• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scharnieren

Resultaten voor

Scharnieren - Import export

 1. FIM ZIPPER

  Turkije

  FIM FERMUAR, opgericht in 1992 in Eminonu, is een van de pioniermerken, als een bekende wereldwijde producent van ritssluitingen. Als wij de 30 jaar lange ontwikkeling van Fim Fermuar vanaf haar oprichting kort zouden samenvatten, kunnen wij beginnen met te stellen dat zij op de markt kwam onder de naam Ozer Fermuar en aanvankelijk haar diensten aanbood als leverancier. Het bedrijf, dat dag na dag groeide onder de naam Ozer Fermuar, heeft een fabriek voor ritssluitingen opgericht in Merter, Istanboel, waar het zijn klantennetwerk uitbreidt. Ozer Fermuar, die zichzelf met de dag verbeterde, richtte in 2004 Fim Fermuar op met als doel een revolutie teweeg te brengen en bij te dragen aan de Turkse markt, omdat de import tekort schoot ten opzichte van de export. Het zette zijn productieproces voort in 2008, in een volledig geïntegreerde faciliteit van 6000 vierkante meter in Istanbul Ikitelli Organized Industrial Zone waar ook de huidige productie wordt uitgevoerd, met meer dan 75 deskundige personeelsleden en 405 machine-eenheden. Na verloop van tijd werd het in de industrie bekend als een belangrijke producent met een dagelijkse capaciteit van 350.000 ritsen van 35 cm. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Fabricage van: Standaard onderdelen voor bediening en klemmen; - bedieningshendels - boogvormige handvatten - knoppen - handslingers - handwielen - rigide klemhendels - schakelnaven - verstelbare klemhendels - handpalmgrepen, stergrepen en kartelgrepen - schaalringen, draaiknoppen - verstelbedieningen - kartelschroeven - kartelschroeven- klemelementen - machine-elementen - oliepeilmeters - ventilatoren - borgschroeven - snelspanners - positie-indicatoren ERGOSTYLE® by ELESA®

 3. ROBERT WINKELSTRÄTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Robert Winkelsträter GmbH & Co. KG met hoofdvestiging in Ennepetal (ca. 20 km ten zuiden van Dortmund) werd in 1952 opgericht als fabrikant van scharnieren en beslag van staal en roestvrij staal.Hier vervaardigen, kiezen en verkopen 20 medewerkers producten volgens uw klantspecificaties: Laseronderdelen voor monsterconstructie, prototypebouw en kleine series, gestanste onderdelen en geperste onderdelen in serieproductie, gebogen onderdelen, bijvoorbeeld kanten, embossing en walsen. Onze kerncompetenties liggen in het vervaardigen van speciale scharnieren en beslag volgens voorbeeld of.tekening. Door jarenlange ervaring en weinig tooling kunnen wij u topvoorwaarden (prijs en levertijd) bieden.Naast de productie van klantspecifieke onderdelen bieden wij ook standaardartikelen aan, b.v.DIN-scharnieren of hoeken.Op onze homepage kunt u de volledige catalogus als pdf bekijken of downloaden.We verzekeren u al dat uw vragen en bestellingen zorgvuldig en betrouwbaar worden verwerkt.

 4. S & S HINGE COMPANY

  Verenigde Staten

  S & S HINGE Company is een derde generatie fabrikant van slanke doorlopende pianoscharnieren. Wij fabriceren het middelste matenbereik (.035, .040, .050, .060, en .070) van doorlopende pianoscharnieren van staal, roestvrij, aluminium, hoogglans roestvrij, verkoperd en vernikkeld. We kunnen onze standaard doorlopende pianoscharnieren aanvullen met waardevolle opties zoals: Op lengte gezaagd, gaten stansen, vormen, felsen, verzetten, steunen, en nog veel meer waardevolle bewerkingen en afwerkingen. S & S staat voor "Sparen en Service", de traditionele waarden waar onze voorvaderen het bedrijf 90 jaar geleden op hebben gebouwd. Tegenwoordig betekent dit gratis ontwikkeling van nieuwe producten, gratis technische ondersteuning en gratis voorbeelden/prototypes, hypermodern ERP/MRP slanke procesbeheersystemen voor kortere productietijden, gecertificeerd kwaliteitsbeheerprogramma voor 100% defectvrije onderdelen, en voorraadbeheerprogramma's voor alle types goederenstromen (bijv.: JIT, Kanban, enz.).

 5. AGA

  Spanje

  Fabrikant van sloten. Wij bieden u zeer veilige sloten, handgrepen en scharniersluitingen. We verstevigen onze positie als marktleider binnen openings- en sluitsystemen. We bieden drie assortimenten systemen en oplossingen: Algemene industrie, bewakingsindustrie en energieomzetsector. AGA vertegenwoordigt de slotenindustrie op de Spaanse en internationale markt. Wij streven er sinds altijd naar maatschappelijk verantwoord te ondernemen door kansen te scheppen en te bieden in onze omgeving. We zijn veel verschuldigd aan de personen die bij of met AGA hebben gewerkt en de uitvoer van ons bedrijfsplan mogelijk hebben gemaakt. We hopen de door hen gewekte verwachtingen waar te maken en hun enthousiasme te behouden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KIPP ITALIA SRL

  Italië

  HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normaleringselementen en regelapparatuur. Het bedrijf produceert op de site in Duitsland met gebruik van een uitgebreide reeks machines. Het productassortiment omvat meer dan 25.000 onderdelen, die dankzij het logistiekcentrum ter plaatse snel beschikbaar zijn. KIPP is dus een betrouwbare partner voor de industrie, fabrieken en de machinebouw.KIPP ontwikkelt producten en voert intern een volledige kwaliteitscontrole van de producten uit. Dankzij uitgebreide productiemiddelen, kunnen we via standaard montages van elementen en aparte onderdelen specifieke oplossingen aanbieden. Bij de ontwikkeling van de regelapparatuur van KIPP wordt bijzondere aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit. HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds en is sinds 1950 gespecialiseerd in intern ontwikkeld spangereedschap zoals de klassieke KIPP spanhendel. Het bedrijf telt meer dan 350 medewerkers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

 2. TITBAS ZIPPER

  Turkije

  Titbas Zipper (TIT) is het eerste en meest vooraanstaande bedrijf en merk in Turkije dat ritsen produceert en al meer dan 46 jaar met ervaring en kennis over de hele wereld levert. Wij produceren metalen ritsen, nylon ritsen, kunststof ritsen en metalen accessoires.Wij zijn goedgekeurd van vele grote merken over de hele wereld, waaronder Inditex, Asos, Bestseller, Superdry, LC Waikiki, Puma, New Balance, H&M, George, River Island, Primark, New Look, Reiss, El Corte Ingles, LPP, Tesco, Tally Weijl en nog veel meer! Titbas is de enige GRS/RCS gecertificeerde ritsleverancier in Turkije en een van de weinige in de wereld. Wij erkennen allen het belang van de milieuaspecten van onze activiteiten. Het was van cruciaal belang milieuvriendelijker te worden en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen ten behoeve van de toekomstige generaties. Wij kunnen alle ritsen met gerecycleerde inhoud en GRS/RCS-certificaat produceren. Onze engineering- en ontwerpteams staan garant voor onze kwaliteit en concurrerende prijzen.Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 3. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Duitsland

  De toonaangevende partner van genormaliseerde onderdelen. Opgericht in 1894 als een mechanische werkplaats in Furtwangen in het Zwarte Woud, introduceerde Ganter al in 1912 de eerste standaard-elementencatalogus - vijf jaar vóór de oprichting van de Duitse industriële norm (DIN).Vandaag de dag is het bedrijf, nu in zijn vierde generatie, leider in de ontwikkeling, distributie en productie van standaardelementen, met ruim 60.000 standaardelementen die uit voorraad leverbaar zijn.Om dit in de toekomst zo te houden, bouwt Ganter voort op een consistente verdere ontwikkeling van zijn productportfolio, state-of-the-art productie en logistiek, evenals een wereldwijd netwerk van sterke partners.

 4. GRONBACH

  Duitsland

  GRONBACHWASSERBURG ontwikkelt en produceert sinds 1964 met 290 medewerkers componenten en complexe componenten op meer dan 20.000 m2 productieruimte. Daarnaast specialiseert GRONBACHWASSERBURG zich in de bewerking van roestvast staal en aluminium, de verfijning van oppervlakken en kunststof spuitgieten.Bovendien is een speciale afdeling gewijd aan de ontwikkeling van nieuwe oppervlaktetechnologieën, productie- en assemblageprocessen. De kerncompetenties van de GRONBACHWASSERBURG-site liggen op de volgende gebieden: metaalbewerking (buigen, frezen, dieptrekken, boren, enz.) Oppervlakken (anodiseren, poedercoaten, bedrukken, lasergraveren) kunststoftechnologie (hybride, spuitgieten) diensten voor ontwikkeling van hybride apparatuur

 5. NORELEM FRANCE

  Frankrijk

 1. ELESA FRANCE SA

  Frankrijk

 2. TURNA D.O.O.

  Slovenië

 1. E - TEAM ELEKTROANLAGEN GMBH

  Duitsland

 2. CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH

  Duitsland

 3. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italië

 4. WESTFALIA-EICHMANN

  Duitsland

 5. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

 6. WEMA VERSCHLUSSTECHNIK GMBH

  Zwitserland

 7. KIPP SCHWEIZ AG

  Zwitserland

 8. OESCH GMBH

  Zwitserland

 1. FEM S.R.L.

  Italië

 2. INDUSTRILAS AG

  Duitsland

 3. RÄDER BUSCH GMBH

  Duitsland

 4. MINEON HANDEL GMBH

  Duitsland

 5. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Op zoek naar een OEM-producent? Of heeft u een leverancier van betere kwaliteit nodig? Via ons vindt u een oplossing! Grimm Industries Pte Ltd werkt sinds 1995 nauw samen met onze fabrieken in China.We richten ons op producten op maat met betaalbare toolingkosten.We leggen de nadruk op goede communicatie en zorgen ervoor dat alle vereisten goed begrepen zijn vóór de productie.Wij leveren onze producten in Europa, Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië en Amerika.Onze hardware wordt gebruikt in de automobiel-, bouw-, scheepvaart- en raffinaderijenindustrie.

 7. CMI - CERNIERE MECCANICHE INDUSTRIALI SRL

  Italië

  CMI vervaardigt mechanische scharnieren voor elektrische huishoudapparatuur. De mechanische scharnieren van C.M.I. onderscheiden zich steeds door hun technologische innovatie en kwaliteit. Scharnieren voor ovens, vaatwassers, kleppen, kookplaten en wasmachines. Het bedrijf is toonaangevend en een referentie op het gebied van mechanische scharnieren. De afgelopen tien jaar heeft C.M.I. ook nieuwe producten ontwikkeld van hoge technologische, esthetische en functionele waarde op het gebied van veiligheid en energiebesparing.

 8. Galaxy Hardware Industry Co., Ltd

  China

  GALAXY HARDWARE is een fabrikant die 100% hardware voor deuren zoals scharnieren handgrepen, en ook roestvrij stalen kogellagerscharnieren, stootscharnieren, vlagscharnieren alsook hendelhandvaten, trekhendels, en soorten deurbouten, deurstoppen, sloten, enz. We leggen nadruk op de hoge kwaliteit van onze producten. 7 modellen van roestvrij stellen scharnieren die een certificatie heeft gekregen van UL®, tot 3 uur brandvertragend, in overeenstemming met BHMA 156.7, en 3 modellen van scharnieren met CE-certificatie door Intertek, in overeenstemming met EN 1935.

 9. SCHMALE GMBH + CO KG

  Duitsland

  Al sinds de oprichting van ons bedrijf zo'n honderd jaar geleden zijn wij trouw gebleven aan onze positionering als specialist op het gebied van de ontwikkeling en productie van beslag en bevestigingsmachines. Wij ontwikkelen en produceren uitsluitend in Duitsland en geven daarmee invulling aan het nog altijd geldige kwaliteitskeurmerk "Made in Germany". Al onze producten worden echter over de hele wereld verkocht, bijna 80% wordt geëxporteerd. De duurzaamheid van onze producten en diensten, dat wil zeggen de voortdurende eersteklas kwaliteit van ons beslag, evenals de betrouwbaarheid van onze klantenservice en onze dienstverlening hebben ervoor gezorgd dat wij sinds 1910 langdurige vertrouwensrelaties met onze klanten hebben kunnen opbouwen. In onze ontwikkelings- en constructieafdeling wordt voortdurend aan de verdere ontwikkeling van bestaande producten alsmede de ontwikkeling en realisering van nieuwe productideeën en innovatieve productieprocessen gewerkt.

 10. 1ASCHRAUBEN.DE KROBOTH & SCHARF GBR

  Duitsland

  Van harte welkom bij 1aSchrauben.de Kroboth & Scharf GbR. Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: accessoires voor schroeven; ankernagels; ankerschroeven; popnagels; gaffelpennen; betonbouten; splitpennen; pennen, pluggen, schroefankers; gipsplaatschroeven; scharnieren, haken en ogen; slangklemmen; isolatiemoeren; buisklemmen; kunststof afdekkappen; moeren en bouten; roestvaste en zuurbestendige schroeven; afdichtschroeven; afdichtplakband.