• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schapevlees

Resultaten voor

Schapevlees - Import export

 1. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nederland

  Welkom bij ons, het vooraanstaande B2B-exportbedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardig halal vlees uit Nederland en Spanje. Wij zijn er trots op jouw vertrouwde partner te zijn en ons volledig te richten op bedrijven die op zoek zijn naar eersteklas halal vleesproducten voor hun gewaardeerde klanten over de hele wereld. Met onze diepgewortelde expertise en uitgebreide netwerk zorgen we voor een naadloze en betrouwbare toeleveringsketen en export, waarbij we jou uitzonderlijke producten bieden die de hoogste standaarden van kwaliteit en authenticiteit overstijgen. Wij beloven niet alleen een onvergetelijke smaakervaring, maar ook een ongeëvenaarde service die jouw zakelijke groei zal stimuleren. Onze toegewijde teams staan klaar om jouw specifieke wensen te vervullen en een samenwerking aan te gaan die gebouwd is op vertrouwen en succes. Of je nu een groothandel, distributeur of winkelier bent, ons uitgebreide assortiment halal vleesproducten zal voldoen aan al jouw verwachtingen en die van jouw veeleisende klantenkring. Sluit je aan bij ons groeiende netwerk van tevreden klanten en ervaar de magie van ons premium halal vlees. Ontdek vandaag nog de kracht van onze passie voor kwaliteit en onze toewijding aan uitmuntendheid, En vergeet niet onze website te bezoeken.

  Alle producten voor "schapevlees"

 2. D C O

  Spanje

  Het bedrijf D C O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schapevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren lamsvlees, en diepvries schapenvlees. Het is gevestigd in Les Preses, Spanje.

 3. DUFRAIS

  België

  Het bedrijf DUFRAIS, is een Distributeur, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapevlees, Rundvlees, Varkensvlees, Schapevlees, Rundvlees, Varkensvlees, en slachtvogels. Het is gevestigd in Aubel, België.

 4. BOUSQUET VIANDE

  Frankrijk

  Het bedrijf BOUSQUET VIANDE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vleessnijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkensvlees, Vleeswaren, Schapevlees, Varkensvlees, Vleeswaren, rundvlees, en Schapevlees. Het is gevestigd in Luc La Primaube, Frankrijk.

 5. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf AŞSAN GIDA A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schapevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, pistaches, import-export van vlees, assistentie bij verpakking, en Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANZCO FOODS EUROPE

  België

  Het bedrijf ANZCO FOODS EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schapevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Kippen en kuikens - vers, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Oudenaarde, België.

 2. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Spanje

  Het bedrijf OVEJAS Y CORDEROS C.B., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schapevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingevroren vlees. Het is gevestigd in Salamanca, Spanje.

 3. PROTEINA

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf PROTEINA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schapevlees. Het is gevestigd in Riyadh, Saoedi Arabië.

 4. VEVIBA

  België

  Het bedrijf VEVIBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapevlees, Kalfsvlees, slagerij, biologische slagerijen, Schapevlees, en Kalfsvlees. Het is gevestigd in Bastogne, België.

 5. ANGEL APARICIO

  Spanje

  Het bedrijf ANGEL APARICIO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schapevlees. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. PG VIAN

  België

  Het bedrijf PG VIAN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rundvlees, Varkensvlees, Schapevlees, Rundvlees, Varkensvlees, Schapevlees, en producten van de verse slagerij. Het is gevestigd in Stembert, België.

 2. ROMAIN BOUCHERIE

  België

  Het bedrijf ROMAIN BOUCHERIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rundvlees, Schapevlees, slagerij, biologische slagerijen, Rundvlees, en Schapevlees. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. GEIST-REICH

  Duitsland

  Het bedrijf GEIST-REICH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Gedroogde vruchten, Schapevlees, Vruchten- en groentesappen, Fruit, Gedroogde vruchten, Schapevlees, en Vruchten- en groentesappen. Het is gevestigd in Kunreuth, Duitsland.

 2. VLEVIA GROUP

  België

  Het bedrijf VLEVIA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schapevlees. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 3. SALUMI BILANCIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SALUMI BILANCIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Potenza, Italië.

 4. MACELLO PADANO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MACELLO PADANO S.R.L., en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in San Cipriano Po, Italië.

 5. SABEM DI ALESSANDRO SODERI E C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf SABEM DI ALESSANDRO SODERI E C. S.A.S., en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 6. OLIVIERI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OLIVIERI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Pastrengo, Italië.

 7. ANNONI SPA

  Italië

  Het bedrijf ANNONI SPA, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schapevlees, Rundvlees, Schapevlees, en Rundvlees. Het is gevestigd in Busseto, Italië.

 8. GARDANI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GARDANI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Viadana, Italië.

 1. FERME DE BELLE-VUE

  België

  Het bedrijf FERME DE BELLE-VUE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schapevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Dieet- en biologische voeding, en schapenvacht. Het is gevestigd in Etalle, België.

 2. FUMAGALLI INDUSTRIA ALIMENTARI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FUMAGALLI INDUSTRIA ALIMENTARI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Tavernerio, Italië.

 3. ILCA CARNI

  Italië

  Het bedrijf ILCA CARNI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 4. BRESAOLE PINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BRESAOLE PINI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Grosotto, Italië.

 5. CARNI DE MATTIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CARNI DE MATTIA S.R.L., en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Morlupo, Italië.

 6. LA GRANDA TRASFORMAZIONE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA GRANDA TRASFORMAZIONE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Savigliano, Italië.

 7. CIOLI EGIDIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CIOLI EGIDIO S.R.L., en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 8. PINO FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf PINO FRANCESCO, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Meri', Italië.

 9. SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Traversetolo, Italië.

 10. CENTRO CARNE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CENTRO CARNE S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees en vleeswaren, Schapevlees, Vlees en vleeswaren, en Schapevlees. Het is gevestigd in Santa Ninfa, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis