• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schalen en schuitjes - aluminium

Resultaten voor

Schalen en schuitjes - aluminium - Import export

 1. STUDIOPACK

  Oekraïne

  De bedrijvengroep StudioPack is een Oekraïense fabrikant van eco-kookgerei en voedselverpakking van aluminiumfolie. De in 2006 opgerichte bedrijvengroep StudioPack beschikt over een eigen productiefaciliteit, die is uitgerust met moderne hightech apparatuur, die voldoet aan de algemeen aanvaarde normen voor de productie van kookgerei en verpakkingen voor contact met levensmiddelen. Alle vervaardigde producten voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen en beschikken over de nodige Oekraïense en Europese certificaten (ISO). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van aluminiumfolie verpakkingen voor voedingsmiddelen. Naast aluminium wegwerpvormen omvat het assortiment van de fabrikant verpakkingen van rolfolie, folie en karton. StudioPack exporteert zijn eigen productie naar de meeste EU-landen, we hebben partners in Oostenrijk, België en Polen. Op dit moment zijn aluminium voedselverpakkingen de meest populaire en relevante voedselverpakkingen in Europa. De productie in Oekraïne is voordelig dankzij de lage kosten van de eindproducten.

 2. DECORHAAT

  India

  Bij “DecorHaat“ helpen we onze klanten om de gewenste productlijn te verkrijgen en dankzij hun proces de creativiteit van BRASS CITY (Peetal Nagari) in India te onthullen. DecorHaat is fabrikant en leverancier van uiteenlopende handgemaakte metalen voorwerpen. Onze productlijn omvat metalen kaarsenstandaards, lampionnen, hangende theelichtjes, gegalvaniseerd tafelgerei, wanddecoraties, gegalvaniseerde tuinaccessoires, potten voor vetplaten, ijzeren en stalen ontkiemingsschalen, gegalvaniseerde dienbladen, parasolstandaards en nog veel meer.

 3. EMBALLAGE ALUMINIUM

  Marokko

  Het bedrijf EMBALLAGE ALUMINIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumfolie voor verpakking, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Aluminiumfolie voor verpakking, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in CASABLANCA, Marokko.

 4. EMBUNIC

  Frankrijk

  Het bedrijf EMBUNIC, is een Distributeur, en actief in de sector Plastic verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Karton - serviesgoed en wegwerpartikelen, Benodigdheden voor de catering, Schalen en schuitjes - aluminium, Karton - serviesgoed en wegwerpartikelen, Benodigdheden voor de catering, Schalen en schuitjes - aluminium, en tafellinnen van papier. Het is gevestigd in Bourgoin-Jallieu, Frankrijk.

 5. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Schalen en schuitjes - aluminium, Legeringen - aluminium, Huishoudelijke artikelen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Schalen en schuitjes - aluminium, Legeringen - aluminium, en Huishoudelijke artikelen - aluminium. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Bad Gandersheim, Duitsland.

 2. ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, aluminiumpapier, Aluminiumfolie, Verwarmingsfolies, flexibele, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. QUADRI GRUPI AS

  Estland

  Het bedrijf QUADRI GRUPI AS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen - glas, Verpakking - metaal, Staalband voor verpakking, Schalen en schuitjes - aluminium, Verpakkingen - glas, Verpakking - metaal, Staalband voor verpakking, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 4. ZENITH ALLUMINIO SRL

  Italië

  Het bedrijf ZENITH ALLUMINIO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen voor voedingsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, industriële verpakkingsmaterialen, recipiënten voor levensmiddelen, Schalen en schuitjes - aluminium, en aluminium dozen. Het is gevestigd in Manerbio, Italië.

 5. FOLRES

  Polen

  Het bedrijf FOLRES, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren zakken, kleefband, en handschoen. Het is gevestigd in RZESZOW, Polen.

 1. PAPETERIES DE NAMUR

  België

  Het bedrijf PAPETERIES DE NAMUR, en actief in de sector Wegwerpartikelen en serviesgoed van papier, karton en plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - kunststof, Schalen en schuitjes - aluminium, Verpakking - kunststof, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Namur, België.

 2. BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumfolie, en artikelen van aluminium. Het is gevestigd in istanbul, Turkije.

 1. ALMEIDA & FREITAS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf ALMEIDA & FREITAS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - metaal, Dozen en blikken - metaal, Verpakking - metaal, en Dozen en blikken - metaal. Het is gevestigd in Vale De Cambra, Portugal.

 2. ALFATEC SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ALFATEC SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Suchy Las, Polen.

 3. FOSHAN NANHAI ZHONGBO ALUMINUM FOIL PRODUCTS FACTORY

  China

  Het bedrijf FOSHAN NANHAI ZHONGBO ALUMINUM FOIL PRODUCTS FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Foshan, China.

 4. CUKI COFRESCO SPA

  Italië

  Het bedrijf CUKI COFRESCO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren containers van plastic voor de levensmiddelenindustrie, en containers voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Volpiano, Italië.

 5. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, Flessen, metaal, Staalband voor verpakking, en Flessen, metaal. Het is gevestigd in Vale Fetal, Portugal.

 6. BARQUETTE ALUMINIUM

  Marokko

  Het bedrijf BARQUETTE ALUMINIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumgietwerk, en aluminium. Het is gevestigd in Agadir, Marokko.

 7. SARL LA CREQUOISE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL LA CREQUOISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Fruges, Frankrijk.

 8. CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, Verpakking - kunststof, Schalen en schuitjes - aluminium, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Kleszczow, Polen.

 1. TEICH AKTIENGESELLSCHAFT

  Oostenrijk

  Het bedrijf TEICH AKTIENGESELLSCHAFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Weinburg, Oostenrijk.

 2. SEIDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SEIDEL GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Marburg, Duitsland.

 3. LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Hambrücken, Duitsland.

 4. ALMATEC AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ALMATEC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Schupfheim, Zwitserland.

 5. ALLBECON MÜNCHEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALLBECON MÜNCHEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 6. STAVANGER INVESTERING AS

  Noorwegen

  Het bedrijf STAVANGER INVESTERING AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Stavanger, Noorwegen.

 7. SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT

  Hongarije

  Het bedrijf SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Szenna, Hongarije.

 8. GAZI METAL

  Turkije

  Het bedrijf GAZI METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 9. KOP PRODUKTIONS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KOP PRODUKTIONS AG, en actief in de sector Dozen en blikken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schalen en schuitjes - aluminium, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Frauenfeld, Zwitserland.

 10. EUROBOX (S.R.L.)

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis