• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schapen en geiten

Resultaten voor

Schapen en geiten - Import export

 1. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Roemenië

  Euro Livestock & Meat Group als lid van de bedrijvengroep is specifiek gericht op import- en exportactiviteiten en levert verse en diepvries karkassen en een breed assortiment van gesneden producten. De groep is kortgeleden begonnen in de veehandel en wordt nu al beschouwd als een actieve marktspeler. Dankzij zijn twintigtal jaren ervaring heeft de OPTIMEAT groep een betrouwbaar partnerschap op kunnen bouwen met boerderijen en slachthuizen in verschillende delen van de EU, waar runderen, schapen en geiten van zuivere en gekruiste rassen worden geteeld.

 2. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrijk

  Het bedrijf GREFFEUILLE AVEYRON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieren en veeteelt, Dieren en veeteelt, en fokvee. Het is gevestigd in Rignac, Frankrijk.

 3. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, Schapen en geiten, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Lohfelden, Duitsland.

 4. AGROMILKTECK

  Portugal

  Het bedrijf AGROMILKTECK, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, en Landbouw - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Almada, Portugal.

 5. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Duitsland

  Het bedrijf ZOOFACHMARKT - MARCHE, is een Distributeur, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Varkens, Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Varkens. Het is gevestigd in Heinsberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FEKÖHRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf FEKÖHRER GESELLSCHAFT M.B.H., en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdieren, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Mühlheim Am Inn, Oostenrijk.

 2. GEBR. SCHOPPE VIEHHANDLUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. SCHOPPE VIEHHANDLUNG GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Messingen, Duitsland.

 3. EFS E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf EFS E.K., en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Schapen en geiten, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Runderen. Het is gevestigd in Sonnefeld, Duitsland.

 4. AQUA UNITED GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AQUA UNITED GMBH, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Varkens, Huisdieren, Schapen en geiten, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Varkens, en Huisdieren. Het is gevestigd in Nettetal, Duitsland.

 5. COOP PRESTOR

  Frankrijk

  Het bedrijf COOP PRESTOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Plabennec, Frankrijk.

 1. GGI GERMAN GENETICS INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GGI GERMAN GENETICS INTERNATIONAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Varkens, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Varkens, Huisdieren, en Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Cloppenburg, Duitsland.

 2. KOOLE & LIEBREGTS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KOOLE & LIEBREGTS B.V., en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkens, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Lierderholthuis, Nederland.

 1. FUCHS VIEHHANDELS- UND EXPORT GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf FUCHS VIEHHANDELS- UND EXPORT GESELLSCHAFT M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Lingenau, Oostenrijk.

 2. RUDOLF BERGHAMER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf RUDOLF BERGHAMER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdieren, Varkens, Runderen, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, Runderen, en Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Neukirchen Am Walde, Oostenrijk.

 3. NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Schaalby, Duitsland.

 4. VIEHHANDEL PETER VOSS

  Duitsland

  Het bedrijf VIEHHANDEL PETER VOSS, is een Distributeur, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Lüneburg, Duitsland.

 5. DISTRIBUCIONES Y REP. AZOR SL

  Spanje

  Het bedrijf DISTRIBUCIONES Y REP. AZOR SL, is een Distributeur, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is gevestigd in Baza, Spanje.

 6. GUT DARSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GUT DARSS GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Born, Duitsland.

 7. VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Schapen en geiten, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Runderen. Het is gevestigd in Wettringen, Duitsland.

 8. PRO VIEH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRO VIEH GMBH, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Varkens, Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Varkens. Het is gevestigd in Friesoythe, Duitsland.

 1. HERMANN THESING VIEHHANDLUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERMANN THESING VIEHHANDLUNG GMBH, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkens, Runderen, Schapen en geiten, Huisdieren, Varkens, Runderen, Schapen en geiten, en Huisdieren. Het is gevestigd in Heek, Duitsland.

 2. ADOLF SCHWEHNINHABERIN GABRIELE BETZE.K.

  Duitsland

  Het bedrijf ADOLF SCHWEHNINHABERIN GABRIELE BETZE.K., en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Schapen en geiten, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Runderen. Het is gevestigd in Dillenburg, Duitsland.

 3. HENNIG

  Duitsland

  Het bedrijf HENNIG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, en Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Ostbevern, Duitsland.

 4. TOPVLEES B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TOPVLEES B.V., en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Runderen, Schapen en geiten, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Runderen. Het is gevestigd in 'S-Gravenzande, Nederland.

 5. FRANZ PETZL

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRANZ PETZL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in St. Peter Am Kammersberg, Oostenrijk.

 6. ANICOM SA

  Zwitserland

  Het bedrijf ANICOM SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Payerne, Zwitserland.

 7. GENES DIFFUSION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GENES DIFFUSION GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Boomkwekerijen en bosbouw, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Schüttorf, Duitsland.

 8. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, Varkens, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Schapen en geiten, en Varkens. Het is gevestigd in Höchstädt, Duitsland.

 9. JANFRIED UND JULIA LÜKE MAST-KG

  Duitsland

  Het bedrijf JANFRIED UND JULIA LÜKE MAST-KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, Schapen en geiten, Groenten, wortel- en knolgewassen, Fruit, Runderen, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Melle, Duitsland.

 10. HOFMEISTER GMBH VIEHHANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf HOFMEISTER GMBH VIEHHANDEL, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schapen en geiten, Varkens, Huisdieren, en Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Mamming, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis