• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • runderen

Resultaten voor

Runderen - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Denemarken

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KURT NISGAARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Runderen, Varkens, Levend vee voor veeteelt, Melkvee, nertsen, melkvee, Vee import export, en Runderen. Het is gevestigd in Skjern, Denemarken.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Runderen. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nederland

  Welcome to European Gulf Co, a trusted leader in the wholesale and distribution of premium halal meat and livestock. With a commitment to quality and authenticity, we bring the finest halal products from the scenic landscapes of Spain and the Netherlands to global markets. Key Features: Premium Halal Meat: Explore a diverse range of premium halal meat cuts, carefully sourced to meet the highest standards of quality and taste. Livestock Excellence: Elevate your offerings with our high-quality livestock, including Dutch Holstein cows, Spanish lambs, and more. Global Reach: As a reliable wholesaler, our international distribution network ensures seamless access to our top-tier halal products worldwide. Halal Certified: Rest assured that all our products are halal certified, reflecting our unwavering commitment to religious and ethical standards. Tailored Solutions: Whether you're a large distributor or a local retailer, we provide customized solutions to meet your unique business needs. At European Gulf Co, we pride ourselves on delivering an unparalleled combination of premium quality, global reach, and personalized service. Join us in savoring the essence of halal excellence, brought directly to your business for an unforgettable partnership. Contact Us: Phone: +31687299400 Email: info@europeangulf.com Website: https: //www.europeangulf.com Choose European Gulf Co for an extraordinary halal experience. Your success is our commitment!

 4. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanje

  Castellana de Carnes S.A. is gespecialiseerd in de productie, het fokken en vetmesten, het slachten en versnijden van VERS KWALITEITSRUNDVLEES. Traditiegetrouw wordt het vee altijd gekozen op basis van de kwaliteit van het raseigen vlees: Naturitycla, Debuey en Ternera Castellana. Vandaag is Castellana de Carnes één van de belangrijkste ondernemingen van het land dat vers kwaliteitsrundvlees verkoopt.

 5. GREEN LAND

  Spanje

  Het bedrijf GREEN LAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren runderen, en stoffen van dierlijke textielvezels. Het is gevestigd in Tarragona, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Agrarische diensten, fokvarkens, Runderen, en Agrarische diensten. Het is gevestigd in Sintra, Portugal.

 2. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrijk

  Het bedrijf EURL LE LIEVRE LUC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtrunderen, Melkvee, slachtkoeien, fokrunderen, Slachtrunderen, en Melkvee. Het is gevestigd in Le Roc Saint Andre, Frankrijk.

 3. FRISONES VERBO

  Spanje

  Het bedrijf FRISONES VERBO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dienstverlening voor de veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren runderteelt, runderen, en rasrunderen. Het is gevestigd in Toledo, Spanje.

 4. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benodigdheden voor de catering, stieren, fokstieren, en Benodigdheden voor de catering. Het is gevestigd in Ottobrunn, Duitsland.

 5. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, Schapen en geiten, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Lohfelden, Duitsland.

 1. KARPA GRUP LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf KARPA GRUP LTD STI, is een Distributeur, en actief in de sector Diervoeding - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren fokvee, en runderen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Duitsland

  Het bedrijf ZOOFACHMARKT - MARCHE, is een Distributeur, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Varkens, Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Varkens. Het is gevestigd in Heinsberg, Duitsland.

 1. LLC "VARIANT AGRO BUILD"

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC "VARIANT AGRO BUILD", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren runderen, silo's van golfplaat, en steigers voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 2. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Frankrijk

  Het bedrijf MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Runderen. Het is gevestigd in Montrond, Frankrijk.

 3. BOONEN

  België

  Het bedrijf BOONEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren melkvee, Vaarzen, stieren, en slachtpaarden. Het is gevestigd in Hotton, België.

 4. OBIONE

  Frankrijk

  Het bedrijf OBIONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Runderen. Het is gevestigd in Mâcon, Frankrijk.

 5. EURASIA LTD

  Letland

  Het bedrijf EURASIA LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren runderen, Vaarzen, schapenvlees, en stieren. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 6. WANGA FARM

  Duitsland

  Het bedrijf WANGA FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vaarzen, en stieren. Het is gevestigd in Ottobrunn, Duitsland.

 7. J. HAHN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf J. HAHN GMBH & CO KG, is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, Groenten, wortel- en knolgewassen, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, en Runderen. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 8. WALTER HAUER

  Oostenrijk

  Het bedrijf WALTER HAUER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Eggerding, Oostenrijk.

 1. FRIEDRICH ESCHLBÖCK

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRIEDRICH ESCHLBÖCK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Stroheim, Oostenrijk.

 2. STÜRZENBECHER FLEISCHHANDELSGES.MBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf STÜRZENBECHER FLEISCHHANDELSGES.MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelp- en schaaldieren, Vis, Runderen, Varkens, Schelp- en schaaldieren, Vis, Runderen, en Varkens. Het is gevestigd in Völkermarkt, Oostenrijk.

 3. BASU-FUTTER.DE

  Duitsland

  Het bedrijf BASU-FUTTER.DE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelp- en schaaldieren, Vis, Runderen, Varkens, Schelp- en schaaldieren, Vis, Runderen, en Varkens. Het is gevestigd in Enge-Sande, Duitsland.

 4. DEGENHOF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEGENHOF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Runderen, Slagerijvlees en vers pluimvee, Varkensvlees, Vis, Runderen, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Varkensvlees. Het is gevestigd in Egestorf, Duitsland.

 5. FRANZ PETZL

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRANZ PETZL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in St. Peter Am Kammersberg, Oostenrijk.

 6. HEINER SULING UND HENRY SULING

  Duitsland

  Het bedrijf HEINER SULING UND HENRY SULING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Vis, Runderen, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Vis, Runderen, en Varkens. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 7. NÜTZEL-MÜHLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NÜTZEL-MÜHLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Vezelplanten, Landbouw - import-export, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Vezelplanten, en Landbouw - import-export. Het is gevestigd in Wiesenttal, Duitsland.

 8. AGRARGENOSSENSCHAFT LANGENCHURSDORF E.G.

  Duitsland

  Het bedrijf AGRARGENOSSENSCHAFT LANGENCHURSDORF E.G., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, Groenten, wortel- en knolgewassen, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, en Runderen. Het is gevestigd in Callenberg, Duitsland.

 9. RIPKEN AGRARHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RIPKEN AGRARHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Varkens, Landbouw - import-export, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Varkens, en Landbouw - import-export. Het is gevestigd in Ovelgönne, Duitsland.

 10. AGRARGENOSSENSCHAFT MÜLVERSTEDT E. G.

  Duitsland

  Het bedrijf AGRARGENOSSENSCHAFT MÜLVERSTEDT E. G., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, Groenten, wortel- en knolgewassen, Tuinbouwgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, en Runderen. Het is gevestigd in Schönstedt, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis