• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scharnieren

Resultaten voor

Scharnieren - Import export

 1. ROBERT WINKELSTRÄTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Robert Winkelsträter GmbH & Co. KG met hoofdvestiging in Ennepetal (ca. 20 km ten zuiden van Dortmund) werd in 1952 opgericht als fabrikant van scharnieren en beslag van staal en roestvrij staal.Hier vervaardigen, kiezen en verkopen 20 medewerkers producten volgens uw klantspecificaties: Laseronderdelen voor monsterconstructie, prototypebouw en kleine series, gestanste onderdelen en geperste onderdelen in serieproductie, gebogen onderdelen, bijvoorbeeld kanten, embossing en walsen. Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van speciale scharnieren en beslag volgens voorbeeld of.tekening. Door jarenlange ervaring en weinig tooling kunnen wij u topvoorwaarden (prijs en levertijd) bieden.Naast de productie van klantspecifieke onderdelen bieden wij ook standaardartikelen aan, b.v.DIN-scharnieren of hoeken.Op onze homepage kunt u de volledige catalogus als pdf bekijken of downloaden.We verzekeren u al dat uw vragen en bestellingen zorgvuldig en betrouwbaar worden verwerkt.

 2. AGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Fabrikant van sloten. Wij bieden u zeer veilige sloten, handgrepen en scharniersluitingen. We verstevigen onze positie als marktleider binnen openings- en sluitsystemen. We bieden drie assortimenten systemen en oplossingen: Algemene industrie, bewakingsindustrie en energieomzetsector. AGA vertegenwoordigt de slotenindustrie op de Spaanse en internationale markt. Wij streven er sinds altijd naar maatschappelijk verantwoord te ondernemen door kansen te scheppen en te bieden in onze omgeving. We zijn veel verschuldigd aan de personen die bij of met AGA hebben gewerkt en de uitvoer van ons bedrijfsplan mogelijk hebben gemaakt. We hopen de door hen gewekte verwachtingen waar te maken en hun enthousiasme te behouden.

 3. GRONBACH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GRONBACHWASSERBURG ontwikkelt en produceert sinds 1964 met 290 medewerkers componenten en complexe componenten op meer dan 20.000 m2 productieruimte. Daarnaast specialiseert GRONBACHWASSERBURG zich in de bewerking van roestvast staal en aluminium, de verfijning van oppervlakken en kunststof spuitgieten.Bovendien is een speciale afdeling gewijd aan de ontwikkeling van nieuwe oppervlaktetechnologieën, productie- en assemblageprocessen. De kerncompetenties van de GRONBACHWASSERBURG-site liggen op de volgende gebieden: metaalbewerking (buigen, frezen, dieptrekken, boren, enz.) Oppervlakken (anodiseren, poedercoaten, bedrukken, lasergraveren) kunststoftechnologie (hybride, spuitgieten) diensten voor ontwikkeling van hybride apparatuur

 4. FATH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FATH is een fabrikant in werktuigbouwkundige onderdelen van kunststof en metaal. Van het idee via de bouw / werktuigbouw en de productie tot aan de logistiek - alles komt uit één hand.

 5. NORELEM FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NORELEM FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel onderhoud, scharnieren, Industrieel onderhoud, en assemblage van buizen. Het is gevestigd in Fontaines Les Gres, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Brunn Am Gebirge, Oostenrijk.

 2. CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 3. SCHMALE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMALE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stangscharnieren. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 4. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MORO & SPREAFICO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, scharnieren, IJzerwaren - industriële, assemblage van metalen, hangsloten, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Monte Marenzo, Italië.

 5. WESTFALIA-EICHMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WESTFALIA-EICHMANN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Frankfurt/main, Duitsland.

 1. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IVG SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharnieren, Koelkamer, gasschokbreker, Inzetschroefdraad, knevelsloten, steunvoeten, snelsluitingen, Scharnieren, en handgrepen. Het is gevestigd in Pfungstadt, Duitsland.

 2. OESCH GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OESCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ceintuurgespen, Schroefveren, Spiraalveren, drukveren, veren voor technische doeleinden, Ceintuurgespen, gespen, Schroefveren, en Spiraalveren. Het is gevestigd in Magden, Zwitserland.

 1. RÄDER BUSCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÄDER BUSCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 2. FEM S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Gereedschap en ijzerwaren, metalen pinbevestiging, decoratieve scharnieren, Bouwbeslag, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Granarolo Dell'emilia, Italië.

 3. INDUSTRILAS AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRILAS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Gevelsberg, Duitsland.

 4. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Kettingen - ijzer en staal, Scharnieren, Sloten, grendels en sleutels, kabels van RVS-draad, moeren van RVS, schroeven van RVS, en accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 5. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

 6. Galaxy Hardware Industry Co., Ltd

  China

  GALAXY HARDWARE is een fabrikant die 100% hardware voor deuren zoals scharnieren handgrepen, en ook roestvrij stalen kogellagerscharnieren, stootscharnieren, vlagscharnieren alsook hendelhandvaten, trekhendels, en soorten deurbouten, deurstoppen, sloten, enz. We leggen nadruk op de hoge kwaliteit van onze producten. 7 modellen van roestvrij stellen scharnieren die een certificatie heeft gekregen van UL®, tot 3 uur brandvertragend, in overeenstemming met BHMA 156.7, en 3 modellen van scharnieren met CE-certificatie door Intertek, in overeenstemming met EN 1935.

 7. CMI - CERNIERE MECCANICHE INDUSTRIALI SRL

  Italië

  CMI vervaardigt mechanische scharnieren voor elektrische huishoudapparatuur. De mechanische scharnieren van C.M.I. onderscheiden zich steeds door hun technologische innovatie en kwaliteit. Scharnieren voor ovens, vaatwassers, kleppen, kookplaten en wasmachines. Het bedrijf is toonaangevend en een referentie op het gebied van mechanische scharnieren. De afgelopen tien jaar heeft C.M.I. ook nieuwe producten ontwikkeld van hoge technologische, esthetische en functionele waarde op het gebied van veiligheid en energiebesparing.

 8. TITBAS ZIPPER

  Turkije

  Titbas Zipper (TIT) is het eerste en meest vooraanstaande bedrijf en merk in Turkije dat ritsen produceert en al meer dan 46 jaar met ervaring en kennis over de hele wereld levert. Wij produceren metalen ritsen, nylon ritsen, kunststof ritsen en metalen accessoires.Wij zijn goedgekeurd van vele grote merken over de hele wereld, waaronder Inditex, Asos, Bestseller, Superdry, LC Waikiki, Puma, New Balance, H&M, George, River Island, Primark, New Look, Reiss, El Corte Ingles, LPP, Tesco, Tally Weijl en nog veel meer! Titbas is de enige GRS/RCS gecertificeerde ritsleverancier in Turkije en een van de weinige in de wereld. Wij erkennen allen het belang van de milieuaspecten van onze activiteiten. Het was van cruciaal belang milieuvriendelijker te worden en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen ten behoeve van de toekomstige generaties. Wij kunnen alle ritsen met gerecycleerde inhoud en GRS/RCS-certificaat produceren. Onze engineering- en ontwerpteams staan garant voor onze kwaliteit en concurrerende prijzen.Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 1. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Duitsland

  De toonaangevende partner van genormaliseerde onderdelen. Opgericht in 1894 als een mechanische werkplaats in Furtwangen in het Zwarte Woud, introduceerde Ganter al in 1912 de eerste standaard-elementencatalogus - vijf jaar vóór de oprichting van de Duitse industriële norm (DIN).Vandaag de dag is het bedrijf, nu in zijn vierde generatie, leider in de ontwikkeling, distributie en productie van standaardelementen, met ruim 60.000 standaardelementen die uit voorraad leverbaar zijn.Om dit in de toekomst zo te houden, bouwt Ganter voort op een consistente verdere ontwikkeling van zijn productportfolio, state-of-the-art productie en logistiek, evenals een wereldwijd netwerk van sterke partners.

 2. ARGENT ALU

  België

  Opgericht in 1909 is Argent Alu, beter bekend onder de merknaam argenta®, al meer dan 100 jaar actief in de ontwikkeling en productie van paumellen en scharnieren voor de binnendeur. Dankzij een doorgedreven verticale integratie kan Argent Alu een volledig assortiment aan deurbeslag aanbieden. Argent Alu heeft een eigen ontwikkelingsafdeling en testlabo maar ook matrijzenbouw, kunststofspuitgieten, productie, aluminiumbewerking, anodisatie, lakken en montage worden in huis beheerd. Onze lokale verkoopteams geven ondersteuning aan onze verdelers en volgen de marktevoluties steevast op de voet. Het ruime assortiment bestaat ondermeer uit: invisidoor – het onzichtbaar aluminium deurkader invisibles - onzichtbare scharnieren, schuifdeurbeslag voor binnendeuren paumellen bouwbeslag albo Brievenbussen

 3. 1ASCHRAUBEN.DE KROBOTH & SCHARF GBR

  Duitsland

  Van harte welkom bij 1aSchrauben.de Kroboth & Scharf GbR. Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: accessoires voor schroeven; ankernagels; ankerschroeven; popnagels; gaffelpennen; betonbouten; splitpennen; pennen, pluggen, schroefankers; gipsplaatschroeven; scharnieren, haken en ogen; slangklemmen; isolatiemoeren; buisklemmen; kunststof afdekkappen; moeren en bouten; roestvaste en zuurbestendige schroeven; afdichtschroeven; afdichtplakband.

 4. ZIPSAN FERMUAR SANAYI VE TICARET. A.S.

  Turkije

  Zipsan Zipper, dat in 1977 is opgericht, is gespecialiseerd in de productie van ritsen voor tassen, laarzen, kleding, jassen, spijkerbroeken, schoenen en nog veel meer. We kunnen ritsen ontwikkelen en produceren naar gelang de behoeften van de klanten. Onze belangrijkste klanten zijn: CECIL, BEN SHERMAN, ASICS, BENETTON, STREET ONE, GRAYSTONE, KAPPA, PIERRE CARDIN, ADIDAS TURKEY, ORSAY, PIMKIE, CAMEL, KARSTADT, NECKERMANN, ARMANI, SPORTALM, ENERGY, KENK’S. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare professionele ritsfabrikant, zal Zipsan Zipper de juiste keuze zijn.

 5. ALUWIEL

  België

  Aluwiel n.v. is gespecialiseerd in het gieten van aluminium onderdelen volgens plan of model. Het bedrijf past twee gietmethoden toe, kokilgieten en drukgieten. Zowel de kokils als de stalen drukgietvormen worden vanaf ontwerp tot het proefgieten gemaakt in eigen matrijzenmakerij, uitgerust met CNC-machines. De nabewerkingsafdeling beschikt over ontbraampersen, boor- en tapmachines, oppervlaktebehandelingsmachines en andere. Aluwiel beschikt over een reeks eigen producten zoals hekwerkonderdelen, onderdelenset voor leuningen, scharnieren, aluminium frame en andere, maar maakt ook gietstukken op aanvraag van een klant.

 6. BOOTSTEILE BRAUER

  Duitsland

  BOOTSTEILE® BRAUER Wij leveren accessoires, motor en accessoires, leidingen en accessoires, touwen en klemmen, verbindingselementen, oogplaten, Loxx - is een veilige bevestiging voor dekzeilen, biminis, spuitkappen en dekzeilen en nog veel meer .. We hebben een nieuw magazijn in Hamburg, waar u de goederen kunt ophalen.

 7. ONKENHOUT

  Nederland

  Onkenhout B.V. is een specialist op het gebied van mechanische bevestigingstechnieken en "access hardware" voor industrie en bouw. Wij leveren producten van hoogwaardige kwaliteit waaronder scharnieren, sluitingen, popnagels, geleiders en gereedschappen. Onze kennis en ervaring gebruiken we om design, assemblage en productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Het resultaat? Een oplossing op maat!

 8. MEERT

  België

  MEERT bvba is reeds sinds 1981 groothandel in : - inox materialen - trapleuningen - treden en roosters - houten treden - automatisatie voor hekkens - centerwerk en spiraal trekken - smeedwerk - geperforeerde platen - sloten en scharnieren - onderdelen voor schuifhekkens - aluminium lantaarns, brievenbussen en toebehoren - gietwerken in gietijzer

 9. L.C.A. LABORATORIO COSTRUZIONI AUTOMATISMO DI NATALI FABRIZIO E C SNC

  Italië

  L.C.A. Laboratorio Costruzioni Automatismo, van Natali Fabrizio, is gevestigd in Brugherio, in de provincie Monza Brianza. Onze onderneming bouwt machines voor het maken van ritssluitingen en produceert spiraalvormige ritssluitingen met afwerkingen op maat. Als specialisten in fijnmechanica maken wij producten volgens tekening en bieden wij een vakbekwame ondersteuningsdienst en reserveonderdelen voor de door ons gebouwde machines voor ritssluitingen en de geïmporteerde machines.

 10. EMKA BESCHLAGTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De EMKA GROUP is de wereldmarktleider voor sluitingen, scharnieren en afdichtingen die worden gebruikt in schakel- en besturingskasten voor elektronica en elektrotechniek

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis