• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • safe-deposit - kasten

Resultaten voor

Safe-deposit - kasten - Import export

 1. ROTSTAHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  rotstahl GmbH is uw professional als het gaat om het uitrusten van bedrijven, scholen, vrijetijds- en sociale voorzieningen met hoogwaardige stalen meubelen. Met een grote verscheidenheid aan lockers, garderobekasten en kastjes bieden wij u aantrekkelijke uitrustingsopties voor uw instelling. Door verschillende sluitsystemen in combinatie met slimme aanbouw als schuine daken en zitbanken, leveren wij voor elk doel de juiste oplossing. Onze producten zijn verkrijgbaar in bijna alle RAL-kleuren en kunnen daardoor perfect worden aangepast aan uw huisstijl. Speciaal voor de kleedkamers van brandweer en reddingswerkers hebben we samen met experts lockers ontwikkeld die een optimale opslag van de PBM mogelijk maken en zorgen voor snelle toegang in geval van nood. Ons assortiment omvat ook batterij-oplaadkasten voor een breed scala aan apparaten - van smartphones tot e-bikes. Neem gerust contact met ons op.Vraag om advies. Want een goed project begint met een goed gesprek.

 2. BETRIEBSEINRICHTUNGEN MS INH. MICHAEL SCHÄFER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BETRIEBSEINRICHTUNGEN MS INH. MICHAEL SCHÄFER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Rottenburg, Duitsland.

 3. MTZD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MTZD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 4. LOCKTEC GMBH

  Duitsland

  LockTec – slimme kluisjes! LockTec is sinds de jaren '80 een toonaangevende wereldwijde fabrikant van elektronische kluissystemen. Bij het middelgrote familiebedrijf uit Opper-Franken komt alles uit één bron: van advies over productie, softwareontwikkeling en onderhoud - garantie „Made in Germany“. Het LockTec-assortiment omvat naast individuele oplossingen ook de volgende standaard producten: Slimme elektronische bagagekluisjes voor treinstations, luchthavens en busstations.Veilig, robuust en universeel.Aflever- en afhaalstations, pakjesstations: Pickup en drop-off 24 uur per dag voor pakketten en goederen.Voor de levering van pakketten, materialen en goederen.Gekoelde lockers zijn ideaal voor supermarkten, slagers, winkelcentra en apotheken.Temperatuurgeregelde verzamelcompartimenten voor levensmiddelen, ook met vries- en verwarmingsfuncties.Fietsboxen voor het veilig opbergen van hoogwaardige mountainbikes en e-bikes.Slimme fietsgarages.

 5. OBW STREET STYLE

  Frankrijk

  OBW Street Style® is een bedrijf gevestigd in Angers, gespecialiseerd in de verkoop van mobiliteitsoplossingen en slimme kluisjes.Deze kluisjes zijn met name bedoeld voor het bewaken en opladen van uw elektrische mobiele apparatuur (NVEI).Om tegemoet te komen aan de steeds toenemende vraag in de huidige gezondheidscontext bieden wij ook hygiënische en medische artikelen om uw gezondheid te beschermen en om u te helpen bij het opnieuw opstarten of vervolgen van uw activiteiten. Ons assortiment omvat wegwerphandschoenen van nitril en vinyl, operatiejassen, beschermingsoveralls en handreinigingsgel. Ons team stelt u zijn ervaring ter beschikking om op al uw vragen in te gaan, ook op de meest specifieke, en wij verbinden er ons toe u zo snel mogelijk te leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: wij zullen u met plezier helpen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOBILE LOCKER

  België

  SLIMME LOCKER OPLOSSINGEN Mobile Locker levert kwaliteitsvolle, innovatieve en op maat gemaakte lockers voor festivals, evenementen, stranden, skistations, shoppingcenters en meer. Daarnaast kunnen wij ook permanente lockers, gekoppeld aan slimme services (parcel delivery, e-commerce, etc) voorzien op verschillende soorten locaties. ONZE LOCKERS MAKEN HET VERSCHIL Bekijk hier waarom Mobile Locker het verschil maakt vergeleken met andere (bestaande) lockersystemen (op de markt). Mobile Locker zet in op slimme en innovatieve toepassingen waarbij de locker als uitgangspunt wordt gebruikt in een breder servicemodel. Dankzij ons big data platform, onze marketingopties en een doorgedreven ondersteuning wordt uw lockerproject maximaal geoptimaliseerd. INNOVATIEF Gestuurd door krachtige software waardoor je cross marketing tools kan integreren met een minimum aan personeel. Combineerbaar met verschillende betaalsystemen, waaronder cashless payment oplossingen en dankzij onze open API zijn er enorm veel mogelijkheden te integreren. KWALITEIT Stevige, betrouwbare en duurzame mobiele lockers met een langere levensduur dan de gemiddelde locker in de markt. Onze lockers zijn vervaardigd uit hoogkwalitatieve en robuuste materialen en jarenlang getest voor alle outdoor toepassingen. MAATWERK Zelf samenstellen van locker units, aangepast aan de noden van jouw locatie of business model. Mogelijkheid om look & feel van de lockers te personaliseren.

 2. BECO BEVEILIGING

  België

  Beco Beveiliging is dé toonaangevende firma in Oost-Vlaanderen betreffende electro-mechanische beveiliging. Als Point-Fort Fichet zijn wij actief als plaatser van gepantserde appartementsdeuren en buitendeuren (ook Anaf Présence inbraakgeteste veiligheidsdeuren). De inbraakgeteste garagepoorten en ons inbraakwerend maatschrijnwerk vervolledigen ons gamma. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van safes, brandkasten, waardekluizen, datasafes, meubelkluizen, inbouwkluizen, vloerkluizen, sleutelkasten, sleutelkluizen, … (Fichet, Fichet-Bauche, Gunnebo, Chubb, Lips, Martens, Rosengrens, Sistec, ISS, Lampertz, Nauta, Salvus, Deraat, Format, Melsmetall enz…). Alle toegangscontrole-systemen: veiligheidscilinders, sluitplannen, electronische sloten, badge-controle, vingerprintlezers, enz… Als slotenmakerij leveren wij acces-controle en mechanische beveiliging (Kaba Elolegic, Gege, Evva, Lips, Abus, Fuhr, Kfv, Litto, Esety, Codic, Dieckmann, Assa Abloy, Burg, Yale, effeff, enz…).

 3. CVC SA - CASIERS VESTIAIRES CONSIGNES

  Frankrijk

  Het bedrijf CVC SA - CASIERS VESTIAIRES CONSIGNES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Garderobe - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Safe-deposit - kasten, Schoolkluisjes, Golfkluisjes, en Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Oulins, Frankrijk.

 4. KEMAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KEMAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Safe-deposit - kasten, Alarm en bewaking - installaties, Softwareuitgeverij, Identificatie en herkenning - software, Safe-deposit - kasten, Alarm en bewaking - installaties, Softwareuitgeverij, en Identificatie en herkenning - software. Het is gevestigd in Oberlungwitz, Duitsland.

 5. ECOS SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ECOS SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Großostheim, Duitsland.

 1. GARANT-TRESORFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf GARANT-TRESORFABRIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Spangenberg, Duitsland.

 2. DROP POINT SYSTEMS

  Spanje

  Het bedrijf DROP POINT SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Petrer, Spanje.

 1. GLADEK TECHNIK DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLADEK TECHNIK DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Löhne, Duitsland.

 2. BETRIEBSAUSSTATTUNG VÖGELE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BETRIEBSAUSSTATTUNG VÖGELE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Pfullingen, Duitsland.

 3. KESSLER & SÖHNE WÜRTTEMBERGISCHES EISENWERK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf KESSLER & SÖHNE WÜRTTEMBERGISCHES EISENWERK GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ziekenhuisinrichting, Werkkamermeubilair, Garderobe - installaties en uitrustingen, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Ziekenhuisinrichting, Werkkamermeubilair, Garderobe - installaties en uitrustingen, en Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 4. BETRIEBSEINRICHTUNGEN UND BÜROMÖBEL SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BETRIEBSEINRICHTUNGEN UND BÜROMÖBEL SCHULTZ GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 5. ESSENER GELDSCHRANKFABRIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf ESSENER GELDSCHRANKFABRIK GMBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brievenbussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandkasten, Veiligheidskasten, Safe-deposit - kasten, Alarm en bewaking - installaties, Brandkasten, Veiligheidskasten, Safe-deposit - kasten, en Alarm en bewaking - installaties. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 6. WALLTECH

  Frankrijk

  Het bedrijf WALLTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Distributie-automaten, Automatisering - installaties en uitrustingen, Distributie-automaten, distributeurs van fruit, en Opslag en bewaring. Het is gevestigd in Saint Genis Laval, Frankrijk.

 7. DAPS

  Frankrijk

  Het bedrijf DAPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distributie-automaten, en Distributie-automaten. Het is gevestigd in Niort, Frankrijk.

 8. FARMARENOVE

  Spanje

  Het bedrijf FARMARENOVE, is een Distributeur, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Robotica, Distributie-automaten, industriële robotica, Robotica, en Distributie-automaten. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

 1. NAVIC

  Frankrijk

  Het bedrijf NAVIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Thônes, Frankrijk.

 2. SJ LOCKSMITHS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SJ LOCKSMITHS, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hang- en sluitwerk. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. ALUBOX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALUBOX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brievenbussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Safe-deposit - kasten, weergavebord voor op kantoor, en Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Pianoro, Italië.

 4. CAB DI CLAUDIO COCCHI E C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf CAB DI CLAUDIO COCCHI E C. S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Brievenbussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Safe-deposit - kasten, vitrines voor musea, en Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Granarolo Dell'emilia, Italië.

 5. RAVASI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RAVASI S.R.L., en actief in de sector Brievenbussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Safe-deposit - kasten, kantoorartikelen, en Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in MONZA, Italië.

 6. GUZZO & CICCONE S.N.C. DI GUZZO ALESSANDRA E CICCONE FRANCESCA

  Italië

  Het bedrijf GUZZO & CICCONE S.N.C. DI GUZZO ALESSANDRA E CICCONE FRANCESCA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brievenbussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Safe-deposit - kasten, metalen brievenbussen, en Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 7. BERNASCONI PAOLO

  Italië

  Het bedrijf BERNASCONI PAOLO, en actief in de sector Adviesbureaus engineering, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brievenbussen, Safe-deposit - kasten, Brievenbussen, en Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Grandate, Italië.

 8. LUGGAGE STORAGE KRAKÓW PRZECHOWALNIA BAGAŻU - ILUGGAGE.PL

  Polen

  Het bedrijf LUGGAGE STORAGE KRAKÓW PRZECHOWALNIA BAGAŻU - ILUGGAGE.PL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 9. MAXI STOR SYSTEMS LIMITED

  Ierland

  Het bedrijf MAXI STOR SYSTEMS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandkasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Safe-deposit - kasten, en Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 10. FRABA

  Italië

  Het bedrijf FRABA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brievenbussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Safe-deposit - kasten, weergavebord voor op kantoor, en Safe-deposit - kasten. Het is gevestigd in Torino, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis