• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • santo wijn - witte likeurachtige wijn

Resultaten voor

Santo wijn - witte likeurachtige wijn - Import export

 1. FATTORIA LA TORRE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het landbouwbedrijf La Torre ontleent zijn naam aan de oude middeleeuwse toren uit de 10e eeuw, vakkundig gerestaureerd, die nog steeds het kenmerkende element is van het landelijke dorpje La Villa. Het bevindt zich op de heuvels van San Gimignano, in het centrum van een van de meest tot de verbeelding sprekende en fascinerende landschappen van Italië en Toscane: een land van wijngaarden en olijfboomgaarden. Wij zijn producenten van geweldige wijnen, grappa's en extra vergine olijfolie. Onze wijnen: wit, rood en rosé. Door onze grootschalige productie kunnen we zowel directe consumenten als bedrijven aanspreken. We exporteren al onze producten ook naar het buitenland: Toscaanse wijn en olie die onze op kwaliteit gebaseerde identiteit hebben weten te bevestigen.

 2. CASALE FALCHINI

  Italië

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, gelegen op slechts één kilometer van San Gimignano, in de provincie Siena, strekt zich uit over ongeveer 40 hectare, beplant met wijngaarden voor de productie van wijnen en extra vergine olijfolie. De Casale waaraan het gebied zijn naam ontleent, was in het verleden een klooster van broeders, dat dankzij zijn strategische ligging op de heuvel kon genieten van de rijkdom van het land dat het nog steeds omringt.

 3. TONNELLERIE TEDEM

  Frankrijk

  Het bedrijf TONNELLERIE TEDEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren witte wijnen, en santo wijn - witte likeurachtige wijn. Het is gevestigd in Lignan-De-Bordeaux, Frankrijk.

 4. MAISON LEROY-PREVOT ET FILS

  België

  Het bedrijf MAISON LEROY-PREVOT ET FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren alcoholische dranken, droge witte wijn, likeurachtige wijnen, en rode wijnen. Het is gevestigd in Binche, België.

Filters

Resultaten voor

Santo wijn - witte likeurachtige wijn - Import export

Aantal resultaten

4 Bedrijven