deze vloer- en ruitenwissers uitgevoerd naar alle Europese landen, het Midden-Oosten en zelfs tot in de Verenigde Staten. Geleidelijk aan werden andere producten aan de vloer- en ruitenwissers toegevoegd zoals voetmatten (uit rubber, kokos, polyethyleen enz), antislipmatten voor bad en douche, ontstoppers, warmwaterzakken, latex handschoenen enz. Grote voorraden en snelle leveringen zijn altijd de sterkste troeven van ons bedrijf geweest. Daarom beschikken wij tegenwoordig over een stapelplaats van meer dan 2000m² en 3500 paletten.

 3. BRABEBO

  Nederland

  Brabebo is al vele jaren de allround professional in de automotive branche en een specialist in verkoop van auto-onderdelen online. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor kwalitatieve en duurzame autoonderdelen.

 4. SOLARGLIDE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SOLARGLIDE LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepsuitrusting - meubilering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruitenwissers, gordijnen en wandkleden, montage zonnegordijnen, Ruitenwissers, en zonnewerende films voor ruiten. Het is gevestigd in Newcastle Upon Tyne, Verenigd Koninkrijk.

 5. AKRON UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf AKRON UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is gevestigd in Rastatt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AUTOMOTIVE INTERNET SHOP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOMOTIVE INTERNET SHOP GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. ABC PERFUMADORES Y QUÍMICOS

  Spanje

  Het bedrijf ABC PERFUMADORES Y QUÍMICOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruitenwissers, Ruitenwissers, antivriesvloeistof, Fabrikant van chemische producten, en parfums voor auto. Het is gevestigd in Torrent, Spanje.

 3. KASPRZAK - OLMA S.C.

  Polen

  Het bedrijf KASPRZAK - OLMA S.C., is een Multi-Category, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trappen - metaal, Ruitenwissers, tussenverdieping voor buiten, Trappen - metaal, Ruitenwissers, en schroefvormige trap. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 4. KLEEN-TEX POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KLEEN-TEX POLSKA SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloermatten, badmatten, en matten van rubber. Het is gevestigd in Suchedniów, Polen.

 5. SUPERMATY

  Polen

  Het bedrijf SUPERMATY, is een Distributeur, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is gevestigd in Kielce, Polen.

 1. POLENTEX SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf POLENTEX SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

 2. PRO-GLAZE WINDSCREENS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PRO-GLAZE WINDSCREENS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is gevestigd in Bedworth, Verenigd Koninkrijk.

 1. ABAKMEDIA DARIUSZ WIDLARZ

  Polen

  Het bedrijf ABAKMEDIA DARIUSZ WIDLARZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is gevestigd in Chocznia, Polen.

 2. ALPHA PRODUCTS P. AKRITIDIS S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf ALPHA PRODUCTS P. AKRITIDIS S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fietsen, accessoires, huishoudelijke artikelen, en Fietsen, accessoires. Het is gevestigd in Nea Raidestos-Thermi, Thessaloniki, Griekenland.

 3. MICRONEXT

  België

  Het bedrijf MICRONEXT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Technische controles van voertuigen, Technische controles van voertuigen, en Dynamometers. Het is gevestigd in Saint-Vincent, België.

 4. COVALPETROL

  Spanje

  Het bedrijf COVALPETROL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonweringen voor voertuigen, Ruitenwissers, Zonweringen voor voertuigen, en Ruitenwissers. Het is gevestigd in Picassent, Spanje.

 5. MDST WINDSCREEN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MDST WINDSCREEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervanging kristal, vervanging van ruiten voor personenauto's, en reparatie van voorruiten auto's. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. LGT DETERGENTI AUTO

  Italië

  Het bedrijf LGT DETERGENTI AUTO, is een Distributeur, en actief in de sector Ruitenwissers. Het is tevens aanwezig in de sectoren autowasserijen, wassen van industriële voertuigen, industriele detergenten, en vloeibare reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Reggiolo, Italië.

 7. 9000 GIRI DI LUCA FRABETTI

  Italië

  Het bedrijf 9000 GIRI DI LUCA FRABETTI, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Ruitenwissers, Personenauto's, en Ruitenwissers. Het is gevestigd in MILANO, Italië.

 8. VESTENA RIVESTIMENTI DI FABBRINI SAVERIO

  Italië

 1. SMOLKA TOR UND ANTRIEBSTECHNIK BERLIN

  Duitsland

  Door een nauwe, jarenlange samenwerking (40 jaar ervaring op de markt) met bekende poort- en aandrijfsysteemfabrikanten zoals Hörmann, BFT, Marantec, Einhell, Sommer, NICE, Came en nog veel meer, zijn wij in staat veel reserveonderdelen en afstandsbedieningen te leveren. Net als veren, veerpakketten en torsieveren voor garagepoorten. Bovendien heeft Firma Smolka alle vakkennis in huis op het gebied van aandrijfmotoren en ruitenwissermotoren. Wij kunnen bekende marken als SWF, VALEO, NIDEC, ITT en SEEFRID leveren. Wij hebben in Berlijn een van de grootste voorraden van de branche. Van hieruit versturen wij dagelijks motoren, accessoires en onderdelen over de hele wereld. U zult onder de indruk zijn van onze webshop op www.Smolka-Berlin.de. Laat u overtuigen door onze capaciteiten en onze knowhow. Vakbekwaam advies is voor ons vanzelfsprekend.

 2. AVB SPORTS

  België

  De Basis van AVB, Autometal Van Broeck, zijn de vervangingsonderdelen. Bij ons kunt u terecht voor alle schade onderdelen, vervangings onderdelen en onderhouds produkten. Heeft u een ongeval gehad, geen probleem wij leveren zowel de OEM onderdelen als het alternatieven. Voorruit beschadigd of een andere ruit van de wagen, ook deze leveren wij en monteren we aan de beste prijs. Heeft uw wagen onderhoud nodig, wij hebben de gepaste olie en alle filters die u wenst. Alsook de slijtage delen van de ophanging en de remmen. Nieuwe ruitewissers, sproeiervloeistof, wij hebben het allemaal.

 3. PARLAK OTO

  Turkije

  Het bedrijf PARLAK OTO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Auto's - elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, strippen en componenten voor ruitenwissers voor personenauto's, en Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. BEYAZ OTOMOTIV SAN.VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf BEYAZ OTOMOTIV SAN.VE DIS TIC.LTD.STI., is een Distributeur, en actief in de sector Auto's - elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren LED autolampen, en strippen en componenten voor ruitenwissers voor personenauto's. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. WESTCARS GARAGE - CARROSSERIE - BMW

  België

  Westcars is een familiebedrijf, waar betrouwbare service heel belangrijk is. Een garage met moderne apparatuur een aangepast materiaal, om vlug en gemakkelijk een correcte diagnose te kunnen stellen. Onze klanten kunnen rekenen op een aangename ontvangst, een vlotte service en bij grotere werken of koetswerkschade een vervangwagen. "U koopt niet aleen een auto, maar ook een betrouwbare service! " Bij Westcars kunt u terecht voor volgende accessoires: airco-service uitlaten allerlei velgen ruitenwissers schokdempers autoradio's spoilers batterijen onderhoudsartikelen GSM's met carkits

 6. KNORR-BREMSE BENELUX

  België

  Knorr-Bremse is een toonaangevende fabrikant van rem- en on-board-systemen voor railvoertuigen. Tot het productspectrum behoren, naast complete remsystemen voor alle soorten van railvoertuigen, ook deursystemen, airconditioningsystemen, besturingscomponenten en ruitenwissers. Met productie-, verkoop- en servicevestigingen zijn wij in 25 landen over de hele wereld vertegenwoordigd. Producten voor railvoertuigen Tot het productspectrum behoren, naast complete remsystemen voor alle soorten van railvoertuigen, ook deursystemen, airconditioningssystemen, draaisteldiagnosesystemen, toiletten en ruitenwissers.

 7. CEVOMAN

  België

  Onderhoud en herstellingen : Cevoman beschikt over het nodige personeel en professionele apparatuur om uw truck op een deskundige manier te herstellen en te testen. Onderdelen : wij beschikken over een grote voorraad reserve onderdelen, zowel nieuw als tweedehands, van ruitenwissers tot motoren, versnellingsbakken, assen etc... Spuitwerk : wij beschikken over een spuitcabine en verflak waar wij uw truck in de gewenste kleuren omtoveren. Eigen ijkstation Cevoman is gespecialiseerd in het ijken van tachografen van alle merken, snelheidsbegrenzers van het merk Kienzle VDO alsook Fleetlogger, de Black Box voor trucks.

 8. STEWAL

  België

  Stewal is een technologie-KMO van een dertigtal medewerkers. Ze bieden voor hun klanten specifieke behoefte aan fijnmechanische engineering en fabricatie. Stewal stelt zich op als polyvalente partner: zij ontwikkelt, ontwerpt en vervaardigt precieze mechanische tooling en prototypes op maat waarbij zij de knowhow van de klant koppelt aan haar eigen expertise. De klanten komen uit de meest diverse sectoren: automotive, lucht-en ruimtevaart, geneeskunde, machinebouw, electronica, textiel, voeding, bouw, kernenergie... en zijn voornamelijk grote hoogtechnologische massaproducerende bedrijven die bewust kiezen voor stewal omwille van haar kwaliteit en innovatieve karakter. Voorbeelden van tooling zijn: complexe machine-onderdelen zoals nokken om verschillende synchrone bewegingen aan te drijven, pers-en gietvormen voor dakpannenproductie, spuitgietvormen voor productie van een kunststof ruitenwisser of ABS-sensor, vacuümvormen om een verpakkingsblister van een fris slaatje te produceren.

 9. CARES CLEANING-KLARE SCHIJN

  België

  Klare Schijn Glazenwasserij is een dynamisch glazenwassers bedrijf in volle expansie. Wij zijn professionele ruitenwassers met jaren ervaring en oog voor veiligheid . De juiste oplossing voor de juiste job is een must in het beroep van glazenwasser / ramenlapper. Kortom : wij kunnen ons mannetje staan in de glazenwasserij / glaswas sector. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven, Rvt’s, Schoolgemeenschappen, Immobillién kantoren, Enz... Ruitenwassen is kunst , kies voor een ruitenwasser.