• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • scheepswerven - constructie

Resultaten voor

Scheepswerven - constructie - Import export

 1. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery onderscheidt zich met projectgebaseerde activiteiten en levert sinds 2016 consequent Zeytaş-kwaliteit aan klanten in wereldwijde markten zoals Duitsland, Frankrijk, Noord-Irak, Ethiopië en de Egeïsche regio. Onze ultramoderne fabriek, met een maandelijkse productiecapaciteit van 12.000 m2 gesloten ruimte, wordt bemand door een team van gekwalificeerde ingenieurs en bekwame productie- en assemblageteams. Onze kernexpertise ligt in de productie van stalen hallen, magazijnen, hangars, parkeergarages, opslagfaciliteiten en soortgelijke constructies. Ontdek onze diverse projectgebaseerde services, op maat gemaakt om te voldoen aan unieke vereisten op het gebied van hallenbouw: •Staalconstructie •Staalconstructie Fabriek •Staalconstructie platform •Staalconstructie machineplatform •Staalconstructie fabrikant •Staalconstructiegebouwen •Staalconstructie hal •Staalconstructie kraan •Staalconstructie fabrieksgebouw catering, voor een brede klantenkring, waaronder leiders in kabelproductie, bio-energiecentrales, scheepswerven, machines en textiel, onze aanpak is aangepast aan de verschillende behoeften van elk project, zowel nationaal als internationaal.Zeytaş Steel Machinery wordt aangedreven door geavanceerde technologie en een onwrikbare toewijding aan hoge kwaliteitsnormen. Het is een veelgevraagd merk in de industrie en levert consequent uitzonderlijke waarde op projectbasis. Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op!

 2. SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepswerf, jachtbouw, motorboten, zeilboten, vaartuigen, mechanische scheepsateliers, hijsen van vaartuigen, boten met buitenboordmotor, en jachten. Het is gevestigd in Pozzuoli, Italië.

 3. AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP

  Nederland

  Aquanaut Dutch Craftsmanship produceert (meer dan 54 jaar) de bekende Aquanaut motorjachten van staal. In de lengtes van 12 tot 19 meter worden via zes modellijnen bijna 35 varianten van aanvang tot oplevering onder één dak gebouwd. * De complete productie onder 1 dak * Totale service van bouw, onderhoud tot ligplaats, ook overdekt! * U kunt vele types eerst eens bij ons huren * Hoge restwaarde, mede door bekendheid van Aquanaut * Flexibiliteit qua interieur en model Er ligt steeds een flink aantal gebruikte schepen voor de wal bij de afdeling Aquanaut Scheepsbemiddeling. Dankzij de jarenlange expertise bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar jacht.

 4. P.VALK YACHTS

  Nederland

  Eén bonk authentiek karakter. Onverzettelijk als een reddingsschip. En wars van onnodige fratsen. Dat is waar een stalen motorjacht van P.Valk Yachts voor staat. Als één van de laatste vaderlandse jachtwerven bouwen we onze schepen nog helemaal in eigen beheer. Een traditie waar we trots op zijn. Bij ons ziet u ambachtslieden nog in de weer met plaatstaal, rollenwalsen en krimppersen. Onze meubelmakers gebruiken nog hout op stam voor hun timmerwerk. Dat stoere en noeste, dát geeft onze schepen karakter. Authentieke soberheid en degelijkheid, gekoppeld aan moderne vaareigenschappen en comfort. Oer-Hollandse kwaliteiten die de ware schipper weet te waarderen.

 5. CARPINTERIA NAVAL NIETO SL

  Spanje

  Schrijnwerk voor schepen. "All-in inrichting van schepen", met schermen, plafonds en goedgekeurde deuren. Houten dekbekleding van grenen en tali. Isolatie en bekleding van visparken, vriestunnels, kelders en diepvrieswinkels. Isolatie van aircopijpen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASTILLEROS CARDAMA

  Spanje

  Constructie, verbouwing en reparatie van stalen en houten boten. Scheepvaartketelbouw, zandstralen van schepen.Installaties voor het dokken van het schip, zeevaartmechanica.Nieuwe schepen.

 2. CANTIERE LINETTI SRL

  Italië

  Het bedrijf CANTIERE LINETTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren pleziervaartuigen, gemotoriseerde plezierjachten, vaartuigen, en binnenmeubilering voor schepen. Het is gevestigd in Zocco-Erbusco, Italië.

 3. ROUMANIE INTERIM

  Roemenië

  Het bedrijf ROUMANIE INTERIM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tijdelijk personeel - internationale wervingsbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - constructie, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - constructie, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Braila, Roemenië.

 4. UNION TRADING MONACO

  Monaco

  Het bedrijf UNION TRADING MONACO, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is gevestigd in Monaco, Monaco.

 5. MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - reparatie en onderhoud, schepen en boten voor het transport van passagiers, reparaties schepen, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, en zee-opleggers. Het is gevestigd in VELA LUKA, Kroatië.

 1. KARCZMETAL

  Polen

  Het bedrijf KARCZMETAL, is een Multi-Category, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalbewerking, frezen, hang- en sluitwerk van metaal, en schuren van metalen. Het is gevestigd in Lubichowo, Polen.

 2. STEEL MARCONSTRUCT SRL

  Roemenië

  Het bedrijf STEEL MARCONSTRUCT SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is gevestigd in Tulcea, Roemenië.

 1. CMT ELECTRIC

  Roemenië

  Het bedrijf CMT ELECTRIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector ELEKTRISCHE INSTALLATIES. Het is tevens aanwezig in de sectoren Krachtige vacuüm fotocellen, Scheepswerven - constructie, Noodverlichting, Verlichting - straat, industrieel en commercieel, Krachtige vacuüm fotocellen, Scheepswerven - constructie, Noodverlichting, en Verlichting - straat, industrieel en commercieel. Het is gevestigd in Constanta, Roemenië.

 2. ASTILLEROS ONE OFF

  Spanje

  Het bedrijf ASTILLEROS ONE OFF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren kuipen van fiberglas, verf, en scheepswerf. Het is gevestigd in Cartagena, Spanje.

 3. METAL COMPOSITE YACHTS

  Spanje

  Het bedrijf METAL COMPOSITE YACHTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is gevestigd in Tarragona, Spanje.

 4. NAVALSTEEL SRL

  Italië

  Het bedrijf NAVALSTEEL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepswerven - reparatie en onderhoud, staal, Roestvrij stalen meubels, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, en scheepswerf. Het is gevestigd in Ispica, Italië.

 5. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italië

  Het bedrijf NAVALSERVICE MARSELLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, zeemotoren op diesel, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Surano, Italië.

 6. SMC ITALIA

  Italië

  Het bedrijf SMC ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de transportindustrie, Kunststofproducten voor de transportindustrie, materialen voor de vliegtuigbouw, en carrosserie voor speciale voertuigen. Het is gevestigd in Cicerale, Italië.

 7. STEEL COMPANY SRL

  Italië

  Het bedrijf STEEL COMPANY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepswerven - constructie. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheepswerf, en Roestvrij stalen meubels. Het is gevestigd in Modica, Italië.

 8. DIRK SAGER

  Duitsland

  Het bedrijf DIRK SAGER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Kulpin, Duitsland.

 1. BOOTSWERFT WOLF GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf BOOTSWERFT WOLF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Mols, Zwitserland.

 2. YACHTWERFT WIRZ AG

  Zwitserland

  Het bedrijf YACHTWERFT WIRZ AG, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Steinach, Zwitserland.

 3. CENTRE NAUTIQUE DU LANDERON S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf CENTRE NAUTIQUE DU LANDERON S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Le Landeron, Zwitserland.

 4. SCHIFFSWERFT BOLLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHIFFSWERFT BOLLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Derben, Duitsland.

 5. BERNARD PÉRISSET SA

  Zwitserland

  Het bedrijf BERNARD PÉRISSET SA, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Estavayer-Le-Lac, Zwitserland.

 6. BOOTS-YACHT WERKSTATT - MEISTERBETRIEB D.HEEDE

  Duitsland

  Het bedrijf BOOTS-YACHT WERKSTATT - MEISTERBETRIEB D.HEEDE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Borgstedt, Duitsland.

 7. BOOTSWERFT RIETLI GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf BOOTSWERFT RIETLI GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Goldach, Zwitserland.

 8. UOS UNITED OFFSHORE SUPPORT GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf UOS UNITED OFFSHORE SUPPORT GMBH & CO.KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, ruw en speciaal, Scheepvaartconstructies, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Gietijzer, ruw en speciaal, Scheepvaartconstructies, Scheepsbouw, en Scheepswerven - constructie. Het is gevestigd in Leer, Duitsland.

 9. BOOTSBAU VIESER INH. H. MÖLLER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf BOOTSBAU VIESER INH. H. MÖLLER E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Jüchen, Duitsland.

 10. BOOTE YACHTEN MARINA SAAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOOTE YACHTEN MARINA SAAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Scheepswerven - constructie, Scheepvaart - reparatie en onderhoud, en Scheepswerven - reparatie en onderhoud. Het is gevestigd in Saal, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis