• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schelpdieren - conserven

Resultaten voor

Schelpdieren - conserven - Import export

 1. EIRASMAR

  Spanje

  Onderneming die tweeschalige weekdieren en koppotigen verkoopt. Onze producten worden in conserven verkocht.

 2. STRENA TRADING

  Spanje

  Het bedrijf STRENA TRADING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsmiddelen, industriereiniger, honing, en wijn groothandel. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 3. PORTOMAR

  Spanje

  Het bedrijf PORTOMAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Vilagarcia De Arosa, Spanje.

 4. SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Het bedrijf SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Khulna, Bangladesh.

 5. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelpdieren - conserven, en Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Labruge, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MYTILEA

  Frankrijk

  Het bedrijf MYTILEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Le Vivier Sur Mer, Frankrijk.

 2. FRUITS OF THE SEA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FRUITS OF THE SEA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Shoeburyness, Verenigd Koninkrijk.

 3. ORBE SA

  Spanje

  Het bedrijf ORBE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visconserven, Schaaldieren - conserven, Visconserven, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 4. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITALMOLLUSCHI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse schelpdieren, en oogst van schelpdieren. Het is gevestigd in Ischitella, Italië.

 5. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Denemarken

  Het bedrijf LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelpdieren - conserven, en Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Nykoebing M, Denemarken.

 1. CELTARMOR

  Frankrijk

  Het bedrijf CELTARMOR, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelpdieren - conserven, en Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Saint Quay Portrieux, Frankrijk.

 2. AASF LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AASF LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Kilkeel, Verenigd Koninkrijk.

 1. ECCO SEAFOOD A/S

  Denemarken

  Het bedrijf ECCO SEAFOOD A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Schaaldieren - conserven, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, en Schaaldieren - conserven. Het is gevestigd in Strandby, Denemarken.

 2. RALUN EXPORT

  Korea

  Het bedrijf RALUN EXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren mosselen, en verpakte kokkels. Het is gevestigd in Coronel, Korea.

 3. CLUB INVESTMENT PROJECT

  Israël

  Het bedrijf CLUB INVESTMENT PROJECT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Holon, Israël.

 4. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Spanje

  Het bedrijf MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schelpdieren - conserven. Het is gevestigd in Ávila, Spanje.

 5. LETT GROUP LTD

  Ierland

 6. DAN SHELLFISH A/S

  Denemarken

 7. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Frankrijk

 8. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Spanje

 1. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Spanje

 2. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Spanje

 4. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Spanje

 5. SIRION SEAFOOD APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  SIRION SEAFOOD APS - uw seafood LINK in Europa Opgericht in 2007 in København, Denemarken, is SIRION SEAFOOD APS uitgegroeid tot een van de toonaangevende seafood Sourcing & QC-bedrijven in Europa.Als een one-stop seafood solution provider in Europa kunnen we een breed scala aan diepgevroren/verse zeevruchten aanbieden met onze professionele diensten (Fabrieksaudit / Kwaliteitscontrole / Ladingtoezicht / Productontwikkeling). Dankzij ons grote netwerk, zeer ervaren leidinggevenden, bekwame QC-team, professionele service en snelle communicatie hebben we in de Scandinavische visindustrie een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor al uw visbehoeften in heel Europa. We werken momenteel samen met veel betrouwbare fabrieken die zijn gecertificeerd met HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Onze voornaamste markten: Europa, VS, Canada, Azië (Japan, Korea, enz.) &overigen. Onze belangrijkste producten die op de markt worden gebracht: Zalm, kabeljauw, kreeft, makreel, octopus, tonijn, schelpdieren, koolvis uit Alaska, kaviaar/kuit, varkensvlees, rundvlees, diervoeder. garnalen (zwarte tijger, vannamei, scampi, kattentijger, enz.), pangasius/swai, wildgevangen vis (tonijn, mahi-mahi, grouper, enz.), gekweekte vis (rode/zwarte tilapia, barramundi, enz.), koppotigen (inktvis, inktvis, pijlinktvis), weekdieren (mosselen, krabben), zeevruchten met toegevoegde waarde (sushi, nobashi, torpedo enz.), zeevruchten in blik, andere (kikker, surimi enz.). Varkenspoten, verse varkenspoot zonder been, bevroren varkensstaart, varkenshaas, varkensribbetjes, varkens half karkas, rundvlees boekmaag, Be

 6. BERG TRADING COMPANY

  Nederland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitgebreide handelsoplossingen op de wereldmarkt. Met een sterke focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die de complexiteit van internationale handel willen navigeren. Bij Berg Trading Co. zijn we gespecialiseerd in het faciliteren van de uitwisseling van verschillende grondstoffen, waaronder landbouwproducten, energiebronnen, metalen en andere grondstoffen. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit een brede selectie fruit, groenten, granen, peulvruchten, diepgevroren/levend/vers zeevoedsel afkomstig van over de hele wereld. We bieden een uitgebreid assortiment verse producten van hoge kwaliteit, zoals appels, bananen, sinaasappels, bessen, tomaten, komkommers, sla, wortels, aardappelen, uien en nog veel meer. Als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming zetten we ons in voor duurzame praktijken en rentmeesterschap voor het milieu. We gaan actief op zoek naar leveranciers die voldoen aan strenge milieunormen en die duurzame inkoop en verantwoorde productiemethoden bevorderen. Of u nu producent, leverancier of inkoper bent, Berg Trading Co. biedt oplossingen op maat om aan uw unieke handelsbehoeften te voldoen. We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen door persoonlijke service, snelle uitvoering en superieure ondersteuning te bieden in elke fase van het handelsproces. Samen kunnen we ons een weg banen door de complexiteit van de wereldmarkt en duurzame groei en succes realiseren.

 7. CIRAN BVBA - CAVIAR DELUXE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CIRAN BVBA - CAVIAR DELUXE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel diepvrieslevensmiddelen, kaviaar, Kweekkaviaar, en Wilde kaviaar. Het is gevestigd in Wommelgem, België.

 8. GROUP BEN ROMDHAN

  Tunesië

  Hoi, Ik vertegenwoordig de "Group Ben Romdhane" uit Sfax, Tunesie. De volgende bedrijven vallen hieronder; Maristar, Calembo, Meridien Peche, Tunisia Tuna, Aquasea... We hebben een vloot van 40 vissers- boten, kweken dorade en zeebaars op zee, en exporteren tonijn naar Japan. Zodoende zijn we een van de grootste visserij- bedrijven in Tunesië. Onze huidige afzet- markten zijn Italië, Spanje, Japan en Griekenland. Ze hebben mij gevraagd om hun producten, zoals hieronder vermeld, in andere markten te verkopen. 3 soorten garnalen, • Metapenaeus monoceros (klein)• Penaeus Kerathurus (middelgroot- groot)• Parapenaeus Monoceros (witte gambas)Octopus & Zeekat• Octopus vulgaris • Sepia Officinalis Tapijtschelpen• Ruditapes decussatus Indien je geintresseerd bent in een van deze producten en / of meer informatie nodig hebt, gelieve ons te contacteren.RBS

 9. CONSERVAS LAGO PAGANINI SL

  Spanje

  Conservas Lago Paganini is gespecialiseerd in de fabricage en verkoop van ingemaakte vis, schelp- en schaaldieren. Vette vissoorten zijn onze specialiteit (sardines, sardinella, makreel, kleine horsmakreel, zeenaalden en mosselen).

 10. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spanje

  Bij Linda Playa produceren en verkopen we gepekelde ansjovis. We beantwoorden aan de behoeften van de nationale en internationale markt. We bereiden de ansjovis en het pekelnat op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd te Colindres, een strategische landtong in de Cantabrische zee.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Schelpdieren - conserven - Import export

Aantal resultaten

1.836 Bedrijven