• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schelpdieren - conserven

Resultaten voor

Schelpdieren - conserven - Import export

 1. EIRASMAR

  Spanje

  Onderneming die tweeschalige weekdieren en koppotigen verkoopt. Onze producten worden in conserven verkocht.

 2. STRENA TRADING

  Spanje

  Het bedrijf STRENA TRADING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsmiddelen, industriereiniger, honing, en wijn groothandel. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 3. PORTOMAR

  Spanje

  Het bedrijf PORTOMAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Vilagarcia De Arosa, Spanje.

 4. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelpdieren - conserven, en Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Labruge, Portugal.

 5. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITALMOLLUSCHI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse schelpdieren, en oogst van schelpdieren. Het is gevestigd in Ischitella, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MYTILEA

  Frankrijk

  Het bedrijf MYTILEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Le Vivier Sur Mer, Frankrijk.

 2. FRUITS OF THE SEA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FRUITS OF THE SEA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Shoeburyness, Verenigd Koninkrijk.

 3. ORBE SA

  Spanje

  Het bedrijf ORBE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Schaaldieren - conserven, Visconserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 4. AASF LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AASF LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Kilkeel, Verenigd Koninkrijk.

 5. CELTARMOR

  Frankrijk

  Het bedrijf CELTARMOR, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelpdieren - conserven, en Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Saint Quay Portrieux, Frankrijk.

 1. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Spanje

  Het bedrijf MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Ávila, Spanje.

 2. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Denemarken

  Het bedrijf LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelpdieren - conserven, en Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Nykoebing M, Denemarken.

 1. ECCO SEAFOOD A/S

  Denemarken

  Het bedrijf ECCO SEAFOOD A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Schaaldieren - conserven, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Strandby, Denemarken.

 2. DAN SHELLFISH A/S

  Denemarken

 3. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Spanje

 4. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Spanje

 5. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Spanje

 6. LETT GROUP LTD

  Ierland

 7. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Frankrijk

 8. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Spanje

 1. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. BERG TRADING COMPANY

  Nederland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitgebreide handelsoplossingen op de wereldmarkt. Met een sterke focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die de complexiteit van internationale handel willen navigeren. Bij Berg Trading Co. zijn we gespecialiseerd in het faciliteren van de uitwisseling van verschillende grondstoffen, waaronder landbouwproducten, energiebronnen, metalen en andere grondstoffen. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit een brede selectie fruit, groenten, granen, peulvruchten, diepgevroren/levend/vers zeevoedsel afkomstig van over de hele wereld. We bieden een uitgebreid assortiment verse producten van hoge kwaliteit, zoals appels, bananen, sinaasappels, bessen, tomaten, komkommers, sla, wortels, aardappelen, uien en nog veel meer. Als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming zetten we ons in voor duurzame praktijken en rentmeesterschap voor het milieu. We gaan actief op zoek naar leveranciers die voldoen aan strenge milieunormen en die duurzame inkoop en verantwoorde productiemethoden bevorderen. Of u nu producent, leverancier of inkoper bent, Berg Trading Co. biedt oplossingen op maat om aan uw unieke handelsbehoeften te voldoen. We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen door persoonlijke service, snelle uitvoering en superieure ondersteuning te bieden in elke fase van het handelsproces. Samen kunnen we ons een weg banen door de complexiteit van de wereldmarkt en duurzame groei en succes realiseren.

 3. DELFINO BATTISTA

  Italië

  Verified by europages badge

  Pasquale Battista startte na de oorlog een klein laboratorium voor de productie van blikconserven in Cetara, dat hij tot in de jaren 90 enthousiast en trots beheerde. In de loop van de jaren is de smaak van onze producten niet veranderd, net zomin als de fasen van het productieproces en de zorgvuldige selectie van de grondstoffen. Al deze fasen worden met nauwgezette aandacht uitgevoerd om naleving van de productienormen en de huidige wetgeving te garanderen.

 4. OLIO CALVI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLIO CALVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Tafelzuur - conserven, Sauzen, Geconserveerde groenten in olie, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Olijven, breekmachines, Olijven, ingemaakt, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 5. CIRAN BVBA - CAVIAR DELUXE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CIRAN BVBA - CAVIAR DELUXE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel diepvrieslevensmiddelen, kaviaar, Kweekkaviaar, en Wilde kaviaar. Het is gevestigd in Wommelgem, België.

 6. CONSERVAS LAGO PAGANINI SL

  Spanje

  Conservas Lago Paganini is gespecialiseerd in de fabricage en verkoop van ingemaakte vis, schelp- en schaaldieren. Vette vissoorten zijn onze specialiteit (sardines, sardinella, makreel, kleine horsmakreel, zeenaalden en mosselen).

 7. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spanje

  Bij Linda Playa produceren en verkopen we gepekelde ansjovis. We beantwoorden aan de behoeften van de nationale en internationale markt. We bereiden de ansjovis en het pekelnat op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd te Colindres, een strategische landtong in de Cantabrische zee.

 8. CONSERVAS HOYA

  Spanje

  Visconserven. Boniet, witte tonijn, ansjovis, gezouten vis, sardines, mosselen, horsmakreel, lever, vispastei, vissalade, glasaaltjes, enz..

 9. GADUS

  België

  Visverwerker

 10. KUZDAK SNAILS

  Polen

  We zijn een slakken kwekerij

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis