• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schaaldieren - conserven

Resultaten voor

Schaaldieren - conserven - Import export

 1. THE GOURMET CORP

  Spanje

  Wij geloven in de kwaliteit van in Spanje gemaakte producten, daarom willen wij deze delen met de rest van de wereld. De Asturiërs zijn trots op hun geitenkaas, de Valencianen op hun paëlla, de Riojanen op hun wijn, maar heel Spanje verheugt zich wanneer onze producten en recepten verder dan onze grenzen gaan. Als Spanjaarden zijn wij trots op onze gastronomie en de diversiteit van de in ons land vervaardigde producten. De Gourmet Corporation werd opgericht ter aansporing van de verspreiding van diverse Spaanse producten op de internationale markten. Op deze manier ondersteunen wij onze producenten en bieden wij onze klanten een uitgebreide catalogus van het beste uit ons land.

 2. CONSERVAS HOYA

  Spanje

  Visconserven. Boniet, witte tonijn, ansjovis, gezouten vis, sardines, mosselen, horsmakreel, lever, vispastei, vissalade, glasaaltjes, enz..

 3. THE DARTMOUTH FOODS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE DARTMOUTH FOODS LTD, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Dartmouth, Verenigd Koninkrijk.

 4. SRTHXHG

  Spanje

  Het bedrijf SRTHXHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Hrtty, Spanje.

 5. CLEY SMOKEHOUSE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CLEY SMOKEHOUSE, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Holt, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BLEIKERS SMOKEHOUSE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLEIKERS SMOKEHOUSE, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Northallerton, Verenigd Koninkrijk.

 2. DEVEREAU GEO & SON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DEVEREAU GEO & SON LTD, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Isle Of Man, Verenigd Koninkrijk.

 3. ALFRED ENDERBY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALFRED ENDERBY LTD, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Grimsby, Verenigd Koninkrijk.

 4. TOBERMORY FISH CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOBERMORY FISH CO LTD, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Isle Of Mull, Verenigd Koninkrijk.

 5. UGIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf UGIES, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Peterhead, Verenigd Koninkrijk.

 1. ORBE SA

  Spanje

  Het bedrijf ORBE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Schaaldieren - conserven, Visconserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 2. TWEED SMOKERY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TWEED SMOKERY, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Kelso, Verenigd Koninkrijk.

 1. UIG LODGE SMOKED SALMON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf UIG LODGE SMOKED SALMON, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Isle Of Lewis, Verenigd Koninkrijk.

 2. HIGHLAND SMOKED SALMON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HIGHLAND SMOKED SALMON LTD, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Fort William, Verenigd Koninkrijk.

 3. R R SPINK & SONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf R R SPINK & SONS LTD, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Arbroath, Verenigd Koninkrijk.

 4. THE GALLOWAY SMOKE HOUSE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE GALLOWAY SMOKE HOUSE, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Newton Stewart, Verenigd Koninkrijk.

 5. DEVEREAU GEO & SON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DEVEREAU GEO & SON LTD, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Isle Of Man, Verenigd Koninkrijk.

 6. INVERAWE SMOKEHOUSES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INVERAWE SMOKEHOUSES, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Taynuilt, Verenigd Koninkrijk.

 7. CAITHNESS SMOKE HOUSE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CAITHNESS SMOKE HOUSE, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Thurso, Verenigd Koninkrijk.

 8. ISLE OF EWE SMOKEHOUSE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ISLE OF EWE SMOKEHOUSE, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Achnasheen, Verenigd Koninkrijk.

 1. ANCHOR SMOKEHOUSE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANCHOR SMOKEHOUSE, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Lowestoft, Verenigd Koninkrijk.

 2. CORNISH CUISINE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CORNISH CUISINE, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Penryn, Verenigd Koninkrijk.

 3. NORTHSEAFOOD HOLLAND B.V.

  Nederland

  Het bedrijf NORTHSEAFOOD HOLLAND B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Urk, Nederland.

 4. ECCO SEAFOOD A/S

  Denemarken

  Het bedrijf ECCO SEAFOOD A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Schaaldieren - conserven, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Strandby, Denemarken.

 5. DEE FISH

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DEE FISH, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Kirkcudbright, Verenigd Koninkrijk.

 6. J C MORRIS & SON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J C MORRIS & SON, en actief in de sector Visverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaaldieren - conserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Anstruther, Verenigd Koninkrijk.

 7. RICHARDSON SMOKE HOUSE

  Verenigd Koninkrijk

 8. MARRBURY SMOKEHOUSE

  Verenigd Koninkrijk

 9. DANIEL'S SWEET HERRING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. W & F FISH LTD

  Verenigd Koninkrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis