• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ruwe plantaardige oliën

Resultaten voor

Ruwe plantaardige oliën - Import export

 1. LOGNIB FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2014 is Bingoil een merk voor plantaardige oliën dat tegenwoordig verbonden is met Lognib Food bij wie ze het speerpuntassortiment vormt. Het merk Bingoil is in het leven geroepen om in te gaan op een grote vraag van onze klanten naar dit soort producten, maar ook om de nagenoeg monopolistische positie in de Franse markt van plantaardige olie te breken die vroeger berustte op slechts een paar operators. De firma heeft als doel de consumenten nieuwe alternatieven te bieden. Met Bingoil biedt Lognib Food de klanten uit de grote distributie en de professionals uit de restaurantwereld flessen zonnebloemolie, koolzaadolie, arachideolie, sojaolie, maisolie die te verkrijgen zijn in diverse maten en tegen prijzen die tot de laagste van de markt behoren. Bingoil, dat is eindelijk gegarandeerde kwaliteit. Onze plantaardige oliën zijn uitsluitend afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Europese producten. Vanaf de selectie van de granen tot de raffinage en het bottelen voldoen de artikelen die wij op de markt brengen aan de nauwkeurige en uiterst veeleisende criteria. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. UNITED SPICES, LTD

  Rusland

  Verified by europages badge

  Onze onderneming biedt de beste voorwaarden en prijzen voor het volledige productassortiment, van kokosnoten tot decoratieve cosmetica. Dankzij de diversiteit van onze activiteiten - productie en verkoop van kruiden, gebruik van ingrediënten als kokos, professionele decoratieve cosmetica - geniet de firma een stevige positie op de EEU markt. Onze nauwe samenwerking met de Ambassade van Sri Lanka stelt ons in staat de beste kokosproducenten te kiezen, versterkt onze partnerschappen en heeft een synergetisch effect. Wij zijn de voornaamste klant van een beroemde importeur uit Sri Lanka voor een aantal soorten goederen. Langdurige contracten met leveranciers van grondstoffen en ingrediënten geven ons de mogelijkheid producten van hoge kwaliteit te produceren. Onze merken: "Econutrena", "United Spices", "Oh My God! " Wij kunnen ook een aantal producten onder uw eigen merk produceren: 1. Kokosmelk 5-22% vet 2. Kokosmeel, -suiker, -schaafsel 3. Kokossiroop 4. Kokosazijn 5. Kokos Aminozuur Saus 6. Gecondenseerde kokosmelk en kokos slagroom 30%. Professionele decoratieve cosmetica onder de “

  Website Open In New icon
 3. SIBERIA GOLD LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Siberian Gold LLC is een fabriek in Rusland voor het pellen en verwerken van verse pijnboompitten uit Siberië. Siberian Gold is gevestigd in de regio Moskou. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van pijnboompitten, verschillende zaden (mosterd, hennep, vlas). Met behulp van onze kleurensorteerder kunnen wij zaden en pitten in hoge mate zuiveren. Siberian Gold biedt 100% natuurlijke eerste koudgeperste olie zoals, cederolie, lijnzaadolie, hennepolie (ongeraffineerd) zonder andere onzuiverheden. Alle exportgoederen verschepen we naar Hamburg naar ons magazijn. Dat betekent dat u onze producten rechtstreeks uit het Duitse magazijn kunt kopen.. Al onze producten worden op natuurlijke wijze geteeld in de ecologisch schone arias van Siberië. Dankzij onze verwerkingstechnologie kunnen wij alle vitaminen, de natuurlijke smaak en de heilzame eigenschappen van al onze producten behouden. Siberian Gold voegt nooit en te nimmer modifiers, kleurstoffen, chemische additieven en stoffen toe.

  Website Open In New icon
 4. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Pokrovka Fabriek voor Plantaardige Oliën (POKROVSKY ZRM LLC) is een producent en leverancier van plantaardige oliën en grondstoffen op basis van sojabonen en koolzaad. De fabriek verwerkt sojabonen en koolzaad en biedt de volgende producten: - ongeraffineerde koolzaadolie voor industriële en commerciële toepassingen; - koolzaadkoeken (gebruikt als eiwitsupplement voor elk type vee); - ongeraffineerde sojabonenolie voor industriële en commerciële toepassingen; - sojabonenkoek (universeel eiwitrijk voedsel voor dieren en pluimvee). POKROVSKY ZRM is een ultramoderne fabriek die tevens de eeuwenoude tradities voor de productie van plantaardige olie koestert en in ere houdt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van Russische oorsprong voor onze productie. Alle stappen van het voedselproductieproces worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde en technisch hoogwaardige uitrustingen voor het produceren van oliën en vetten die volledig gecertificeerd zijn om te voldoen aan niet alleen de Russische regelgeving maar tevens de Europese normen. De kwaliteit van de olie wordt gecontroleerd door een modern laboratorium. De onderneming exporteert en importeert landbouwproducten van en naar landen van de Europese Unie, het Midden-Oosten, Midden-Azië en China in containers, vaten en tankwagens. De onderneming garandeert de hoge kwaliteit van de producten en het volledig en zorgvuldig naleven van zijn verplichtingen.

  Website Open In New icon
 5. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina faso

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. YUZHNY POLYUS

  Rusland

  Plantaardige olieplant Yuzhny Polyus is een fabrikant van eetbare oliën en vetten, plantaardige olie, namelijk geraffineerde zonnebloemolie uit de regio Krasnodar Krai. De plant produceert de volgende soorten zonnebloemolie: "Yuzhny Polyus" -olie om te frituren, met neutrale smaak en zonder geur; eersteklas olie "Krasnodar selected" met een delicate smaak; "Live Amber" -olie voor warme gerechten, sauzen en bakkerij; zonnebloemolie bakken in flessen van 5 L.Het bedrijf produceert ook gegranuleerde zonnebloemperskoek om het dieet van boerderijdieren te verrijken. De eetbare plantaardige olie "Yuzhny Polyus" wordt geproduceerd uit zonnebloempitten die in het eigen laboratorium van de plant zijn getest.De olieplant biedt geraffineerde ontgeurde zonnebloemolie rechtstreeks van de fabrikant.De olie is verkrijgbaar in flessen verpakt in dozen en geplaatst op europallets (EPAL) of afgevuld in spoor- of tankwagens en containers. Verpakken van plantaardige olie in flessen en dozen met het logo van de klant is beschikbaar.

 3. CHEMSPANS GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een middelgrote onderneming met als zwaartepunt bediening van de biodieselindustrie. Onze focus ligt op de sourcing van diverse nevenproducten uit de biodieselsector in centraal Europa. Wij houden ons bezig met de aankoop van producten uit lokale en internationale markten en de verkoop en distributie van glycerinehoudende goederenstromen op die plaatsen waar ze nodig zijn. Wij houden ons ook bezig met de verzorging van productie-installaties met alternatieve grondstoffen zoals afval van spijsvetten en plantaardige vetzuren. Wij leveren aan onze klanten ook katalysatoren voor de bioproductie zoals: Natriummethylaat.

 4. DOMAINE DE LA LIEUTENANTE

  Frankrijk

  Op ons familiedomein strekt onze olijfgaard zich uit over 48 hectare en telt 13; 000 olijfbomen die door de verschillende generaties geplant werden. Wij kweken vier door de Herkomstbenaming van de vallei Les Beaux de Provence erkende variëteiten: De Grossane, de Salonenque, de Béruguette en de Verdale uit de Bouches-du-Rhône. Onze olijfolie " la lieutenante" is zuiver, in november koud geperst vers sap verkregen uit de olijvenpulp via uitsluitend mechanische middelen, zonder geraffineerd te worden en zonder additieven. Uitsluitend gemaakt met handgeoogste olijven uit onze gaarden, een olijfolie van het Domein die door ons zelf wordt opgeslagen en naargelang de bestellingen gebotteld.

 5. ARGANE IZYLAR

  Nederland

  Wij heten u van harte welkom bij Argane Izylar Arganolie is onze specialisatie! Bij ons staat de klant voorop en daarom doen wij er als aan om onze biologische product pure arganolie van zeer hoge kwaliteit te leveren. U krijgt uw arganolie geleverd met een LOT nummer , analyse en andere benodigde papieren. De arganolie krijgt u zo vers mogelijk geperst. En natuurlijk zeer scherp geprijsd. Wij verkopen in grote hoeveelheden , MOQ 50 liter. We hanteren ook onze eigen merk , Argane Izylar, in klein verpakking van 50 ml en 100 ml. Deze zijn verkrijgbaar met een mooie luxe doosje. Als u op zoek bent naar kwaliteit en scherp geprijsd, neem dan contact met ons op.

 1. OLIEFABRIEK VANDAMME

  België

  De Groep Vandamme is een familiale onderneming actief in het produceren, raffineren en verpakken van plantaardige oliën. Het begin van ons engagement in de wereld van plantaardige oliën gaat terug tot 1903. De verschillende activiteiten zijn ondergebracht in twee productie-eenheden : Oliefabriek Vandamme nv en Vandamme Hungaria Kft - en een trading firma VedaTrading nv. Door een compromisloze zorg voor kwaliteit dragen we bij tot de borging van veilig voedsel voor iedereen: van babyvoeding over dieet - en keukenoliën tot klinische voeding.

 2. OLIEFABRIEK LICHTERVELDE

  België

  De hoofdactiviteit van Oliefabriek Lichtervelde is het crushen van lijnzaad : het lijnzaad wordt met mechanische wringers uitgeperst waardoor de olie vrijkomt. Er worden, in tegenstelling tot de extractie, geen chemische produkten gebruikt bij dit procédé. Het steunt volledig op de principes van druk en temperatuur. De bekomen produkten zijn ruwe lijnolie en lijnschilfers. Oliefabriek Lichtervelde is een producent van 3 produkten: ruwe lijnolie, geraffineerde olie en lijnschilfers. Daarnaast kunnen we ook gekookte lijnolie en standolie aanbieden.

 3. TAPASPLANKEN.NL

  Nederland

  Tapasplanken.nl verkoopt heerlijke extra vierge olijfolie in verschillende smaken. De biologische oliën zijn van La Organic en behoren tot de top 1o van de wereld. Het is verpakt in een fles of blik ontworpen door Philippe Starck.

 4. NÉTYVIA

  Frankrijk

 5. OLIVARTE SAS

  Italië

 6. VITAL

  Roemenië

 7. SPC AMARANTH, LLC

  Oekraïne

 8. ETHNIKSTORE

  Frankrijk

 9. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Spanje

 10. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bulgarije

 1. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Oekraïne

 2. AGROPRODUKT LLC

  Wit Rusland

 3. AJV GRUPE, JSC

  Litouwen

 4. NUTEX

  Oekraïne

 5. PROMTEKHAGROTORG

  Oekraïne

 6. ABCS NATURAL AND COSMETIC PRODUCTS LTD. COMPANY

  Turkije

 7. ACEITAROM SAS

  Frankrijk

 8. DISTILLERIE BLEU PROVENCE

  Frankrijk

 9. BE ARTISAN

  Marokko

 10. EXXENZE.COM

  Zwitserland