• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rundvlees

Resultaten voor

Rundvlees - Import export

 1. RELLMAN FOODS

  België

  RELLMAN FOODS: Importeur, exporteur en marktleider van kwaliteits rundvlees van eerste kwaliteit. Vers of diepgevroren rundvlees. Beschikbare certificeringen: Angus Beef; Halal, Bio. Wij importeren uit Argentinië, Brazilië, Uruguay, Nieuw-Zeeland en Ierland. Ons vlees wordt in heel Europa verkocht en zelfs in het Midden-Oosten en Koeweit

 2. MAZETTO COMPANY

  Brazilië

  Hallo! Wij zijn MAZETTO COMPANY; een snel groeiend import- en exportbedrijf dat zich richt op de export van Braziliaanse landbouwproducten. Wij werken aan de transformatie van de buitenlandse handel, voeren onderhandelingen over de hele wereld en lossen de bureaucratie van kopen en verkopen in de buitenlandse handel op, zodat u kunt profiteren van de beste producten en voorwaarden. In een geglobaliseerde wereld is het onze missie om bekwaamheid, transparantie en loyaliteit te bieden. Daarom leveren wij altijd producten van extreme kwaliteit en uitstekende internationale betrekkingen. Vestigingen: MAZETTO COMPANY heeft zijn kantoren strategisch gevestigd in São Paulo en Lissabon. Producten: Wij houden ons voornamelijk bezig met de import en export van Braziliaanse koffie, wortelen, tomaten, aardappelen, maïs, soja, Braziliaans rundvlees en kip. Bezoek onze website en neem contact op met ons team!

 3. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Hongarije

  Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een private handelsonderneming die gevestigd is in Rotterdam (Nederland). Wij stellen alles in het werk om klanten wereldwijd ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige merkproducten tegen gunstige groothandelsprijzen aan bedrijven van elke omvang. Daarnaast staat onze naadloze logistieke dienstverlening garant voor tijdige leveringen. Als toonaangevende handelsonderneming leveren we als groothandelaar en distributeur uitmuntend werk af met een uitgebreid productaanbod. Onze portfolio omvat dranken zoals frisdranken en energiedranken, bieren met en zonder alcohol, zuivelproducten, waaronder babymelk, en heerlijke producten zoals chocolade, zoetwaren en premiumthee en -koffie. Dankzij onze sterke partnerships met gerenommeerde producenten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero kunnen we bedrijven wereldwijd uitstekend bedienen. Door onze inzet voor uitmuntendheid verkennen we boeiende nichemarkten en unieke merken. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met leveranciers, waardoor we binnen 48 uur kunnen leveren. De kernwaarden van ÁRIK 21 - AGRO KFT zijn vertrouwen en langdurige partnerships. Ons ervaren team combineert handelsgeest met een visionaire benadering. Dit staat garant voor efficiënte transacties. Wij streven naar samenwerkingen die verdergaan dan de order zelf en de nadruk leggen op wederzijdse groei.

 5. UMIXMART

  Verenigde Arabische Emiraten

  Umixmart is een levensmiddelenleverancier die langdurige banden met zijn klanten heeft opgebouwd door het bieden van hoogwaardige etenswaren voor alle budgetten. Het bedrijf richt zich op een uitbreiding van zijn markt in landen in het Midden-Oosten. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit producten van Oekraïense, Braziliaanse en Argentijnse boeren. Wij exporteren de producten naar het Midden-Oosten, Europa en Azië. Ons assortiment kipproducten omvat: gekoelde of diepgevroren hele kip, kippenpoten, ontbeende kip (shoarma), kippen drumstick, kippenvleugeltjes, pootjes, klauwen, enz. De door ons voor onze klanten bereide runderproducten omvatten gesneden delen zoals: ribbiefstuk, lendenstuk, schenkel, nek, kogelbiefstuk, flank, schouder en entrecote. Wij bieden tevens rosbief, vleugels, borstfilets, afsnijdsels, vlees van jonge dieren, magen, levers en flanken. Het leveren van gezonde en voedzame levensmiddelen die bijdragen aan het welzijn van de mens is een prioriteit voor onze onderneming. Als grootste leverancier van levensmiddelen en dranken op de markt van de Verenigde Arabische Emiraten en landen uit het Midden-Oosten, voldoet Umixmart aan de groeiende vraag van klanten naar gezonde levensmiddelen en ingrediënten. Wij werken uitsluitend samen met fabrieken en productiesites die voldoen aan de internationale normen voor voedselverwerking. Voor de Islamitische markt bieden wij gecertificeerde Halal producten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Brazilië

  Welkom bij Brazil Frozen Food Exporters, een toonaangevende internationale producent en distributeur van diepgevroren kippenvlees, varkensvlees en rundvlees. Wij zijn actief in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Afrika. Wij zijn gevestigd in Centraal-Azië en hebben veel kennis op het gebied van oplossingen voor de toeleveringsketen. We leveren aan meer dan 600 internationale bedrijven en instellingen. Vanwege onze ervaring leveren we maatwerkoplossingen die aan de specifieke eisen van onze klanten voldoen. We onderscheiden ons door onze procesgerichte benadering, waarbij we onze resultaten continu verbeteren via specialistische diensten. We werken samen met wereldwijd toonaangevende fabrikanten van grondstoffen, zodat onze totale productiekosten als directe leverancier lager zijn. Ons netwerk van productiefaciliteiten en distributiesystemen garandeert efficiënte oplossingen voor klanten overal ter wereld. Naast onze kernwaarden zoals hard werken, eerlijkheid, transparantie, betrouwbaarheid en integriteit stellen we klanttevredenheid, relaties met leveranciers, aandeelhoudersrendement en het welzijn van ons team centraal.

 2. BRESSUIRE VIANDES

  Frankrijk

  De firma BRESSUIRE EXPORT is een slachthuis voor runderen en is gevestigd in Bressuire in Frankrijk. Wij zijn leverancier van rundvlees en met name van vers vlees van jonge runderen. Tevens verkopen wij runderkarkassen en slachtafval. Onze productie van vers en wel of niet uitgebeend vlees is bestemd voor alle Europese en Noord-Afrikaanse landen. Wij commercialiseren vleesrassen: Charolais, Blonde d'Aquitaine, Limousin, Parthenais, enz.

 3. SCARLINO CARNI

  Italië

  Het bedrijf SCARLINO CARNI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Varkensvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlees, rundvlees, en kalfsvlees. Het is gevestigd in Taurisano, Italië.

 4. HOREMEAT

  België

  Het bedrijf HOREMEAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, Varkensvlees, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, en Varkensvlees. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 5. GOLDEN MEAT SRL

  Italië

  Het bedrijf GOLDEN MEAT SRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, Vlees en vleeswaren, rundvlees, vlees, Vlees - diepvries, behandeling van vlees, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Desenzano Del Garda, Italië.

 1. NICE TO MEAT

  Nederland

  Nice to Meat Onder het motto 'Meat is Art! ' houden wij onze tradities in ere. Ons team van meer dan 80 medewerkers werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van binnen- en buitenlandse klanten. Quality Label Concept Nice to Meat heeft uitsluitend eerlijk en hoogwaardig vlees in het assortiment. Het Quality Label Concept is een USP van Nice to Meat. Het werd ontwikkeld om de vaktechnische bewerking van het vlees zichtbaar te maken. Je kunt ook makkelijker zien wat je bestellen wilt. Nice To Meat heeft het gehele assortiment verdeeld in drie categorieën: Classic Label, Select Label en Gold Label. Export De culinaire top van Nederland weet zo langzamerhand gelukkig wel wat Nice to Meat te bieden heeft. In feite is de gehele horeca in ons land op de hoogte van de kwaliteit en de service van Nice to Meat. Dat er diverse vleessoorten van de hoogste kwaliteit eigenhandig geïmporteerd worden uit onder andere Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika, is eveneens bekend. Maar wist je ook dat Nice to Meat zich ook bezighoudt met het exporteren van vers vlees en vleesproducten? Dit gebeurt onder de vlag van Nice to Meat International. Inmiddels gaan we naar 23 landen met onze gold label producten.

 2. MK-FLEISCH GMBH

  Duitsland

  "De ideale partner in de internationale vleeshandel." MK-Fleisch GmbH is een IFS Higher Level , QS en Bio gecertificeerde importeur en exporteur voor verse en diepgevroren vleesproducten van rund, kalf, lam en pluimvee. Tot onze klanten behoren worst- en vleeswarenproducenten, uitsnijderijen, groothandelaren, handelaren in gastronomische diensten, C+C cash and carry-markten, grote slagers en de bijproductenindustrie. Wij leveren producten uit Europa, de VS, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland. Premium vlees zoals Angus rundvlees en halal vlees, is over het algemeen ook op verzoek verkrijgbaar. Betrouwbaar, flexibel, ervaren en bekwaam. Wij belichamen precies deze kwaliteiten en hebben deze hoekstenen tot onze bedrijfsfilosofie gemaakt. Elke dag leven wij deze waarden na en werken wij aan de tevredenheid van onze klanten en partners.

 1. AGARAS, UAB

  Litouwen

  Agaras koopt vee in Litouwen, Letland, Estland en Polen. De capaciteit van het slachthuis is 40 koeien per uur en 120 varkens per uur. 40 ton karkassen worden uitgebeend in de vleessnijhal per ploeg. In 2014 heeft de onderneming 6.300 ton runderkarkassen verwerkt. De onderneming beschikt over de ISO 14001: 2004 certificatie, voldoet aan de internationale BRC Norm voor voedselveiligheid en tevens aan de criteria vermeld in de McDonald's normen voor Goede praktijken & vereisten voor Runderslachthuizen en uitbeenwerkplaatsen.

 2. 'T VLEESHUIS

  België

  Op zoek naar heerlijk vers vlees, van het kleinste, smakelijkste stukje tot grootkeukenproducten in grote hoeveelheden? Dan bent u bij ’t Vleeshuis aan het goede adres. 30 jaar uitstekende service Onze klein- en groothandel is na 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij zowel particulieren als diverse instellingen. Die uitstekende reputatie danken we niet alleen aan de kwaliteit van ons aanbod, maar ook aan onze maataanpak: een klantgerichte service die beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen, en dat tegen een scherpe prijs. Uitgebreid assortiment Ons uitgebreid assortiment wordt ten zeerste gewaardeerd door onze trouwe klanten uit diverse sectoren: rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca, bedrijfsrestaurants, traiteurs of feestzalen… Maar ook de particulier kan genieten van onze interessante promoties en colli’s. Nagelnieuw atelier We bereiden onze producten in een nagelnieuw atelier dat aan de strengste hygiënische normen beantwoordt en is uitgerust met tal van hoogtechnologische apparatuur zoals slicemachines, vleesvermalsers, zaagtoestellen en versnijders.. Bovendien zijn onze mensen stuk voor stuk vaklui die met de glimlach en kennis van zaken elke dag onze kwaliteitsbelofte nakomen. 6 dagen op 7 Niet te vergeten: ’t Vleeshuis staat 6 dagen op 7 garant voor stipte en correcte huisbestellingen in optimaal uitgeruste en geconditioneerde vrachtwagens. Zo hoeft u zich niet eens te verplaatsen.

 3. OS MEATSHOP

  België

  Welkom bij OS, een exclusieve vleesdistributeur & restaurant met meer dan 20 jaar expertise. Bij ons kunt u de kwaliteit van Michelinster-rundvlees proeven in het comfort van uw eigen huis. Onze kwaliteit werd reeds onderstreept door het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws en Gault-Millau. De meeste van onze producten zijn normaal alleen beschikbaar voor restauranthouders of Food & Beverage business professionals in grote hoeveelheden, niet geschikt voor particuliere consumenten, wij maken dat mogelijk. Wij begrijpen dat het bestellen van een exclusief stuk vlees online een hele horde kan zijn. Het is als vragen om te trouwen op de eerste date, waar je gewoon een sprong in het diepe zou moeten nemen zonder je aanstaande echtgenoot te leren kennen.Hoewel dit een terechte zorg lijkt, zijn wij er trots op dat wij een klanttevredenheidspercentage van 100% hebben voor al onze bestellingen. Bovendien komt bijna 40% van onze klanten bij ons terug voor een tweede bestelling! Wij hebben een diepgeworteld vertrouwen in zowel onze kwaliteit als onze logistieke partner DHL, en wij garanderen dat u een ongeëvenaarde ervaring zult hebben die u zo snel mogelijk zal doen terugkomen! Na het plaatsen van een bestelling gaan wij meteen aan de slag. Indien u bestelt van zondag tot woensdag, ontvangt u het vlees 24 tot 48 uur na vertrek in ons atelier. Alle bestellingen worden gekoeld en kraakvers geleverd met DHL Express levering! Elk stuk is authentiek, streng geselecteerd en met de hand gesneden.

 4. BEST-VLEES BV

  België

  Onze totaal vernieuwde versnijzaal , alsook onze nieuwe machines staan 100 % paraat voor de juiste snit en verpakking op vraag van onze klant ! Onze compleet vernieuwde vloot koelwagens zorgt ervoor dat alle leveringen perfect op tijd geleverd kunnen worden ! Hygiene en voedselveiligheid draagt best-vlees hoog in het vaandel ! Dagelijks worden door mijn tweelingszonen jean-louis, jerome en ikzelf peter vers lekker vlees versneden en verpakt van de beste kwaliteit ! Bouckaert betekent vlees ! Onze vleeskennis hebben we dan ook te danken aan onze ouders, grootouders en overgrootouders ! Export naar frankrijk, nederland, duitsland, spanje, italie

 5. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanje

  Castellana de Carnes S.A. is gespecialiseerd in de productie, het fokken en vetmesten, het slachten en versnijden van VERS KWALITEITSRUNDVLEES. Traditiegetrouw wordt het vee altijd gekozen op basis van de kwaliteit van het raseigen vlees: Naturitycla, Debuey en Ternera Castellana. Vandaag is Castellana de Carnes één van de belangrijkste ondernemingen van het land dat vers kwaliteitsrundvlees verkoopt.

 6. FRIGO

  België

  Frigo NV is een groothandel in vlees, sinds 1925 gevestigd in Antwerpen. Een familie bedrijf dat menige generaties teruggaat. Ooit begonnen met de handel van levende dieren, inmiddels geëvolueerd tot een dynamisch bedrijf met volledig assortiment van hoog kwaliteitsvlees, wild en gevogelte.

 7. HUIS PATRICK

  België

  Hebt u een horeca zaak? Bent u op zoek naar een leverancier voor uw vis en schaaldieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kan bij ons terecht voor alles uit de zee. Dit aan een zeer interessante prijs/kwaliteit. U kan ook bij ons terecht voor uw rundsvlees, lams, gevogelte en wilt. Wij leveren aan restaurants, traiteurs en voor evenementen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

 8. BIJ HUN B.V.

  Nederland

  Vanuit onze webshop in Barendrecht verkopen wij rechtstreeks, zonder de tussenkomst van verschillende partijen, aan de particuliere klant, Premium Zuid Amerikaans rundvlees tegen groothandel prijzen. In een unieke samenwerking met een wijnimporteur importeren wij unieke wijnen direct van diverse familie wijnhuizen in Spanje, Portugal en Italië. Hierdoor kunnen wij een uniek en breed assortiment aan wijnen aanbieden die u niet zomaar tegen zult komen.

 1. PATOYA TRADING

  Nederland

  Patoya Trading is een jonge organisatie die zich volledig richt op het aanbieden van exclusieve vleesproducten; Noord-Amerikaans Black Angus, Spaans Iberico, Hollands Lam, Sloveens Wild, Hongaars Mangalica.www.patoyatrading.nlwww.mangalicavarken.nl

 2. RUNDVLEES & CO

  Nederland

  Bij ons maakt u een bewuste keuze voor ambachtelijke en natuurlijke rundvleesproducten. Een zeer ruime ervaring en uitstekende relaties binnen de vleessector in Nederland, Frankrijk, Wales en Ierland staan garant voor kwaliteit en maatwerk. Onze klanten zijn slagers, supermarkten, horecagrossiers en vleesbewerkings bedrijven in binnen- en buitenland waar constante hoge kwaliteit in vlees, snit en smaak bepalend zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering.

 3. GRAND CARACTÈRE

  Frankrijk

 4. TOMATISFOOD LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 5. EKOKEY FOREIGN TRADE DOO.

  Montenegro

 6. MARIA TRADING SRL

  Roemenië

 7. FOODMEAT

  Oekraïne

 8. OVIMPEX

  Frankrijk

 9. GLOBAL TRADING COMPANY SRL

  Italië

 10. QUALITY MEAT RENMANS

  België

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis