• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scharnieren

Resultaten voor

Scharnieren - Import export

 1. ROBERT WINKELSTRÄTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Robert Winkelsträter GmbH & Co. KG met hoofdvestiging in Ennepetal (ca. 20 km ten zuiden van Dortmund) werd in 1952 opgericht als fabrikant van scharnieren en beslag van staal en roestvrij staal.Hier vervaardigen, kiezen en verkopen 20 medewerkers producten volgens uw klantspecificaties: Laseronderdelen voor monsterconstructie, prototypebouw en kleine series, gestanste onderdelen en geperste onderdelen in serieproductie, gebogen onderdelen, bijvoorbeeld kanten, embossing en walsen. Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van speciale scharnieren en beslag volgens voorbeeld of.tekening. Door jarenlange ervaring en weinig tooling kunnen wij u topvoorwaarden (prijs en levertijd) bieden.Naast de productie van klantspecifieke onderdelen bieden wij ook standaardartikelen aan, b.v.DIN-scharnieren of hoeken.Op onze homepage kunt u de volledige catalogus als pdf bekijken of downloaden.We verzekeren u al dat uw vragen en bestellingen zorgvuldig en betrouwbaar worden verwerkt.

 2. S & S HINGE COMPANY

  Verenigde Staten

  S & S HINGE Company is een derde generatie fabrikant van slanke doorlopende pianoscharnieren. Wij fabriceren het middelste matenbereik (.035, .040, .050, .060, en .070) van doorlopende pianoscharnieren van staal, roestvrij, aluminium, hoogglans roestvrij, verkoperd en vernikkeld. We kunnen onze standaard doorlopende pianoscharnieren aanvullen met waardevolle opties zoals: Op lengte gezaagd, gaten stansen, vormen, felsen, verzetten, steunen, en nog veel meer waardevolle bewerkingen en afwerkingen. S & S staat voor "Sparen en Service", de traditionele waarden waar onze voorvaderen het bedrijf 90 jaar geleden op hebben gebouwd. Tegenwoordig betekent dit gratis ontwikkeling van nieuwe producten, gratis technische ondersteuning en gratis voorbeelden/prototypes, hypermodern ERP/MRP slanke procesbeheersystemen voor kortere productietijden, gecertificeerd kwaliteitsbeheerprogramma voor 100% defectvrije onderdelen, en voorraadbeheerprogramma's voor alle types goederenstromen (bijv.: JIT, Kanban, enz.).

 3. AGA

  Spanje

  Fabrikant van sloten. Wij bieden u zeer veilige sloten, handgrepen en scharniersluitingen. We verstevigen onze positie als marktleider binnen openings- en sluitsystemen. We bieden drie assortimenten systemen en oplossingen: Algemene industrie, bewakingsindustrie en energieomzetsector. AGA vertegenwoordigt de slotenindustrie op de Spaanse en internationale markt. Wij streven er sinds altijd naar maatschappelijk verantwoord te ondernemen door kansen te scheppen en te bieden in onze omgeving. We zijn veel verschuldigd aan de personen die bij of met AGA hebben gewerkt en de uitvoer van ons bedrijfsplan mogelijk hebben gemaakt. We hopen de door hen gewekte verwachtingen waar te maken en hun enthousiasme te behouden.

 4. KIPP ITALIA SRL

  Italië

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 5. TITBAS ZIPPER

  Turkije

  Titbas Zipper (TIT) is het eerste en meest vooraanstaande bedrijf en merk in Turkije dat ritsen produceert en al meer dan 46 jaar met ervaring en kennis over de hele wereld levert. Wij produceren metalen ritsen, nylon ritsen, kunststof ritsen en metalen accessoires.Wij zijn goedgekeurd van vele grote merken over de hele wereld, waaronder Inditex, Asos, Bestseller, Superdry, LC Waikiki, Puma, New Balance, H&M, George, River Island, Primark, New Look, Reiss, El Corte Ingles, LPP, Tesco, Tally Weijl en nog veel meer! Titbas is de enige GRS/RCS gecertificeerde ritsleverancier in Turkije en een van de weinige in de wereld. Wij erkennen allen het belang van de milieuaspecten van onze activiteiten. Het was van cruciaal belang milieuvriendelijker te worden en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen ten behoeve van de toekomstige generaties. Wij kunnen alle ritsen met gerecycleerde inhoud en GRS/RCS-certificaat produceren. Onze engineering- en ontwerpteams staan garant voor onze kwaliteit en concurrerende prijzen.Neem contact met ons op voor verdere informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRONBACH

  Duitsland

  GRONBACHWASSERBURG ontwikkelt en produceert sinds 1964 met 290 medewerkers componenten en complexe componenten op meer dan 20.000 m2 productieruimte. Daarnaast specialiseert GRONBACHWASSERBURG zich in de bewerking van roestvast staal en aluminium, de verfijning van oppervlakken en kunststof spuitgieten.Bovendien is een speciale afdeling gewijd aan de ontwikkeling van nieuwe oppervlaktetechnologieën, productie- en assemblageprocessen. De kerncompetenties van de GRONBACHWASSERBURG-site liggen op de volgende gebieden: metaalbewerking (buigen, frezen, dieptrekken, boren, enz.) Oppervlakken (anodiseren, poedercoaten, bedrukken, lasergraveren) kunststoftechnologie (hybride, spuitgieten) diensten voor ontwikkeling van hybride apparatuur

 2. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Duitsland

  De toonaangevende partner van genormaliseerde onderdelen. Opgericht in 1894 als een mechanische werkplaats in Furtwangen in het Zwarte Woud, introduceerde Ganter al in 1912 de eerste standaard-elementencatalogus - vijf jaar vóór de oprichting van de Duitse industriële norm (DIN).Vandaag de dag is het bedrijf, nu in zijn vierde generatie, leider in de ontwikkeling, distributie en productie van standaardelementen, met ruim 60.000 standaardelementen die uit voorraad leverbaar zijn.Om dit in de toekomst zo te houden, bouwt Ganter voort op een consistente verdere ontwikkeling van zijn productportfolio, state-of-the-art productie en logistiek, evenals een wereldwijd netwerk van sterke partners.

 3. ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

 4. NORELEM FRANCE

  Frankrijk

 5. ELESA FRANCE SA

  Frankrijk

 1. TURNA D.O.O.

  Slovenië

 2. E - TEAM ELEKTROANLAGEN GMBH

  Duitsland

 1. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italië

 2. CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH

  Duitsland

 3. WESTFALIA-EICHMANN

  Duitsland

 4. WEMA VERSCHLUSSTECHNIK GMBH

  Zwitserland

 5. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

 6. KIPP SCHWEIZ AG

  Zwitserland

 7. OESCH GMBH

  Zwitserland

 8. RÄDER BUSCH GMBH

  Duitsland

 1. FEM S.R.L.

  Italië

 2. INDUSTRILAS AG

  Duitsland

 3. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. MINEON HANDEL GMBH

  Duitsland

 5. TB INDUSTRIE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Duitsland

 6. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Op zoek naar een OEM-producent? Of heeft u een leverancier van betere kwaliteit nodig? Via ons vindt u een oplossing! Grimm Industries Pte Ltd werkt sinds 1995 nauw samen met onze fabrieken in China.We richten ons op producten op maat met betaalbare toolingkosten.We leggen de nadruk op goede communicatie en zorgen ervoor dat alle vereisten goed begrepen zijn vóór de productie.Wij leveren onze producten in Europa, Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië en Amerika.Onze hardware wordt gebruikt in de automobiel-, bouw-, scheepvaart- en raffinaderijenindustrie.

 7. CMI - CERNIERE MECCANICHE INDUSTRIALI SRL

  Italië

  CMI vervaardigt mechanische scharnieren voor elektrische huishoudapparatuur. De mechanische scharnieren van C.M.I. onderscheiden zich steeds door hun technologische innovatie en kwaliteit. Scharnieren voor ovens, vaatwassers, kleppen, kookplaten en wasmachines. Het bedrijf is toonaangevend en een referentie op het gebied van mechanische scharnieren. De afgelopen tien jaar heeft C.M.I. ook nieuwe producten ontwikkeld van hoge technologische, esthetische en functionele waarde op het gebied van veiligheid en energiebesparing.

 8. Galaxy Hardware Industry Co., Ltd

  China

  GALAXY HARDWARE is een fabrikant die 100% hardware voor deuren zoals scharnieren handgrepen, en ook roestvrij stalen kogellagerscharnieren, stootscharnieren, vlagscharnieren alsook hendelhandvaten, trekhendels, en soorten deurbouten, deurstoppen, sloten, enz. We leggen nadruk op de hoge kwaliteit van onze producten. 7 modellen van roestvrij stellen scharnieren die een certificatie heeft gekregen van UL®, tot 3 uur brandvertragend, in overeenstemming met BHMA 156.7, en 3 modellen van scharnieren met CE-certificatie door Intertek, in overeenstemming met EN 1935.

 9. SCHMALE GMBH + CO KG

  Duitsland

  Al sinds de oprichting van ons bedrijf zo'n honderd jaar geleden zijn wij trouw gebleven aan onze positionering als specialist op het gebied van de ontwikkeling en productie van beslag en bevestigingsmachines. Wij ontwikkelen en produceren uitsluitend in Duitsland en geven daarmee invulling aan het nog altijd geldige kwaliteitskeurmerk "Made in Germany". Al onze producten worden echter over de hele wereld verkocht, bijna 80% wordt geëxporteerd. De duurzaamheid van onze producten en diensten, dat wil zeggen de voortdurende eersteklas kwaliteit van ons beslag, evenals de betrouwbaarheid van onze klantenservice en onze dienstverlening hebben ervoor gezorgd dat wij sinds 1910 langdurige vertrouwensrelaties met onze klanten hebben kunnen opbouwen. In onze ontwikkelings- en constructieafdeling wordt voortdurend aan de verdere ontwikkeling van bestaande producten alsmede de ontwikkeling en realisering van nieuwe productideeën en innovatieve productieprocessen gewerkt.

 10. ZIPSAN FERMUAR SANAYI VE TICARET. A.S.

  Turkije

  Zipsan Zipper, dat in 1977 is opgericht, is gespecialiseerd in de productie van ritsen voor tassen, laarzen, kleding, jassen, spijkerbroeken, schoenen en nog veel meer. We kunnen ritsen ontwikkelen en produceren naar gelang de behoeften van de klanten. Onze belangrijkste klanten zijn: CECIL, BEN SHERMAN, ASICS, BENETTON, STREET ONE, GRAYSTONE, KAPPA, PIERRE CARDIN, ADIDAS TURKEY, ORSAY, PIMKIE, CAMEL, KARSTADT, NECKERMANN, ARMANI, SPORTALM, ENERGY, KENK’S. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare professionele ritsfabrikant, zal Zipsan Zipper de juiste keuze zijn.