• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schellak

Resultaten voor

Schellak - Import export

 1. LINDEN CHEMIE HELLENTHAL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf werd in 1933 opgericht door chemicus Walter Kersten en vanaf 1969 voortgezet door Johann Linden. In 1993 werd de leiding van het bedrijf overgedragen aan Hans en Gisela Linden.De kernactiviteit van het bedrijf is het vervaardigen van hoogwaardige reinigingsmiddelen voor industrie en huishouden, polijst- en reinigingspasta's / emulsies voor de metaal- en kunststofindustrie alsook de tand- en sieradenverwerkende industrie, autoverzorgingsproducten, renovatieproducten voor de schildersbranche en ontsmettingsmiddelen voor de huid. en oppervlakken. Daarnaast biedt het bedrijf contractproductie, afvullen en verpakken van vloeibare, pasteuze en poedervormige producten. Met onze 87-jarige bedrijfstraditie weten wij welke eisen er op de genoemde gebieden aan hoogwaardige producten worden gesteld. Als gecertificeerd door de eigenaar geleid bedrijf staan ​​wij voor kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit.

 2. PNZ-PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Duurzame producten.Natuurlijkheid voor hout.Wij zijn toonaangevende leiders en ontwikkelen producten met maximale kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Volledig assortiment voor hout voor binnen en buiten.Gegarandeerd en gecertificeerd, b.v. volgens ISO 9001 en ISO 14001.Biotech-Research. De natuur vindt de beste oplossingen voor de meest complexe problemen.We zijn hierdoor geïnspireerd en ontwikkelen duurzame producten op basis van hernieuwbare oliën en wassen.Premium private label Uw merk is uw identiteit.We bouwen uw assortiment op maat, in lijn met uw merk.snellloperconceptenOnline verbinding op het verkooppunt.Onze interne ontwerpafdeling realiseert uw ideeën - van het eerste idee tot productlabels, flyers, reclamemateriaal, toppers en displays. e-logistiek.De kortste en snelste weg naar uw bestemming met onze slimme e-logistiekoplossingen.Milieuvriendelijk. Daarom combineren we graag innovatieve digitale aanbiedingen met flexibele en nauwkeurige logistiek.

 3. SEHESTEDTER NATURFARBEN INH. MARTEN RIEDL E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf SEHESTEDTER NATURFARBEN INH. MARTEN RIEDL E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schellak, Verf en lak, Houtbehandelingsproducten, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Schellak, Verf en lak, Houtbehandelingsproducten, en Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is gevestigd in Sehestedt, Duitsland.

 4. STUART PEASE (FIBREGLASS) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STUART PEASE (FIBREGLASS) LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schellak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harsen - kunst, en Harsen - kunst. Het is gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

 5. TRANSFIBRA-COMERCIO E INDUSTRIA DE RESINAS SINTETICAS, LDA

  Portugal

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHELLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHELLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Smeedijzer, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, en Smeedijzer. Het is gevestigd in Sömmerda, Duitsland.