• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scharen - huishoudelijk en professioneel

Resultaten voor

Scharen - huishoudelijk en professioneel - Import export

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG - Traditie sinds 1829 Carl Schmidt was een geschoolde smid toen hij in 1829 samen met zijn zoon CARL SCHMIDT SOHN oprichtte. Een naam die de hele wereld rondgaat. Een naam die een merk wordt. En dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven. Het jonge bedrijf specialiseerde zich aanvankelijk in de vervaardiging van zwaarden. De stad Solingen beschikt over optimale omstandigheden voor de verwerking van metaal dankzij haar geografische ligging aan de rivier de Wupper en haar afzettingen van ijzererts en hout voor steenkool. Niemand kon toen vermoeden dat Solingen ooit het centrum van de bestekindustrie zou worden en dat "made in Solingen" wereldwijd garant zou staan voor uitstekende producten en eersteklas kwaliteit. Carl Schmidt en zijn zoon runnen het bedrijf vanaf het begin met veel succes. Na slechts één jaar hebben ze 100 smeden, slijpers en assistenten in dienst.... De nabijheid van Keulen is bijna ideaal voor de uitgebreide productie en distributie, want Keulen is in die tijd een van de grootste en rijkste handelscentra op Duitse bodem. Zo gaan de producten van CARL SCHMIDT SOHN vanaf het begin de wereld in. Bestekken uit Solingen werden al snel een garantie voor de beste kwaliteit en vakmanschap. En dat in een tijd waarin de overdracht van berichten nog steeds veel tijd kost. Zwaarden, sabels, messen en scharen uit Solingen overtuigen alleen al door hun kwaliteit en goedheid.

 2. RHEIN INSTRUMENTE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf RHEIN INSTRUMENTE E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren manicure- en pedicure-artikelen, nagelvijlen, scheerapparaat, en snorscharen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 3. TK EXCELLENT STAHLWAREN E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf TK EXCELLENT STAHLWAREN E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Manicure - instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, manicure- en pedicure-artikelen, Scharen - huishoudelijk en professioneel, nagelvijlen, en accessoires voor huisdieren. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 4. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, Scharen - huishoudelijk en professioneel, Messen, roestvrij stalen mes, en industriële messen. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 5. SPENCER SCISSORS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPENCER SCISSORS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren scharen, scharen voor kappers, producten voor kapsalons, en uitrustingen voor kappers. Het is gevestigd in Coulsdon, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHLEIFMASTER - FRISEURSCHEREN SCHLEIFSERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf SCHLEIFMASTER - FRISEURSCHEREN SCHLEIFSERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 2. COUTELLERIE DEPIREUX LEON

  België

  Het bedrijf COUTELLERIE DEPIREUX LEON, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, Kapsalons - instrumenten, Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Kapsalons - instrumenten. Het is gevestigd in Gembloux, België.

 3. EMIL WECK

  Duitsland

  Het bedrijf EMIL WECK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Scharen - huishoudelijk en professioneel, Schoonheidsverzorging - instrumenten, Manicure - instrumenten, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Scharen - huishoudelijk en professioneel, Schoonheidsverzorging - instrumenten, en Manicure - instrumenten. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 4. GERMANSTYLE

  Ierland

  Het bedrijf GERMANSTYLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 5. FLORES CORTES DON BENITO SL

  Spanje

  Het bedrijf FLORES CORTES DON BENITO SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Scharen - huishoudelijk en professioneel, Smeedijzer, Bouwbeslag, Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel, Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Smeedijzer. Het is gevestigd in Don Benito, Spanje.

 1. ROBUR SRL

  Italië

  Het bedrijf ROBUR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren scharen voor manicure. Het is gevestigd in PREMANA, Italië.

 2. JPC CREATIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf JPC CREATIONS, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Scharen - huishoudelijk en professioneel, Perforeermachines - papier, en Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Peschadoires, Frankrijk.

 1. BELLATI ANTONIO & C. SNC

  Italië

  Het bedrijf BELLATI ANTONIO & C. SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren borduurscharen, nagelscharen, en kleine scharen. Het is gevestigd in Premana, Italië.

 2. DEGLON

  Frankrijk

  Het bedrijf DEGLON, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 3. MAX MELCHIOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAX MELCHIOR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 4. BAPTISTA, IRMAOS & CIA., LDA.

  Portugal

  Het bedrijf BAPTISTA, IRMAOS & CIA., LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Sao Clemente Sande, Portugal.

 5. ETS SAUZEDE TOULY

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS SAUZEDE TOULY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 6. CUTTING EDGE TECHNOLOGIES AG

  Zwitserland

  Het bedrijf CUTTING EDGE TECHNOLOGIES AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Dietikon, Zwitserland.

 7. MOST-S

  Oekraïne

  Het bedrijf MOST-S, is een Distributeur, en actief in de sector Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren extrusie metalen, en hydraulische knipmachines. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 8. FISKARS BRANCH MAGYARORSZAG KFT

  Hongarije

  Het bedrijf FISKARS BRANCH MAGYARORSZAG KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuingereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, Messen - huishoudelijk, Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Messen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 1. TITAN SCISSORS

  Spanje

  Het bedrijf TITAN SCISSORS, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Massanassa, Spanje.

 2. 3F INSTRUMENTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf 3F INSTRUMENTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Plüderhausen, Duitsland.

 3. SCHERENFABRIK PAUL GMBH.

  Duitsland

  Het bedrijf SCHERENFABRIK PAUL GMBH., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - industrieel, en Scharen - industrieel. Het is gevestigd in Harsefeld, Duitsland.

 4. SARAMED-IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf SARAMED-IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO, LDA., is een Dienstverlener, en actief in de sector Messen en scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharen - huishoudelijk en professioneel, en Scharen - huishoudelijk en professioneel. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 5. KONFORM KFT.

  Hongarije

 6. FILARMONICA EUROPA S.L.

  Spanje

 7. STRANTZALIDIS CHRISOSTOMOS STILLER

  Griekenland

 8. LEADER INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. REDISAN SL

  Spanje

 10. PLASTIC INDUSTRIE UTRECHT BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Plastic Industrie "Utrecht" (PIU), waar innovatie precisie ontmoet in plastic oplossingen. Bij PIU excelleren we in spuitgieten van kunststoffen. Wij richten ons op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van zowel halffabricaten als complete producten van uitzonderlijke kwaliteit. Assemblage, verpakken, opslag en handling verzorgen wij graag voor u. Wij bieden onze klanten een divers scala aan opties met vrijwel geen beperkingen op het gebied van ontwikkeling of productie. Of u nu een baanbrekend concept heeft of een complex project, ons team van experts begint toegewijd, met vakmanschap en aandacht voor detail aan uw opdracht. Wat ons onderscheidt is ons vakmanschap (sinds 1957), onze toewijding en flexibiliteit. Bij PIU begrijpen we de diverse behoeften van onze klanten, daarom richten wij ons op zowel design als productie. Of u nu een beperkte oplage nodig heeft of een bestelling in grote volumes, u kunt bij ons terecht. Bij PIU zijn we meer dan alleen fabrikanten - we zijn uw dynamische partner in op maat gemaakt spuitgietwerk. Onze aanpak zorgt ervoor dat we nauw met u samenwerken in elke fase van het proces, van de initiële conceptontwikkeling tot de uiteindelijke productie, om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen niet alleen worden ingelost, maar overtroffen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Scharen - huishoudelijk en professioneel - Import export

Aantal resultaten

641 Bedrijven