• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepswerven - constructie

Resultaten voor

Scheepswerven - constructie - Import export

 1. SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepswerf, jachtbouw, motorboten, zeilboten, vaartuigen, mechanische scheepsateliers, hijsen van vaartuigen, boten met buitenboordmotor, en jachten. Het is gevestigd in Pozzuoli, Italië.

 2. AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP

  Nederland

  Aquanaut Dutch Craftsmanship produceert (meer dan 54 jaar) de bekende Aquanaut motorjachten van staal. In de lengtes van 12 tot 19 meter worden via zes modellijnen bijna 35 varianten van aanvang tot oplevering onder één dak gebouwd. * De complete productie onder 1 dak * Totale service van bouw, onderhoud tot ligplaats, ook overdekt! * U kunt vele types eerst eens bij ons huren * Hoge restwaarde, mede door bekendheid van Aquanaut * Flexibiliteit qua interieur en model Er ligt steeds een flink aantal gebruikte schepen voor de wal bij de afdeling Aquanaut Scheepsbemiddeling. Dankzij de jarenlange expertise bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar jacht.

 3. P.VALK YACHTS

  Nederland

  Eén bonk authentiek karakter. Onverzettelijk als een reddingsschip. En wars van onnodige fratsen. Dat is waar een stalen motorjacht van P.Valk Yachts voor staat. Als één van de laatste vaderlandse jachtwerven bouwen we onze schepen nog helemaal in eigen beheer. Een traditie waar we trots op zijn. Bij ons ziet u ambachtslieden nog in de weer met plaatstaal, rollenwalsen en krimppersen. Onze meubelmakers gebruiken nog hout op stam voor hun timmerwerk. Dat stoere en noeste, dát geeft onze schepen karakter. Authentieke soberheid en degelijkheid, gekoppeld aan moderne vaareigenschappen en comfort. Oer-Hollandse kwaliteiten die de ware schipper weet te waarderen.

 4. CARPINTERIA NAVAL NIETO SL

  Spanje

  Schrijnwerk voor schepen. "All-in inrichting van schepen", met schermen, plafonds en goedgekeurde deuren. Houten dekbekleding van grenen en tali. Isolatie en bekleding van visparken, vriestunnels, kelders en diepvrieswinkels. Isolatie van aircopijpen.

 5. ASTILLEROS CARDAMA

  Spanje

  Constructie, verbouwing en reparatie van stalen en houten boten. Scheepvaartketelbouw, zandstralen van schepen.Installaties voor het dokken van het schip, zeevaartmechanica.Nieuwe schepen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CANTIERE LINETTI SRL

  Italië

  Het bedrijf CANTIERE LINETTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren pleziervaartuigen, gemotoriseerde plezierjachten, vaartuigen, en binnenmeubilering voor schepen. Het is gevestigd in Zocco-Erbusco, Italië.

 2. CANTIERI SANGERMANI

  Italië

  Het bedrijf CANTIERI SANGERMANI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, vaartuigen, materiaal voor watersport, Pleziervaartuigen, en scheepswerf. Het is gevestigd in Lavagna, Italië.

 3. MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - reparatie en onderhoud, schepen en boten voor het transport van passagiers, reparaties schepen, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, en zee-opleggers. Het is gevestigd in VELA LUKA, Kroatië.

 4. NAVALSTEEL SRL

  Italië

  Het bedrijf NAVALSTEEL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - reparatie en onderhoud, staal, Roestvrij stalen meubels, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, en scheepswerf. Het is gevestigd in Ispica, Italië.

 5. SMC ITALIA

  Italië

  Het bedrijf SMC ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de transportindustrie, Kunststofproducten voor de transportindustrie, materialen voor de vliegtuigbouw, en carrosserie voor speciale voertuigen. Het is gevestigd in Cicerale, Italië.

 1. CMT ELECTRIC

  Roemenië

  Het bedrijf CMT ELECTRIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector ELEKTRISCHE INSTALLATIES. Het is tevens aanwezig in de sectoren Krachtige vacuüm fotocellen, Scheepswerven - constructie, Noodverlichting, Verlichting - straat, industrieel en commercieel, Krachtige vacuüm fotocellen, Scheepswerven - constructie, Noodverlichting, en Verlichting - straat, industrieel en commercieel. Het is gevestigd in Constanta, Roemenië.

 2. KARCZMETAL

  Polen

  Het bedrijf KARCZMETAL, is een Multi-Category, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalbewerking, frezen, hang- en sluitwerk van metaal, en schuren van metalen. Het is gevestigd in Lubichowo, Polen.

 1. ASTILLEROS ONE OFF

  Spanje

  Het bedrijf ASTILLEROS ONE OFF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren kuipen van fiberglas, verf, en scheepswerf. Het is gevestigd in Cartagena, Spanje.

 2. ROUMANIE INTERIM

  Roemenië

  Het bedrijf ROUMANIE INTERIM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tijdelijk personeel - internationale wervingsbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - constructie, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - constructie, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Braila, Roemenië.

 3. STEEL COMPANY SRL

  Italië

  Het bedrijf STEEL COMPANY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepswerf, en Roestvrij stalen meubels. Het is gevestigd in Modica, Italië.

 4. METAL COMPOSITE YACHTS

  Spanje

  Het bedrijf METAL COMPOSITE YACHTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is gevestigd in Tarragona, Spanje.

 5. STEEL MARCONSTRUCT SRL

  Roemenië

  Het bedrijf STEEL MARCONSTRUCT SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is gevestigd in Tulcea, Roemenië.

 6. UNION TRADING MONACO

  Monaco

  Het bedrijf UNION TRADING MONACO, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is gevestigd in Monaco, Monaco.

 7. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italië

  Het bedrijf NAVALSERVICE MARSELLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, zeemotoren op diesel, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Surano, Italië.

 8. SET SCHIFFBAU- U. ENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT TANGERMÜNDE MBH

  Duitsland

  Het bedrijf SET SCHIFFBAU- U. ENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT TANGERMÜNDE MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Tangermünde, Duitsland.

 1. HERBERT VARGYAS

  Oostenrijk

  Het bedrijf HERBERT VARGYAS, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Rust, Oostenrijk.

 2. BOOTE YACHTEN MARINA SAAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOOTE YACHTEN MARINA SAAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Saal, Duitsland.

 3. STEFAN KAUFMANN

  Duitsland

  Het bedrijf STEFAN KAUFMANN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Mainz-Kostheim, Duitsland.

 4. BOOTSBAU KAYSER

  Duitsland

  Het bedrijf BOOTSBAU KAYSER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Zwenkau, Duitsland.

 5. POELER BOOTSBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf POELER BOOTSBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Insel Poel, Duitsland.

 6. BORD A BORD

  Frankrijk

  Het bedrijf BORD A BORD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepsbouw, motorboten, en scheepswerf. Het is gevestigd in Plestin Les Greves, Frankrijk.

 7. TAMSEN MARITIM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TAMSEN MARITIM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Rostock, Duitsland.

 8. INTERNAUTIQUE SÀRL

  Zwitserland

  Het bedrijf INTERNAUTIQUE SÀRL, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Vésenaz, Zwitserland.

 9. ING. NEIPL & GROMANN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ING. NEIPL & GROMANN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Ebreichsdorf, Oostenrijk.

 10. BOOTSWERFT RIETLI GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf BOOTSWERFT RIETLI GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Goldach, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis