• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scharnierkettingen

Resultaten voor

Scharnierkettingen - Import export

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH is uw betrouwbare partner voor aandrijf-, transport- en lastkettingen, kettingwielen en speciale producten. Ervaring en deskundigheid vormen de basis voor onze kwalitatief hoogwaardige producten. Profiteer meteen van onze diensten: Van het raadplegen en selecteren van componenten die afgestemd zijn op uw behoeften tot de voltooiing van het product. : Van speciale kettingen tot tandwielen en op maat gemaakte kettingen van welke aard dan ook, wij bieden u een breed scala aan standaardproducten en individuele complete oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant. Door jarenlange ervaring en naleving van de huidige DIN-normen garanderen wij eersteklas productontwikkelingen van ons bedrijf. Hoe tevredenheid onze klanten ook met onze producten zijn, we verhogen voortdurend deze hoogwaardigheid, de prestaties en de kwaliteit van onze producten.

 2. BOLTEX

  Polen

  Het bedrijf BOLTEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scharnierkettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kettingen voor transporteurs voor goederenverlading, kettingen en tandwielen, speciale kettingen volgens tekening, en roestvrijstalen kettingen. Het is gevestigd in Łysomice, Polen.

 3. GGK GULYAS GEPGYARTO ES KFT

  Hongarije

  Het bedrijf GGK GULYAS GEPGYARTO ES KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scharnierkettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Wielen en rollen, en Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is gevestigd in Papa, Hongarije.

 4. TSUBAKIMOTO U K LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TSUBAKIMOTO U K LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharnierkettingen, en Scharnierkettingen. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 5. CHAINES ZIMMERMANNFABRIQUE DE CHAINES DE MATERIEL POUR MINES

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FARINON INGRANAGGI S.R.L.

  Italië

 2. CAM - MOTORSPORT

  Italië

 3. HENNIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze op maat gemaakte Hennig-producten beschermen uw machines tegen corrosie, afzettingen en onzuiverheden.De productiefaciliteiten van Hennig bevinden zich in de VS, Duitsland, Tsjechië, Frankrijk, Brazilië, Groot-Brittannië, Bosnië-Herzegovina, Japan en Zuid-Korea. Onze servicecentra zijn wereldwijd te vinden.Hennig produceert: Telescopische stalen afdekkingen: alle soorten afdekkingen, horizontaal en verticaal, in bijna elke maat.vouwbalgen: genaaid en verzegeld enz., aangepast aan uw behoeften.spaantransporteur en filtersystemen: spaantransporteur op maat van de klant, CDF-systeem met continue zelfreiniging.beplating van machines: voor bescherming van mens en machine. Rolgordijnafdekkingen en flexibele afdekschorten beschermen geleidingen en blootgestelde machineonderdelen.Andere producten: Flex-Protect-systemen, telescopische veren, schrapersystemen, putdeksels, opvouwbare dakbedekkingen, roldeursystemen.

 4. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KNOLL Maschinenbau is de toonaangevende leverancier van transport-, filtersystemen en pompen voor spanen en koelsmeermiddelen in de metaalbewerking. Met een uitgebreid productprogramma worden complete installaties en systeemoplossingen met centrale en decentrale functies gerealiseerd. Er is een productassortiment gegroeid dat werktuigmachines krachtiger en productieprocessen schoner en efficiënter maakt. Alle industrieën waarin werktuigmachines draaien, frezen, boren of slijpen, gebruiken KNOLL-producten. Voorbeelden zijn werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voertuigbouw en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Of het nu auto's, scheermessen, autovelgen, messen of mobiele telefoons zijn - de lijst met eindproducten die KNOLL aan de fabricage bijdraagt, is divers. Flexibele montage- en transportsystemen lossen veeleisende logistieke taken op en vullen het productportfolio aan. KNOLL is wereldwijd te vinden - met eigen dochterondernemingen in de VS, China, Polen en Italië en verkooppartners over de hele wereld.

 5. LAWECO MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uitgebreid aanbod van hoogwaardige hefsystemen. Dankzij de kwaliteit en de uitstekende klantenservice is LAWECO een toonaangevende producent in Europa. De ontwikkeling en fabricage van installatieheftafels voor de meest uiteenlopende sectoren en de realisering van klantspecifieke constructies vormen een vast onderdeel van het aanbod van LAWECO. LAWECO levert installatieheftafels, platte heftafels, spilheftafels, kettingheftafels, riemheftafels en laadheftafels voor alle hefeisen alsook de CARGO MASTER, het traditionele merk voor vliegtuigafhandelingsapparaten. Onze producten: Hefbruggen, heftafels, schaartafels, riemheftafels, kettingheftafels

 1. BRANDAU GELENKKETTEN GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij werken individueel volgens uw vereisten en de kennis die in 35 jaar is gegroeid en de hoge motivatie van onze medewerkers staan tot uw beschikking. Wij zijn gespecialiseerd in transportkettingen, stalen schakelkettingen voor transportbandtechnologie, ook in roest- en zuurbestendig ontwerp, bustransportkettingen, holle boutkettingen, ovenkettingen, zeefbandkettingen, aandrijfkettingen. Branda Kettenketten biedt u de juiste ketting voor elke toepassing - volgens DIN- of ISO-normen. Informatie, tekeningen of schetsen - volgens onze kwaliteitsgeoptimaliseerde fabrieksnormen - ook in roest- en zuurbestendige uitvoering. Korte levertijden en een goede prijs-prestatieverhouding.Onze geoptimaliseerde productie in Europa maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op uw planningsvereisten.

 2. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Jarenlang is de naam van de familie Roeder verbonden geweest met de rolketting.Vandaag de dag staat de naam Kettentechnik Roeder voor producten die een idee in werkelijkheid omzetten. Dit is alleen mogelijk dankzij de moderne productietechnologie. Dit alleen is echter niet voldoende om onze kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te rechtvaardigen. Dit vereist ervaring, vaardigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en de motivatie van het personeel. Onze leveranciers, waaronder alle bekende Duitse en internationale kettingfabrikanten, zijn de basis van onze kwaliteit. Ons bedrijf wordt ook gekenmerkt door een open omgang met klanten en leveranciers. Op deze website vindt u niet alleen alle informatie over ons bedrijf, u kunt ons ook bezoeken. Hetzij virtueel op deze website of in het echt. U bent altijd welkom.

 1. ENGMEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENGMEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportkettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogellagers, Flyerkettingen, Kogellagers, Draagrollen, en Stalen scharnierkettingen voor transporteurs. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. KEM - TECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf KEM - TECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roltrottoirs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stalen scharnierkettingen voor transporteurs, en Draagrollen. Het is gevestigd in Bergkamen, Duitsland.