• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ruwe plantaardige oliën

Resultaten voor

Ruwe plantaardige oliën - Import export

 1. LOGNIB FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2014 is Bingoil een merk voor plantaardige oliën dat tegenwoordig verbonden is met Lognib Food bij wie ze het speerpuntassortiment vormt. Het merk Bingoil is in het leven geroepen om in te gaan op een grote vraag van onze klanten naar dit soort producten, maar ook om de nagenoeg monopolistische positie in de Franse markt van plantaardige olie te breken die vroeger berustte op slechts een paar operators. De firma heeft als doel de consumenten nieuwe alternatieven te bieden. Met Bingoil biedt Lognib Food de klanten uit de grote distributie en de professionals uit de restaurantwereld flessen zonnebloemolie, koolzaadolie, arachideolie, sojaolie, maisolie die te verkrijgen zijn in diverse maten en tegen prijzen die tot de laagste van de markt behoren. Bingoil, dat is eindelijk gegarandeerde kwaliteit. Onze plantaardige oliën zijn uitsluitend afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Europese producten. Vanaf de selectie van de granen tot de raffinage en het bottelen voldoen de artikelen die wij op de markt brengen aan de nauwkeurige en uiterst veeleisende criteria. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. WESTKOND INVEST CZ

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ faciliteert met trots een directe verbinding met de producenten van de goederen die u nodig hebt. Ons bedrijf werkt wereldwijd samen met talloze fabrikanten en mijnbouwers en koestert betrouwbare relaties die prioriteit geven aan snelle leveringen, superieure productkwaliteit en concurrerende prijzen. Onder onze gewaardeerde partners bevinden zich wereldwijd erkende bedrijven, waaronder AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH en anderen, allemaal gerenommeerd in de wereldwijde markt. We zijn niet alleen toegewijd aan het leveren van producten en diensten van topkwaliteit, maar ook aan het overtreffen van verwachtingen, zodat we de volledige tevredenheid van onze klanten kunnen garanderen. Ons productassortiment omvat zonnebloemolie van hoge kwaliteit, houten pellets en banketbakkersvetten.

 3. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van het landbouwbedrijf HILAIRE AGRI-SERVICES wordt al drie generaties lang in de familie doorgegeven. Als landbouwers en producenten, streven wij ernaar hoogwaardige producten aan te bieden die direct van ons land komen evenals producten van onze waardevolle landbouwer-partners die op minder dan 100 kilometer van onze exploitatie gevestigd zijn. Ons assortiment, hoofdzakelijk linzen, weerspiegelt onze inzet voor kwaliteit en een kort circuit. De producten worden met zorg geoogst, gesorteerd en verpakt op onze eigen productielijn. Wij bieden u een verscheidenheid aan opties voor linzen: - Zakken van 500 g - Zakken van 1 kg - Zakken van 5 kg - BigBag van een ton. Onze spijsoliën van koolzaad en zonnebloem worden eveneens verkregen uit onze eigen oogst. De zaden worden op zorgvuldige wijze koud geperst en gefilterd alvorens in ons laboratorium gebotteld en verpakt te worden. U heeft de keuze uit de volgende formaten: - Flessen van 75 cl - Bussen van 5 L - IBC van 1.000 L. Onze inzet voor een duurzame landbouw is tevens van toepassing op onze als brandstof te gebruiken koolzaadolie, die eveneens wordt verkregen uit onze oogst. De zaden worden koud geperst, gefilterd en zijn gecertificeerd zonder reststoffen. Wij bieden u de volgende opties: - IBC van 1.000 L - Tankwagen van 20.000 L Onze passie voor de landbouw krijgt vorm via hoogwaardige producten verkregen van ons land en onze duurzame productie-aanpak.

 4. CONTINENTAL FOODS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Bij Continental Foods zijn we blij u ons assortiment Rozan voor te stellen, een assortiment producten met een hoog vitamine E-gehalte. Onze 100% natuurlijke zonnebloemolie zonder ggo's bevat het gecertificeerd anti-schuimmiddel E900 en is perfect voor het frituren. Wij zetten alles in het werk om u onberispelijke kwaliteit en service te bieden, het hele jaar door, en kunnen u onze producten desgewenst per vrachtwagen leveren. Beschikbaar in 4 verschillende formaten (1l, 5l, 9, 5l en 25l); op onze website vindt u alle details die u nodig hebt. Wij verbinden ons ertoe, de waarden en de ethiek van ons merk in acht te nemen en u een product en service van topkwaliteit te bieden. Wenst u meer informatie over onze producten, neem gerust contact met ons op!

 5. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina faso

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is tevens aanwezig in de sectoren olie uit aardnoten, Grondstoffen voor cosmetica, en Fabrikant van natuurlijke cosmetische producten. Het is gevestigd in Ouagadougou, Burkina faso.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. YUZHNY POLYUS

  Rusland

  Plantaardige olieplant Yuzhny Polyus is een fabrikant van eetbare oliën en vetten, plantaardige olie, namelijk geraffineerde zonnebloemolie uit de regio Krasnodar Krai. De plant produceert de volgende soorten zonnebloemolie: "Yuzhny Polyus" -olie om te frituren, met neutrale smaak en zonder geur; eersteklas olie "Krasnodar selected" met een delicate smaak; "Live Amber" -olie voor warme gerechten, sauzen en bakkerij; zonnebloemolie bakken in flessen van 5 L.Het bedrijf produceert ook gegranuleerde zonnebloemperskoek om het dieet van boerderijdieren te verrijken. De eetbare plantaardige olie "Yuzhny Polyus" wordt geproduceerd uit zonnebloempitten die in het eigen laboratorium van de plant zijn getest.De olieplant biedt geraffineerde ontgeurde zonnebloemolie rechtstreeks van de fabrikant.De olie is verkrijgbaar in flessen verpakt in dozen en geplaatst op europallets (EPAL) of afgevuld in spoor- of tankwagens en containers. Verpakken van plantaardige olie in flessen en dozen met het logo van de klant is beschikbaar.

 2. CHEMSPANS GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een middelgrote onderneming met als zwaartepunt bediening van de biodieselindustrie. Onze focus ligt op de sourcing van diverse nevenproducten uit de biodieselsector in centraal Europa. Wij houden ons bezig met de aankoop van producten uit lokale en internationale markten en de verkoop en distributie van glycerinehoudende goederenstromen op die plaatsen waar ze nodig zijn. Wij houden ons ook bezig met de verzorging van productie-installaties met alternatieve grondstoffen zoals afval van spijsvetten en plantaardige vetzuren. Wij leveren aan onze klanten ook katalysatoren voor de bioproductie zoals: Natriummethylaat.

 3. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Pokrovka Fabriek voor Plantaardige Oliën (POKROVSKY ZRM LLC) is een producent en leverancier van plantaardige oliën en grondstoffen op basis van sojabonen en koolzaad. De fabriek verwerkt sojabonen en koolzaad en biedt de volgende producten: - ongeraffineerde koolzaadolie voor industriële en commerciële toepassingen; - koolzaadkoeken (gebruikt als eiwitsupplement voor elk type vee); - ongeraffineerde sojabonenolie voor industriële en commerciële toepassingen; - sojabonenkoek (universeel eiwitrijk voedsel voor dieren en pluimvee). POKROVSKY ZRM is een ultramoderne fabriek die tevens de eeuwenoude tradities voor de productie van plantaardige olie koestert en in ere houdt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van Russische oorsprong voor onze productie. Alle stappen van het voedselproductieproces worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde en technisch hoogwaardige uitrustingen voor het produceren van oliën en vetten die volledig gecertificeerd zijn om te voldoen aan niet alleen de Russische regelgeving maar tevens de Europese normen. De kwaliteit van de olie wordt gecontroleerd door een modern laboratorium. De onderneming exporteert en importeert landbouwproducten van en naar landen van de Europese Unie, het Midden-Oosten, Midden-Azië en China in containers, vaten en tankwagens. De onderneming garandeert de hoge kwaliteit van de producten en het volledig en zorgvuldig naleven van zijn verplichtingen.

 4. SIBERIA GOLD LLC

  Rusland

  Siberian Gold LLC is een fabriek in Rusland voor het pellen en verwerken van verse pijnboompitten uit Siberië. Siberian Gold is gevestigd in de regio Moskou. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van pijnboompitten, verschillende zaden (mosterd, hennep, vlas). Met behulp van onze kleurensorteerder kunnen wij zaden en pitten in hoge mate zuiveren. Siberian Gold biedt 100% natuurlijke eerste koudgeperste olie zoals, cederolie, lijnzaadolie, hennepolie (ongeraffineerd) zonder andere onzuiverheden. Alle exportgoederen verschepen we naar Hamburg naar ons magazijn. Dat betekent dat u onze producten rechtstreeks uit het Duitse magazijn kunt kopen.. Al onze producten worden op natuurlijke wijze geteeld in de ecologisch schone arias van Siberië. Dankzij onze verwerkingstechnologie kunnen wij alle vitaminen, de natuurlijke smaak en de heilzame eigenschappen van al onze producten behouden. Siberian Gold voegt nooit en te nimmer modifiers, kleurstoffen, chemische additieven en stoffen toe.

 5. ARGANE IZYLAR

  Nederland

  Wij heten u van harte welkom bij Argane Izylar Arganolie is onze specialisatie! Bij ons staat de klant voorop en daarom doen wij er als aan om onze biologische product pure arganolie van zeer hoge kwaliteit te leveren. U krijgt uw arganolie geleverd met een LOT nummer , analyse en andere benodigde papieren. De arganolie krijgt u zo vers mogelijk geperst. En natuurlijk zeer scherp geprijsd. Wij verkopen in grote hoeveelheden , MOQ 50 liter. We hanteren ook onze eigen merk , Argane Izylar, in klein verpakking van 50 ml en 100 ml. Deze zijn verkrijgbaar met een mooie luxe doosje. Als u op zoek bent naar kwaliteit en scherp geprijsd, neem dan contact met ons op.

 1. OLIEFABRIEK VANDAMME

  België

  De Groep Vandamme is een familiale onderneming actief in het produceren, raffineren en verpakken van plantaardige oliën. Het begin van ons engagement in de wereld van plantaardige oliën gaat terug tot 1903. De verschillende activiteiten zijn ondergebracht in twee productie-eenheden : Oliefabriek Vandamme nv en Vandamme Hungaria Kft - en een trading firma VedaTrading nv. Door een compromisloze zorg voor kwaliteit dragen we bij tot de borging van veilig voedsel voor iedereen: van babyvoeding over dieet - en keukenoliën tot klinische voeding.

 2. OLIEFABRIEK LICHTERVELDE

  België

  De hoofdactiviteit van Oliefabriek Lichtervelde is het crushen van lijnzaad : het lijnzaad wordt met mechanische wringers uitgeperst waardoor de olie vrijkomt. Er worden, in tegenstelling tot de extractie, geen chemische produkten gebruikt bij dit procédé. Het steunt volledig op de principes van druk en temperatuur. De bekomen produkten zijn ruwe lijnolie en lijnschilfers. Oliefabriek Lichtervelde is een producent van 3 produkten: ruwe lijnolie, geraffineerde olie en lijnschilfers. Daarnaast kunnen we ook gekookte lijnolie en standolie aanbieden.

 1. TAPASPLANKEN.NL

  Nederland

  Tapasplanken.nl verkoopt heerlijke extra vierge olijfolie in verschillende smaken. De biologische oliën zijn van La Organic en behoren tot de top 1o van de wereld. Het is verpakt in een fles of blik ontworpen door Philippe Starck.

 2. SCALDIS RUIEN

  België

  Producent van lijnzaad en lijnolie.

 3. NÉTYVIA

  Frankrijk

  Het bedrijf NÉTYVIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is gevestigd in Villeurbanne, Frankrijk.

 4. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is gevestigd in Treuen Ot Eich, Duitsland.

 5. OLIVARTE SAS

  Italië

  Het bedrijf OLIVARTE SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 6. GLOBAL OIL GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf GLOBAL OIL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien, Perskoeken, en tafelolie. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 7. VITAL

  Roemenië

  Het bedrijf VITAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walnootolie. Het is gevestigd in Dumbraveni, Roemenië.

 8. ETHNIKSTORE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETHNIKSTORE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thee, cosmetica op basis van natuurlijke producten, kruiden, Thee, en 100% natuurlijke etherische oliën. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. SPC AMARANTH, LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf SPC AMARANTH, LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is gevestigd in Nikolaev, Oekraïne.

 2. NEZABUDINSKYI ELEVATOR MILL

  Oekraïne

  Het bedrijf NEZABUDINSKYI ELEVATOR MILL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is gevestigd in Nezabudino, Oekraïne.

 3. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijfolien eerste kwaliteit extra, en Biologische olijfoliën. Het is gevestigd in Begijar, Spanje.

 4. LEVIPACK LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf LEVIPACK LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien, Geraffineerde zonnebloemolie, en Organische plantaardige oliën. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 5. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druivenpitolie. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 6. AGROPRODUKT LLC

  Wit Rusland

  Het bedrijf AGROPRODUKT LLC, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, plantaardige oliën, Perskoeken, Oliën - plantaardige, en installaties en apparatuur voor de raffinering van plantaardige voedingsoliën en -vetten. Het is gevestigd in Brest, Wit Rusland.

 7. AJV GRUPE, JSC

  Litouwen

  Het bedrijf AJV GRUPE, JSC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruwe plantaardige oliën, Oliën en vetten voor de voeding, vetzuren, Glycerol, Ruwe plantaardige oliën, en Oliën en vetten voor de voeding. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 8. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Oekraïne

  Het bedrijf PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is gevestigd in Zhytomyr, Oekraïne.

 9. TERRACHANVRE

  Frankrijk

  Het bedrijf TERRACHANVRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwe plantaardige oliën. Het is gevestigd in Quistinic, Frankrijk.

 10. VEREINIGTE FETTWARENINDUSTRIE GESELLSCHAFT M.B.H

  Oostenrijk

  Het bedrijf VEREINIGTE FETTWARENINDUSTRIE GESELLSCHAFT M.B.H, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruwe plantaardige oliën, Ruwe plantaardige oliën, en installaties en apparatuur voor de productie van plantaardige voedingsoliën en -vetten. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ruwe plantaardige oliën - Import export

Aantal resultaten

367 Bedrijven