• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schapen en geiten

Resultaten voor

Schapen en geiten - Import export

 1. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Roemenië

  Euro Livestock & Meat Group als lid van de bedrijvengroep is specifiek gericht op import- en exportactiviteiten en levert verse en diepvries karkassen en een breed assortiment van gesneden producten. De groep is kortgeleden begonnen in de veehandel en wordt nu al beschouwd als een actieve marktspeler. Dankzij zijn twintigtal jaren ervaring heeft de OPTIMEAT groep een betrouwbaar partnerschap op kunnen bouwen met boerderijen en slachthuizen in verschillende delen van de EU, waar runderen, schapen en geiten van zuivere en gekruiste rassen worden geteeld.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, Schapen en geiten, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Lohfelden, Duitsland.

 3. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrijk

  Het bedrijf GREFFEUILLE AVEYRON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Dieren en veeteelt, en fokvee. Het is gevestigd in Rignac, Frankrijk.

 4. AGROMILKTECK

  Portugal

  Het bedrijf AGROMILKTECK, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, en Landbouw - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Almada, Portugal.

 5. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Duitsland

  Het bedrijf ZOOFACHMARKT - MARCHE, is een Distributeur, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Varkens, Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Varkens. Het is gevestigd in Heinsberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JOHANNES WINKELHORST E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf JOHANNES WINKELHORST E.K., en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Varkens, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Varkens, Huisdieren, en Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Gronau, Duitsland.

 2. SVG SCHWEINEVERMARKTUNGSGESELLSCHAFT SCHLESWIG-HOLSTEIN MBH

  Duitsland

  Het bedrijf SVG SCHWEINEVERMARKTUNGSGESELLSCHAFT SCHLESWIG-HOLSTEIN MBH, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Rendsburg, Duitsland.

 3. NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Schaalby, Duitsland.

 4. ANICOM SA

  Zwitserland

  Het bedrijf ANICOM SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Payerne, Zwitserland.

 5. RAIFFEISEN VIEHVERMARKTUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RAIFFEISEN VIEHVERMARKTUNG GMBH & CO. KG, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Varkens, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Varkens, Huisdieren, en Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Werne, Duitsland.

 1. AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Schapen en geiten, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Runderen. Het is gevestigd in Schärding, Oostenrijk.

 2. VOLKER HAMEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VOLKER HAMEL GMBH, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkens, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Romrod, Duitsland.

 1. FRANZ PETZL

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRANZ PETZL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in St. Peter Am Kammersberg, Oostenrijk.

 2. ALPENRIND GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALPENRIND GMBH, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdieren, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Bergheim, Oostenrijk.

 3. VITO PACELLA

  Italië

  Het bedrijf VITO PACELLA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is gevestigd in Balvano, Italië.

 4. ANTELUPI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ANTELUPI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Varkens, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Barcellona Pozzo Di Gotto, Italië.

 5. WALTER HAUER

  Oostenrijk

  Het bedrijf WALTER HAUER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Eggerding, Oostenrijk.

 6. ERZEUGERGEMEINSCHAFT "STEIRISCHES RIND" VERTRIEBS- GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ERZEUGERGEMEINSCHAFT "STEIRISCHES RIND" VERTRIEBS- GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Judenburg, Oostenrijk.

 7. GEBRÜDER TEUFL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GEBRÜDER TEUFL GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, en Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Oberndorf An Der Melk, Oostenrijk.

 8. RASCHLE VIEHHANDEL AG

  Zwitserland

  Het bedrijf RASCHLE VIEHHANDEL AG, is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Tuttwil, Zwitserland.

 1. VOLKER WEGNER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf VOLKER WEGNER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Bad Essen, Duitsland.

 2. VIEHHANDEL PETER VOSS

  Duitsland

  Het bedrijf VIEHHANDEL PETER VOSS, is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Lüneburg, Duitsland.

 3. KURT WIESINGER

  Oostenrijk

  Het bedrijf KURT WIESINGER, is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Peuerbach, Oostenrijk.

 4. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Höchstädt, Duitsland.

 5. DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS

  Duitsland

  Het bedrijf DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Büchenbach, Duitsland.

 6. HOFMEISTER GMBH VIEHHANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf HOFMEISTER GMBH VIEHHANDEL, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, en Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Mamming, Duitsland.

 7. HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Drensteinfurt, Duitsland.

 8. GUT DARSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GUT DARSS GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Born, Duitsland.

 9. LEG „OHRATAL“ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LEG „OHRATAL“ GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Hohenkirchen, Duitsland.

 10. UNIVO AG

  Zwitserland

  Het bedrijf UNIVO AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Herzogenbuchsee, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis