• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scharnieren

Resultaten voor

Scharnieren - Import export

 1. ROBERT WINKELSTRÄTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Robert Winkelsträter GmbH & Co. KG met hoofdvestiging in Ennepetal (ca. 20 km ten zuiden van Dortmund) werd in 1952 opgericht als fabrikant van scharnieren en beslag van staal en roestvrij staal.Hier vervaardigen, kiezen en verkopen 20 medewerkers producten volgens uw klantspecificaties: Laseronderdelen voor monsterconstructie, prototypebouw en kleine series, gestanste onderdelen en geperste onderdelen in serieproductie, gebogen onderdelen, bijvoorbeeld kanten, embossing en walsen. Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van speciale scharnieren en beslag volgens voorbeeld of.tekening. Door jarenlange ervaring en weinig tooling kunnen wij u topvoorwaarden (prijs en levertijd) bieden.Naast de productie van klantspecifieke onderdelen bieden wij ook standaardartikelen aan, b.v.DIN-scharnieren of hoeken.Op onze homepage kunt u de volledige catalogus als pdf bekijken of downloaden.We verzekeren u al dat uw vragen en bestellingen zorgvuldig en betrouwbaar worden verwerkt.

 2. AGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Fabrikant van sloten. Wij bieden u zeer veilige sloten, handgrepen en scharniersluitingen. We verstevigen onze positie als marktleider binnen openings- en sluitsystemen. We bieden drie assortimenten systemen en oplossingen: Algemene industrie, bewakingsindustrie en energieomzetsector. AGA vertegenwoordigt de slotenindustrie op de Spaanse en internationale markt. Wij streven er sinds altijd naar maatschappelijk verantwoord te ondernemen door kansen te scheppen en te bieden in onze omgeving. We zijn veel verschuldigd aan de personen die bij of met AGA hebben gewerkt en de uitvoer van ons bedrijfsplan mogelijk hebben gemaakt. We hopen de door hen gewekte verwachtingen waar te maken en hun enthousiasme te behouden.

 3. KIPP ITALIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 4. TITBAS ZIPPER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Titbas Zipper (TIT) is het eerste en meest vooraanstaande bedrijf en merk in Turkije dat ritsen produceert en al meer dan 46 jaar met ervaring en kennis over de hele wereld levert. Wij produceren metalen ritsen, nylon ritsen, kunststof ritsen en metalen accessoires.Wij zijn goedgekeurd van vele grote merken over de hele wereld, waaronder Inditex, Asos, Bestseller, Superdry, LC Waikiki, Puma, New Balance, H&M, George, River Island, Primark, New Look, Reiss, El Corte Ingles, LPP, Tesco, Tally Weijl en nog veel meer! Titbas is de enige GRS/RCS gecertificeerde ritsleverancier in Turkije en een van de weinige in de wereld. Wij erkennen allen het belang van de milieuaspecten van onze activiteiten. Het was van cruciaal belang milieuvriendelijker te worden en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen ten behoeve van de toekomstige generaties. Wij kunnen alle ritsen met gerecycleerde inhoud en GRS/RCS-certificaat produceren. Onze engineering- en ontwerpteams staan garant voor onze kwaliteit en concurrerende prijzen.Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 5. GRONBACH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GRONBACHWASSERBURG ontwikkelt en produceert sinds 1964 met 290 medewerkers componenten en complexe componenten op meer dan 20.000 m2 productieruimte. Daarnaast specialiseert GRONBACHWASSERBURG zich in de bewerking van roestvast staal en aluminium, de verfijning van oppervlakken en kunststof spuitgieten.Bovendien is een speciale afdeling gewijd aan de ontwikkeling van nieuwe oppervlaktetechnologieën, productie- en assemblageprocessen. De kerncompetenties van de GRONBACHWASSERBURG-site liggen op de volgende gebieden: metaalbewerking (buigen, frezen, dieptrekken, boren, enz.) Oppervlakken (anodiseren, poedercoaten, bedrukken, lasergraveren) kunststoftechnologie (hybride, spuitgieten) diensten voor ontwikkeling van hybride apparatuur

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FATH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FATH is een fabrikant in werktuigbouwkundige onderdelen van kunststof en metaal. Van het idee via de bouw / werktuigbouw en de productie tot aan de logistiek - alles komt uit één hand.

 2. ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Brunn Am Gebirge, Oostenrijk.

 3. NORELEM FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NORELEM FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel onderhoud, scharnieren, Industrieel onderhoud, en assemblage van buizen. Het is gevestigd in Fontaines Les Gres, Frankrijk.

 4. TURNA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TURNA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische huishoudapparatuur, elektrische huishoudapperatuur, afdichtingen, en universeel scharnier. Het is gevestigd in Šoštanj, Slovenië.

 5. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MORO & SPREAFICO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, scharnieren, IJzerwaren - industriële, assemblage van metalen, hangsloten, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Monte Marenzo, Italië.

 1. SCHMALE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMALE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stangscharnieren. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 2. CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 1. WESTFALIA-EICHMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WESTFALIA-EICHMANN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Frankfurt/main, Duitsland.

 2. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IVG SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharnieren, Koelkamer, gasschokbreker, Inzetschroefdraad, knevelsloten, steunvoeten, snelsluitingen, Scharnieren, en handgrepen. Het is gevestigd in Pfungstadt, Duitsland.

 3. WEMA VERSCHLUSSTECHNIK GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEMA VERSCHLUSSTECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Guntershausen B. Aadorf, Zwitserland.

 4. KIPP SCHWEIZ AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KIPP SCHWEIZ AG, is een Distributeur, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Liestal Bl, Zwitserland.

 5. OESCH GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OESCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ceintuurgespen, Schroefveren, Spiraalveren, drukveren, veren voor technische doeleinden, Ceintuurgespen, gespen, Schroefveren, en Spiraalveren. Het is gevestigd in Magden, Zwitserland.

 6. INDUSTRILAS AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRILAS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Gevelsberg, Duitsland.

 7. RÄDER BUSCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÄDER BUSCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 8. FEM S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Gereedschap en ijzerwaren, metalen pinbevestiging, decoratieve scharnieren, Bouwbeslag, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Granarolo Dell'emilia, Italië.

 1. MINEON HANDEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MINEON HANDEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabellijsten roestvrij staal, CNC-draaidelen, CNC-geponste delen, kabelkoppelingen, meubelsloten, cilindersluitingen, deurstoppen, Stangscharnieren, en speciale sluitingen. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 2. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Kettingen - ijzer en staal, Scharnieren, Sloten, grendels en sleutels, kabels van RVS-draad, moeren van RVS, schroeven van RVS, en accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 3. TB INDUSTRIE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TB INDUSTRIE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnieren. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 4. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Op zoek naar een OEM-producent? Of heeft u een leverancier van betere kwaliteit nodig? Via ons vindt u een oplossing! Grimm Industries Pte Ltd werkt sinds 1995 nauw samen met onze fabrieken in China.We richten ons op producten op maat met betaalbare toolingkosten.We leggen de nadruk op goede communicatie en zorgen ervoor dat alle vereisten goed begrepen zijn vóór de productie.Wij leveren onze producten in Europa, Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië en Amerika.Onze hardware wordt gebruikt in de automobiel-, bouw-, scheepvaart- en raffinaderijenindustrie.

  Alle producten voor "scharnieren"

 5. CMI - CERNIERE MECCANICHE INDUSTRIALI SRL

  Italië

  CMI vervaardigt mechanische scharnieren voor elektrische huishoudapparatuur. De mechanische scharnieren van C.M.I. onderscheiden zich steeds door hun technologische innovatie en kwaliteit. Scharnieren voor ovens, vaatwassers, kleppen, kookplaten en wasmachines. Het bedrijf is toonaangevend en een referentie op het gebied van mechanische scharnieren. De afgelopen tien jaar heeft C.M.I. ook nieuwe producten ontwikkeld van hoge technologische, esthetische en functionele waarde op het gebied van veiligheid en energiebesparing.

 6. Galaxy Hardware Industry Co., Ltd

  China

  GALAXY HARDWARE is een fabrikant die 100% hardware voor deuren zoals scharnieren handgrepen, en ook roestvrij stalen kogellagerscharnieren, stootscharnieren, vlagscharnieren alsook hendelhandvaten, trekhendels, en soorten deurbouten, deurstoppen, sloten, enz. We leggen nadruk op de hoge kwaliteit van onze producten. 7 modellen van roestvrij stellen scharnieren die een certificatie heeft gekregen van UL®, tot 3 uur brandvertragend, in overeenstemming met BHMA 156.7, en 3 modellen van scharnieren met CE-certificatie door Intertek, in overeenstemming met EN 1935.

 7. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Duitsland

  De toonaangevende partner van genormaliseerde onderdelen. Opgericht in 1894 als een mechanische werkplaats in Furtwangen in het Zwarte Woud, introduceerde Ganter al in 1912 de eerste standaard-elementencatalogus - vijf jaar vóór de oprichting van de Duitse industriële norm (DIN).Vandaag de dag is het bedrijf, nu in zijn vierde generatie, leider in de ontwikkeling, distributie en productie van standaardelementen, met ruim 60.000 standaardelementen die uit voorraad leverbaar zijn.Om dit in de toekomst zo te houden, bouwt Ganter voort op een consistente verdere ontwikkeling van zijn productportfolio, state-of-the-art productie en logistiek, evenals een wereldwijd netwerk van sterke partners.

 8. 1ASCHRAUBEN.DE KROBOTH & SCHARF GBR

  Duitsland

  Van harte welkom bij 1aSchrauben.de Kroboth & Scharf GbR. Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: accessoires voor schroeven; ankernagels; ankerschroeven; popnagels; gaffelpennen; betonbouten; splitpennen; pennen, pluggen, schroefankers; gipsplaatschroeven; scharnieren, haken en ogen; slangklemmen; isolatiemoeren; buisklemmen; kunststof afdekkappen; moeren en bouten; roestvaste en zuurbestendige schroeven; afdichtschroeven; afdichtplakband.

 9. ARGENT ALU

  België

  Opgericht in 1909 is Argent Alu, beter bekend onder de merknaam argenta®, al meer dan 100 jaar actief in de ontwikkeling en productie van paumellen en scharnieren voor de binnendeur. Dankzij een doorgedreven verticale integratie kan Argent Alu een volledig assortiment aan deurbeslag aanbieden. Argent Alu heeft een eigen ontwikkelingsafdeling en testlabo maar ook matrijzenbouw, kunststofspuitgieten, productie, aluminiumbewerking, anodisatie, lakken en montage worden in huis beheerd. Onze lokale verkoopteams geven ondersteuning aan onze verdelers en volgen de marktevoluties steevast op de voet. Het ruime assortiment bestaat ondermeer uit: invisidoor – het onzichtbaar aluminium deurkader invisibles - onzichtbare scharnieren, schuifdeurbeslag voor binnendeuren paumellen bouwbeslag albo Brievenbussen

 10. ZIPSAN FERMUAR SANAYI VE TICARET. A.S.

  Turkije

  Zipsan Zipper, dat in 1977 is opgericht, is gespecialiseerd in de productie van ritsen voor tassen, laarzen, kleding, jassen, spijkerbroeken, schoenen en nog veel meer. We kunnen ritsen ontwikkelen en produceren naar gelang de behoeften van de klanten. Onze belangrijkste klanten zijn: CECIL, BEN SHERMAN, ASICS, BENETTON, STREET ONE, GRAYSTONE, KAPPA, PIERRE CARDIN, ADIDAS TURKEY, ORSAY, PIMKIE, CAMEL, KARSTADT, NECKERMANN, ARMANI, SPORTALM, ENERGY, KENK’S. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare professionele ritsfabrikant, zal Zipsan Zipper de juiste keuze zijn.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis