• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sauzen

Resultaten voor

Sauzen - Import export

 1. GROUPE RIVIERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

 2. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV is gespecialiseerd in de import van een grote verscheidenheid aan producten uit de hele wereld. Of u nu op zoek bent naar een uniek concept of ondersteuning nodig hebt bij de productie van een bepaald product, ons toegewijde team staat altijd voor u klaar. 'Nee' kennen we niet. Wij gaan voor maatwerkoplossingen die precies aan uw eisen voldoen. Tot onze competenties behoort ook het aanschaffen van exclusieve producten enkel en alleen ten voordele van u. Onze gevarieerde productportfolio omvat onder meer bloemen, cosmetica, kerstpakketten en een uitgebreid aanbod aan FMCG-artikelen (Fast-Moving Consumer Goods). Wij weten uitstekende deals te sluiten die aansluiten bij de specifieke kenmerken van elk bedrijf. In ons duurzaamheidsbeleid speelt recycling een cruciale rol. Van gebruikte kleding maken we nieuwe, innovatieve producten zoals tassen of kleding op maat. Als u medische of tandheelkundige hulpmiddelen nodig hebt, kunt u zich vol vertrouwen tot onze gespecialiseerde afdeling wenden. Daarmee weet u zeker dat aan al uw eisen voldaan wordt. De afdeling die verantwoordelijk is voor voedingsproducten, kan vele uiteenlopende artikelen in huis halen, zowel diepgevroren als verse, waaronder groenten en vis. We handelen uitsluitend in producten die ethisch geproduceerd zijn. Dit betekent dat ze zonder kinderarbeid en met eerlijke lonen gemaakt zijn. Daarnaast proberen we actief banen te creëren voor gezinnen en bij te dragen aan economische groei van de regio's waarin we opereren.

 3. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

  Alle producten voor "sauzen"
 4. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De oliefabriek die in 1972 in Vence opgericht werd door François Roméo, die zijn naam aan het bedrijf gaf, heeft door de jaren heen diverse assortimenten olijfolie ontwikkelt. Door een harmonieus evenwicht te bieden tussen mildheid en een fruitige, levendige en kruidige smaak, valt de olie van François Romeo bij vrijwel iedereen in de smaak. Het merk François Roméo staat bij de consumenten bekend als een garantie voor degelijke en kwaliteitsvolle producten, dankzij oliën afkomstig uit de beste productiesites uit het Middellandse Zeegebied. De oliën worden uitsluitend gebotteld en verpakt te Lucca, in Toscane in Italië en ondergaan strenge zowel chemische als organoleptische kwaliteitscontroles. Onafhankelijke en door de internationale raad voor olieproductie erkende laboratoria voeren regelmatig controles uit. Het merk François Roméo hanteert sinds 1972 een exclusief ontworpen recept voor olijfolie waardoor het een uitmuntende reputatie heeft opgebouwd. Het is de keuze van talloze grote supermarkten, ontelbare particulieren evenals vermaarde restaurants die vertrouwen op de kwaliteit van de François Roméo olie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. PRIVATE ENTERPRISE VIKTOR & K

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  In 1998, na de bouw van de fabriek, zijn wij begonnen met de productie van zonnebloemzaad met een capaciteit van 30 ton per dag. In februari 2002 werd het handelsmerk "Royal Smack" geregistreerd, waarna producten van de firma "Victor en K" werden geproduceerd met dit merk. In 2002 werd begonnen met de productie van mayonaise. Er worden 11 soorten mayonaise met verschillende vetgehaltes geproduceerd in diverse handige verpakkingsvormen, namelijk: glazen potten, polymeer emmers, blikken, schaaltjes, glazen, portieverpakking, stazakken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  België

  Verified by europages badge

  Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

 2. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italië

  Verified by europages badge

  FOOD BROKERAGE ITALIA biedt echt Italiaanse producten wereldwijd aan. Goede Italiaanse pasta, diepvriespizza, tomaten (pulp, gepelde tomaten, kant-en-klare sauzen, enz.), gedroogde vruchten, vruchtensappen en speciale soorten pasta (glutenvrije pasta, speltpasta, biologische pasta, peulvruchtenpasta). Al 30 jaar zorgen wij voor onze klanten en garanderen wij productkwaliteit, commerciële efficiëntie en service. Bedrijven met ISO, IFS, BRC en andere certificaten om gegarandeerd aan de internationale handelseisen te voldoen.

 3. DANO FOOD-DELIBELGE®

  België

  Verified by europages badge

  Dano Food is een vertrouwd Belgische voedingsmiddelenonderneming gespecialiseerd in de export van grondstoffen uit de landbouw. Wij voorzien in de exportbehoeftes van een wereldwijde klantenkring, in Azië, Afrika, Europa en Noord-Amerika. Dankzij Dano's marktleiderspositie en brede ervaring op het gebied van export kan de onderneming de behoeftes van de klant gemakkelijk omzetten in perfect passende exportoplossingen. Het personeel van onze klantendienst heeft al veel gelijksoortige situaties behandeld en is goed bekend met de landspecifieke behoeftes.

 4. OLIO CALVI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLIO CALVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Tafelzuur - conserven, Sauzen, Geconserveerde groenten in olie, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Olijven, breekmachines, Olijven, ingemaakt, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 5. MAISON ANETH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAISON ANETH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven, Delicatessen, Sauzen, Conserven, Delicatessen, en Sauzen. Het is gevestigd in Vincennes, Frankrijk.

 1. SCHEDRO LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHEDRO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Margarines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten voor de voeding, Snoepgoed zonder chocolade, Spijsvetten, Oliën - plantaardige, zonnebloemolien, ketchup, mayonaise, Geraffineerde zonnebloemolie, en Tomatensaus. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 2. LE. PICANT FEINKOST GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LE. PICANT FEINKOST GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sauzen. Het is gevestigd in Schloß Holte-Stukenbrock, Duitsland.

 1. BURCAK FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BURCAK FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Specerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Taarten en cakes - bakmix, Sauzen, Gebak, Cacao en chocolade, koffie, Taarten en cakes - bakmix, Sauzen, azijn, en rode peper. Het is gevestigd in Livry Gargan, Frankrijk.

 2. SCHMIDT FINE FOOD BY TOM & KRISSI'S GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMIDT FINE FOOD BY TOM & KRISSI'S GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sauzen. Het is gevestigd in Bottrop, Duitsland.

 3. SAUCEN UND GEWÜRZHANDEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAUCEN UND GEWÜRZHANDEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sauzen. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 4. CAP SOLUTIONS CULINAIRES

  Frankrijk

  CAP Solutions Culinaires is gespecialiseerd in de productie van sauzen, marinade, bereid sap, samengestelde boter, plakken vet spek bestemd voor levensmiddelenbedrijven en voor horecaprofessionals in Frankrijk en in het buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in culinaire oplossingen en in omhullings- en decoratieproducten en ontwikkelen recepten volgens specificatie met oneindig veel smaken om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Een team georiënteerd op toegepaste research met onder meer drie chef-koks - Een R&D-laboratorium voor de finishing touch van producten en met een ontvangstruimte voor klanten - Een semi-industriële proefruimte - Een speciaal opgeleid inhouse proefpanel. Twee gespecialiseerde en gecertificeerde, geavanceerde productielocaties van meer dan 12.000 m2 uitgerust met de modernste technologie. Flexibele hulpmiddelen waarmee direct kan worden ingespeeld op maatwerkproductie. Kennis van talloze productie- en verpakkingsprocessen voor elk vakgebied.

 5. MILERB AG

  Zwitserland

  In 1963 had Oskar Kunz een visie als uitvinder en fijnproever met vier voltooide leerlingplaatsen: Voor zijn verfijnde gerechten wilde hij de tuinverse kruiden in de zomer zonder droogprocessen verwerken, zodat ze ook in de winter hun ongerepte aroma konden ontwikkelen.Toen ontwikkelde hij ongeveer 10 jaar een proces, liet het patenteren en verkocht het uiteindelijk aan Josef Quiblier. In 1979 richtte het bedrijf Milerb AG op vanuit zijn visie Milerb biedt een breed scala aan aromatische kruiden, marinades, spreads en pastasauzen. Voor al onze producten gebruiken we alleen de beste kwaliteit grondstoffen en bereiden ze altijd vers en met grote zorg voor: Plots komt er een bezoeker - geweldig! Met onze heerlijke kruiden en sauzen ben je voorbereid op elke gelegenheid.Het is goed om te weten dat u kunt vertrouwen op kwaliteitsproducten - of het nu gaat om een ​​lekker tussendoortje, een heerlijke soep of een dampend bord pasta.

 6. CONTINENTAL FOODS BELGIUM

  België

  Continental Foods is België is fabrikant van een uitgebreid productgamma met marktleidende merken in verschillende voedingscategorieën zoals mayonaise, koude en warme sauzen, soepen, desserten, topping sauzen, fonds, bouillons, noodles en groenten-tomatensap. Sommige van onze merken bestaan reeds sinds meer dan 130 jaar en zijn overal beschikbaar zowel in de retail en supermarkten alsook in horeca en foodservice. Onze mayonaises en sauzen worden verkocht onder de alombekende merknaam Devos & Lemmens (D&L) dat veruit marktleider is in België met een uitgebreid assortiment met meer dan 80 verschillende producten. Als Nr 1 in de Belgische markt, brengt D&L voortdurend innovaties op de markt door toevoeging van nieuwe variëteiten en smaken zoals brasil, tex mex, red hot chili, …maar ook gezondere mayonaises zoals mayo met avocado olie of met olijfolie. De meeste van onze mayo’s en sauzen zijn geschikt voor een Halal dieet aangezien ze noch alcohol noch gelatine bevatten en vaak ook glutenvrij. Veel variëteiten zijn beschikbaar zowel in kleinere retail verpakkingen voor de supermarkten en gourmetwinkels alsook grote formaten bestemd voor de out of home consumptie via horeca en foodservice. Onze authentieke Belgische mayonaise wordt reeds sinds 1886 volgens hetzelfde traditionele recept geproduceerd op basis van 80% koolzaadolie en 7.5% eigeel en beantwoordt daarmee aan de meest stricte wetgeving en kwaliteitsnormen, steeds met respect van alle HACCP normen en ISO reglementering.

 7. LESAGE

  België

  Voeding Lesage heeft in zijn klantenbestand niet alleen kleinere buurtwinkels. Ook verschillende vrije superettes werken graag met ons samen. Dit komt door onze aantrekkelijke prijzen en ons uiterst ruime assortiment. Bij ons kan je hetvolgende vinden : Meer dan 12 000 artikelen (kruidenierswaren en non food) permanent voorradig. Alle A-merken, d.w.z. alle gekende merken van de gekende fabrikanten. Het volledige gamma zuivel van Danone, Mik, Inex en Campina. Merken als bv. Parador voor groenten- en fruitconserven, Braza voor koffie, Kizz voor onderhoudsproducten, … Binnen het segment B-merken ook ons nieuwste merk VAC QUALITY, een gamma producten met een evenwaardige kwaliteit als de grote merken, maar 30% goedkoper. Onder het gamma VAC hebben wij een groot gamma koekjes en gebak, groenten, sausen, … Een ruim gamma C-merk, speciaal voor het laagste prijs segment, met hier het alomgekende merk Winny. Een uitgelezen assortiment wijnen, meer dan 500 referenties, vanaf 1.50 tot 150 euros….

 8. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  Tegenwoordig is de firma EFKO één van de grootste levensmiddelenfabrikanten in Rusland die consumenten en industriële voedselverwerkende bedrijven zonnebloemolie, margarine en vetten levert. De uitmuntende eigenschappen van de onderneming staan garant voor hoogwaardige producten, innovatie, een persoonlijke benadering en aandacht voor iedere klant. De firma draagt tevens zorg voor het milieu, door zijn productieafval te beperken en energie- en grondstofbesparende technologieën te gebruiken bij elke productiefase. We leveren met veel plezier hoogwaardige grondstoffen aan onze klanten die geproduceerd zijn volgens de internationale veligheids- en kwaliteitsnormen (inclusief BRC, RSPO en Sedex certificeringen).

 1. FRAGEL

  België

  Fragel te Winksele is al ruim 35 jaar producent van diepvriessoepen. Wij produceren diepvriessoepen en dagschotels voor horecagelegenheden, restaurants en winkelketens. Dankzij onze jarenlange ervaring, vlotte levering en goede prijs-kwaliteitverhouding, hebben wij in de achterliggende jaren een stevige samenwerking kunnen opbouwen met tal van gerenommeerde horeca- en winkelketens. Dat resulteert erin dat onze producten op talloze locaties aanwezig zijn, en dus voor iedereen bereikbaar! Hoewel we bekend staan als fabrikant van diepvriessoepen, leveren wij ook verse producten en dagschotels. Onze vlees- en visschotels staan bekend om hun kwalitatieve ingrediënten, de vele vitamines uit groenten en vlees die we er in verwerken en de scherpe prijsstelling waartegen alles verkrijgbaar is.

 2. HORECA DISTRIBUTION MAKADY

  België

  Makady biedt u een zeer breed en gevarieerd assortiment frituur- en snackbarproduten, met kwaliteit als constante. Makady is al ruim 30 jaar synoniem voor onberispelijke service. Elke week rekenen talloze horeca-ondernemers in het Brusselse op onze kwaliteit. Ons team is gepassioneerd door de horeca en heeft maar een half woord nodig om te begrijpen wat u wil. Makady biedt u een uniek assortiment en kwaliteit tot in de puntjes. Onze ervaren inkopers hebben een neus voor de beste merken en producten. Technisch staan we sterk om alles volgens de strengste HACCP-normen tot in uw keuken te krijgen. Het vakkundige advies van onze specialisten krijgt u er gratis bovenop. Enkele leveranciers van wie de kwaliteitsproducten door Makady worden aangeboden: Vandemoortele, Unilever Food Solutions, la William, ISFI, Heinz Foodservice, Barry Callebaut, Coca-Cola, Anda, Délino, Campina, Farm Frites, Le Cobourg, Groupe lactalis, Signature Hamal, Lutosa, Pastridor, Mora, McCain, La Lorraine, ...

 3. DELINO

  België

  Delino is een ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige sausen. Vandaag staat Delino nog steeds garant voor de fijnste koude en warme sausen voor professionele toepassingen. Dit betekent dat zowel de smaak als het gebruik en de houdbaarheid van de sausen afgestemd zijn voor het maken van bereidingen in slagerijen, traiteurszaken, grootkeukens, horeca, door producenten van bereide maaltijden of salades, catering..... tot in de particuliere keuken.

 4. TRAPPENIERS FOODSERVICE

  België

  Trappeniers Foodservice , uw jonge, frisse en vooral servicegerichte grossier van frituursnack tot broodje met “lekkere” prijzen! ! Trappeniers Foodservice (vroeger E.M. Foods en nog vroeger Tjiang ) springt meteen in het oog door haar nieuw, modern maar toch stijlvol logo dat sinds juni 2009 op de “horeca” markt verschijnt. Je kan Trappeniers Foodservice nog ressorteren onder de noemer “familie” grossier die dankzij haar inspanningen de laatste jaren nog steeds dicht bij haar frituur- en broodjeszaakuitbaters staat en hen dagelijks ondersteunt en opvolgt.

 5. JANETS COUNTRY FAYRE

  Ierland

  Janet’s Country Fayre is een beroemd en ambachtelijk bedrijf van Ierse voedingsmiddelen die een prijs winnend assortiment van chutney's, relish & pesto's produceert in zeer unieke paars geëtiketteerde vierkante potten. Al onze producten worden met de hand gemaakt en omvat zowel traditionele als moderne smaken voor alle soorten gerechten. Janet's Sweet Pepper Relish is "zeer waarschijnlijk het meest geïmiteerde ambachtelijke voedingsmiddel dat ooit in Ierland werd gecreëerd". De Bridgestone Irish Food Guide. Geen additieven of conserveringsmiddelen, maar alleen de beste ingrediënten

 6. NZUSHI

  België

  NZUSHI is een in Brussel, België, gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van exotische levensmiddelen uit Congo. Wij zijn producenten van groentepuree en chilipuree met gember en sterke chili.Wij bieden ook gembersap, gin-mixen, pili-pili-sauzen en andere exotische producten aan.Om precies te zijn, verwerken we gember in gin. Naast gember maken wij ook natuurlijke gins op basis van ananas en citroen. Wij produceren sauzen en sappen met uit Congo geïmporteerde grondstoffen.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op! .

 7. ARO PRODUCTS

  België

  Your allround fresh food partner. Aro Products levert als groothandel een compleet gamma kwaliteitsproducten aan slagerijen, traiteurs, broodjeszaken en versafdelingen van supermarkten. Fijne vleeswaren : Belgische hammen, buitenlandse hammen, gezouten & gerookte vleeswaren, worstensoorten (gekookt & gerookt), gevogelte. Paté : crème patés, half grof gemalen patés, grof gemalen patés. Kaas & zuivel : Belgische kaassoorten, buitenlandse kaassoorten, melk & room, eieren & afgeleiden, yoghurt & pudding. Culinair : bereide gerechten, verse pasta’s, culinaire opwarmbare sauzen, voorgegaard vlees & gevogelte. Salades & sauzen : smeersalades, maaltijdsalades, mayonaises & afgeleiden, dressings. Apéritiefhapjes : olijven, tapas, bladerdeeghapjes. Vis & schaaldieren : gerookte vissoorten, verse garnalen, visterrines. Ultra vers : gevogelte, gewassen & gesneden groenten, groenten in bulk, groentesalades, verse fruitsalades, verse vruchtensappen...

 8. ANDA

  België

  Anda Sauces... Dankzij de natuurlijke grondstoffen, de verse ingrediënten en groenten garandeert Anda u een constante, eerlijke kwaliteit. Ons assortiment sauzen : Aïoli, americaine chef, andalouse, barbecue, béarnaise, brazil, brazil halal, calabria, california, chickenburger, chili, cocktail, cocktail halal, curry, curry ketchup, frites saus, hamburger saus, hot pita, mayonaise chef, mosterd, parisienne, pepersaus, pickels, pili pili, pita, provençale, riche, salad dressing, samuraï, super tartare, sweet dressing, tartare maison, texan, thaïlandaise, tomato ketchup, vinaigrette.

 9. NOYEZ

  België

  Noyez snacks is al jarenlang een begrip in de wereld van frituren en fastfood. Naast hun gamma dat alle gekende merken van sausen, vleeswaren, verpakkingen en dranken omvat, beschikken ze over een eigen, uitgebreid assortiment versproducten. In hun eigen, moderne atelier, bereiden ze dagelijks: Brochetten, Stoofvlees en stoofvleessaus, Balletjes in tomatensaus, Bolognaise saus, Vispannetjes, Artisanale Kaas en Garnaal kroketten. Naast hun ruim aanbod in groothandel, bieden ze u ook in retail een grote keuze aan diepvriesproducten, groenten, frieten alsook ijsjes en gebak.

 10. DIMA

  België

  Dima is een familiaal bedrijf met ambachtelijke salades voor de groothandel. Dima kiest voor een afzetmarkt in de sector van de groothandel , gelegen in Vlaanderen en Wallonië. Zij richt zich hiermee tot de grossiers en groothandelaars in de voedingsector. Deze laatste verdelen onze goederen naar de snackbars, slagers, traiteurs, restaurants, bistros, tearooms, eetcafés, frituren en broodjeszaken. Dilma biedt een assortiment fijnkostsalades, sauzen, visschotels, bereide gerechten en culinaire sauzen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis