• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • safe-deposit - kasten

Resultaten voor

Safe-deposit - kasten - Import export

 1. ROTSTAHL GMBH

  Duitsland

  rotstahl GmbH is uw professional als het gaat om het uitrusten van bedrijven, scholen, vrijetijds- en sociale voorzieningen met hoogwaardige stalen meubelen. Met een grote verscheidenheid aan lockers, garderobekasten en kastjes bieden wij u aantrekkelijke uitrustingsopties voor uw instelling. Door verschillende sluitsystemen in combinatie met slimme aanbouw als schuine daken en zitbanken, leveren wij voor elk doel de juiste oplossing. Onze producten zijn verkrijgbaar in bijna alle RAL-kleuren en kunnen daardoor perfect worden aangepast aan uw huisstijl. Speciaal voor de kleedkamers van brandweer en reddingswerkers hebben we samen met experts lockers ontwikkeld die een optimale opslag van de PBM mogelijk maken en zorgen voor snelle toegang in geval van nood. Ons assortiment omvat ook batterij-oplaadkasten voor een breed scala aan apparaten - van smartphones tot e-bikes. Neem gerust contact met ons op.Vraag om advies. Want een goed project begint met een goed gesprek.

 2. BETRIEBSEINRICHTUNGEN MS INH. MICHAEL SCHÄFER

  Duitsland

 3. MTZD GMBH

  Duitsland

 4. GLADEK TECHNIK DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 5. LOCKTEC GMBH

  Duitsland

  LockTec – slimme kluisjes! LockTec is sinds de jaren '80 een toonaangevende wereldwijde fabrikant van elektronische kluissystemen. Bij het middelgrote familiebedrijf uit Opper-Franken komt alles uit één bron: van advies over productie, softwareontwikkeling en onderhoud - garantie „Made in Germany“. Het LockTec-assortiment omvat naast individuele oplossingen ook de volgende standaard producten: Slimme elektronische bagagekluisjes voor treinstations, luchthavens en busstations.Veilig, robuust en universeel.Aflever- en afhaalstations, pakjesstations: Pickup en drop-off 24 uur per dag voor pakketten en goederen.Voor de levering van pakketten, materialen en goederen.Gekoelde lockers zijn ideaal voor supermarkten, slagers, winkelcentra en apotheken.Temperatuurgeregelde verzamelcompartimenten voor levensmiddelen, ook met vries- en verwarmingsfuncties.Fietsboxen voor het veilig opbergen van hoogwaardige mountainbikes en e-bikes.Slimme fietsgarages.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOBILE LOCKER

  België

  SLIMME LOCKER OPLOSSINGEN Mobile Locker levert kwaliteitsvolle, innovatieve en op maat gemaakte lockers voor festivals, evenementen, stranden, skistations, shoppingcenters en meer. Daarnaast kunnen wij ook permanente lockers, gekoppeld aan slimme services (parcel delivery, e-commerce, etc) voorzien op verschillende soorten locaties. ONZE LOCKERS MAKEN HET VERSCHIL Bekijk hier waarom Mobile Locker het verschil maakt vergeleken met andere (bestaande) lockersystemen (op de markt). Mobile Locker zet in op slimme en innovatieve toepassingen waarbij de locker als uitgangspunt wordt gebruikt in een breder servicemodel. Dankzij ons big data platform, onze marketingopties en een doorgedreven ondersteuning wordt uw lockerproject maximaal geoptimaliseerd. INNOVATIEF Gestuurd door krachtige software waardoor je cross marketing tools kan integreren met een minimum aan personeel. Combineerbaar met verschillende betaalsystemen, waaronder cashless payment oplossingen en dankzij onze open API zijn er enorm veel mogelijkheden te integreren. KWALITEIT Stevige, betrouwbare en duurzame mobiele lockers met een langere levensduur dan de gemiddelde locker in de markt. Onze lockers zijn vervaardigd uit hoogkwalitatieve en robuuste materialen en jarenlang getest voor alle outdoor toepassingen. MAATWERK Zelf samenstellen van locker units, aangepast aan de noden van jouw locatie of business model. Mogelijkheid om look & feel van de lockers te personaliseren.

 2. OBW STREET STYLE

  Frankrijk

  OBW Street Style® is een bedrijf gevestigd in Angers, gespecialiseerd in de verkoop van mobiliteitsoplossingen en slimme kluisjes.Deze kluisjes zijn met name bedoeld voor het bewaken en opladen van uw elektrische mobiele apparatuur (NVEI).Om tegemoet te komen aan de steeds toenemende vraag in de huidige gezondheidscontext bieden wij ook hygiënische en medische artikelen om uw gezondheid te beschermen en om u te helpen bij het opnieuw opstarten of vervolgen van uw activiteiten. Ons assortiment omvat wegwerphandschoenen van nitril en vinyl, operatiejassen, beschermingsoveralls en handreinigingsgel. Ons team stelt u zijn ervaring ter beschikking om op al uw vragen in te gaan, ook op de meest specifieke, en wij verbinden er ons toe u zo snel mogelijk te leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: wij zullen u met plezier helpen.

 3. BECO BEVEILIGING

  België

  Beco Beveiliging is dé toonaangevende firma in Oost-Vlaanderen betreffende electro-mechanische beveiliging. Als Point-Fort Fichet zijn wij actief als plaatser van gepantserde appartementsdeuren en buitendeuren (ook Anaf Présence inbraakgeteste veiligheidsdeuren). De inbraakgeteste garagepoorten en ons inbraakwerend maatschrijnwerk vervolledigen ons gamma. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van safes, brandkasten, waardekluizen, datasafes, meubelkluizen, inbouwkluizen, vloerkluizen, sleutelkasten, sleutelkluizen, … (Fichet, Fichet-Bauche, Gunnebo, Chubb, Lips, Martens, Rosengrens, Sistec, ISS, Lampertz, Nauta, Salvus, Deraat, Format, Melsmetall enz…). Alle toegangscontrole-systemen: veiligheidscilinders, sluitplannen, electronische sloten, badge-controle, vingerprintlezers, enz… Als slotenmakerij leveren wij acces-controle en mechanische beveiliging (Kaba Elolegic, Gege, Evva, Lips, Abus, Fuhr, Kfv, Litto, Esety, Codic, Dieckmann, Assa Abloy, Burg, Yale, effeff, enz…).

 4. CVC SA - CASIERS VESTIAIRES CONSIGNES

  Frankrijk

 5. ECOS SYSTEMS GMBH

  Duitsland

 1. KEMAS GMBH

  Duitsland

 2. GARANT-TRESORFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

 1. DROP POINT SYSTEMS

  Spanje

 2. BETRIEBSAUSSTATTUNG VÖGELE GMBH

  Duitsland

 3. KESSLER & SÖHNE WÜRTTEMBERGISCHES EISENWERK GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. BETRIEBSEINRICHTUNGEN UND BÜROMÖBEL SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. ESSENER GELDSCHRANKFABRIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

 6. DAPS

  Frankrijk

 7. FARMARENOVE

  Spanje

 8. NAVIC

  Frankrijk

 1. SJ LOCKSMITHS

  Verenigd Koninkrijk

 2. RAVASI S.R.L.

  Italië

 3. ALUBOX S.R.L.

  Italië

 4. CAB DI CLAUDIO COCCHI E C. S.A.S.

  Italië

 5. GUZZO & CICCONE S.N.C. DI GUZZO ALESSANDRA E CICCONE FRANCESCA

  Italië

 6. LUGGAGE STORAGE KRAKÓW PRZECHOWALNIA BAGAŻU - ILUGGAGE.PL

  Polen

 7. DORKING LOCKSMITHS

  Verenigd Koninkrijk

 8. BERNASCONI PAOLO

  Italië

 9. CHERUBINI DANIELE

  Italië

 10. CAR KEYS SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk