• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rundvlees

Resultaten voor

Rundvlees - Import export

 1. RELLMAN FOODS

  België

  Verified by europages badge

  RELLMAN FOODS: Importeur, exporteur en marktleider van kwaliteits rundvlees van eerste kwaliteit. Vers of diepgevroren rundvlees. Beschikbare certificeringen: Angus Beef; Halal, Bio. Wij importeren uit Argentinië, Brazilië, Uruguay, Nieuw-Zeeland en Ierland. Ons vlees wordt in heel Europa verkocht en zelfs in het Midden-Oosten en Koeweit

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. MAZETTO COMPANY

  Brazilië

  Verified by europages badge

  Hallo! Wij zijn MAZETTO COMPANY; een snel groeiend import- en exportbedrijf dat zich richt op de export van Braziliaanse landbouwproducten. Wij werken aan de transformatie van de buitenlandse handel, voeren onderhandelingen over de hele wereld en lossen de bureaucratie van kopen en verkopen in de buitenlandse handel op, zodat u kunt profiteren van de beste producten en voorwaarden. In een geglobaliseerde wereld is het onze missie om bekwaamheid, transparantie en loyaliteit te bieden. Daarom leveren wij altijd producten van extreme kwaliteit en uitstekende internationale betrekkingen. Vestigingen: MAZETTO COMPANY heeft zijn kantoren strategisch gevestigd in São Paulo en Lissabon. Producten: Wij houden ons voornamelijk bezig met de import en export van Braziliaanse koffie, wortelen, tomaten, aardappelen, maïs, soja, Braziliaans rundvlees en kip. Bezoek onze website en neem contact op met ons team!

 4. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een private handelsonderneming die gevestigd is in Rotterdam (Nederland). Wij stellen alles in het werk om klanten wereldwijd ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige merkproducten tegen gunstige groothandelsprijzen aan bedrijven van elke omvang. Daarnaast staat onze naadloze logistieke dienstverlening garant voor tijdige leveringen. Als toonaangevende handelsonderneming leveren we als groothandelaar en distributeur uitmuntend werk af met een uitgebreid productaanbod. Onze portfolio omvat dranken zoals frisdranken en energiedranken, bieren met en zonder alcohol, zuivelproducten, waaronder babymelk, en heerlijke producten zoals chocolade, zoetwaren en premiumthee en -koffie. Dankzij onze sterke partnerships met gerenommeerde producenten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero kunnen we bedrijven wereldwijd uitstekend bedienen. Door onze inzet voor uitmuntendheid verkennen we boeiende nichemarkten en unieke merken. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met leveranciers, waardoor we binnen 48 uur kunnen leveren. De kernwaarden van ÁRIK 21 - AGRO KFT zijn vertrouwen en langdurige partnerships. Ons ervaren team combineert handelsgeest met een visionaire benadering. Dit staat garant voor efficiënte transacties. Wij streven naar samenwerkingen die verdergaan dan de order zelf en de nadruk leggen op wederzijdse groei.

 5. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is in zijn 24-jarig bestaan opgeklommen tot de Top 3 van landbouwbedrijven in West-Oekraïne. De totale oppervlakte van de door Agroprodservice bewerkte vruchtbare grond beslaat circa 45.000 hectare. Wij verbouwen maïs, wintertarwe en -rogge, zonnebloempitten, sojabonen, lenterogge en -tarwe, koolzaad, erwten en suikerbieten. De veestapel telt meer dan 3.000 koppen. De dubbeldoeldieren leveren een jaarlijkse productie van 1.225 ton rundvlees op. De ervaring met bedrijven in Europa en internationaal vermaarde merken word benut voor een zo groot mogelijke opbrengst en kwaliteit van de granen en de groente- en de suikerbietgewassen. Het Agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is zich bewust van het belang van milieubescherming en één van de kernprincipes van het bedrijf is dan ook 'niet schaden'. Het bedrijf draagt zorg voor het milieu, steunt ecologische programma's en wijdt zich volop aan zijn taak.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRESSUIRE VIANDES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma BRESSUIRE EXPORT is een slachthuis voor runderen en is gevestigd in Bressuire in Frankrijk. Wij zijn leverancier van rundvlees en met name van vers vlees van jonge runderen. Tevens verkopen wij runderkarkassen en slachtafval. Onze productie van vers en wel of niet uitgebeend vlees is bestemd voor alle Europese en Noord-Afrikaanse landen. Wij commercialiseren vleesrassen: Charolais, Blonde d'Aquitaine, Limousin, Parthenais, enz.

 2. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Doly-Com Distributie SRL: Romanian Meat Processing Leader in Botosani is het grootste slachthuis voor runderen, schapen en een uitbeenbedrijf voor varkensvlees, rundvlees en lamsvlees. We verwerken jaarlijks meer dan 60.000 koppen met een wekelijkse productiecapaciteit van 2.672 ton in een faciliteit van 7.477, 65 vierkante meter. We zijn gecertificeerd volgens de hoogste normen (HACCP, ISO 22000: 2018, ISO 9001: 2015, FSSC 22000, IFS en Halal) en garanderen vleesproducten van topkwaliteit.

 3. HOREMEAT

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOREMEAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, Varkensvlees, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, en Varkensvlees. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 4. GOLDEN MEAT SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOLDEN MEAT SRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, Vlees en vleeswaren, rundvlees, vlees, Vlees - diepvries, behandeling van vlees, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Desenzano Del Garda, Italië.

 5. AGARAS, UAB

  Litouwen

  Agaras koopt vee in Litouwen, Letland, Estland en Polen. De capaciteit van het slachthuis is 40 koeien per uur en 120 varkens per uur. 40 ton karkassen worden uitgebeend in de vleessnijhal per ploeg. In 2014 heeft de onderneming 6.300 ton runderkarkassen verwerkt. De onderneming beschikt over de ISO 14001: 2004 certificatie, voldoet aan de internationale BRC Norm voor voedselveiligheid en tevens aan de criteria vermeld in de McDonald's normen voor Goede praktijken & vereisten voor Runderslachthuizen en uitbeenwerkplaatsen.

 1. MOKOBODY SP. Z O.O.

  Polen

  Mokobody sp z o.o. fabriek voor vleesverwerking) Mokobody werd in 2008 opgericht. We kopen slachtkoeien, slachtdieren en verkopen onderdelen, huiden en talrijke soorten rundvlees. We exporteren onze producten naar de landen uit de Europese Unie; In maart 2010 hebben we talrijke veterinaire certificaten verkregen die ons de mogelijkheid geven te produceren in derde wereldlanden: Maleisië, Irak, Iran, Kazakhstan, Verenigde Arabische Emiraten. We zijn eveneens in het bezit van exportvergunningen van rundvlees naar Turkije, Libanon, Libië, Jordanië, Syrië, Afghanistan, Qatar.

 2. MK-FLEISCH GMBH

  Duitsland

  "De ideale partner in de internationale vleeshandel." MK-Fleisch GmbH is een IFS Higher Level , QS en Bio gecertificeerde importeur en exporteur voor verse en diepgevroren vleesproducten van rund, kalf, lam en pluimvee. Tot onze klanten behoren worst- en vleeswarenproducenten, uitsnijderijen, groothandelaren, handelaren in gastronomische diensten, C+C cash and carry-markten, grote slagers en de bijproductenindustrie. Wij leveren producten uit Europa, de VS, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland. Premium vlees zoals Angus rundvlees en halal vlees, is over het algemeen ook op verzoek verkrijgbaar. Betrouwbaar, flexibel, ervaren en bekwaam. Wij belichamen precies deze kwaliteiten en hebben deze hoekstenen tot onze bedrijfsfilosofie gemaakt. Elke dag leven wij deze waarden na en werken wij aan de tevredenheid van onze klanten en partners.

 1. 'T VLEESHUIS

  België

  Op zoek naar heerlijk vers vlees, van het kleinste, smakelijkste stukje tot grootkeukenproducten in grote hoeveelheden? Dan bent u bij ’t Vleeshuis aan het goede adres. 30 jaar uitstekende service Onze klein- en groothandel is na 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij zowel particulieren als diverse instellingen. Die uitstekende reputatie danken we niet alleen aan de kwaliteit van ons aanbod, maar ook aan onze maataanpak: een klantgerichte service die beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen, en dat tegen een scherpe prijs. Uitgebreid assortiment Ons uitgebreid assortiment wordt ten zeerste gewaardeerd door onze trouwe klanten uit diverse sectoren: rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca, bedrijfsrestaurants, traiteurs of feestzalen… Maar ook de particulier kan genieten van onze interessante promoties en colli’s. Nagelnieuw atelier We bereiden onze producten in een nagelnieuw atelier dat aan de strengste hygiënische normen beantwoordt en is uitgerust met tal van hoogtechnologische apparatuur zoals slicemachines, vleesvermalsers, zaagtoestellen en versnijders.. Bovendien zijn onze mensen stuk voor stuk vaklui die met de glimlach en kennis van zaken elke dag onze kwaliteitsbelofte nakomen. 6 dagen op 7 Niet te vergeten: ’t Vleeshuis staat 6 dagen op 7 garant voor stipte en correcte huisbestellingen in optimaal uitgeruste en geconditioneerde vrachtwagens. Zo hoeft u zich niet eens te verplaatsen.

 2. NICE TO MEAT

  Nederland

  Nice to Meat Onder het motto 'Meat is Art! ' houden wij onze tradities in ere. Ons team van meer dan 80 medewerkers werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van binnen- en buitenlandse klanten. Quality Label Concept Nice to Meat heeft uitsluitend eerlijk en hoogwaardig vlees in het assortiment. Het Quality Label Concept is een USP van Nice to Meat. Het werd ontwikkeld om de vaktechnische bewerking van het vlees zichtbaar te maken. Je kunt ook makkelijker zien wat je bestellen wilt. Nice To Meat heeft het gehele assortiment verdeeld in drie categorieën: Classic Label, Select Label en Gold Label. Export De culinaire top van Nederland weet zo langzamerhand gelukkig wel wat Nice to Meat te bieden heeft. In feite is de gehele horeca in ons land op de hoogte van de kwaliteit en de service van Nice to Meat. Dat er diverse vleessoorten van de hoogste kwaliteit eigenhandig geïmporteerd worden uit onder andere Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika, is eveneens bekend. Maar wist je ook dat Nice to Meat zich ook bezighoudt met het exporteren van vers vlees en vleesproducten? Dit gebeurt onder de vlag van Nice to Meat International. Inmiddels gaan we naar 23 landen met onze gold label producten.

 3. DEBAENST

  België

  Om de continuïteit en de kwaliteit van de levende aanvoer van runderen te garanderen beschikt NV DEBAENST over veebedrijven in Vlaanderen en in Wallonië. Al het vlees is afkomstig van runderen die gefokt worden volgens de lastenboeken Meritus en/of Promeat. De controleorganismen SGS of Procerviq houden toezicht op de boerderij, de snijzaal en het verkooppunt of het rundvlees voldoet aan de eisen opgelegd door het label. Dankzij de snijzaal, die aan de strengste kwaliteitsnormen (HACCP, BRC) voldoet, kunnen onze klanten rekenen op het beste runds- kalfs, - en lamsvlees. Een half rund, een voor-of achterkwartier en allerhande technische stukken, van filet pur tot americain maken deel uit van het ruime aanbod. In de nieuwe snijzaal te Moeskroen werd eveneens een atelier ingericht voor het portioneren en verpakken van runds-, kalfs-, varkens-, en lamsvlees. Hier worden eveneens gehakt en gehaktbereidingen zoals worsten, hamburgers, vinken, … geproduceerd.

 4. NORENCA

  België

  Het bedrijf biedt klantgerichte vleesproducten aan de grooten kleindistributie, alsook aan de sector van bereide gerechten en aanverwanten. Bekwame productontwikkelaars creëren snel en doelgericht nieuwe, commerciële concepten. Het flexibele productie-apparaat laat toe om in te spelen op elke vraag van de voedingsindustrie. Norenca nv levert vleesveredeling ‘à la carte’. Het assortiment is consumentgericht : Vers vlees van kalf, rund, varken, lam, paard, melkgeitjes en gevogelte, uitgebeend of geportioneerd, in bulk, vacuümverpakt of onder beschermende atmosfeer. Gegaarde vleesproducten van alle vleessoorten: gebakken, gekookt of zelfs gefrituurd.

 5. OS MEATSHOP

  België

  Welkom bij OS, een exclusieve vleesdistributeur & restaurant met meer dan 20 jaar expertise. Bij ons kunt u de kwaliteit van Michelinster-rundvlees proeven in het comfort van uw eigen huis. Onze kwaliteit werd reeds onderstreept door het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws en Gault-Millau. De meeste van onze producten zijn normaal alleen beschikbaar voor restauranthouders of Food & Beverage business professionals in grote hoeveelheden, niet geschikt voor particuliere consumenten, wij maken dat mogelijk. Wij begrijpen dat het bestellen van een exclusief stuk vlees online een hele horde kan zijn. Het is als vragen om te trouwen op de eerste date, waar je gewoon een sprong in het diepe zou moeten nemen zonder je aanstaande echtgenoot te leren kennen.Hoewel dit een terechte zorg lijkt, zijn wij er trots op dat wij een klanttevredenheidspercentage van 100% hebben voor al onze bestellingen. Bovendien komt bijna 40% van onze klanten bij ons terug voor een tweede bestelling! Wij hebben een diepgeworteld vertrouwen in zowel onze kwaliteit als onze logistieke partner DHL, en wij garanderen dat u een ongeëvenaarde ervaring zult hebben die u zo snel mogelijk zal doen terugkomen! Na het plaatsen van een bestelling gaan wij meteen aan de slag. Indien u bestelt van zondag tot woensdag, ontvangt u het vlees 24 tot 48 uur na vertrek in ons atelier. Alle bestellingen worden gekoeld en kraakvers geleverd met DHL Express levering! Elk stuk is authentiek, streng geselecteerd en met de hand gesneden.

 6. BEST-VLEES BV

  België

  Onze totaal vernieuwde versnijzaal , alsook onze nieuwe machines staan 100 % paraat voor de juiste snit en verpakking op vraag van onze klant ! Onze compleet vernieuwde vloot koelwagens zorgt ervoor dat alle leveringen perfect op tijd geleverd kunnen worden ! Hygiene en voedselveiligheid draagt best-vlees hoog in het vaandel ! Dagelijks worden door mijn tweelingszonen jean-louis, jerome en ikzelf peter vers lekker vlees versneden en verpakt van de beste kwaliteit ! Bouckaert betekent vlees ! Onze vleeskennis hebben we dan ook te danken aan onze ouders, grootouders en overgrootouders ! Export naar frankrijk, nederland, duitsland, spanje, italie

 7. FRIGO

  België

  Frigo NV is een groothandel in vlees, sinds 1925 gevestigd in Antwerpen. Een familie bedrijf dat menige generaties teruggaat. Ooit begonnen met de handel van levende dieren, inmiddels geëvolueerd tot een dynamisch bedrijf met volledig assortiment van hoog kwaliteitsvlees, wild en gevogelte.

 8. SOPRACO

  België

  De Belgische groep Sopraco hoort bij de voornaamste leveranciers van vlees in Europa. De groep Sopraco levert vlees op maat voor de grootdistributie, winkelketens, beenhouwerijen en de horeca: kalfsvlees, rundvlees, varkensvlees, geitenvlees, wild en gevogelte. Het breed assortiment van vleesproducten bestaat uit zowel technische delen als geportioneerd, vers, diepgevroren, veredeld of gegaard vlees, tot en met de verpakking onder beschermende atmosfeer.

 1. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanje

  Castellana de Carnes S.A. is gespecialiseerd in de productie, het fokken en vetmesten, het slachten en versnijden van VERS KWALITEITSRUNDVLEES. Traditiegetrouw wordt het vee altijd gekozen op basis van de kwaliteit van het raseigen vlees: Naturitycla, Debuey en Ternera Castellana. Vandaag is Castellana de Carnes één van de belangrijkste ondernemingen van het land dat vers kwaliteitsrundvlees verkoopt.

 2. HUIS PATRICK

  België

  Hebt u een horeca zaak? Bent u op zoek naar een leverancier voor uw vis en schaaldieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kan bij ons terecht voor alles uit de zee. Dit aan een zeer interessante prijs/kwaliteit. U kan ook bij ons terecht voor uw rundsvlees, lams, gevogelte en wilt. Wij leveren aan restaurants, traiteurs en voor evenementen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

 3. BIJ HUN B.V.

  Nederland

  Vanuit onze webshop in Barendrecht verkopen wij rechtstreeks, zonder de tussenkomst van verschillende partijen, aan de particuliere klant, Premium Zuid Amerikaans rundvlees tegen groothandel prijzen. In een unieke samenwerking met een wijnimporteur importeren wij unieke wijnen direct van diverse familie wijnhuizen in Spanje, Portugal en Italië. Hierdoor kunnen wij een uniek en breed assortiment aan wijnen aanbieden die u niet zomaar tegen zult komen.

 4. VERBIST

  België

  Verbist is reeds een halve eeuw uw rundvleesspecialist en is leverancier van zowat alle grote Belgische supermarkten. Het bedrijf staat garant voor rundvleesproductie, gecontroleerd van boer tot bord, met diverse eigen veekweekbedrijven over heel België.

 5. PATOYA TRADING

  Nederland

  Patoya Trading is een jonge organisatie die zich volledig richt op het aanbieden van exclusieve vleesproducten; Noord-Amerikaans Black Angus, Spaans Iberico, Hollands Lam, Sloveens Wild, Hongaars Mangalica.www.patoyatrading.nlwww.mangalicavarken.nl

 6. RUNDVLEES & CO

  Nederland

  Bij ons maakt u een bewuste keuze voor ambachtelijke en natuurlijke rundvleesproducten. Een zeer ruime ervaring en uitstekende relaties binnen de vleessector in Nederland, Frankrijk, Wales en Ierland staan garant voor kwaliteit en maatwerk. Onze klanten zijn slagers, supermarkten, horecagrossiers en vleesbewerkings bedrijven in binnen- en buitenland waar constante hoge kwaliteit in vlees, snit en smaak bepalend zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering.

 7. GRAND CARACTÈRE

  Frankrijk

  Het bedrijf GRAND CARACTÈRE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerij - vlees. Het is gevestigd in Le Plessis Robinson, Frankrijk.

 8. TOMATISFOOD LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOMATISFOOD LIMITED, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - tussenpersonen, Import-export - tussenpersonen, lammeren, schapenvlees, en Lamsvlees. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 9. EKOKEY FOREIGN TRADE DOO.

  Montenegro

  Het bedrijf EKOKEY FOREIGN TRADE DOO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is gevestigd in Podgorica, Montenegro.

 10. MARIA TRADING SRL

  Roemenië

  Het bedrijf MARIA TRADING SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren schapenvlees, stieren, schapen, en geitenvlees. Het is gevestigd in Constanta, Roemenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis